I wonder..

Idag på jobbet pratade jag och tjej om en rolig grej.. haha.. Vi är i samma ålder och har blivit en del snack om killar när hon har vart på jobbet denna veckan.. Idag sa hon: "jag undrar verkligen hur min dröm-man ser ut. Eller mer, vem är han, vad gör han nu? Så himla nyfiken egentligen"  Ja, faktiskt.. en rolig tanke.. Kommer jag ens hitta nån jäkla kille? haha.. ibland undrar ja ens om det finns någon.. HELLO, WHERE ARE YOU GUYS?

Jaa, i alla fall har jag jobbat idag.. Som vanligt. Och i morgon är det redan sista dagen för denna veckan.. :)
Har tränat idag med.. Jävlar i havet.. Träningsvärken är på ingång eller? Jajjamän..

Efter Danmark måste jag börja träna lite mer på gymmet, tänka på vad jag äter..För nu står det bara still på vågen..  Jag SKA ner de sista kilorna nu!

Nu ska jag nana.
Puss&Kram

Händer eller

Wohops.. bad update... Fast mitt liv är inte så intressant ändå.. Och det har inte hänt något speciellt kul sedan i helgen ändå..

Jag jobbar och står i alla fall.. Fick ju börja 1½ vecka tidigare än planerat.. :) Och det är ju skönt! Denna vecka är ju lite kortare än vanligt också.. En ledig fredag.. och då åker laget till Danmark.. Skagen för att vara exakt! :) Jättekul ska det bli. Har alltid roligt med de där tjejerna!

Då är det valborg på torsdag. Ska folk göra massa saker då? Jag tänker mig mer fjortisarnas heliga supa-av-sig-skallen-dag.. men får väl se om man hittar på något spontant kanske..

Sova snart, jobb i morgon! :)
Puss&Kram


Johanna's 20 års dag

Som ni vet, lördagen handlade bara om Johanna eftersom hon fyllde 20! ;)
Började hemma hos henne med lite god mat med hennes släkt o vänner. Fortsatte hemma hos henne.. Bara att vi och förfesten förflyttade sig till hennes rum och mer utgångsfolk joinade oss.
Drog in till stan rätt tidigt för att förhoppningsvis komma in pga lönehelg o allt.. Vi drog hela avenyn utan att lyckas.. Det enda man hörde var "Tyvärr tjejer det är 25/30 ikväll" Då blir man lagom glad.. (Vafaaan släpp in mig har vart här innan..) Arrrrgghh... Efter att ha vägrat att ens gå till keybar, Blvd eller gretas drog vi faktiskt till PC och satt där tills det stängde.. Och kvällen slutade ändå bra! Alla var fulla och glada och hade jätteroligt.. haha.. Jag träffade min sk. "Disco turk" som jag tydligen inte ska satsa på.. hahah.. Hur liten e världen att man ska stöta på den där konstiga människan.. haha.

Även om det inte ens blev i närheten vad som var planerat (dansa arslet av sig på Nivå) så hade jag jäkla trevligt och roligt med alla!! :) Thanks a lot!

Alla tjejer hos Johanna:)


Me n Petra


Vicky och lookalike alkis Andrea. haha


Johanna, Jag & Amela


Puss på födelsedagsbarnet!


Mickan & Jag är stabila på bussen! haha


Killarna som sedan joinade!

Det är ingen vanlig dag..

FÖR DET ÄR JOHANNAS FÖDELSEDAG!!
My lovely honey Johanna blir riktigt stor idag, nämligen 20!!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS säger vi till henne! :D

Nu har jag i alla fall duschat, nu ska jag bara måla naglarna, locka håret, sminka & get dress så är jag fit for fight och redo för en trevligt middag & en rolig utekväll för att fira Johanna!! :)
Humöret e på topp!! haha.

Puss på er!

23.04.09

Snaaart är det löööning :D ahha Kul att man ska ut i helgen också.. Kommer vara rätt så mkt folk i stan antar jag.. Men det ska bli jävla roligt!

Har ju haft en jääävlans problem här som ni vet. Klädvalet inför lördag.. haha
Jag lyssnar på Johannas ord and I'm going BLACK!  Då var det ur världen...

