Ledig tisdag

Idag var det skönt att sova lite! Förutom att mamma hade glömt nycklarna i bilen som lämnade in i morse, så när hon kom hem kl 7 var ja tvungen att gå upp och öppna.. segt.

Annars har jag faktiskt vart lite duktig idag och städat o diskat lite.. Sedan hoppade jag på bussen till Allum med Lina för att hon skulle köpa sina skor.. Men de var undanlagda! hahaha.. så himla typiskt.. Men det blev i alla fall en lunch på paprika. Och lite små shopping som behövs ha med till resan! :) För er som inte vet åker vi till Marocko om 9 dagar! :)

Nu snart ska jag till Berså med Jasna o Vesna för att kolla handboll! :) Ska bli trevligt!

Puss på er

Tele 2 killarna <3 Mig

Idag var jag med om kärlek vid första ögonkastet. Jo, det är sant.
Jag satt och gjorde sallad när det ringde på dörren. Mamma öppnade och jag hör att det är 2 manliga försäljare av något slag. Syrran står i fönstret och kollar ut och säger: "Sara, det är två utländska snygga killar där ute"  Jag flyger upp ur stolen och kikar ut. ÅH HERREGUD! Jag mer eller mindre smälte och undrade varför FAN INTE JAG ÖPPNADE DÖRREN! När mamma kom in igen sa hon: "Åh haha.. Sara.. Det där var nog fan något för dig.. Vilken snygging"
Jag satt där och skar min sallad och blev mer o mer förbannad. haha, var tvungen att se dom face to face. Då får jag den brilljanta ideén.. Dom gick ju området runt och var på väg mot min mormor o morfars hus.. "har vi inget att lämna tillbaka till dom som vi har lånat" Jag tog en skål o gick lite diskret hem till mormor..
Pling plong, så ringer det på dörren. Jag springer till dörren och där stog dom. HAHAHA! Åh vilka söta och stiliga killar. De presenterade sig som Hamid & David (tror jag) haha... Så jag fick ig en liten pratstund med mina grabbar!
Dom kommer jag aldrig se igen men det var kul så länge det varade..
Åh herregud va patetisk jag är, men det skiter jag i.. Ni fattar inte hur kul det var! hahaha..

Lever jag?

Ja, jag lever.. Jag tror alla jag känner har frågat mig om jag fortfarande lever efter helgen.. haha. och ja, jag gör ju det. Visst blev det en sen kväll och allt, men så vildt var det icke, haha!

I alla fall så jobbar jag idag. De ringde i morse och jag tror inte jag lät så rolig i telefonen. Brukar kunna låta pigg, men idag vet ja inte hur det var me det.. hehe.

Funderar på att åka och sola efter jobbet idag.. Kan vara bra..
Puss på er

Lördagen

Gårdagen för min del var väldigt rolig och lyckad! Var en sväng på gymet med Johanna på dagen till att börja med.. Kvällen skulle spenderades ute som planerat och vi började med lite förfest  med singstar hos Jessica, som var så snäll och lät oss vara där. :)
Det var meningen att vi skulle dra till Keybar, men tack vare Lotta o gänget hamnade vi på Nivå istället. Och tur var det, vi hade skitkul och de spelade sjukt bra musik! Äntligen 1 klubb som har det man söker.. Synd bara att man inte har åldern inne för att gå dit när man vill.. haha. Och det kändes att man hade dansat hela kvällen sedan när man kom hem, för det var väääldigt skönt att slippa klackarna! haha :)
Men tack för en rolig kväll tjejor!






häääänder eller

Åh herregud. klockan är 05.40 o vi har nästan precis kommit hem från en sjukt kul kväll på Nivå.. Nykter e inte Lina som precis ramla här bredvid mig.. inte ja heller dock. Men ja kan iaf skriva.höhö.

Hörs i morn elleeer.
puss

Dear saturday

Idag har jag solat, gymat med Johanna & nu sitter jag o kollar på när Frölunda förlorar.. Ska snart åka till Lina, där det blir lite förfest, sedan kommer Johanna & Sofia o så ska vi ut parta lite ikväll.

Nu måste ja åka.
Puss på er.

Where to go?

Efter att Johanna hade en mindre lyckad kväll i lördags med sina magbesvär o allt det där, hoppas ja att vi kan få till en lyckad kväll på lördag, men att vara 18-19 år i Göteborg är ingen hit.. Uteställena man kommer in på suger! Eller i alla fall så är man trött på dem.. Någon gång kan man väl ha tur och komma in eller bli upppskriven på något roligt ställe, men where to go om inte det går.. Bara låt mig fylla 20 så hade det problemet var löst.

