you got me like o my god, i'm so in love..

Ushers nya OMG hade jag lyssnat på nån enstaka gång innan Joey introducerade den för mig på riktigt, den är sjukt najs!

I alla fall så har försäsongsträningen kommit igång nu (äntligen) Men jag kommer inte kunna vara med på den så länge till, operation på torsdag.. Och jag har sådan ångest. Villa grina idag när jag tänkte på att jag inte kommer kunna springa på säkert 2 månader.. :( Men men.. what to do. Har i alla fall en sjuklig träningsvärk från igår.. Herre min jesus vad vi körde hårt. Träning i morgon med, HANDBOLL :D

Nu ska jag titta lite hockey, sedan sova.. Upp tidigt för att träffa Sabbe i skolan o skriva tenta.. Shit va ja e duktig..

Pusss från Zåååran

shit va dom ee braa!


You called, I can't hear a thing...

Ja just det, glömde ju att säga att jag var på Lady Gaga förra helgen. Damer och herrar, det var ta mig fan det bästa jag någonsin har sett! Hon var helt galet jävla bra!! :) Och ni som inte såg henne: BIG MISTAKE!! Hon sjöng helt fantastiskt live, blev helt till mig. Zoran var i dimman av lycka, haha!

Blev dock inte så bra bilder.. (jasna har bättre på hennes kamera)


Annars så var det en sjukt rolig helg i Sthlm. Vi var på stan och traska i jag vet inte hur många timmar.. Vi var också på Skansen, huuur kul som helst:D Ja, det är massa djur.. Men jag har aldrig vart på skansen, & jag är ett litet barn så jag tycker det var kul! Fick hem en massa snygga grejer denna gången med ;) Ett par snygga Adidas sneakers, en asball jacka, sommarklänning, lady Gaga tisha & en annan snyggis t-shirt. I'm happpyyyy! :D

Nu ska jag snart ut o umgås med Joey som har kommit hem :) En prommis i det vackra vädret.. & i morgon blir det utgång! :)

Puss från Zorre

Bal & Studentdags

Nu nalkas det bal och studenter snart. Butikerna börjar sälja massa vita klänningar och ni kan inte ana hur glad jag är som slipper allt detta. Studenten var bland de bästa jag vart med om och självklart allt som hör till. Sy upp balklänning, köpa studentklänning, köpa student mössa och allt det där. Men att slippa det, och själv ha gjort det för 2 år sedan, guud så underbart. Och shit, 2 år? det har gått fucking 2 år, det är faktiskt helt galet:)
 

På tal om något helt annat och på mer vad som har hänt idag. Slaggade hos Peter, vi kollade på filmen Roadtrip, fan va längesedan det var, men shit vad den filmen är rolig! haha Vaknade hyffsat tidigt, fattar inte, så fort jag sover med någon annan vaknar jag tidigt.. Kan inte sova ut, men skitsamma för medans jag låg o gotta mig i sängen gjorde han en riktigt smarrig frukot åt oss. :) Sedan åkte jag själv ut till Lundbystrand, för bajskorven skulle tvätta! Kollade när Jasna dömde & när Karin spela :) Kul o titta på Gymnasie SM som man själv spelade för 2 år sedan! Men sedan fick jag & Lina nog o stack hem.

I morgon är det jobb som gäller:) Sedan åker vi till sthlm på fredag för att se Laaadyyyy Gaaaaaga :)♥


Overboard

Alltså.. SNÄLLA lyssna på Justin Biebers Overboard... Finaste låten jag har hört på länge!! Helt underbar! :)

Idag ska jag i alla fall skriva lite på min tenta.. Version 2 av tenta 1 som ska in i morgon. Inget stort, men det ska göras. Sedan ska jag ehh.. jaa.. vet inte? Men ikväll ska nog jag, jasna & Vesna åka till kviberg o kolla när Peter spelar fotboll! haha!! Ska bli lite roligt faktiskt :P Sedan hade jag tänkt hänga med Mister hem för i morgon ska vi åka o kolla på gymnasie SM !! :) KUL!

Neee, nu måste jag börja plugga!!

Puss på er