Nu är jag i alla fall på jobbet.. Träning ikväll o sedan CRIMINAL MINDS <3

Puss

Busy day!

Hallå hallå! Jobbat idag.. :) Trevligt.. Gött när det är fint väder också så man kan vara ute mkt :) Men idag när ja kom hem var ja så sjuuuukt trött! haha, däckade SÅ FORT efter maten.. jätte trött var jag.. Men piggnade till rätt fort efter mitt powernap!

Efter det snackade jag med Caroline på tele... Var helt sjukt längesedan! kul att prata med henne lite:)
Sedan stack jag ner till Johanna och vi drog Bergsjön på 1 timma ca... men eftersom att vi har så mkt skit att få ur oss stod vi nere vid min busshållplats o tjötade ännu längre tills det blev freezing cold! Men trevligt trevligt som vanligt! :)

Har beslutsångest också.
1. Hur ska jag ha håret på lördag? Lockat eller plattat ? (Testade att locka det igår, såg ändå rätt nice ut)
2. Vad ska jag ha på mig? Jag säger svart fodral, A säger sommarklänning.. Jag säger, kanske lite för tidigt för sommarklänning?  Dock är den från BikBok sjuuuuukt snygg, men kanske föör tidigt att gå ut med?

WHAT TO DOOOOO?! hahaha.. I got some issues...


Pus & Kram folket


I wanna take a ride on your disco stick

You gotta love Lady Gaga !

Idag har jag vart sååå himla trött! Jag fastnade framför tv:n igår kväll.. Kollade på Ballar av stål.. Finns inget program som jag skrattar så mkt till än det.. Åh herregud! Men det resulterade i alla fall att jag gick o la mig vid halv 12.. Det kan inte jag göra när jag ska jobba dagen efter. Även om det bara var från 9-13.30 som idag.. Måste få flera timmar att sova så är det bara... Så från och med idag och 2 månader framåt ska jag jobba varje dag. Fun! :)

Snart kommer Lina och hämtar mig. Vi ska på möte med laget.  O r k a r - i n t e . . . Betyder alltså att vi ska börja träna i morgon. Vilket också menas tjena försäsong. Fy i Helvete... Det är de värsta med handbollen vill ja lova. blää.

På något vänster råkar jag alltid hamna på bild när jag garvar.. Som tur är håller har för ansiktet här vilket jag inte brukar göra.. haha Något var tydligen jävligt roligt eller?

Köpa till mig?

Alla kanske inte vet att jag inte kan få nog av skor..
Just nu finns det så jävla snygga skor som jag har lust att klicka hem, men icke! Var på dinsko och hittade ett par nästan lika snygga fast lite mer budget, som liknar skorna på andra bilden lite lite... ;)


Måndag igen..

Då vart det måndag igen, men jag är inte ledsen för det, har vart en rolig och trevlig helg!
En liten sammanfattning av helgen:
i Fredags var jag bara allmänt sliten och trött, kom ju hem mitt i natten mellan torsdagen och fredagen, plus att planet var försenat och hemresan kändes jättelång.. Så det fick bli en riktigt slappedag. Lina kom hit och jag gjorde ju lyxmiddag till henne (noot) haha... Sedan kom A och fick sina saker jag hade köpt, passade honom skeeetbra. Jättenöjd blev han.. och jag.. haha.

Lördagen gjorde jag en jäkla massa skit.. Nej inte skit, men var i stan med Lina och skulle handla present till Karin, och det blev så klart så att man kom hem med en helt underbar klänning.. Heeelt underbar folket! Från tro det eller ej, BikBok.. Men jäklar den affären har verkligen ryckt upp sig och man kan ju faktiskt hitta jätte mkt fint där nuförtiden.. Men det blev i alla fall en present till Karin också som skulle ha fest senare på kvällen.
Det blev en trevlig förfest hemma hos henne och efter det drog vi ut, och den kvällen bjöd på massa skojsigheter. Bland annat på folk som bar upp lilla Sara och snuurra runt henne på dansgolvet. Halllååå vem gör något sådant? haha. Men det var i alla fall en lyckad kväll.
Mötte sedan upp min rätt så packad herre A som gjorde mig sällskap hem till läskiga bergsjön.

