Utmaning.

Har blivit utamanad av Johanna och jag ska skriva tre konstiga saker jag gör.. Svårt att komma på nått.. men jag skall försöka! ;D

1.  Besatt. Jag blir alltid besatt i mina band jag lyssnar på för tillfället.. Blir galen helt enkelt. i 8:an var det Good Charlotte.. Det har vart SImple Plan, för ett tags sedan var det Panic! At the Disco.. Och speciellt blir jag besatt av sångaren, eller i alla fall den snygge av dom..! Kollar upp bilder o all shit..  hahah.. Löjligt.. men så är det.

2. Jag tar alltid upp busskortet i tid. Eller i tid.. jag tar upp det när jag kommer till busshållplatsen. Jag måste bara ha den nära när bussen kommer. Så nu mera har jag den i fickan så jag snabbt kan ta upp den. Inte i plånboken som förut. Lina av några stör sig på detta. haha, men det är en sorts av tvångtanke! Galet..

3. Jag kan inte sova eller ligga i soffan utan en filt på mig. Det är helt omöjligt. Det är så himla obekvämt utan en. Så filt/täcke är ett måste! Och så har jag lite problem med att sitta upp i soffan, i alla fall hemma.. när jag kolla på TV o sådant..

Nu utmanar jag Lina, Linda & Emma.

baby!

baby!

Idag när vi var i skolan sökte jag & Emma lite på baben Pete Wentz han spelar i FOB.
Oh hej o hå så hittade vi en bild där han visade hela härligheten. haha, mogna som vi är fnissade vi nog ihjäl oss kan jag tro ^^ Skulle igentligen visa den bilden här i bloggen, men jag hittar inte bilden när jag söker på den här hemma. Så tyvärr.. Men det blev en annan sexii mama bild på honom. Är han inte superhet? xD Och jag tror han är ganska bekväm med sig själv, med tanke på att han gillar att visa nedre delen på sig sjävl hela tiden.. Här har ni ju en bild på't. Men visst, han är snygg. Men dom grejorna kan han hålla för sig själv! haha.
Vi ses i Köpenhamn Pete!

Tjejsnack.

Veckans frågor

Snabbmat

· Vad äter du för sorts snabbmat?
Pizza, Hamburgare.. Paprika? haha.

· Vad för snabbmat skulle du aldrig äta?
Typ korv o bröd

· Vad skulle du vilja att snabbmatsutbudet utökas med?
Som McDonalds, fast med kyckling, finns inte i Sverige, men det är skitgott! :D

· Bästa snabbmatstället?
McDonald's kanske, fast jag äter inte där längre..

· Sämsta snabbmatstället?
Korvkiosk

Rolling Stone ^__^

<3
Hej, Sexiga pöjkar.
Ge mig Brendon.


Änligen försvinner snön..

Det är typ första gången jag tänker JA! DET REGNAR! Men just nu hatar jag snö. Bort med skiten och hit med vår! I morse när jag skulle ut såg jag att det regna, åh så härligt. Då får vi hoppas att snön snart försvinner :)
 
106334-163Jag vill ha vår och jag vill ha Påsk, för då ska jag och mina älsklingar åka utomlands! Jag kan tyvärr inte säga vilket land, för det är en hemligehet. Vi ska ju på en hemlig resa med handbollslaget. Jag vet vart vi ska, min mamma sa det. haha! x'D  Jag har lyckats att spela med att jag inte vet vart vi ska när vi har diskussionerna i omklädningsrummen. haha, lika roligt varje gång. Lina är faktiskt grymm, hon lurar shortan av alla ;) Våran tränare har i alla fall sagt att vi inte ska till något varmt sol o bad ställe för det är för dyrt, Och då kommer Strauss med den brilljanta iden! VI SKA NOG TILL ITALIEN! hahahaha.. (Det är inte dyrt eller så..) ^^,


Idag blev det ingen träning för mig, som väntat.. Jag är fortfarande lika sjuk.. Lär ju inte bli någon i morgon heller.. Åh, Pappa sa att jag skulle se om jag får pencelin eller något. Jag har vart sjuk ganska länge nu. & det är inte roligt. I alla fall, i morse åkte jag in till stan med Lina ♥ (efter hennes träning) för att köpa Engelska bok. Uuh, jag orkar inte läsa sån skit. Jag är ju inte känd för att gilla läsa som kanske de flesta vet.. Och den senaste boken jag läste (Nils Holgersson) gav mig verkligen inte insperation till att läsa mer.. Det var bokstavligt talat den sämsta boken jag någonsin har läst. Om jag ska läsa måste böckerna vara bra, tex. som Gömda osv..

Segt och tråkigt

Söndagar är alltid sånna, orkar inte med dom.. Plus att man är sjuk också. Det vägrar att försvinna. Missade Junior matchen igår & farmen matchen idag. Men det är ändå ganska skönt att få vila lite. Men de lär inte bli någon träning för mig i morgon.. varken i skolan eller med laget. Men men, vad ska man göra.. Jag hatar verkligen att vara sjuk, halsen & hostan dödar mig verkligen och jag kan inte ens gå upp för trappan innan jag börjar bli anfådd typ. Blää.

