Till Joey

Den här är dedikerad till Joey, eftersom hon tycker jag är efterbliven som tycker den är bra & lyssnar på den NU istället för 5 år sedan...
Vet ni vad... I DON'T CARE, så här får ni en exklusiv visning av Money Maker...!!! :D


Och här har vi lollipop med vår allas Lil Wayne.
Har inte lyssnat på den här mannen jättelänge, men det här var ju den första man lyssna på, and it's daaamn good.
Och vad ska man säga om honom, han är lite läskig, creepy.. allt. Konstiga tatueringar i ansiktet, gör sinnessjuka miner & är allmänt störd. Men fan.. Han e grymm. Enjoy.


shooot me

Föreläsningen idag var lika med döden, var så tråkig så jag somnade, faktiskt! Men min basgrupp piggar upp mig, de är så sjuka i huvudet så ja skrattar så ja kissar ner mig. Tur är väl det :)

Efter skolan träffade jag Lina, vi gick o shoppade lite, åt lunch och tjöööta en del :D I morgon ska jag jobba, ingen skola alltså! :) På fredag är vi leeediga o då ska Sara sova ! Sedan är det en utgång på fredag som jag er mkt fram emot! ska bli jättekul!

Årets första bild med lite vår-känsla. Tagen för ca 1 vecka sedan :)

1 dag efter

1 dag har gått sedan jag tog det där jäkla kortet,.. o ja kan inte förklara hur gött det är at ha tagit körkort. Sådan frihet! Har redan vart ute o kört lite själv till träningarna o så. Lika bra att vänja sig att köra själv med en gång :) I alla fall en underbar känsla att ha körkort!! :)

Idag har jag faktiskt jobbat :) Kul! Sedan vart det hem & med en gång till gymmet med Vesna :) Vi körde verkligen slut på oss idag! Mina armar är spaghetti o kommer nog inte kunna röra mina armar i morgon!

Nu ska ja fortsätta se på frölunda! Kom igen nu!!

Puss

i did it!!

Jag har tagit körkort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Suunday

Igår blev det tacos hemma hos Johanna! Trevligt, sedan gjorde vi inget vettigt överhuvud taget.. kollade musikvideosar.. haha

Idag blir det middag med familjen & nåra vänner som kommer på besök. Ska kolla hockeyn också :) Kom igen nu frölunda!

Jag på park förra lördagen :)


Min SNYGGING Lina som alltid ska vara så snygg..


Det var ju i alla fall på park lane förrra lördagen. Var en riktigt nice med min pärla Lina, som sällan vill gå ut, men fick ut henne då ;) O vi dansa till kl va 4, då hade min käraste ont i fötterna så vi stacck hem :D haha


Friday night with Joey & Zoran!

Japp, fredag baby! Bästa dagen på hela veckan som vi alla vet. Vilket också är Zoran & Joey-day som Joey så fint har döpt det till! Ingen fredag utan Joey! & ingen riktig fredag utan lite party :) Kvällen började ju så fint med att jag tappa tålamodet.. Orkade inte vänta på att Johanna skulle komma hem från jobbet så jag satte på musiken på MAX & började dricka vinet all alone, life is gooooooooooood... haha. Joey kom till sist.. Och då får Sara ta fram sina styling skills & börja locka hennes hår. Och lyssna nu folk.. Jag sminkade henne. Jag fick tillåtelsen att SMINKA HENNE!!! Och hon blev en riktig babe, of course ;) Inte nog med det så krossades det vinglas (johanna).. Men men, vad är en kväll utan glassplitter på golvet?! Ingen ball kväll alls;)

Men det blev en ball kväll såklart! Dansade hela natten lång!! På kära Nivå som har hittat tillbaka till det drag det var.. Lite sommarkänsla igår faktiskt.. Mkt roligt! Berra spelade grymm musik and life was gooood!

Kvällen slutade med en riktgt goooo burger från Donken!

Zoran goes crazy!


Joey goes even more wilder


Zoran goes "trying to look sexy"


Joey goes "this is my sex-face"


Joey & Zoran goes drunk, but still pretty!!


hejdå!

Nu sticker jag o joey ut vimmlet i dansar!!
Nivå & Park vi får se?!

Puss på er

NOOOO!!

Jag verkligen älskar den här låten med Ne-Yo.. Men vaFAAAAAN ska leona lewis komma o sjunga den för.. Inget illa mot henne, hon sjunger otroligt bra, men detta är Ne-Yo´s låt för mig. Och han gör den 4000 gånger bättre.. :(

 

Min riktiga version... Som jag vill att den ska vara!

I will never fall

Jag är allmänt trött o orkar ingenting. Lördagen tog musten ur mig, haha ingen kraft för 5 öre.. Hade iaf examination igrår och det gick super! :) Trodde inte det skulle gå så bra, men vår seminarieledare berömde oss mycket! Så nu är det bara utvärdering av kursen i princip, sedan börjar den nya redan på torsdag :( Eller det är iaf intro på torsdag.

Får väl pallra mig till gymmet någon dag också. nu är det dags för ett nap, är så sjukt trött!

