Arrest this girl

Her hitler hair, making me feel ill.. Jag är kär i den låten.
 Karma Police - Radiohead. 


Idag har jag & Lina bowlat. Hihi. Det var roligt. Det var riktigt längesedan. :) Lina var riktigt bra idag. Men hon hade la bara tur. ^^ haha, nej jag skoja bara. Lina vann den första serien, jag vann de tre sista, men hon vann alltihopa endå, då kan ni förstå hur dålig jag var i den första & hur tur Lina hade. hahaha xD Nemen det var roligt. & helt plötsligt hör jag PANIC! Tror ni inte att jag fick strike då? johoda, haha :D

Var på frölunda idag med, de vann. Yeah! xD

I morgon ska jag till Johanna. ♥
Olivia kommer dit med . Så längesedan jag träffade dig. Varför ska det alltid gå så långt mellan varje gång? :S Blää. Men det ska bli lovely att träffa mina sötingar igen =) 

Och på torsdag ska jag på bio med Linda, Lina & Helena! Emma är tydlingen pank. Vi som hade planerat detta ganska länge, men hade gått på en anna bio.. hm.. Jaja. 
Ska bli kul i vilket fall som helst! <3
 
Brendon Boyd Urie ♥
 Porrig
Men va inte så porrig. xD

My Chemical Romance

My Chemical Romance

Welcome to the black parade.

Lina goes Mobbad.

Snyggo <3
Till alla min trogna läsare: Lina har inget internet. Eller, jo det har hon. Men det är sönder. Hon gnäller över det hela dagarna. Hahah.

Idag vaknade jag utav morsans skrik. Vi skulle hälsa på Katta.. Hon har ju fått en bebis. Så himla söt. Jennifer heter hon. :) Sedan kom vi hem och jag hade ju inget alls att göra. Tänkte att jag var tvungen att åka ner till stan o fixa min iPod. Den är ju lite CP då.. Så ja fick ett ryck & ringde Lina, hon är ju lite rastlös pga hennes internet. hahaha.. Stackarn. Så vi stack in, gick i lite affärer & den jävlen på expert sa att jag kunde fixa felet på apples hemsida. Gauh! haha. Vi stack in i min älsklings affär i stan. ROCKS. Åh gud, vad mkt bra skivor det finns nu, jag dör. Har inte råd att köpa alla. haha. Jag vill ha: The Used, The Sounds, My Chemical Romance.. thihi. Sedan stack vi till Fröken Olsson. Drack en latte var. (bara en latte faktiskt) & tjöta massa skit. Till hegen kanske det är "fest" haha. I morgon kanske vi ska bowla, på torsdag är det bio xD En hell of a dyr vecka blir det. Men man får la festa till det lite. Vi satt till och med å snackade om nyår. hahaha. Det är faktiskt bara 2 månader kvar. typ.. :P & snart åker ju föfan jag xD HAHA. 
Köpte min älsklings tidning också. Kerrang. Det är ju amerikanska, jag menar Engelska tidningar man får köpa för att få något läsvärt. <33 Det var Panic! überall. & så ser jag något intressant. The Maddens are back. GC kommer nog med ett nytt album snart.. xD Ska jag nog köpa. Undra om det är bra.. :P  

På fredag ska jag hem till Mikaela. Johanna & Sofia kommer dit med :) Ska ha "halloween kväll". Annars brukar ju vi alltid klä ut oss. Men inte iår. Skönt faktiskt. xD hehe..

Welcome To The Black Parade.


Karma Police

Karma police, arrest this man, he talks in maths
He buzzes like a fridge, hes like a detuned radio
Karma police, arrest this girl, her hitler hairdo, is making me feel ill
And we have crashed her party
This is what you get, this is what you get
This is what you get, when you mess with us
En underbar låt.

Är fortfarande trött. Resan sitter kvar i kroppen. Åh, det var ju så askul. <3 Inte för att jag vill tillbaka, för jag har aldrig haft så ont i mina fötter som jag hade de här dagarna. Men hell of a fun har vi haft i alla fall. x) 
Om jag hade bott i Tyskland hade jag gått ut varje helg. haha. 

- The Sounds är bra.
Jag har sett följande band live:
The Explosion & Good Charlotte. Silverstein & Simple Plan. Jimmy Eat World & Green Day. The Sounds & Panic At The Disco <3 
 (Westlife när jag var typ 11. Men der försöker jag förtränga)
Stackars dom som har vart med mig dessa år och hört mitt tjötande. Men förlåt. Jag kan inte hjälpa det.

Emo på dig. Emo på allihopa.

Alla flickor <3

Tyska gruppen goes Berlin.


