At Work

Yees, här sitter jag på jobbet, skönt med lite rast, även om det inte har vart så jobbigt idag. Är inne med de små barnen idag, likaså igår. :)

Idag blir det hem till Lina, antagligen färga lite hår o bara deeega.
I morgon är det fest på berså! Se you there.

Pusss

Hi handsome.

Idag vaknade ja av ett sms från Johanna, Gå upp, käka frukost och kom hit! Yes Ma'm! Ska bli, haha. Ja, som planerat så gick jag ner till Johanna o Sofia var också där! Saknat dom! <3 Haha, vi hade det väldigt trevligt o roligt vill ja lova. haha! :D Bara dumma Mikaela som saknades! =( Men vi lär ses snart!

I morgon är det äntligen handbollsträning! Yeej, har längtat!

Denna snyggingen kan man väl inte få nog av va ;) Varsegoda!

Hemma är inte bäst..

Jahapp, då var jag hemma då.
Planet landade ca halv 6 i morse.. Så nu är jag rätt seg, inte jättetrött, men jävlar vad jag har ont i huvudet.. jag som inte kan sova på plan heller.. då tar 10 timmar på en.. Och jag kan ju inte säga att jag är jääättteglad över att vara hemma. Känns inte jätte välkommande att komma hem till snö o minusgrader om man säger så.. Hade ju hellre vart kvar i värmen..

Träffade Lina idag på eftermiddagen. Kul att se henne igen! Har saknat henne, har saknat alla! Så på så vis är det gött att vara hemma:)

Ni får bara 2 bilder, för det tar för lång tid att ladda upp;)
Puss!

Hola Amigos!

Sitter har pa internetcafet pa hotellet, eftersom det faktiskt regnar.. o har gjort det i 2 dagar nu.. blaaah..
Men annars har det vart underbart.. vill inte hem. Men men.. va ska man gora ;)
See you soon guys!

Puss

I morgon drar ja.

Japp, nu har jag nästan packat allt =) Bara handbagaget kvar.. Nu vill jag verkligen åka.. Ligga på stranden NU! :D

Men men..
Igår var jag med o spela i farmen.. det var faktiskt kul som fan:) Vi vann, å det var faktiskt en riktigt bra match! O det gick bra för mig med..:) Skönt.. Kommer sakna handbollen nu när jag är borta..:( Spela är det bästa som finns ju!

Aja, nu ska jag göra iordning mig lite, ska in till stan med lina, sedan ska vi kolla på handboll.

ha det gött alla. Hoppas det regnar, snöar o är riktigt kallt här nu när jag är borta.. ;) haha.

PUSS!

3 days to go.

Jahaja, då närmar sig resan med stormsteg! Ska bli så jääävla skönt vill jag be o tala om. Fast, jag missar lite träning o jobb.. :( Men men, nya tag när jag kommer tillbaka!

Kan ju säga såhär, jag har sån jäävla träningsvärk i arsel sedan matchen igår. Hur kan man få träningsvärk DÄR? Från en match? Ahja.. Hopppas det går över liiiite iaf snart..

Men men.. Ha det gött så länge.
Pussss

:)

Hit ska jag på söndag! Hur underbart är inte det? :D

Pics!


På landet i helgen.

Nu sitter jag med min kaffe här.. har precis ätit lite frukost. Fil o flingor för att vara exakt :P Är ju på landet denna helg. Mysigt. Älskar att vara här på vintern,speciellt när det snöar, men vi får nöja oss med svinkallt o strålande sol, det är inte fy skam det heller.

Igår var jag och mamma på en långpromenad i det fina vädret. Tog lite fina kort med. 2 timmars promenaden känns faktiskt i mina vader idag, hehe. Men det blir att åka hem idag, ska försöka sola idag med, behövs lite nu. Man är sådär lagom vit! :) hehe..


Fartfylld torsdag!

Skrev nyss ett jävla långt inlägg som inte postades! UUH.

Men men, får i alla fall berätta om den roliga torsdagen som jag tillbringade med Lina, Emma & Linda!
Det började ju såklart med att jag var skitstressad att ens hinna in till stan efter jobbet.. Fick "göra iordning" mig där efter jag hade slutat.. så ja.. jag såg ut som jag gjorde den kvällen.. MEN who the hell cares;) hahah..  STRESSAD som jag var mötte jag de andra o gick till resturang Galini (grekiskt).. Det var jättegott, men som Emma sa, man kanske ska tänka på vad man äter nästa gång, så ingen vitlök för mig innan nästa utgång ;) För jag o Emma stod o rapade vitlök i varandras ansikte hela kvällen. Not so fresh maybe.. 

Sedan stack vi till Stycky , dock inte Lina som var sjuk :( Synd, för vi hade så himla kul! Trots att det var SJUKT mkt folk den kvällen. Kanske inte sticky på ett lov nästa gång:P Men vi hade roligt i alla fall o träffade lite människor man kände, som Antonia, Elin & ida.. Trevligt trevligt..
Happy hour på sticky är verkligen happy! Så billigt ! :P