Ikväll blir det verkligen en ligga-i-soffan-och-inte-göra-någonting dag. Ikväll är det i alla fall bra program på TV. NCIS kommer =) Och sedan kollar jag o mamma alltid på På heder och samvete. Den är bra den med.. :)

Wohoopps. Nu ska jag ta min hostmeducin. x_X

Stulit

Snodde denna från Emmas blogg xD

10 favoriter:
Färg:
Svart, Rosa & röd
Mat: Tacos och pasta
Band: P!atd, McFly & Fall Out Boy
Film: Vert into Dreamgirls right now.
Bok: Gillar inte böcker.
Sport: Handboll
Årstid: Sommaren
Veckodag: Fredagar!
Glassmak: Lakrits & vanilj..
Tid på dygnet: Ojj, haha vet inte.

9 för tillfället:
Humör:
Sådär, är sjuk så..
Smak: After eight
Kläder: Slappe byxor o en ful stickad tröja. 
Bakgrund: Tom Fletcher :)
Nagellack: Svart nymålat! 
Tid: 16,48
Omgivning: Säng, TV & fönster 
Irritationsobjekt: Lampan gick precis sönder

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän:
Viktoria
Screen name: Eh va?
Husdjur: aldrig haft nått.
Piercing: Har bara hål i öronen.
Förälskelse: Kom inte ihåg typ.
Musik: Spice Girls & Westlife
Bil: men jag är 16, hej och hå.
Kyss: Oj, lite privata grejer, okej..

7 senaste:
Cigarett:
Hm, två veckor sedan typ :P
Mat: En mycket god pasta som mamma gjorde till mig :) 
Dryck: PowerKing
Biltur: I onsdags när det var A-lagsmatch! xD
Kyss: För längesedan!
Spelad låt: Thriller - Fall Out Boy (Övar inför konserten)
TV-program: Entertainment now

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej..
Brutit mot lagen: Ehm, jo.. :P
Blivit arresterad: Nepp ^^
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Jaa, jag var ju med i publiken i postkodsmiljonären! :D 
Kysst någon du inte känner:
Hm, njae.

5 nej tack:
Kläder:
Lack o läder
Mat: Lever & morotssoppa
Musik: Hårdrock, opera, tecno
Dryck: En äcklig fanta som min syster alltid ska ha.. vet inte vad den heter, men jag HATAR den.
Personlighetsdrag: Biiiiaaaatch!

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
 Låg i soffan med feber & frossa. 
Du kan höra just nu: Fame < Infamy - Fall Out boy
Du inte kan leva utan: Vänner, sommar och kärlek.
Du gör när du har tråkigt: Spelar yatzy o skriver onödiga grejer i bloggen. haha :D

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Jag kan tyvärr inte nämna 3 st.. Har för många bra vänner..
Du tycker om: Mina älskade vänner.
Du inte gillar: Nämner inga namn, men jag vet att spec 1 person kan känna sig träffad!

2 val:
Kaffe eller te:
Kaffe ! <3
Vår eller höst: Vår :) GE MIG!
1 önskan: Gifta mig rikt. haha, nej.. Men bli lycklig!

Feber & Frossa

Kände att det var något "lurt" på gång i skolan igår, kände mig hängig och snuvig och ont i halsen och sån shit. Och såklart blev det sämmre på kvällen. Fick feber och åt ipren o la mig i soffan, kännde mig hyffsat bra...Kollade på Time Out, men efter det så kände jag bara hur jag började darra hela jag. Och det blev bara värre och värre kan jag säga, skit läskigt! Och det ville inte gå över kan jag säga. Hm, låg ungefär 2 timmar och bara darra sönder mig. Jag trodde jag skulle dö eller ngt. Uuusch. Sedan fick jag i mig en tablett till och det började lugna sig. Efter det var jag totalt deckad, kunde knappt hålla ögonen öppna eftersom tårarna bara hade forsat hela tiden, jag hade inte gråtit, men ni vet.. när de bara kommer av sig själv. Det var ingen rolig kväll i alla fall. Hoppas ni hade det bättre än mig.
Men nu känner jag mig lite bättre efter min kära vän ipren :)

Varför ska man bli sjuk när det är 2 matcher i helgen & jag ska hem till Mikaela? Det ska alltid komma sådär jävla lägligt också. Får väl ändå vara beredd att spela matcherna, inte för att jag vill och inte för att det är sådär jätte hälsosamt, men vi har ingen mer på min position. Äh, jag får se, Magnus skulle i alla fall ringa idag. Hoppas jag slipper.


Nu fuckar sig internet också. >.<

10 Saker.

Okej, det härkar en utmaning i alla bloggar..