Nu har jag i alla fall rast, blev ju jobb hela denna veckan också faktiskt :)

Puss

Festa

Lite från i lördags..

Tisdag

Hej hopp!

Rast.. och skönt att få pusta ut lite ! Vart lite stressigt här nu.. har min rast 1½ timme för sent.. så ni förstår..
Annars är allt fint, men jag undrar vad tusan som händer när det bara kommer snö på dethär viset.. GÅr inte för sig, Jag är ju väldigt smart också som inte tar min vinterjacka.. Då får jag väl gå runt o frysa då..

Och så har jag gjort det igen.. tappat mitt läppsyl .. För 120 gången antar jag.. Kan nog vara så att jag tappade den i bilen på väg hem i lördags.. Så då kanske A har fått sig ett snyggt lipshine! hahaha... Nästa gång jag är i en affär ska jag köpa mig 10 stycken.. För jag tappar fan bort ett i veckan.. Jag är hopplös.

Puss på er

Lördagen

En helt sinnessjuk Lördag blev det för min del. Började med att spela den sista A-lags matchen för säsongen. Den kunde väl ha slutat bättre.. Vi förlorade, men det var väl egentligen ingen som deppa för den förlusten ändå.. hehe.. 
Sedan var det snabba puckar hem till Utmarks hallen för att spela med B-laget.. Också där var det den sista matchen och typ av en seriefinal.. som vi vann, underbart =) 

Efter det stressade jag som ett as med att duscha, sminka mig, fixa håret, förfesta... hahah.. Det var ju dags för avslutningsfest på Berså. Blev faktiskt en hellyckad kväll och jag hade väldigt roligt med alla tjejer :)  






Today

Idag har jag lunchat med snäckan! Mysigt :) Var ju underbart väder idag med..! Sedan mötte jag upp frugan efter hon delat färdigt sin post! ;) Det blev lite kaffe med henne också.. Plus att jag stötte på Gulleponken Niklas på fröken olson också! Under hans dejt också.. Bra tajmat där sara ;) hahahaha.. Lite roligt faktiskt! 
Kvällen har spenderats hos Vesna, tillsammans med Lina då of course! 

Måste ju visa min otroligt sexiga sida.. hahahahah 


Varför ska jag alltid blinka med ett öga? Så coolt.. haha


Nu ska jag somna till baby goodbye. Sinnes va bra den är ;)

Sunny day

Idag har jag tillbringat förmiddagen med underbara Johanna! Efter att ha räddat henne från de läskiga pundarna vid skf igår natt genom att prata i tele så bestämmde vi ju då att träffas idag. Det blev som vanligt att jag tvingar henne göra kaffe.. Deras är sååå gott, haha! Det blev också en härlig promenix i det fina vädret!

Annars har det ju också vart träning idag, en rolig en.. Och så har jag hunnit att färga håret på det med.. Måste vara lite fräsch inför helgen :)

Upp kl 9 i morgon för att gyma, sedan väga mig.. Sedan blir det lunch med Snäckan & så kanske Lina kommer och joinar!

God natt folks!


Halv arbetsvecka

Då var denna arbetsvecka slut. Har blivit mycket nu det senaste, så känns lite konstigt att inte åka dit i morgon. hehe, men istället får jag se till att göra någon nytta här hemma.. Typ som och tvätta.. Jippie..
Är också helt galet trött efter en jobbig natt, alltså ingen sömn.. Låg och vred mig hela natten, kunde bara inte sova.. Men det känner jag att ja kommer ta igen nu.. :)

Annars så känner jag att humöret börjar nå toppen då vädret är fint ute.. Så himla underbart när solen skiner och det är varmt.. Har endast haft vindjacka på jobbet de senaste dagarna.. Så nu känner jag att våren är på väg på riktigt!

Annars så laddar jag som satan tills på lördag, då vi ska spela de sista matcherna samt att det kommer bli årets fest ungefär, lagfest, avslutningsfest, utgång.. you name it.. Allt på samma gång. Nämligen så att vi säljer biljetter till Berså och jag hoppas att det kommer bli riktigt skoj!

 Helt sinnes att det nästan är ett helt år sedan man tog studenten också..
Saknar!




Nu däckar jag snart.
Sängen ropar.
Puss

Crazy saturday

Igår spelade vi match. Och vi vann igen! Såå himla skönt :) Så nu har vi inte världens press till sista matchen.. Efter matchen var jag helt däckad! Somnade i soffan när jag kom hem med.. haha..
Det gjorde mig pigg och det blev en liten spontan utgång med Mikaela.. Men det var kul! Vi träffade så mkt roliga människor igår så vi fick oss en del skratt asså!
Blev också en liten mysig promenad med A från avenyn ner till centralen.