Måndag:
Japp. Vi samlades klockan 17:30 på nisse terminalen. Bussen mot (Köpenhamn) sedan Berlin skulle gå klockan 18:00. Vi åkte lite senare, blev lite sent där men. Vilket fall som helst så var det kuligt o skönt att komma iväg. Alla satte oss längst bak i bussen, skönast så.. Efter ett bta tag kom vi äntligen till färjan som skulle ta oss från Danmark till Tyskland. Jag & Linda bytte plats. Jag fick sitta ytterst. Kanske inte så jätte bekvämt o bra eftersom att vi skulle åka hela natten & sova på bussen. Men men, i början gick det bra.. Fast sov inte, men endå. Ganska svårt när lille Erik Håkman ligger raklång över mig och Linda med sina ben. Han sov så skönt hela resan, medans jag inte fick en blud, eftersom att jag blev fastklämd av hans ben!!! Auuh.

Tisdag: (Min & Lindas dag på förmiddagen / Johan & Claudias på eftermiddagen) Vi kom fram tillslut. Efter en lång o seg resa på bussen. Vi letade typ i en timme efter hotellet. Jag blev jätte grinig för det. Och på min CP väska som inte gjorde som jag ville. AH. (!) jaja, vi hittade fram tillslut. Vi tjejer fick ett jätte stort o härligt rum xD Killarna fick dock vänta på deras för de var inte färdigstädat. haha. Vi fixade iordning oss och sådant, sedan stack vi ner på stan och åt en asgod frukost! :D Sedan bar det mot Sachsenhausen. Det som jag & Linda hade hand om. Ganska lyckat tyckte jag änna att det blev. Sedan, in till staden för att käka, sedan en bussrundtur för att få se staden.
Allla hade hela tiden snackat om att vi skulle hem & sova tidigt istället för att gå ut å hitta på ngt kul. Men det blev utgång tillslut endå. Hehe.. Vi tjejer gick först själva till en bar. Vi köpte några drinkar, jag & Claudia var ashungriga, å det är ju inte så bra att dricka när man är hungrig. Så det snurrade till riktigt ordentligt i mitt huvud. bara efter en liten drink. haha. jaja, men det gick över.. Vi åkte lite mer in till stan o letade upp killarna som hade hittat den feetaste baren va. Så jävla cool =D haha. Så där satt vi till kl 2 kanske, tills jag o Claudia nästan somnade och åkte hem. Vi somnade med en gång.. Men sedan kanske klockan 3:30 när de andra tjejerna kom hem vaknade jag av allt jävla väsen. De kunde såklart inte hålla käften, blev lite irriterad. Men whatever.. Somnade sedan endå..
Onsdag: (Annelie & Håkmans dag) Wooho. Idag skulle vi till Tropical Island . Ett badhus. HUR JÄVLA STORT SOM HELST. Å det var roligt. Håkman o gänget hade ju hand om filmningen. haha, & alla vet ju att Håkman tycker att han själv är så lik David Hasselhoff. Så ja, de spelade in baywach. HAHA. FYFAN va roligt. Sedan åkte vi in för att kolla in Berlinmuren. Inget som var nytt för mej men.. I alla fall. Sedan åkte vi upp i TV tornet! ASCOOLT. Vi åt & sedan var det uygång igen :P Gick till någon tråkig pub. Irish.. ngt.. Killarna ville dit, men det var tråkigt så efter ett tag åkte vi till den andra grymma baren som vi var på dagen innan.. haha. Denna kväll var helt CP rolig. Kareoke kväll var det.. Och FYFAN va ja skrattade. "Tyschkarna aus Lund" hahaha..& Barbie girl. :O Gosh va kul.  
Sedan skulle jag o Claudia hem. & U-bahn hade slutat att gå! Vi ba: whaaaat? haha, vi fick leta oss fram till en buss som gick en gång i halvtimmen eller ngt, så tillslut kom vi hem vid 3 tiden, de andra kom tätt inpå. Oh, vilken dag. <3
Tordag: (Lina & Jonas dag) Idag skulle vi ner i underjorden. I en bunk där tyskarna försvarade sig under andra världrskriget. Det var skit intressant! Sean var det käk på HARD ROCK café. Satans fräckt. Jag njöt av varenda minut. Förutom att våran servetris var fucket up. I alla fall. Jag köpte ett assnyggt linne från hardrock. Sedan var det shopping kväll. Köpte ju tröjan på hardrock & en annan astuff tröja på Zara. :D Det fanns ascoola affärer. Med sånt som jag gillar :D Linas favorit fras: Emo barn. Hm, okej då :P haha. Ska hon säga lixx xP Efter denna dagen hade jag så jääävlai ont i mina fötter så jag hade lust att dö. Men Det var dags att knalla till stationen vid 8 tiden. Japp. sedan väntade vi på fucking bussen som var försenad. Sov lite på bussen, bytte sedan i köpenhamn, då sov alla hela vägen hem, eftersom att vi hade varsitt säte. hähä. & nu för några timmar sedan så kom vi hem. Härligt. Kom fram 12:00. Dock fredag då. haha.
Det var så jävla roligt detta. Tack alla. För allt! GOD <3

Vanligaste citatet på resan. Håkman: Nä fyfan va bra, ta om det där så filmar vi. ASG!!