10 Saker jag inte kan leva utan.

» Vänner.
Nej, vad skulle man göra utan dom liksom? Älskar dom allt för mkt!
» Musik/iPod. Lyssnar jämt på musik! Kan inte vara själv utan musik.
» Handboll. Tro det eller ej, jag har klagat som in i helvete det sista, men utan handboll. Ingen Sara.
» Familjen. Såklart, det är ju sjävskrivet.
» Sängen. Om det är något jag älskar, så är det min säng, älskar att sova, älskar min säng!
» Sommar. Gud, om inte sommarn fanns hade man ju inte haft något att längta efter.
» TV. JAG VET, men jag kan inte vara utan den!
» Duschen. Tänk dig själv ett liv utan dusch. Nej fyfan.
» Mat. Mmm, alla älskar väl mat? Speciellt Tacos! xD
» Datorn. Hehe, den är min allra bästa vän, typ :P haha!

A - lags debut med halsont.

106334-175Först och främst, förlåt. Har inte skrivit på ett tag.. Jag har helt enkelt inte haft tid.. Har fullt upp med skolan & träningen just nu.

Men i alla fall, i förrgår frågade magnus (min tränare) mig om jag ville spela nästa A- lags match. (den var igår) Klart man tackar ja liksom! :) Man kanske inte får chansen andra gånger annars liksom.. Även om inte min hals mådde perfekt så var jag med! =) Lite i alla fall.. Jag fick inte spela så mycket som jag hade hoppats på, fast jag hade ändå det i baktanken.. Jag kan ju inte förvänta mig att få spela jätte mycket.. Men min tränare sa att det skulle bli en del.. Men jag vet inte vad det är med knoppen (a - lagstränaren) Han ville inte riktigt släppa in mig på banan! Hm, jaja.. Men den tiden jag var inne gjorde jag i alla fall 1 mål och min tränare tyckte att jag skötte mig bra! Spelarna var jätte glada över att se mig! Och det är i alla fall det som räknas tycker jag! :) Jag hoppas verkligen på att det kommer fler chanser! Och det lät i faktiskt som att dom skulle komma !

Nu har mitt halsont blivit värre och jag har huvudvärk som inte vill släppa. Just nu känns det som jag har feber med! Jag orkar inte med sånt här! ååh.. Det ska alltid komma vid fel tillfällen, när man har mycket att göra och träningarna och matcherna är i full gång! Men men, det blir ingen träning för mig i kväll i alla fall, morgondagen får vi se, har ju träning i skolan.. Och på fredagar är det ju alltid mycket spring! =/ Men jaojao.. Nu skall jag i alla fall försöka att plugga lite på mitt histora prov som jag ska ha i morgon! Auh. Orkaaaa.

Hejdå, Sara!

Händelserik dag.

Nej, det kan jag verkligen inte säga att det har vart. Jag menar en händelserik dag, finns typ inget att säga. haha, Gym träning i morse till klockan 10.. härligt ;) Sedan hem, sova, äta liiiite plugg, Tv, sedan träning igen, sedan Tv igen.. haha. & nu ska jag sova igen. Shit vad kul man kan ha alltså! xD
Ha en god natt. För nu ska jag i alla fall sova.

Puss & hej leverpastej! (den är ju så ascool)


Tjejsnack.

Veckans frågor

Sömn
· Vad har du på dig när du sover?
Pyamas xD

· Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
På magen, annars kan jag inte sova! :P

· Hur många kuddar har du i sängen?
2 ^^

· Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
Hm, mja.. Ibland :P

· Har du drömt "sann-drömmar" någon gång?
Nee, det kan jag väl inte säga att jag har gjort.. :P

Sååååva

Åh så härligt, kom hem från gym-träningen nyss. Nu ska jag bara gå och lägga mig. Hoppas alla andra har jääätte långa dagar! xD haha. God Natt!

One night only.

Hm, jag är ganska smått imponerad och avundsjuk på Jennifer Hudson. Inte bara på hennes röst. Utan liksom på allt. Hon söker in till idol för att kanske finna turen att bli sångerska. Yey, hon vinner inte. Men henne lär folket aldrig glömma, jag menar VILKEN RÖST!  Nej, men jaha. Så får hon en roll i Dreamgirls som blev en riktigt höjdare! Hon blir nominerad till bästa biroll! Jag har i alla fall inte sett henne i någon annan film? Rätta mig om jag har fel. Så nu går jag runt och lyssnar på de här låtarna från filmen som har satt sig på hjärnan! Hon har deffinitivt lyckats enligt mig! Gillar vädigt mycket! ;D


Sedan vill jag bara lägg in en grej som inte hör till saken. Är killar idioter på riktigt? Vissa är fan helt jävla otroliga. Och vrickade. Just detta är skrattretande. På något sätt anade jag detta någonstans i huvudet. Jag har lust att skriva massa dumma och fula ord, men det är inte så bra kanske. ´Dra åt helvete i alla fall.  Lina, nästa gång du känner att det, dela med dig lite av ditt varningssystem ;) hahaha. Mitt SUCKS!

Ha en god natt. I morgon är det skkola igen x'(

Jennifer

Wow, grymma kvinna!
http://www.youtube.com/watch?v=e-Pu97rl1Bs

Lovet går till sitt slut..

