I need you here, always

Då vart det söndag igen. Veckorna bara springer iväg. Sov hos Lina inatt. Åkte med henne efter matchen igår. Som vi vann=) Otroligt gött var det!

Idag har vi kollat resor och drömt oss iväg till Thailand.. åhh.. orkar inte vara kvar här i detta skitvädret .. =(

I morgon ska jag köra, träffa Joey & sedan kanske köpa min fina jeansjacka jag såg på lindex!! :D Helt underbar till sommaren! :D

Nu lite kaffe.
Auf Wiedersehen

hejdå

hejdå nu måste jag iväg innan jag dör. Hör ni? NU NU NU NU !!!!

So happy i could die and it's allright

Tjeeena. Söndag.. Gud va helgerna går för fort känner jag.
Har inte hunnit göra ngt denna helgen. I fredags satt jag bara hemma, Johanna joina mig sedan också. Blev tjöt, OS kollande och kaffe på det! hehe.

Igår var det ju en minst sagt nervig match för oss.. Mötte Aranäs. Som vi alltid är jätte kassa mot. Och det var inget undantag denna gången. WE SUCKED. Men vi vann... Tacka gud för det.. Så vi ligger fortfarande på en go 3:e plats. Snälla låt oss ligga kvar där! Så blir det div 1 nästa år.

Just nu håller jag o mamma på att röja mitt rum. Jag ska ju flytta upp en våning o köpa allt nytt. Ny säng, Tv, byrå.. U name it. I need a change! Hehe, nej men nu börjar vi komma någon vart i alla fall :P Och GUD var det är mkt skit jag sparat! haha.. Men det hamnar nu i sopporna..!

I morgon blir det att gå upp kl 6 för att kolla Svergie - Finland i hockey! Sedan bär det nog av till bilskolan o sedan massa plugg inför tentan på tisdag! :( 

Nej, nu lite kaffe, sedan ska ja städa igen!

Puss på er
 

jobb

Idag jobbar jag! :) Slutar vid 5 och när jag kommer hem blir det sängen heeeela kvällen!!! Jag är verkligen helt slut! Och så måste vi börja ladda inför matchen i morgon! =) Börjar bli lite smått nervös nu med..

Back to work!

Puss

Memories

David Guetta dunkas högt i mina högtalare, i like it! Han är måste vara årets artist alltså. Han är fucking grym! Är ju inte stans största fan av House, clubmusic och sådant.. Men han är sjukligt bra, fattar inte hur han kan lyckas varje gång.. When Love Takes Over med Kelly Rowland, Sexy Bitch med Akon, One Love med Estelle (dock inte världens hit) & nu Memories med Kid Cudi.  Tror fan alla har spelats sönder ute på klubbarna. Jesus, men jag gillar det så ja ska inte klaga. Mer David Guetta åt folket!
Och då kommer vi ju spårlöst in på Cuddan! (Kid Cudi, hahah gillar mitt smeknamn). Tror nog Johanna hade nån video i sin blogg på memories med just Guetta.. Och då klickade jag mig vidare till videon o låten han gör tillsammans med Kanye West. Make her say. Låten är bra, men the video SUCKS. Blev jätte ledsen. Cuddan du kunde väl bättre än så !

Dansar garanterat till David Guetta.. (Eller inte, men en bild i alla fall)

(Hard Rock i höstas någon gång. Suger ***. Gå inte dit! haha)

i kinda busy

Mitt hår står åt alla håll o kanter, och då menar jag verkligen det. Blek som ett jävla spöke, 10 ton snor i näsan.. Kan det vara bättre? Och vänta lite... Det är ju så varmt o skönt o fint vänder ute, så bättre kan det inte bli eller?  Nix, mitt humör är inte på topp. Så jävla tråkigt att vara sjuk. Speciellt när man måste vara hemma o plugga hela dagen som jag har gjort idag. Läsa läsa läsa & läsa.. Trevligt!

Helgen har i alla fall vart trevlig även om jag gnäller som en gammal kärring..
i Fredags var Joey här på besök.. Som vanligt haha.. Vi åt tacos som vanligt.. Vi banga utgång som vanligt.. Allt är som vanligt. haha. Zoran & Joey gillar läget haha. Nej, men det var sålkart mysigt, vi tjöta, åt massa mat & godis.

igår var det match mot seriettan Önnered. Vi vann! Så jävla gött..!!! Såååå himla skönt! ah ni som inte spelar fattar inte.. haha.. Men den satt gött som fan i vilket fall!
Lina kom sedan hit, vi åkte in till stan o käka Thai! Muuumigt, sedan hem o kolla lite melodifestival.. Eller i alla fall snabbreprisen! haha.. Sedan vart det film, 40 year old virgin.. Hysteriskt dålig, men ändå rolig. haha.

