Big ass issue

Okej, ibland är det iiiinte så roligt att ha big booty. eller inte ibland, ganska ofta. Har ett par snygga jeans shorts... jättesnygga att ha högt upp i midjan o ngt instoppat. Ser jättefint ut framifrån, men så vänder jag på mig. WOOAAAAAAAAAH. Ja men precis, man får sig en shock. Egentligen borde det inte va ngn sskillnad från mina fodral klänningar, men jo, this sucks!!Helt okej.. eller? Men...


BOM!


Fashion Against Aids

Okej, jag kunde inte motstå. Nu är jag en av alla onepiece torskarna..
MEN ingen riktig.. nej, betalar aldrig 1000 spänn för en jävla mjukisdräkt.
Fick bli från H&M's fashion against aids collection.. 30 % går till projektet.
Så alltså har jag inte bara köpt en skön, fulsnygg jumpsuit.. jag gör även nytta.
399 Kr kosta den. O ja ser att den redan e slut på hemsidan..


Påskhelgen

För det första. Grattis Johanna som fyller år idag. Har redan snackat med dig, men skitsamma! 22 år, riktig gammal räv är hon nu..

Påskhelgen.. Ja.. den har vart otroligt lugn. Festat som en galning kanske ni tror, men icke. Blev middag & en liten lagom utgång i fredags.. Annars har jag baaaaaaaaaaara solat. Njutit av denna underbara solen !! Det har alltså blivit sommar på bara en vecka. Våren skippar vi. Vinter, sen sommar.. det är så vi kör nu förtiden.. =)

Lite bilder från i helgen..

Sara the mastechef.. Potatisgratsäng med baconlindad kycklingfilé, sallad & färsk sparris.


Egokort e ju ett måste..Fina Lina!Jag.. Lite mindre fin.. =)


Aloe Blacc

Igår var det time för Aloe Blacc på Pustervik. Något jag har sett fram emot väldigt länge. Jag var där med min kära Jasna. Väl på plats träffade vi även Elvira & hennes 2 vänner. Vi var där i tid & fick suuuperplatser längst fram intill fönstret. Där det var en gigantisk slags fönsterbröda som man kunde sitta/stå på. Så när Aloe gick upp ställde vi oss och deet kändes verkligen som om man stod PÅ honom. Det var så jävla nice alltså! Innan Aloe gick upp var det en tjej som lira lite. Maya Juper, shit va hon var grym alltså! Så youtubea henne & lyssna! Men back till min man Aloe Blacc.. SHIT ... Han va helt awesome.. kan inte beskriva riktigt. Han e TUNG alltså! Jag var i lyckorus.. & är fortfarande tror jag.. Jo just det, Jag börja ju grina mitt under konsterten. Kul, Sara, väldigt kul. haha. men av lycka I guess..

I need a dollar..


Söta Elvira innan konserten!


Jazzifizzle va på G!


Min man Aloe!
Mongobild, men vi bjuder!


Sedan var det dags att bege sig till efterfesten som vi var lite tvek på. Men när en av Elviras kompisar sa att om vi gillar hiphop kan ni inte missa det.. Tjejen som spela hette Sarah Love.. Och det var det bästa jag någonsin har vart på.. bästa festen ever.. Hon langa ena gryma låten efter den andra.. Det tog aldrig slut.. Vi var i hiphop himlen under 2½ timmars tid & ja varken stod eller satt stilla under dessa timmarna. Så det resulterar i att jag har ONT i fötterna idag.. trots låga skor..

På jazzhuset innan Sarah Love langa musiken..


Jupp.. ni ser rätt. It was coke =)


GRYMA & snygga DJ:n Sarah Love, influgen från London.


En riktigt lyckad helg alltså. Jag är fortfarade gaaalet glad & jag verkligen ääälskar Aloe Blacc. Vilken man!

Peace Out


heheheh

Hittade en go bild på mig & Joey. & jag kan faktiskt lägga ut den, för ja har typ 3 läsare, så de gör inget. Den e ba dyng go!


Wknd

Denna helgen har vart lugn. I fredags låg ja hemma i min säng & gjorde ingentin! Kan inte komma ihåg sist jag gjorde det faktiskt.. Hur gör man?
I lördags bestämde jag, Lina & Jasna oss för att gå ut på stan en sväng o dricka, tjöta o bara ha de chill! Det började med att jag lagade lite mat till oss hemma hos Jonas! Som faktiskt hände med ut sedan! Vi stack till Svea. Som numera har klubb Soft. Spelar bara hiphop & Rnb.. Och det är faktiskt riktigt nice. Satt & tjöta. Träffade gamla klasskompisar från stenåldern typ. Shit.. rolig kväll som sluta med att ja lacka ur på en så oskön kille! Jao, det finns mkt äckligt folk asså!Älskar när min kamera får för sig att ta suddiga bilder. Whyyy whyyy?one night stand1: Keri Hilson är SNYGG.
2: Det är fakstiskt en hyfsad låt.
3: VARFÖR är Chris Brown BLOND? HAHAHAHA

Torsdag

Solen skiner, himlen är blå. Det är väl ca 7 grader ute.. jepp, det går mot bättre tider.. MEN freezing jävla kallt ändå, eftersom att det blåser i 88525 m/sek ute!

Vart en sväng i skolan idag i alla fall. På vägen hem kommer samma klass med småungar på bussen som in till stan. *Jippiie* Och jag ska bli lärare.. kan man inte tro. Men det roliga med barn e ju att de inte bryr sig om något. Jag satt ganska långt bak och det fanns inte platser till alla barn. Så stod det en liten pojke bredvid mig. Eller snarare satt, på en liten upphöjning, eller typ trappa.. Denna lille killen kunde inte ta skillnad på vad som var bussens inredning och på vad som var en främmande människa. För helt plötsligt kände jag en hand smekandes mot mitt lår. Aja tänkte ja, han fattar inte va han gör & de va ju inte så att han rörde sig mot mer privata regioner, så ja sket i att göra ngt.. Liten som han va. Efter en stund känner jag ngt som försöker squeeezza sig imellan min rumpa & sätet. Han skulle ställa sig upp och skulle ha ngt att hålla tag i. Ja men visst, ta på Saras rumpa! Lite kul, jag satt & asgarva o killen fattade ingenting!


Way Out West!

Okej, I'm soooo happy right now! Idag vaknade ja nog på det bästa sättet någonsin! Ett sms från Jasna där det stod: KAAAAAAANYE WEST KOMMER TILL WAY OUT WEST! Ahhhh.. jag är såååå glad. Det första jag gjorde va att informera en utav festivalvapendragarna; Johanna. Hon sa att ja skulle sluta ljuga, men boka. Vilket jag gjorde. Nu äger jag 2 Way Out West biljetter, en är dock  johannas. Men damn.. ja dör. Jag är sååå glad! Nu fattas bara cudder.. Men vafan.. jag kan ju inte klaga nu... :)


Okejdå..

Jag ska börja skriva igen. Bara för att Johanna vill det. Gud, jag har verkligen inget att säga till om. Det är som att jag är hennes biatch när det egentligen är tvärt om!

Aja peace out.