Jahaja, då var lovet slut. Det har gått alldeles för fort kan man säga! x( Hmhm, vad har jag gjort för någe kul nu på lovet då liksom?
SOVIT
- Vart på alla hjärtans dag bio med Johanna, Mikaela & Sofia <3
- Shoppat!
- Mys med Lajna ^^
Inte så mycket, men det har vart för jävla skönt i alla fall! Jag har tagit det så lugnt jag bara har kunnat! :)

Igår tillbringade jag dagen med Lina <3 Först var i stan och kollade efter lite shit, Lina hittade ett finfint skärp! =) Jag hittade.. INGET, nej men jag hade faktiskt shoppat dagen innan så det gällde att hålla sig ;) Sedan blev det lite godis shopping i alla fall. haha. Sedan var det buss hem till hennes place, där vi fick ett ryck och skulle spela yatzy!  :O Vi rotade igenom hela frådet med flyttkartonger, men vi hittade det inte! Auh, så det blev barngeni & Den försvunna diamanten! Jag kan ju säga så att jag vann allt ;) Sedan gjorde vi Tacos! xD Men dumma som vi är så hittade vi ingen sås! Vi åt alltså Tacos utan sås, helt okej, men men. Efter vi hade ätit så hittade lina såsen, & kallade mig för dumhuvud liksom, hon skyllde det på mig ^^ haha. JAJA! Sedan kollade vi såklart på melodifestivalen, jag blev lite besviken på min babe, Sebbe, VAD HADE HAN PÅ SIG? VAD HAR HAN GJORT MED SITT HÅR? :O jao jao.. han hade väl en dålig dag när det gällde stylingen :P
I alla fall var vi uppe lite fööör länge, som vanligt! Eftersom vi skulle spela match! :P Men men >.<

Och i morgon är det skola igen och kan man vara mer än deprimerad en sådan här söndag? :'( Nej. Bajj.

Hej hopp ^.^

You're the perfect man for me, I love you, I do!

Varför varför varför ska allt som har med dator o TV osv ALLTID jävlas med mig? öksGdsahb, SÅ förbannad blir jag! >.< Skulle lägga in Borat på dvd skiva, men går det? NEEEJ! nene, men skit i det då liksom. Jag bryr mig inte!

Ne, men nu har lina tipsat mig om ett program som jag sitter o gluttar på. Hjälp, heter det. haha, sådan störd humor som jag har. <3 mihihih! -v-

Nej, orka orka orka mer. Hejdå.

Yeeeees! <333

Uhhh?!

106334-211

Ser det ut som om de skulle kyssas? Euh?

Shopping

Idag har jag vart o shoppat med min  mamma =) Har dock inte tagit kort på allt. Men här är lite utav det ;D
När vi satt och fikade var det en trevlig dam som sa att jag hade ett sådant fint halsband med :) Hehe, alltid roligt när man får komplingar! =)




Tröja, H&M
98 : -





Halsband, GinaTricot
129 : -







Halsband, GinaTricot
149 : -

Wowah.

God morgon! Eller a.. Förmiddag, men det är morgon för mig! xD
Nu har jag precis kokaf kaffe. Mamma kommer snart hem från jobbet och det hon då mest vill har är väl en kopp kaffe, inte sant ? ;D haha, folk idag är så beronde av kaffe. Fast jag ska kanske inte säga något. Jag dricker ganska mycket kaffe jag själv ^^ Men det är roligt att se människor som blir helt galna när det inte fått sitt morgonkaffe osv.. Jag kan liksom gå i skolan en hel dag utan det, min mamma kan det inte! Haha, men gud. Det var ju inte meningen att jag skulle ha en predikan om KAFFE , haha. Nepp. Efter vi har druckit kaffe, haha ska jag o morsan i alla fall till stan! Jag måste ha nya underkläder ;P Sedan kanske man hittar ngt annat fint med! =)

Kan inte vara utan:
Listen - Beyonce <33
griiiina..

Listen !

Gauh! Trodde jag skulle dö. Hittade inte min iPod. Jag ver seriöst inte vad jag skulle göra utan den! <33 haha, att man kan vara så besatt av musik, men så är det verkligen. Jag hade inte kunnat leva utan musik. Det påverkar en som fan tycker jag. Men jaja.. Nu ska jag iaf vila ögonen från datorn lite och gå in på mitt rum och fixa mina naglar! Och lyssna på MUSIK. Och på min iPod, eftersom min f*tt sterio inte funkar! Auh. Dyra jävlel också!

