Last day

Jahapp, då var 2010 slut. Det har ju gått så sjukt jävla fort så det är läskigt.. Inte mitt år direkt, får hoppas nästa blir bättre! Har dock haft en härlig sommar med alla mina vänner, nu vill jag bara att vintern ska försvinna & att våren ska komma! :)


Vad som står på schemat idag är i alla fall att mina brudar kommer hit. Helena är kock för aftonen & Johanna är backup (haha). Vi kommer att avnjuta en god 3 rätters; Ostar till förrätt, som man oftast har till efterrätt kanske men vi vänder på't.. Ryggbiff & rotfrukter, till efterätt blir det en creme brullé a la Helena. Gott! Och kul som Nyår är så ska Sara vara nykter. Tack så jättemycket, min fina lilla penicillin-kur! <3 Men det ska nog bli trevligt ändå, efter middagen åker vi till Floda av alla ställen, för lite partey.


which one of y'all goes home with Saaaraaaa

Idag väckte min vän Johanna mig. Hon kan inte handla mat själv. Så jag & Lina fick åka med henne. Och vi åkte ända till backaplan för att handla lite nyårsmat. Eftersom Johanna skulle lämna tillbaka ett virusprogram på Siba, som hon aldrig gjorde. Men men wtf, vem säger nej till en liten roadtrip på hisingen.

Matshoppingen skippar vi, helst vill man inte köpa mat med Johanna helt enkelt. Men att åka bil med Johanna, är som att vara på Liseberg, sååååå himla roligt. kan inte beskrivas. Måste upplevas.

Sedan blev det en sväng in till stan, träffa Mickan, fick en Sub, stack o fixa håret. Jävla trevligt!


Trey Songz

Jag måste erkänna att en av mina idoler är denna Casanovan.. hahaha. Nej men ärligt talat nu, så är trey bra!Skulle även lägga in Neigbors know my name, den omtalade låten, som Sara lyckades, så himla fint.. INTE fatta vad låten handlade om.. Eller mer, att jag har skitit i att lyssna på texten till mitt försvar.


Juldagen

Juldagen = Årets festdag nr 1. Men inte längre. igår sög. big time. riktigt dåligt. Att jag var nykter spelade nog ingen roll igår. Kvällen började ju inte som vi hade tänkt. Vilket innebär att stämningen inte blev den bästa.. Men inte nog med det så var det nog årets sämsta DJ på Nivå igår.. När jag går fram o frågar om han har ngn tung hiphop låt.. då langar han.. Håll i er.. SNOOK - Mr Cool. Undra om det var hans första dj jobb? Jaja, så kan det gå ibland. Synd, vi som hade så roligt förra året.. Men men. Kan inte alltid vara lyckat.

Nu ska jag försöka hålla mig ifrån kräksjukan...


Merry Christmas!

God Jul alla!
Själv är jag nu hemkommen från farmor där familjen + kusinerna alltid firar jul varannat år. Det blev en jättemysig dag med MYCKET god mat & jättefina julklappar! Hur glad som helst! :)

I morgon är det Juldagen & då vankas det party! :)

Fortsatt trevlig Julafton! Bye.

Bloggpaus

hahaha jaaa, jag har ju som alla kända och duktiga bloggare haft en liten längre bloggpaus. Men ska Sara, den nya Kenza, kanske börja blogga lite igen? Känner mig så dålig när till o med Joey skriver....