dreggel

Ojdå, nu gick de i brallan.


HOME

Kan inte få nog av denna... HUUUR sött är inte detta...


Nytt år, nya möjligheter..

Nu har det gått en vecka av 2011. Och allt är i sin vanliga ordning, typ. Min Johanna har lämnat mig igen, denna gången allt för länge.. :( Men hoppas innerligt att jag & Helle hittar en helg vi kan komma och hälsa på! :)

Snart sticker Mickan iväg också, borta i 3 månader. I VÄRMEN. Tråkigt att inte ha dig hemma, men är skitglad för din skull! & är så jävla avis!!!! Så i helgen ska vi ut en sista gång innan hon sticker & partaja loss! :D Hoppas de blir naaajs!

Lite kuliga bilder det senaste...

Joey & Jag ballar oss på tåget på nyår.


Mina sötisar & jag på juldagen.


BARA för att den är så jävla rolig o efterbliven... hahahahah


"Årets"

Ja, alla mina vänner & bekanta har tjatat om att jag skall göra en sk. "årets" - lista. Så då är jag väl snäll och gör en sådan då när den är så eftertraktad. Ni som inte fattar så är det självfallet året 2010 som vi går tillbaka och tittar på..

1. Årets genombrott: Eric Saade. Varför? Herregud, MANBOY ffs. Vilken låt, vilket budskap. Man kan inte mer än att älska denna Manboyen. Han fick till och med Johanna att komma i brallan, bänkad framför melodifestivalen.

Titta den där blicken..


2. Årets nykomling: Justin Bieber. Det var svårt att välja kategori på detta underbarnet, han är ju lika mkt årets genombrott som Eric Saade. Men Justin fick årets nykomling för sin DUNDERHIT "baby" som Luda oxå medverkar i. Grattis Bieber, inte bara för att få komma med på denna listan, utan också att vara under Ushers label. Om jag hade vart du hade jag ju försökt lägga in en stöt. Lycka till!

Vilken man han har blivit... Riktigt Ludafierad.


Okej, för att nu ni inte ska tro att det bara handlar om artister, så kommer det här lite annat...

Årets urballning: Helena "mormor" Johansson. Varför? Jo, hon hade lyckats hålla sig heeela året (nästan) tills just på nyårsaafton. Vi är på väg hem & Helle ropar på Sara. "Saaaaara, jag måste ju ha min jacka, vart är min jacka?" "jaa, den har du ju på dig Helena" "Men shiit, min väääska Sara, min väska!! Måste ha min väska" "ja, & den  har du i handen, kan vi gå nu?" Och än idag kan ja se hennes spya som är fastfrusen i snön ute på parkeringen. Fint ögonblick. 


Årets ord: Bank. Detta är ju otroligt intärnt och kanske inte är kul för andra, men jag kissar på mig varje gång jag hör detta orden. "vad hände med bank?" "Jag vill banka" "Banken är stängd" Det är bara och välja och vraka när du vill använda detta ordet. Det är mangefikt.

Några som gillar bank...


Årets uteprofil: Sara Ahlqvist. En brud som minlgar runt på avenyns exklusiva klubbar. Hon går under artistnamnet Zoran. Du ser henne oftast ihop med Alexander Lindberg eller spottandes på Kian.Årets grej: Hets. Det är ju SÅÅ 2010. Vad gjorde vi? Jo vi hetsade. Inget hets = inget kul. Detta är jag & mina vänner otroligt bra på. Men man hetsar ju bara folk man känner väl? Neeeejdå, inte vi. Ska man hetsa, då ska man hetsa ALLT!  Hoppas denna trenden även hänger med in i 2011.. Annars lämnar jag in

Årets jobbigaste brud: Helena Ahlqvist. Hon vinner priset med hästlängder. Hon är så jobbig att man skulle kunna skicka upp henne till rymden & låta henne stanna där.