Hihi, min baby Lina ringde förut. Lördagen tillbringar jag hos henne <33

Eddie Murphy kan sjunga? :D

106334-207
One two three hit me.. Bop be bop, bop be bop be deed bop
Bop be bop, bop yeah.. Bass man, huh, come on up
One two three hit me.. Uh, sound good, yeah
Saxophone on the floor, one two three, hit it
Yeah, ow, uh, come on.. Horns hit it, uh, yeah
Hey girl lets rock with jimmy early
Got a home in the hills, Mercedes benz, hot swimming pool, got lots of friends
Got Clothes by the acre, credit to spare, I could wake up tomorrow and find nobody there
But Jimmy want more, jimmy want more, jimmy want, jimmy want, jimmy want more
Jimmy want a rib, jimmy want a steak, jimmy want a piece of your chocolate cake
And more than all that Jimmy want a raise, cuz
Jimmy got soul, Jimmy got soul, Jimmy got, Jimmy got, Jimmy got soul
Sooner or later The time comes around
For a man to be a man to take back his sound
I gotta do something to shake things up
I like Johnny Mathis but I cant do that stuff
Cuz Jimmy got soul, Jimmy got soul, Jimmy got S-O-U-L soul
I cant do rock I cant do roll, what I can do baby is show my soul,
Cuz Jimmy got, jimmy got, jimmy got SOUL

Mums, denna låten är sketa ccoool! Var med i Dreamgirls, och såklart har jag fixat alla låtar ;) Denna låten är på repeat! xD hahaha. JIMMY GOT SOUL! xD

Beyonce!

106334-206
Hej vackraste människa på jorden.
Jag vill också se ut som du!


Bowling & Räkmacka ^^

Idag var det dags att gå upp i tid för en gångs skull.. hehe. Jo, för jag & Helena skulle bowla med mormor och morfar! Lite utav en tradition på loven :) hehe, men det var roligt.. Det gick ganska bra för mig! Inte som förra gången i alla fall, för då sög jag verkligen. Men när jag är med morfar o spelar går det alltid bra! haha, det är ju han som lärt mig hur man skall göra ! :D Sedan åkte vi till Gothia hotellet, Morfar lurade Helena att vi skulle till båtmässan, men vi skulle äta räkmacka! :D De har dom störsat räkmackorna i Göteborg där, och jag lovar, de godaste med! :D Ååh! Men nu är jag så mätt så jag avlider.


Igår kväll efter bion satt jag vid datorn, sedan när jag skulle sova kunde jag förstås inte somna. Ligger och tänker på massa saker. Massa olika dumma saker som man igentligen inte mår bra av att tänka på. Det är verkligen sant. Jag ÖVERANALYSERAR allt.. :'(

Dreamgirls

106334-205Idag var jag, Johanna, Mikaela, Sofia och Isabell på Dreamgirls :) Det var en höjdarfilm!  Gud var bra den var!  Jag älskar Beyonce's röst så jääkla mycket! Guuud. Snacka om att ladda ner alla låtar (A) haha. Men det var ett bra sätt att tillbringa alla hjärtans dag på i alla fall :)

Har inte så mycket att snacka om mer kanske.. :P Förutom att jag kunde tillslut gå ut med kläder! Jag hittade vad jag skulle ha på mig.. :P Det blev som på bilden här. Johanna blev lite smått arg när båda kom med hood tröjor, haha ^^

Ne, slut för idag. Puss o hej.

Gillar att visa rumpan?

106334-204
Wohhops, Beyonce.
Fixa en större underdel, eller fixa till det där du :P

Alla hjärtans dag.

hjärtaJaha, jag vet inte riktgt vad jag tycker om denna dag.. Det är inget jag har firat under åren precis. Men klart att kanske det är kul att tillbringa dagen med någon/några man tycker om :) De flesta är nog med sina pojkvänner en sånhär dag :) I alla fall dom som har några, hehe. Kul för er! Jag kan i alla fall skänka en tanke till min pojke Brendon ^__^ haha, synd att vi inte kan ses idag liksom. men i alla fall,  för mig blir det att gå på bio med Johanna, Mikaela & Sofia. Och det är inte fy skam må ni tro ;) haha. Mums, gillar dom så mkt :D Vi ska se Dreamgirls :D Hoppas den är bra! xD

Nu har jag duschat, smörjt in mig med min goa bodyshop creme, plattat håret, ska snart fixa till lite smink kanske? Jaopp. Jag måste ju välja kläder också, vet inte vad jag ska ha på mig, aaah. har samma problem vareviga dag! x_x  Sedan bjuder min kära mormor på mat idag :) hehe, önskemål från min sida ;D De är för söta :)

Nu är Infinity On High & Motion In The Oceon helt fixade ;) Nu har jag ALLA låtar! Gött är det.

Ha en härlig alla hjärtans dag allihopa! :)

AAARG!

VARFÖR? varför kan man inte höra av sig om man inte kommer på träningen? iiih >.< Idag var vi.. hmm.. 1, 2, 3, 4.. JA 4 ST PÅ TRÄNIGEN! Givetvis blev det inget tränande av det, vi gick hem. Men jag blir så sur på sådant, vi har en sk regel, man SKA höra av sig om man inte kan träna, vi är för i helvete 17-18 år, ska det vara sååå svårt? 
Så vi var tvungna att åka hem igen, nu ska jag se på TV o vara sur resten av kvällen. 
hejdå.

Iris - Goo Goo Dolls <33 

Hur mycket tjej är du?

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 18 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[X] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 6poäng

hehe, okej. Vilken tur att jag blev mer "tjejig" än killig. hahaha :P
Ett töntiigt test, men whatever!

One night stand, yeah.

När jag har brist på överskrifter tar jag från låtar. Kanske ni har märkt? xD  hehe.