I Söndags vaknade jag såklart bajstidigt, vilket jag ALLTID gör när jag har vart ute. Jag låg på mina 10 cm av sängen som bjöds på och hade ont i ryggen! Stackars mig. Blev en liten morgon promenix ner till rymdtorget och tillbaka, sedan blev det lite städning här i huset och lite kaffe o smått o gott.
Sedan blev det en kvälls promenad med Johanna runt bergsjön och vi tjötade om alla helgens bravader!

Nu ser vi fram emot en trevlig arbetsvecka för min del. Har saknat det må ni tro! Och sedan en jävla rolig helg med Johannas 20 års dag!! :D

Puss & Kram

Karin 18 år

Då var det äntligen dags för lilla Karin att fylla 18! Och sååå vi har väntat... ;) Igår skulle vi i alla fall fira henne, med lite förfest & middag hos henne och sedan utgång. En jäkla lyckad kväll tyckte jag verkligen att det blev i alla fall :)

Jag & Lina hemma hos Karin


Torman & Sofia


Lawe, Torman, Jag & Såffan


haha gänget på spårvagnen

Borta bra men hemma bäst

Då var man hemma igen.. Orkar inte skriva om resan idag, så får väl bli nån annan dag jag har lust.. ;)

Idag har jag i alla fall verkligen bara tagit det lugnt, kom ju hem igår natt så jag sov verkligen ut idag! Skööönt. Annars har jag bara suttit på altanen med datorn o kaffet i knät o myst till det lite.

Lina kom över en sväng och jag lagade mat åt henne! Vissa har det bra.. haha..
Sedan kom A på ett besök också, han hade lite modevisning för mig här.. Provade sina nya kläder jag hade köpt till honom i Marocko.. Och de satt peeerfa! Det var så gott ute på altanen nu på eftermiddagen när solen gick ner så vi satte oss där o tjöta och drack cola. Trevligt värre.

I morgon blir det en sväng in till stan för att handla födelsedagspresent till Karin som har fyllt 18.. grattis säger vi till henne.. Hon ska ju ha fest i morgon och som alltid är vi jättesent ute med presentletandet..

Puss & Kram

Bye bye Sweden!

Sista kvällen hemma nu då. I morgon kl 05.15 kommer Lina och hennes pappa och hämtar mig! Då bär det alltså av till Marocko! Gud så härligt det ska bli :) Lovely!
Nu har jag i alla fall packat ner allt jag ska ha med mig, förutom sminket som jag packar ner i morgon efter användning..

Ha det bra alla sålänge!

Puss & Kram!

i did it..

Jupp, passet var tvungen  att vara iltligt i 6 månader efter man har komit hem ifrån Marocko också... Kul eller? needu.. Då fick man pallra sig ner till stan och göra ett provosoriskt pass. Hejdå 1000 kronor... Dom tar väl ändå i lite med tusen spänn tycker ja..  Men nu kommer jag i alla fall in i Marocko... haha..

Passet ska man ju ha med sig

Igår var ju en liten knepig dag får jag ju lov att säga.. Riktigt risigt väder på förmiddagen och sol på eftermiddagen..
Själv var jag i alla fall uppe hos pappa tillsammans med Mamma, syrran & farfar som skulle ner från Värmland för att sedan ta med sig syrran dit, Vilket menas lugn och ro för mig.. ha ha.. 
  Vi var och käka thaimat och sedan blev det en liten fika med kaffe och glass :) Trevligt trevligt..

Väl hemma satte jag mig för att beställa lite från Taxfreen.. Som jag egentligen inte får, då man måste vara 20 ju.. När det gäller alkohol i alla fall.. Men jag vill ha med mig ett gott vin dit ner och sedan ska mamma ha sprit.. :P hahah Vi får helt enkelt hoppas på att de inte frågar efter leg och att de inte tullar mig om det skulle funka.. :P

Sedan kom A på ett besök.. Och även om han har vart här ett par gånger hittar han aldrig huset!!! Dåligt.. Jag tvingade honom att käka upp mitt godis jag trodde jag var sugen på.. Förstår inte varför jag ska köpa godis när jag typ äter 3 bitar..
Aja, hade i alla fall en trevlig söndag..
Och helg för den delen med.. som har vart hyffsad lugn! :) Man var ju tvungen att hålla sitt vad ;)

Har också kommit på att mitt pass går ut i september.. Och när man åker tex till Thailand måste det vara giltligt i minst 6 månader efter man kommer hem.. Ringde Ving förut och hon trodde inte det var några problem i alla fall.. :P hahah.. Illa är det annars..