Årets kock: Johanna Andersson. Hon lyckades med detta avancerade att göra cous cous.. Nu kan hon även göra en egen vitlöksås. Så ta av hatten och buga.

Hon kanske bör använda glasögon lite oftare..


Årets kaxigaste: Mikaela Theander. Hon är inte bara kaxig må ni tro. Hon slåss också. USCH. Men detta har vi pratat om, en seriös konversation på Burger King. All sober.
 

Årets attention-whore: Lina Wendel. Att hon alltid ska synas och höras är ingen hemlighet. Hon tar alltid all fokus. Det var tydligen inte nog. Nu går hon o färgar håret & klipper av det och tror att hon kan göra en Rihanna. Att hon använder ordet : snaska godis, får mig att rysa.


Årets hjälte: Laserturken.  Han har inte bara jagat lasermannen & blivit Sveriges största hjälte. Han har också uppfunnit sånna uttryck så att man nästan får tårar i ögonen. "jag ska klippa din toung" "jag ska göra kaoz med han" Vi är evigt tacksamma.Årets svärord: Slyna, Hora, fisse, kukhål, hängpung, bögröv. Dom ligger så fint i munnen allihopa. Och missförstå mig nu inte om kuk i mun o allt. för sånt äckligt håller vi inte på med.

Årets Tease: återigen, Joey. Ni som aldrig är med dennna bruden ute förstår inte.. Hon dansar med en kille, hon närmar sig honom, dansar lite förförande med hennes rumpa. Killen kommer nästan i brallan & vill ha henne. Men då backar hon. 1 steg fram & 2 bak. Om det inte gäller små midgets från Ryssland, då är det bara att köra på!

Årets snygging: Lil Jon. Jag låter bilden tala för sig själv.


Och sist men inte minst.
Årets kärlekspar: Johanna & Bave Amin. Mer behöver ja inte säga. De är som klippt o skuret för varandra. Johanna gillar ju hår & det har hon äntligen fått.

Nyår

Nyår firades med mina 2 pinglor: Johanna & Helena. Det var MINST sagt en intressant afton. Det började åtminstone bra med en god middag här hemma!
Sedan skulle vi bege oss till en fest i Floda, ja ni såg rätt, FLODA. Piss-Floda kallar vi det för numera. Ni kommer fatta varför senare.. I alla fall stack vi ner till vagnen & senare tåget som skulle ta oss till Floda.. På vägen fixade Helle muggar på Pressbyrån att dricka vin ur, Johanna kläckte årets kommentar, "Ditt hår ser ut som en horas muff". Ja, asså fråga mig inte vart hon får allt ifrån..
Johanna vaskar på tåget..


Nu till varför det kallas: Piss-Floda. Jo, för att vägen till huset var rena helvetet, inte minst för Johanna som hade skridskor som skor ungefär. När vi snart var framme vid huset, möts vi av årets backe, liknande Mount Everest. Så brant var den. När vi har gått halva backen hör vi ett skrik från Johanna som står på benen, men glider bakåt. Det KAN ha vart det roligaste på länge. Hon åker alltså ner för hela backen, baklänges & BOOOOM så ramlar hon när hon har kommit ner. Kul, väldigt kul.

När vi kommer till festen, som Vicky hade fixat. Visar det sig att det var en fest fullt med pudelrockare. WTF? Okej att han som skulle ha festen var pudel, men inte en invation av dom?! :O Vi kommer in och möts av ett otroligt oväsen, i form av hårdrock & 10 pudlar som står o spelar luftgitarr. WOW! Jag trodde inte att det fanns pudelrockare kvar längre, men hej på mig vad man kan ha fel.

12 slaget med mina älsklingar! ♥


Sedan hände lite roliga saker som inte bör nämnas i bloggen. Det som hände i Floda stannar i floda..
Det enda ja vet är att jag har fått nog av pudelrockare på ett bra tag.. & hårdrock för den delen med..

Hoppas 2011 blir ett grymt år!