Är lite trött idag, satt uppe länge igår.. :P Satt och snackade med Sandra, en barndomskompis! =) Det var kul och snacka lite med henne :) Shit var längesedan det var hon flyttade nu :S Äuh, tiden går fort..  Snackade lite om trampebils racen vi hade :D haha. Roliga minnen!

Vad ska man hitta på idag då? :S Jo, det är ju träning ikväll! Frölunda spelar med, har ju biljetter, men det blir inget av eftersom att träningarna förstör allt! iih >.<
 
Sedan är jag desperat efter lite löööve ^^ Woho, alla har kille, ja alla har kille utom jag! :O Börjar kännas lite hopplöst, men som Sandra sa, när du minst anar det! haha, jag HOPPAS! :P

Orkar inte skriva idag, kanske kommer lite ikväll! ;P hehe. Puss&Hej.

Fixad.

föreefter
Före & Efter.
Någon förändring?

106334-199Efter

Right now.

Favoriten i iTunes just nu:

P.Diddy ft. Christina Aguilera - Tell Me.
Den är jävligt bra, om jag ska lyssna på sånhär musik så ska det vara i klass med denna, Christina Aguleria är sjukt bra!
Good Charlotte - The River Jag längtar tills GC släpper sin nästa skiva, för det kan blir något sjukt bra!
McFly - Silence Is A Scary Sound. Är det bara för att Dougie skrivot låten? ne, men den är as bra! Synd bara att de bara har en live version på den!
Queen - Don't Stop Me Now. Queen är det fetaste bandet, så är det bara.
Fall Out Boy - Thanks For The Memories. De är tillbaka bättre än någonsin! In time kan man säga ;) inte långt kvar till konserten! xD
Goo Goo Dolls - Iris. Den där låten gör nästan så att man får tårar i ögonen, så himla vacker o fin! Alltid en favorit även om den är gammal.

En dag full av skratt!

Jag stack till Johanna ♥ ett tag förut. Vi kollade på Shan Atcis DVD. Fan va han äger sönder. haha, han är så jääävla rolig! xD Så vi satt o garva sönder oss där ett tag, eller i alla fall jag som inte sett den innan, jag kan erkänna att tårarna kom, asså jag menar av skrattet! :D
Sedan såg vi på den mkt omtalade Borat! :D Jag såg den på bio ;) men det tåls att se på om igen! :D Sjukt rolig! :)

Idag skippade jag träningen! :D Det är ju faktiskt lov hallååå! :D Skönt att bara softa lite :) hehe.
Imorgon ska jag bara ta det lugnt med tror jag =) På onsdag ska jag på bio med tjejorna, på torsdag ska jag bowla med morfar o mormor & sörran! Tradition på lov vet ni ;) hehe.

Ha en trevlig kväll! Puss o hej!

Tjejsnack.

V7.
Alla hjärtans dag
· Vad har du för planer för Alla hjärtans dag?
JO, JAG SKA VARA MED JOHANNA, SOFIA & MIKAELA :D (L)

· Brukar du köpa presenter på Alla hjärtans dag, i så fall vad och till vilka?
Nej nej nej, om jag hade haft en kille, kanske. Men nepp.

· Hur ser din drömdate ut?
En söt o snäll kille =) (ihih)

· Bästa Alla hjärtans dag minnet?
Men aaauh, vilken tråkig tjejsnack vecka. Firar inte alla hjärtans dag liksom.

· Vem skulle du vilja ge ett speciellt hjärta till i år? (Vem som helst som behöver extra kärlek)
Ingen. Åh, jag vet inte! MAMMA KANSKE :D

Satan

Jag skrev just ett jättelångt inlägg & det försvann. Jag bliiiir så arg på det!

Förövrigt är jag såå dum. ihihhi x_x

Älskade fyllesvin

SMS TERROR.
Emma
: "Jag är skadad, fick en spark på tutten"
Jag
: "Åh nej, åkte silikonen ut då?"
Emma
: "Jag har inte vart riktig ärlig mot er, jag har silikon"


Anja är bäst.

Jaha, då har hon gjort det igen. Hon tog guld. Ibland är det jävla gött att vara svensk ;)
Kan man hoppas på 5 guld av 5 möjliga? :D Det skulle ju bara vara för bra för att vara sant!


Men Söt :)

Utmattad.

106334-196Jag dör. Jag är så trött. Det blev en ganska sen kväll igår. It was supposed to be a party. Men, det blev väl mer en sammankomst. En middag. Lite pinsamt eftersom att jag och Lina inte kände folket. Men de som var där var i alla fall trevliga! Och det var ändå lite mysigt ett tag ;) Även fast jag var sååå himla trött. Jag och Lina ville bara gå och lägga oss. x_x

Jao jao.. Nu sitter jag här o dricker lite kaffe och har the River på repeat för att vakna upp lite. Men vad ska man hitta på idag liksom? Anja åker ju sedan, kanske ska ta en titt på det =) Skidåkning är ju roliigt! =)
Men gud så härligt med lov! :) På onsdag ska i alla fall jag och johanna, förhoppningsvis Mikaela & Sofia gå på Dreamgirls =) hihi. Och förhoppningsvis så ligger Karin i och letar Partaj. Hon hade hittat ett i hammarkullen :S eeh, hehe :P

I confess I'm a sinner
I've seen a vision of my life
And I wanna be delivered!