Idag har jag, mamma och syrran vart en sväng på Allum. Blev lite smått o gott. Efter det gick vi en långpromenad i sköna och vackra bergsjön. Sånt underbart väder.. Och jag gick endast i skinnjacka! Underbaaart!

Som vanligt

Igår slutade jag kl 1. Stack in till stan och käka lunch med Lina på Paprika! Var ett tag sedan.. Efter det va jag tvungen att köpa ny parfym, för min älskade escada är snart slut! Blev också en ny hårinpackning, för den var också slut.
Sedan ringde Jas baz. Hon ville att ja skulle med till Ikea, så det blev en sväng dit med! Och med många roliga skratt vill jag lova.. åh herregud..

När jag väl var hemma fick jag ett samtal av Johanna.. Mikaela kom o hämta oss och vi stack o hyrde film.. som vi inte ens såg.. haha. Vi låg o sängen o tjöta hela kvällen istället.. Jag låg o klia johanna & Mickan somna! haha.. Trevligt.

Nu är det snart match och jäävlar vad vi ska vinna den!

I'm happy!

Hej hopp. Är så glad, för Helen kom till mig förut och berättade att jag hade fått vikariatet här nu när Anna ska bli mamma! :) Så nu är jag jätteglad =) Sitter på jobbet nu också förövrigt. Skall direkt till match i Lundbystrand så det blir stressigt stressigt.

Frölunda matchen igår då.. Gud så rolig den var! Verkligen grymma var de.. Synd bara med den där sk. domarskandalen.. Får väl inte hoppas att den får spelas om nu när det blev vinst o grejer.. :S

Pussokram

Mästerkocken!

Idag var jag tiiidigt tiidigt på jobbet. Redan halv 7. Skulle testa att öppna o ta emot barnen så jag kan ha det passet också. Det gick finfint i alla fall. Jag slutade i alla fall halv 2 och hann åka till Allum och köpa nagellacks remover som verkligen var behövligt!!

Nu har jag varit så duktig och gjort mat.. Potatisgratäng och kyckling! Gooottt var det! :)

I kväll är det träning o slapp i soffan :D

Puss&Kram

Vårväder

Idag när vi var ute med barnen på jobbet var det helt underbart väder! Solen sken och det var faktiskt rätt så varmt.. Ingen halsduk o vantar då inte.. Hoppas verkligen att det går emot varmare dagar nu, är så less på detta väder..

Efter jobbet åkte jag direkt för att gyma.. Jag var lite tidig så jag stack in på solariumet en sväng.. Nu är verkligen thai färgen helt borta.. jaja.. Sedan träffa ja Lina.. Vi körde en liten runda på gymet som var helt PROPPFULLT idag.. har seriöst aldrig sett så mkt människor där förut, fanns nästan inte en maskin ledig nån gång.. Såg snyggingen där idag med.. hahaha! Roligt värre.

I morgon börjar jag 06.30..!! hahah härligt att gå upp så tidigt.. Men ändå så är det de dagarna som är bäst då man slutar 14 :D

Bjuder på denna härliga innan jag ska sova.

vilket vackert väder!

Åh vad jag gillar regn har jag kommit på.. Eller kanske inte. Men idag kände jag att det var bra, så  jag slipper springa ute innan träningen.. Kände inte för det idag nämligen! haha.

Fick sluta lite tidigare idag och åka med Helen hem! Skönt att slippa bussen i detta rusk..

Snart handbollsträning!
Puss o hej

Helgen

Har vart en rolig helg med mycket roligt.
Fredagen spenderade jag ju först på jobbet, sedan var det hem och gör iordning sig för att träffa Mikaela & Sofia för att spela lite biljard. Skitroligt ju! Förutom att jag sög... ha ha ha.. Hade vart den perfekta förfesten om man hade gått ut, vilket vi inte skulle göra.. Men man blev jääkligt sugen där ett tag! Det blev i alla fall sängen kl 12 eftersom det var match dagen efter.