Och idag har jag som sagt bara pluggat, lagat lite mat imellan, kollat läget på fejjan o inget annat vettigt.
Nu skall jag koka kaffe o sätta på lite vänner till Köping börjar, sedan är det 2½ men :)

Skola i morgon!

Puss o kram


T.i hos Tyra Banks

Den här intervjun med T.I är ganska rolig.. Detta är bara part 3 dock, men det som är så jävla roligt är i slutet av videon när tyra frågar T.I om hans barn..

Tyra: So you were a playa playa?
T.I: Well, I was single single!!


Sedan att han är sjukt jävla apsnygg gör ju inte saken bättre heller...

So where do we go from here?

Kan man fråga sig.

Idag har jag vart på bilskolan, pluggat & sedan var det körlektion. Som gick bra.. Halva i alla fall. Sedan ville jag döda mig själv för att jag gjorde så många misstag.. Aja får se till att köra bättre nästa gång så Dennis inte undrar va fan jag håller på med. haha.

Sedan var det en sväng till skolan också. Träffade min basgrupp & jobbade lite med vårt fördjupningsarbete. Tråkigt, japp! Sedan en sväng till H&M för att köpa en sketa snygg klännig! :D Den kommer användas flitigt i vår/sommar.. När den nu kommer?

Nu är jag hemma och gör inget, gjorde lite mat förut. Gud, är så jälka duktig.. Riktigt gott blev det också! Nu sitter jag o väntar på Joey. Vi ska laga.......... TACOS.. hahaha... Nej, vi gillar inte att variera oss. Inte när det gäller ngt verkar det som.. haha? Ska slå henne lite också, för hon ska lämna mig för någon reseledarutbildning. Kul för dig, men what about me? dåligt dåligt.


Kid Cudi

Den här mannen är inte bara en sjukt bra artist, han sjukt jävla snygg också.
Vill gifta mig med honom lite tror jag. Look at his style! Älskar hans kläder.
Marry me?

I'LL MAKE HER SAY OH OH OH OH OH!


jag tackar!!

Ja.. då har man gått o blivit förkyld igen.. Det tackar jag för.. Vaknade i natt av att jag hade sjukt ont i halsen.. Och i morse var jag sååå seg, jättejobbigt att gå upp ur den varma sängen!

Vart på föreläsning i skolan idag.. Sedan bilskolan & nu ska jag plugga vidare.. Har så mycket jag måste läsa.. herregud. Får ångest jag bara tänker på tentan o allt.. :'(

Nepp, dags att öppna böckerna!

Puss

Blå eller brunögd?

Lina har suttit o trixat lite.  Kul :D
Vad passar jag bäst i? Bruna eller blå ögon? Brunt eller jättebrunt hår? hahah :)



Saturaday night

Vi vann igår igen, så jävla skönt! Och inte nog med det, Kärra förlora, så nu ligger vi 3:a igen! Där vi sa vara ;)


Det blev att "fira" segern igen.. haha. Nej, men jag och Johanna festade till det. Brukar inte gilla att gå ut på lördagar eftersom att det är 25 + överallt i princip. Vi stack först till Berså med några av hennes vänner från Kristinehamn.  Men på Berså kan man inte vara särskildt länge, så vi stack vid 2 tiden. Vidare till Park Lane. Alltid en chansning, men det gick fint. Och mina damer o herrar. Bästa kvällen på park på jag vet inte hur länge. Den här DJ:n langa den bästa musiken man kunde tänka sig. Jag o Joey dansa väl nästan konstant i 3 timmar?! Sedan var det dags att åka hem vid 4 tiden. Jag, Joey & A åkte taxi hem efter att Arre försökt fixa oss svart taxi, men vilket var lite misslyckat haha. Så det blev vanlig taxi hem. (Lika bra) Och herregud va skönt det var att slänga av sig klackara o slänga sig på sängen. Underbart efter en vild utekväll, haha!
Men en sjukt ball kväll med Joey på park blev det i alla fall!