Man blir bättre..

Jaopp. Nu har jag suttit med Photofiltre ett par dagar, jag bli bättre och bättre måste jag säga =) Fast jag är inte bra än, men vänta bara. haha xD

Snart ska jag hoppa på bussen in till stan. Johanna ville ha lite sällskap när hon söker jobb! :P Allt för dig min kära xD haha. Nej, men det ska bli trevligt att träffas lite!
Och sedan måste jag hem, packa väskan, sticka till Bollebyggd. Det är nämligen match ;) Mot Abbe! haha. Mos. Sedan är det en snabb dusch som gäller, sedan hem, fixa smink, hår, kläder (iih) och sedan sticka till festen :) Hoppas att det blir roligt. 

Auf Wiedersehen.
 KÄRLEK!
Party pinglan och jag.
På fester trivs Lina som bäst xD

Cute!

106334-195
Asos.com
Älskar de där söööta smyckerna! :)

Hej snyggo

JoelJoel har blivit en riktig heting måste jag säga. Mycket snyggare än förut.. Och ni ska bara veta hur mycket jag gillade honom ;) hahah. Nu ser han ut som en man! :D Det gillar vi! :)

Idag var det träning förövrigt. Tränade med mitt sträckta baklår och det var väl kanske ingen hit. Men det var ändå en ganska slö träning, men rolig! :) I morgon möter vi Bollebyggd och Abbe! xD haha, känn dig besegrad redan nu. Haha, nej men det ska bli roligt faktiskt =) O Carro ska kolla ^^ haha, men hon skulle inte heja på oss. Whaat? :O :P

Efter träningen idag stack jag och Lina till stan, vi åt och sedan skulle jag kolla efter Fall Out Boy skivan, men den släpps tydligen inte förän den 19:e :( Så sent ute i Sverige ! Bläuh.  För nöja mig med de jag har på datorn då x_x  

God Kväll!

Alltså.. Idag har jag inte gjort något vettigt för 5 öre. Eller, i och för sig så var jag i skolan i morse, men det är de enda. Sedan har jag bara legat i soffan, spelat playstation, vart vid datorn. Somnade i soffas as well. Morsan ringde, men jag typ vaknade när sista signalen plingade.. :P Vart så himla trött idag! men jag kommer säkert inte kunna sova inatt bara för det! Det är alltid så! >.<
Nu har jag suttit här ett tag och fixat med photofiltre. Jag ska snart ladda ner photoshop, gjorde ett försök förut men det blev någe konstigt. Jag vill verkligen vara så grymm som vissa är! :D Ska lära mig!

Satt också och kollade på Vänner bloopers på youtube förut. Snacka om att man garvar ihäl sig. Gud ^^ Älskar Vänner :D <33

Peter Jihde (stavas han så?) är verkligen något för mig! hahaha!

We are Southpark

106334-192
En rolig sida som Emma visade.
Här är vi. Snygga som alltid. xD

Good Morning Revival!

106334-191Nu har jag vart utan Good Charlotte i 1-2 år. Dags att komma tillbaka nu! Och det gör dom! Med Albumet Good Morning Revival. I mars.. Hört 2 låtar från albumet och det låter riktigt bra! :D Faktum är att The River är en av mina favorit låtar just nu :) Deras stil ser mkt bättre ut nu. De har ju blivit lite äldre o snyggare :D Like it. Emma: Undra om GC kommer till Köpenhamn de med? Gaaarv.

Auh, i morse trodde jag att jag skulle somna på lektionen, fick typ använda tändstickor för att hålla mina ögon öppna. Shit vad jag var trött alltså! Spelade ju match igår, kanske var därför.. Vi vann! :D Med ganska mkt oxå ;) Kom inte riktigt ihåg.. var det 31-18? Jo ja tror det. Det var gött ändå, fast jag fick en rejäl träckning i baklåret. Det gör sååå ont! Går som en kärring typ. O i morgon är det träning igen o match på lördag, vad ska jag göra? :P Kommer inte bli roligt, men men..

Idag ska det vara min slappe-dag. Ska inte göra ngt viktigt alls, bara vara vid datorn.. Ligga i soffan o dega & titta på TV. Gud så skönt. Men man får änna passa på när man inte har läxor att göra.
Å jag blir så glad när jag tänker på att träningen i morgon är det sista innan lovet! Vi har snart lov! å det är sååå skönt! Längtar till sommarn nu alltså. iih >.<

Nej men jag säger som Linda, Lev väl och blomstra.

Snart snart snart!