Stories you tell as we lay in bed, all afternoon

Först och främst ska jag ska ta körkort, Sedan ska jag samla på mig en massa mod och göra en grej. En grej som jag skulle gjort för länge sedan. Jag vill inte, men det är ett måste. Det kommer resultera i antingen att jag blir väldigt glad, eller åt andra hållet (lutar åt det dåliga) Men om jag inte gör det kommer det bara bli värre. Jag mår dåligt bara jag tänker på det. Men jag måste...


Idag har jag vart i skolan. Dock inte lika länge som igår. Tacka gud för det :) Känner mig faktiskt nöjd med det vi har presterat. Dock planerade vi inte alls något bra, så vi fick sitta från 9-7 igår.. Vilket inte rekommenderas om man skall göra ett arbete.. I Morgon blir det fortsättning på hela processen. Vi ska lägga upp vår redovisning.. Ser inte fram emot den, men vad fan ska man göra.. :'( Vi ska fan festa till det ordentligt när vi är klara med denna skiten :) Dock undrar jag vad man ska göra med en i gruppen som inte gör något alls, utan bara glider igenom denna kurs på ett bananskal. Alltså på vår bekostnad. Typiskt.

Nu ska jag kolla TV.

Puss på er

Ge mig lite värme nu då!!!


hej jag är helt död

Tja! Idag var jag uppe med tuppen.  Och självklart inte självmant... Utan skulle till bilskolan. Kl 07.40 började jag... Hade körlektion som gick super =) Som vanligt när jag kör med MIN lärare..
Efter det har jag vart i skolan från kl 9 i morse till kl 19 ikväll.. Trött? Ja! Är arbetet färdigt? Nej... I morgon ska vi börja på vår gestaltning.. Jättekul.. jättekul, verkligen!

Hejdå jag dör lite

Galen lördag

Ifredags kom Johanna hit. Vi dega i princip i soffan hela kvällen. Kolla lite film o sånt. =)

Igår mina vänner.. Spelade vi match mot Lysekil. En match jag har vart jätte nervös över.. Men vi var helt enkelt grymma! Slutresultatet blev 23-14 och nu är vi bara 1 match från Div 1 baby!!
Jag var så jävla glad o nöjd efter matchen. Gick bara o njöt hela kvällen :) Efter matchen blev det i alla fall en sväng till Agga, eftersom att hennes son fyllde 15. Så det blev alltså lite kalas =)

Kvällen avslutades med Melodifestivalen hos Vesna & Utgång på det =) Hade en jävligt rolig kväll! Thanks girls!!

Jag & Syrran hos Agga. Lika? ;)


Jag, Vesna & Lina.


Elvira, Jasna & jag som gör någon underlig min på Lounge.


Skål


that boy is a monster

Hej & Hå. Vart på praktik idag med. Endast 2 dagar denna gången. I morgon har jag ingenting, jo ska köra med Robert (usch). Vill inte, men aja.. Det närmar sig uppkörning o han vill se hur bra jag är.. haha & på fredag ska jag på föreläsning igen.. Sedan blir det väl tacokväll med Joey antar jag..

Orkar ej skriva.
Bye

baby by me

Denna låten spelas hela tiden på min iPod & Spotify. Galet bra tycker jag!
Ne-Yo må vara butttt ugly, but damn.. It's something about him...




Och detta är min andra favorit. Lil Wayne´s going heavy! haha..
En riktig tung låt, I like it!


.

Skulle bara säga att jag ska på Lady Gaga i Sthlm den 7:e Maj ;)


bild från park i lördags


hey mr. carter

VAAAAAARFÖR SKULLE MR. CARTER SPELAS PÅ PARK I FREDAGS? Och varför skulle Joey sjunga sönder den på vägen hem? Varför skulle joey blogga om låten, varför är frågan? Nu går det inte att sluta lyssna.

Veckan har i alla fall runnit iväg, kommer knappt ihåg vad jag har gjort.
Vet att jag har spelat match och att vi vann, vet att jag var ute med Joey & Helle i fredags o att det var en mkt trevlig kväll! (mr. carter kvällen)
Och jag vet att Lördagen spenderades med lite möjliga folk. Var o fika med Linda & Emma =) Sedan var jag på Tranquilo & Lounge med Jaz. Och att Lounge var helt jävla knökat! Och jag står på terassen och kollar ner på nivå.. Varför blir jag ledsen när jag är på Longe kollar in Nivå är frågan? haha... Kollar i alla fall in & ser att terassen är full med dansande folk till Berras musik :( Medans jag står och knör på allt jävla folk på Lounge...

Nu är jag bajs hungrig.

Hejdå

A milli a milli a milli A milli a milli a milli


i did it!

Jag klarade salstentan! Så jävla underbart, jag är överlycklig! Trodde jag sklle kugga kraftigt, men icke! Så skönt, så skönt!

Och nu börjar jag känna att våren är påväg, det är inte varmt, men solen skiner och snön håller på att smälta.. Kan det gå åt bättre tider tro? Yes i hope so!

Och så hoppas vi att jag har körkort inom en snar framtid, samt att jag får tåg & konsert biljett upp till Sthlm för att se älskade Lady Gaga!

I morgon blir det plugg på bilskolan, sedan lunch med Lina & sedan en tråkig föreläsning. Och handbollsträning på det =)

Puss