Varför ser alltid jag efterbliven ut på dessa vimmelbilder.. Måste göra nått annat.. haha

crawl

Crawl - Chris Brown. Jag vet, han är kvinnomisshandlare och borde bojkottas.. Men den låten är riktigt bra, får lite rysningar faktiskt. Så nu lär Johanna slå mig när jag promotar CB.


Här sitter jag i min ensamhet och pratar med mig själv i alla fall. Pluggade, men det var inte tillräckligt kul för att fortsätta med.. Sitter här o väntar på tanten Joey så att jag kan få mat någon gång.. Sedan blir det lite film o så. Hade vart kul att gå ut, men det väntar till nästa helg. =)


Hade körlektion idag också. Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde idag när jag körde. Inte för att jag är särskildt rolig (joo det också), men Dennis min lärare är sjuk i huvudet och han säger o gör så roliga grejer. Men det gick i alla fall bra, gjorde lite slarvfel, men vafan i'm only human, För att citera Michael Jackson, haha.


Nej, skriver bara blaja haha är trött o hungrig & nu ska jag gå.
Pussohej leverpastej


Yeah yeah yeah i'm so hard

Underbart med en sån jobbig träning idag faktiskt.. Nu känns det hur gött som helst.. Lite sorligt, sista judoträningen för säsongen.. Mer till försäsongen.. (som jag inte vill ha, haha)

I morgon åker svinen till Dominikanska Republiken också.. :( Usch, inte alls avis, nej nej.. Älskar snö o kyla, herregud!

Jobb för mig i morgon också, trevligt det! Sedan blir det handboll på det. SEDAN ÄR DET FREEEDAG. Jag o kärringen (läs Johanna.. hahahah) ska ha mys-tacokväll. För ca 3 månader sedan var det inte ett alternativ.. haha, men johanna har rätt.. Det är fan inte kul att gå ut i detta vädret. Man kan inte ha klackar utan att bokstavligen slå ihjäl sig. När vädret har blivit som det ska får göteborgs nattliv tillbaka sina pinglor! hahaha ;)

Men ändå ska jag på juggefest på lördag. Kan bli lite roligt ändå. Kommer ha världens snyggaste outfit på mig så snygg kommer jag i alla fall vara! haha :D

Mina älsklingar och jag på nyår.


Och ja.. jag var brun som en jävla bajskorv på bilden i inlägget nedan. :(

Trötter

Idag är jag sjukt trött.. Praktik idag, sov på vilan, sov när jag kom hem.. zZznark.. Japp, som sagt, var på praktiken idag, sedan blev det en sväng till bilskolan för lite tester.. Segt, men ett måste.

Ska läsa lite i min fina kurslitteratur jag har ikväll. Dricka kaffe, kolla 2½ men, Paradise Hotel finalen o sängen.. Det är nog anledningen till att ja är så jävla trött.. Jag sitter uppe för länge o kollar paradise.. Not good. haha men idag är finalen..

Blir jätteledsen när jag ser all denna snö.. Det bara kommer mer o mer o mer.. :'( GO AWAY. Vill ha vår. Snygga skor, snygga kläder & rayban solbrillorna på! Lär få vänta till Maj?


Nu då?

Har försökt skriva de senaste dagarna men det har inte gått att uppdatera! Dåligt blogg.se

Kan ju berätta lite om min trevliga helg som gick waaay too fast!
Fredagen spenderades lite i stan med Lina. Vi luncha, shoppa lite.. Sedan kom hon hem till mig senare på kvällen & vi kollade på The Princess & The Frog. Supersöt film! Gillade den jättemkt =)

I Lördags spelade vi match i Bollebygd.. Vi storspela.. (kanske inte) Men vi vann med 34-22. Huur gött som helst.. Det "firades" med en lite halvplanerad utgång som egentligen inte skulle bli av. Men vi blev sugna o stack ut :) Jag, Vesna, Jasna & Lotta besökte Nivå (näääähää?) denna fina o kalla lördagsnatt. Men vi slapp köa så vi behövde inte frysa fötterna av oss :) Var i alla fall en jäkla kul kväll med goa drinkar & bra musik! Träffade lille A där också så det var ju också trevligt.

Nu hoppas jag att denna veckan går fort som fan. För jag längtar till helgen!
Utgång med Joey blir det! Och så kanske det blir tillsammans med A o hans vänner om de inte gör det dom är bäst på: att banga. Lördagen bjuder ju såklart på en handbollsmatch också, Kungälv som blir drabbade denna gången.

Nu ska ja dra mig tillbaka.
ha det tjocknajs