106334-190Håll ut Sara! Bara 2 dagar kvar till lovet börjar! Idag var droppen. Jag hade prov som jag inte hunnit plugga till.. Eftersom jag hade 2 prov förra veckan & SM i helgen. Så det blev totalt KATASTROF. Känns som jag ofta skriver så, men jag är aldrig nöjd hur bra jag än får..  men detta var riktigt dåligt. hahah. Skrev bara massa skit, o de 2 första frågorna kunde jag inte ens! Good Job, Sara. Så nu sitter jag här o lyssnar på sorgliga bubble Wrap & äter Gott & Blandat

Idag var det handel i skolan as well. Jag o Linda är färdiga med hemsidan och har bara 2 saker kvar på hela arbetet! :D Wow! (A)
När jag och Emma satt vid datorn (som inte funkar) satt vi o skrev hemliga meddelanden till varandra. Jo, det är lika barsligt o roligt som det låter, jag lovar! mitt hemliga meddelande skrev jag såhär: I love McFly. Emma: MEN JAG FATTAR INTE, vadå i loket mcfl ? Efter ett tag.. JAHAAA! ha ha ha... Sedan tog jag hur mkt sexiga bilder som helst på Emma o Lina.. & Lina smygfilma när Linda o Håkis blanda saliv. haha!

Snart ska jag äta, det är match idag! Och jag ska ta revansch från i helgas.. Lina är laddad sa hon med!  xD Hon ska göra många mål! Och vi skall krossa Warta & Vickan! MOHAHAH.

Idag lekte jag fotograf och Emma & Lina modeller! :D

Tjejsnack.

Antingen eller
· Kostymnisse eller badboy?
En blandning skulle inte sitta fel!

· Rakt eller lockigt hår?
Rakt, utan tvekan. Det är mer sexigt! xD

· Rosor eller tulpaner?
Rosor är finast :)

· Chokladglass eller vaniljglass?
Hatar choklad, så det får bli vanilj. Mums :)

· Hund eller katt?
Kattungar är söta, men jag är allergisk mot kattjävlar. Så det får bli hund! xD

Vi sög, men who cares?

<3<3<3<3<3<3Ja.. Flick SM i Eskilstuna nu i helgen ska vi INTE prata om igentligen. Jag har aldrig skämts så mycket när jag spelat handboll förut. Vi sög så himla mycket! Så inget final steg för oss. Och det är bara att glömma denna helgen igentligen. Eller i alla fall handbolls mässigt. Men utöver det så har vi haft skit roligt! Som vanligt rättare sagt! :) Vi har sååå kul tillsammans! Älskar er <3 
Det var återigen Jag, Lina, Johanna & Strauss i samma rum. Så prefekt! =) De är helt sjuka i huvudet. 

Johanna: Men sätt på TV:n !!  Lina: Men vart är fucking kontrollen? Jag: Jag har den fan inte. Johanna: men FAN va ni svär! 
Jag tror att jag aldrig har skrattat så mkt i hela mitt liv, jag låg dubbelvikt o asgarva i en kvart. Eller aa.. Det var inte bara jag, alla gjorde det. Waoh. Love Love Love <3

Jag vill ha Sommarjobb iår.. :) Ge mig.
God Natt.

Matte Prov = tråkigt

haha, jag det kan man säga.. Jag hatar matte. Hade omprov på Ekvationer.. Jag & Emma.. Haha, vi är duktiga flickor vi. Eller inte. Så jag träffade Linda & Emma efter träningen eftersom att Linda skulle göra ett annat matte prov..  Det som var konstigt var att provet kändes bra!  Det brukar inte hända mig när det gäller matte.. Men det kändes bra! Jag tror nog & hoppas verkligen att jag får G. Emma var lite deppig på väg till vagnen eftersom att hon sa att det gick åt helvete.. Kommer nog gå bra Emma! Linda vet vi alla att hon får minst VG på sitt prov..

Sedan stack jag o solade, det är ju faktiskt FSM till helgen.. & vi åker ikväll. Lite segt, men det ska bli skitroligt tjejor! :) Åt helvete bara att både Johanna & Strauss har stukade fötter.. Jag har stukad hand & sträckt baklår. & Karin är lite krasslig. haha, men det ska nog gå bra ändå! Skit bara att jag inte har någon direkt avbytare ^__^ Men jao jao. Jag siktar på en matchens lirare träja iaf.. Ha Ha Ha.. !


Sitter här och lyssnar på Fall Out Boy låtarna jag laddade ner igår. De är sketa bra! xD Konserten närmar sig. Igår bokade jag vandrarhem! :) Wooho! Längtar superduper mycket! Åh, en helkväll i Köpenhamn ;) Miihihi.. Då vet vi alla vad som kommer hända!  Åh vad jag längtar!  1 månad o 20 dagar återstår.

Shopping x)

Idag har jag shoppat med morsan. Här får ni se lite utav det jag köpte:)

Svart tröj/klänning
från H&M
198 : -




Röd klänning
från GinaTricot.
199: -




Söt grå klänning med
knappar fram och bak.
Från VeroModa.
259 : -



Röd t-shirt från GinaTricot.
99 : -





Köpte också en svart kofta från GinaTricot, fast den har jag inte tagit kort på. Ni får snart se kläderna på tror jag ;D Mihih. Enjoy or not.