Work work..

Tjänna, sitter på jobbet o har lite rast :) Morsan o Helena är på Ullared o shoppar utan mig, hehe.. Men.. Bättre att tjäna pengar än att bränna.. om jag får säga mitt.

Igår var jag, Lina & Niklas på Tropic Thunder. Haha, helt störd film. Men sjukt rolig! Garva ihäl mig hela filmen, rekommenderas alltså om ni vill se ngt roligt! :D You gotta love Ben Stiller.

Träning direkt efter jobbet.. Behövs, har inte tränat på fan en vecka nu! :P
Puss!!

Katy Perry

Förutom att hot n cold är tusen gånger bättre än i kissed a girl,
så är hon ju så jävla snygg så hälften kunde vart nog.

Partey.

I lördags skulle vi på fest hos Linas syrra Jessica! :)
Jag & Lina i väntan på bussen.


Singstar var det som gällde! ;)


Trevligt folk + lina som sjunger.


Vi åkte med Johanna hem i spöregnet, med denna trevliga man som undra varför vi tog kort på Johanna när Lina är den snyggaste! ahahahahahah.....


Jonas brothers.

Ni som vet vilka Jonas Brothers är kan ju inte ha undkommit denna heting.
Joe Jonas. We like ;)

Thursday.

Hej å hå. Idag har Lina vart här igen, eller aa.. hon sov här :) Vi sov lite fööör länge. Men när vi vakna gick vi en sk. morgonpromenad till Ica o handla frulle! Så det blev en brunch vid halv 1 tiden, hehe.

Sedan har vi verkligen gjort typ ingenting. Jo, spelat monopol. Druckit kaffe, glott på TV.
Vi har ju faktiskt vart ute lite med.

Bjuder på en heting bild. Exklusivt bara för er.

Simma simma simma!


Idag har jag o Lina vart på Åby badet o simmat. Hahah, det var kanske meningen att vi skulle få lite motions sim, men icke. Så fort man kommer till ett badhus blir man 10 år igen.. ;) vi åkte massa banor, bada bubbelpool, hoppa från trampolin o fjanta oss ännu mer. haha :D Men skitsamma, det var kul i alla fall :D You gotta love guldkortet på life;) <3

Nu sitter jag mest att väntar på att Lina ska komma snart.. Hon ska spendera natten här, i morgon med förhoppningsvis. Så det blir mys mys det.

ha det bra folk.

Puss o Kram

Tisdag

Idag har jag vart så duktig att jag har städat lite, eller ah.. Gått o plockat. Hjälpt morsan med att ta ner saker från vinden, så nu har vi påsar i hela vardagsrummet ungefär. Som ska sorteras o jag tror nog att allt kan slängas..

Igår var jag o hälsade på Emma & Vovven, Linda var också där. Vi käka frallor, drack kaffe o tjötade. Trevligt =)

Ja, om cirka en timme ska ja träffa Lina i stan. Hon ska köpa något att ha på sig på lördag och en present till Jessica tror ja :) Sedan ska vi också grab a bite somewhere. Om vi kommer på ngt ställe att äta på då dvs, hehe :P

Jao men hejdå so long.

PussoKram

new dress.

Ny party klänning från GinaTricot :)

Till Lina.

Detta inlägget är ganska mkt till Lina som klagade lite på mig i mitt förra inlägg.. Angående din header så är den faktiskt färdig... ;) Eller aa.. Det är lite mer av ett förslag på hur den kan se ut. Vi får fixa det helt enkelt.

Idag har jag vart i staan. I'm happy again. Gissa vad jag har gjort. moahahaha. 

Ne, men nu ska jag äta middag.

Puss på er!

Tycker ni min nya header e snygg`?
Nya eller gamla?

Lördag

Idag var det Lördagsmatch som gällde.. det var kul att spela, men mindre kul att tappa en ledning till ett lika resultat.. uuh. Blir så less på sådant.. Men vi ska inte klaga ändå, har gjort en helkt OKEJ start på denna säsongen.. i alla fall om man jämför med förra året såå.. :) Så nu är mitt knä svullet o jag lär få ett fett blåmärke. Härligt o så.

I morgon ska ja till stan med mami o syrran..

Sedan hade jag faktiskt gått ner 1.6 kg i veckan så jag blev jävla glad när ja vägde mig i fredags. Så nu är det 19.6 kg sammanlagt! Happyy! :D:D

Puss på er

Cold

Jag fryser som fan. Värmepannan funkar fortfarande inte. Uuuuuhh.

Idag har jag vart o jobbat då. trevligt trevligt. Ungarna kände inte igen mig idag när jag hade plattat o utsläppt hår. haha.. Men jag blev i alla fall kallad sötast & snyggast i stan.... Av barnen...  Bra att någon tycker det iaf, hahaha! :D

Idag är ja trött som fan, var uppe för sent inatt även om ja visste att ja skulle jobba, Men jag antar att det blir ovmorgon i morrn!