Wonderful!

Gött med en lugn lördag.. Men i alla fall så fick jag en del bra grejer gjort igår! Var i stan med Lina.. Hann med att väga mig, gick ner 0.7.. haha what? Hur är det möjligt undrar jag då? haha.. Sedan har vi växlat pengar o allt också :) Så nu är allt fixat inför resan! =)
På väg hem från stan kom Mickan och Johanna på bussen! Då blev det så att vi bestämde att de skulle joina mig senare den kvällen.. Så istället för att Johanna stack iväg på sin MRL träning gick vi en promenad runt Bergsjön och ner till Ica för att handla tacos.. Och gissa vem som sitter i kassan.. ahaha...... I alla fall, när vi kom hem blev det en go middag och hela kvällen bestod i princip av massa singstar o flams.. Så rösten var ju en aning fucked up efter 3 timmars sång.. haha... Och jag vann vårt lilla race! hahaha :D
  Idag när vi vaknade blev det en lyxig (not) frulle och sedan solade vi på balkongen, helt underbart väder!! Kunde sitta i shorts och linne... MMM Sköööönt!

Idag har jag och mamma vart på landet en sväng också.. Satt på terassen och myste med fika! Men sedan blev Sara rastlös och ville åka hem.. haha. Vi åkte förbi Allum en sväng för att köpa mat.. Det blev då så att vi svängde förbi en spel affär och köpte singstar - QUEEN!!!! Blev också en söt blus till lilla mig:)

Nu sitter jag här med laptopen i knät och ligger i soffan med lite skön musik på.
Colan & Godiset finns på plats med...

Pusss

Jag har hittat min grej

Boxen igår var jäävligt rolig! Och jobbig... Har verkligen hittat min gruppträning nu känner jag.. Plus att instruktören var jäkligt bra... Mindre kul kanske att han typ har småflörtat med mig förra sommaren.. Men det skiter vi i! :D Efter passet var jag helt skakis! Herreguud säger jag bara.. Kunde knappt röra mig.. haha, men det var härligt! :D

Snart ska jag in till stan med Lina och luncha och växla pengar och sånt.. Hade ju hoppats på liiiite bättre väder kanske.. Men va ska man göra..
  Blir heller ingen träff med A ikväll då vi bara skulle hinna kunna träffas1 timme och det känns ju lite ovärt, så det får bli på söndag istället!

Nu hade jag tänkt att göra iordning mig så att folket på stan inte blir rädda...

Pusssar

Fan va jag ska boxas!

Helloo gott folk!

Idag sov jag rätt länge, var egentligen mening att jag skulle storstäda (som Lina) men jag är dålig med att komma till skott när det gäller städning! jag vill ha det rent o fint, men att börja.. Help me people!
I alla fall så kokade mami kaffe till oss två och vi gjorde oss frukost och satt ute på altanen i det vackra vädret och hade det mysigt värre! Och eftersom att alla säger (mormor och mamma) att det är vårsolen som tar mest satt jag o solade också såklart! :D haha..

Har också köpt lip peeling & lip balm från Mary Kay idag.. Mina läppar är så otroligt torra! Så nu är de kissable igen ;) haha..

Snart kommer Lina och hämtar mig, vi ska på Box pass om en timme.. jag kommer väl antagligen dö.. haha..

I morgon blir det väl antagligen in till stan för att växla pengar... kanske ett mrl pass på eftermiddagen och så kanske A kommer förbi en sväng! Vi får la se va som händer helt enkelt!

ha det bra!
Puss

Martin Soneby är bara fööör bra..

Detta måste ni se gott folk, Martin Soneby är med i Ballar av stål..