Lördag. En viktig match mot Backa skulle spelas. Lite med kniven mot strupen match.. med tanke på att vi måste vinna resten av matcherna som e kvar. Det var en sån otroligt rolig match att spela! Och vi vann ju då givetvis.. hehe :) Fick snabba mig som fan efter för att åka hem till Johanna o hjälpa till på hennes mammas 50-års fest.. Det blev massa god mat.. & dans med de goa 50 åringarna! haha! :D

Söndagen är här.. Och den har tillbringats på Ikea & i handbollshallen. Kollade på en ny säng o lite hyllor till mig. Ska antagligen flytta upp till rummet där uppe.. Och då ska jag ha en ny säng. Hittade en jättefin 1.40 säng som jag vill ha! Hatar mitt råtthål här nere.
Sedan var det direkt till match med B-laget. Mötte Partille och spelade kanske inte en jättebra match.. men det var en bra kämpar insats i alla fall och vi vann.. Och jag är helt slutkörd eftersom jag inte satt 1 enda minut på bänken!

NU: Duschen, sedan mat & soffan & BONES ikväll!!

Bild från i lördags, Jag & Johanna (med sitt skitsnygga hår och klänning)


Friday!

God eftermiddag! Fick gå en timme tidigare idag från jobbet, det var verkligen så sjukt lugnt idag! Men mysigt. Låg och kollade på Djungel Boken med barnen! Tror jag tyckte det var roligare än dom.. Har inte sett den filmen på år och dar! hehe.

Så nu är jag i alla fall hemma, väntar på att maten ska bli färdig, sedan ska jag göra i ordning mig lite för att träffa Johanna, Mickan o Sofia.. Ska spela biljard med dom, skulle egentligen gått ut med de efteråt, men det går inte då det är match i morgon och min tränare faktiskt förbjöd mig att vara ute o ränna. Så de får ha så roligt ändå! :)

Nu orkar ja inte skriva mer.
Puss o hej

Självförsvar

Jag sa ju att vi skulle ha självförsvars träning igår.. Det hade vi och det var inte så tråkigt som jag hade tänkt mig. Fick mig en del garv undertiden trots allt.. Sedan var det ju jobbigt också.. Det räckte ju liksom inte att jag sög totalt! haha.. tänk er själva.. Ett gäng OTROLIGT viga (not) handbollsspelare göra kickar upp mot huvudet, slag och kast.. Kan inte bli bra! hahah....  Men nu är det ingen som ska försöka sig på mig säger jag bara! Då åker ni på stryk! ;)

Nu är jag på jobbet, ska stänga idag.. Första gången.. hihi. Men vi får väl hoppas att allt går bra! Så det blir ingen träning för mig idag med andra ord :) Men ska ändå ner en sväng o prata med magnus... var tydligen något han ville...

Puss o Kram

Så sjukt!

Hej på er. Idag har jag jobbat! :)
Ikväll blir det självförsvarsträning med handbollen.. Ska det bli skoj? neeepp, inte ett dugg!

Men checka in detta. Det la jag märke till första gången jag hörde pilots låt i melodifestivalen, vilket plagiat!


Put a ring on it

Idag har Sara jobbat! Slutade kl 14 och efter det åkte jag o mamma till Allum och handla mat. Plus att jag var tvungen att ha nya jeans efter dagens upptäckt. (kunde få in hela armen i byxorna när de var på) Så det blev ett par jeans a la Replay (skit va dyrt snygga jeans ska vara), ett par chinos & tights från Gina.. Och en slags jacka från JC. Så där sved det i plånboken. Tur att det nyss var löning :) Och gött att jag får jobba rätt mkt nu med :)

Nu har jag precis tryckt i mig mat. Behövs efter en träning, som var rätt tråkig idag. Och blev så arg så jag nog kunde ha gjort något dumt. Men jag höll mig. haha.

Sova rätt tidigt idag. Jobb i morgon :)

Puss

Handbollshelg

Denna helgen har änna vart fullproppad med handboll! I fredags sov jag ju hos Lina. Och dagen efter var det A-lagsmatch.. Där vi sög lite.. Alltså.. Loosa.. Men pappa var och kolla, så det var ju roligt!
Efter det var de hem o packa om väskan och sedan hem till Vesna för att kolla melodifestivalen med Jasna! haha vi hade en väldigt rolig kväll.. Skrattar ihjäl mig när jag är med de brudarna alltså!

Idag var det en 2 timmars resa till Strömstad för att spela med B - laget.. Var ändå en rätt rolig bilresa dit, men tanke på att jag satt med de bäääästa. Jag, Jasna, Vesna, Lina & Talar hade PAARTY hela vägen dit med mina ny gjorda skivor! hahaha! Det blev i alla fall vinst för oss! Skitkul att spela var det också! :)

Ikväll blir det Bones, Beck.. Och kanske lite Shan Atci om  jag hittar skivan..

Jag & Lina


hahahah ett så kallat lagfoto! :P