Bye folks.

so don't say a word!


Hola amigos!
Härligt trött är jag idag. Eller aa.. har blivit det nu i alla fall. Säkert redo för sängen när som helst!
Idag har jag jobbat! :) Det var lika kul idag.. Skulle egentligen till körskolan idag, men det hann jag inte med eftersom jag jobbade, så det blev varken träning eller teorikurs. Men det var jävla skönt att stanna hemma från träningen idag ska ni veta. Har ju vart på alla träningar sedan vi starta så det var gött. Plus att jag e lite sliten från matchen igår. Ont som fan i nacken, massage thank you! Men jag har i alla fall belönat mig med ett bad(!) Och jag badar väldigt sällan ska ni veta.. typ 2 gånger per år kanske.. :P Skönt skönt.

I morgon blir det jobb igen:) Ska på ngt sorts möte med. Får hoppas på lite mer jobb efter det! =D

Puss o Kram

Pics

Lite bilder från igår då ja...





Feest.

Igår fick jag besök utav några flickor här hemma, nämligen Lina, Mikaela & Sofia. Vi förfesta lite. Åt ost o kex, sköng singstar mm. Sedan bar det av till stan & sedan till Boulevard som jag aldrig innan har vart på. Stället var okej. Men jag hade skitkul ändå. Så det blev en hellyckad kväll. Förutom att en utav min vänninor blev utslängd! hahahah. Nämner inga namn... hahah...
Men roligt var det iaf. Lina gjorde en dykning i trappan o jag halkade vid baren. Folk måste ju ha trott det värsta om oss. Men så illa var det inte riktigt ändå ;) Jonas totaldissade mig, så honom ska jag ta ett snack med. hmhm..!

Nu ska det blir mat här snart.
Sedan ska jag o Lina dra oss för att åka hem till Snäckan för att se på film!

PUSSS

Gött med fredag!

Japp, härligt med fredag idag. Ikväll ska ja ut med Lina, Sofia & Mikaela! :) Ska bli kul.

Nu sitter jag här o har lite rast, ska snart ut till barnen igen=)

Har verkligen världens ointressantaste blogg, men det skiter vi i ;)

Pusss

tjena mittbena!

haha.. jaja.. Nu sitter jag i alla fall på jobbet och har rast! Än så länge är det jättekul med:) De små barnen är så söta så=)

Ikväll är det träning. så det är direkt från jobbet till hallen & i morgon är det jobb igen! =)

Puss på er!

jobbat!

Igår var ja o Lina hemma hos Niklas o färga hans hår! :D Det blev riktigt nice faktiskt.. och INTE svart ;) hahaha. Efter det tvinga ja Lina att bjuda hem mig så att ja kunde få sova hos henne :D hehe.. Vi bestämmde oss för att åka o bada på åby badet dagen efter.. Men tidigt på morgonen fick jag ett sms som frågade om jag kunde jobba idag.. KLART JA KAN. hehe. Första gången där =) och för er som inte vet så är det på ett dagis.. eller förskola? Vad sähger man? haha.. nä ja vet inte. Men kul var det.. Ska dit i morgon med så.. :) A busy day for me.

Har vart träning idag med. Inte så kul.. eftersom knät spökar. Men jaja, lite ont har väl alla :D


Me n sis

I fredags skulle lillsyrran ha partaj hemma. "Rockparty" skulle det vara och såklart fick jag äran att styla henne. Sminket blev skitsnyggt...(som alltid när jag gör det;) hahah..)  Håret blev jävligt nice med. Synd att ni inte ser baksidan av det nu bara.. för damn va snygg ungen var! Man blir lite avis faktiskt när man har en snygg syster.. jo..

Idag var jag i stan med Jennie "Günter" Kanerva. haha:D Hon skulle shoppa jeans.. Och såklart skulle jag testa de där jeansen för skojs skull.. OCH DAMN VA SKÖNA DEEE VAAR! Det skulle jag aldig ha gjort alltså :) Så nu vill jag också ha dom... Plus att jag fick på mig en storlek som jag aldrig i hela mitt liv har haft heller:D Men Jennies byxor passar mig med.. så jag ska nog ta o låna dom någon gång;) mohahah. Men Sara kom som vanligt inte hem tomhänt. Det blev en shorta från Monki & underkläder. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH.. döda mig.


PUSSS

say my name biiiaaatch!

Idag vare match på gång. Utan våran nyckelspelar Johanna. bad bad bad.. Det gick ändå hyffsat o vi kämpade bra även om vi förlorade.. Jag bråka med en tjej & skada knät. Lyckat å så. Blääää. Så nu vet ja inte.. Det lär ju kollas upp.. Men är säkerligen inget allvarligt. Känns som en riktig jävla kraftig överansträngning. MEN MEN VA FAN SKA MAN GÖÖÖÖRA.

I morgon ska ja ner till körskolan o fixa lite stuff. Sedan ska ja möta jennie i stan. Sedan är det träning. Om jag nu kan..

Puss på er.

I'm Superwoman!

God afton!
Nu ligger jag i sängen här hos mormor o morfar.. Man blir ju utkörd när syrran har kompisar hemma.. jepp jepp. Idag har det vart en kulig dag. Morsan o ja var o kolla på kök! Så nu har vi antagligen bestämt oss för ett riktigt niceigt ett med! Kommer ha stans snyggaste kök kan ja lova. Ska bli gööötttt. Men aja, väldigt kul att jag snackar kök här känner jag.. haha.

Idag träffade jag i alla fall Niklas. Vi tog en fika, tjöta.. Och bowlaade. Stackarn förlorade. MOhahahah. Tänkte kanske att jag hade vart lite för kaxig innan, men nää. Med all rätt ;)

Jaja, i morgon är det i alla fall match.. o ja tänker inte gå upp i tid bara för det. ska fanimej sova!

Orka mer nu alltså.

Puss på er.

Things are shaping up to be pretty odd.

Rubriken... jaa.. man kan säga såhär, tolka det hur du vill ;)

Man kan ju fråga sig vad Sara gör uppe halv 10 en fredag. MMmjoo.. Jag & Lina har handbollslektioner nu varje fredag i 5 veckor framöver. Å såklart börjar vi kl 8. Älskar ju att gå upp tidigt såå.... Nej, men det var ganska nice faktiskt. De var ändå inte så jävliga som jag hade trott, de skötte sig ganska bra.. & lyssnade också på vad vi skulle göra.. vilket inte 7 klassen i måndags gjorde.. men men. Va ska man göra liksom.

Träningen igår.. gick bra.. Även om ja var på dåligt humör. När vi sprang fick det väl mig att springa fortare.. Så jaa.. Något bra kanske det gav med sig. Men annars så är det i alla fall match på söndag.. Och den kommer ju verkligen att gå bra känner jag. NOOT. Vi är liksom jävligt tunt med folk, så nä.. ingen rolig match. =(

Syrran & Jag.. vi som är så otroligt lika.......kanske inte....


En rolig grej med.. Såg en tjej istan igår so hade plagierat mig. Hon hade SAMMA HALSDUK... i SAMMA FÄRG... SAMMA MÖSSA.. i SAMMA FÄRG. Okej inte samma, men likadan dårå. Varför då. Min syster tyckte det var kul i alla fall.

Puss på er.

Good Night!


Nu säger Sara god natt o hejdå för idag.
jag är verkligen helt slut. Kan inte hlla ögonen öppna, så det blir sängen nu :)
Ska upp tidigt i morgon o ha småungarna så det gäller att vara utsövd... he he he..
Har ju inte blivit så mkt sömn på det senaste ju.. men skitsamma, det är de värt :)

God natt på er alla snyggingar!
Pusss o Kram <33

öh nej.

Orkar inte trääna idag. uuuach. Känner mig allmänt deppig o hängig. Har lust att bara gå o lägga mig 8 i kväll o sova lääääänge i morgon. Kanske vad jag behöver. Det jag inte behöver är en tränare som skriker på en iaf. JAG ORKAR INTE TRÄÄÄNAA.

Blä.

Hejdå

I'm just fallowing the road for a walk in the sun.

Hii there! Idag är jag tröttt som faaaaaaaaan. Var uppe sent o gick upp tidigt. Illa det.
Jaa.. anledningen till att jag gick upp tidigt var för att jag skulle träffa syrran på hennes låånga håltimme. Vi stack till stan o käka frukost :) Göött. Sedan vare lite shopping som gällde. Helena skulle ha massa nya saker. Så det var bara för mig att stå o kolla på. Fast iofs var det ja som höll i pengarna.. moahah. Folk trodde väl ja var hennes mamma eller ngt. Men Sara gick inte hem tomhänt hon heller. Nej.. Hittade världens finaste klänning som var det sista jag köper denna månaden.



1 Okt

Hej alla kära.
Idag har jag vart i stan med Snäckan & Lina!! Det blev kaffe på Fröken Ohlson!! SÅKLART. Sedan blev det lite shopping med.. ehh.. haha:P Lite undies & en jäävla snygg tröja! :) Alltid kul med nya saker... (A)

När jag kom hem fixade jag lite i mitt rum. Alla gamla jävla posters soom jag sparat på åkte ner. Tavlor åkte upp. Kändes skönt att få ner skiten.
Sedan var jag verkligen tvungen att få bukt på mina ihoptrasslade smycken....
Tog ett tag, men nu är allt finfint!