Thank You.

Jag ÄLSKAR mina Kortedala tjejor så jävla mycket. Vilket jävla härligt gäng. <3
Mjo.. Det var ju SM. Steg 2 i Skara i helgen. Vi spelade bra som faaaan. Vann de två första, slog favori
terna.. Men sedan när det var dagt för den viktigaste matchen, den vi var tvungen att vinne eller spela lika, så förlorar vi med ett jävla f*tt mål. 1 mål. Hallå. Vi ledde ju hela matchen med, det är ju de som är så jäkla störande.. :* Men i alla fall så har vi så jävla roligt. 
haha, omg. Jag & Lina tog avklippta undershorts o satte på ovanför våra jeans. & så körde vi 10:an med dom på. Herrejävlar va vi såg ut, å jag skratta så jag höll på att döö. haha. Bilder kommer lite senare gott folk ;) Jaja, kul hare vart i alla fall.


I morgon drar det mot Berlin med tyska gruppen! Yeah. Det ska bli nice asså! xD Muaha. 


Hey, I wanna kiss you!
Wah, I wanna
kiss you babe.
Sexyness.


Will tomorrow be the same?

I take what I want, take what I need. They say it's wrong, but it's right for me.
-Young And Hopeless.
Ryan (L) Brendon


 ♥
 Ä
 L
 S
 K
 A
 ♥






Nu har jag lust att DÖ! Hoppa från ett stup eller något. Jag orkar verkligen inte mer. Jag önskar jag var en kändis. Jag önskar att jag var en rockstjärna liksom. Medlem i Panic! skulle inte sitta fel. Jag kan vara sångare. Slippa plugga naturkunskap som jag har så långt upp som i arslet just nu. JAG HATAR SKOLAN. Varför kunde inte jag fått vara musikalisk, komma ifrån Las Vegas & vara gift med Brendon. Allt skulle vara så gött då. ÅHHHHHHH. HATAR ALLT.. Nej, nästan allt.

Sitter och lyssnar på Good Charlotte nu, FÖR JÄVLA längesedan kan jag säga, kan fortfarande alla texter.. :P Men det är dags att de kommer ut med ngt nytt snart, orkar inte med deras gamla låtar längre. De är inte dåliga, men uttjatade.. :P Liksaså Simple Plan.. <3

Jag har beställt en skiva <3 haha. Bowling for Soup.
/Paying In Naivety.

Where is you're posture?

sexyness <3
Oh no no.. Hållning. Det är något jag inte har. o.O

Plugget idag var en kort och förjävla tråkig i alla fall. Kollade på film & hade Engelska. That's it.. ( jag fick en present av Emma oxå, haha)

har pluggat i en evighet nu. Har gjort den förbannade Naturuppgiften. & Caroline ringde o jag var desperat efter hjälp, kul samtal för henne liksom.. haha! Förlåt Caroline! xP 

Jag gillar Camisado mer och mer nu.. haha. Speciellt när jag vet att Ryan har skrivit om sin pappa. Eller aa.. tiden på sjukhuset med sin pappa. Stackarn, tycker synd om lille Ryan. Gud va du är bra!
Jag gillar de där låtarna man inte brukade lyssna på så ofta, de man tyckte var lite sämre. Men dom är riktigt bra. haha. Jag har några favorit "parter" på Panic! albumet, jag hade tänkt att dra som här nu så att ni vet..
"I am Alone in this bed, house, and head And she never fixes this But at least she..."- Nails For Breakfast, Tacks For Snacks
"She didn't choose this role, But she'll play it and make it sincere " - Time to dance
"I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck, Than any boy you'll ever meet, sweetie you had me, Girl I was it, look past the sweat, a better love deserving of  Exchanging body heat in the passenger seat? No, no, no, you know it will always just be me" - Lying is the most fun a girk can have wothout taking her clothes off. (den låter är så jävla bra)
"We sure are in for a show tonight" - I constantly than god for Esteban
"Talk to the mirror, oh, choke back tears. And keep telling yourself that "I'm a diva!" - There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey. You Just Haven't Thought Of It Yet
"The Mrs. will stay with the cheating attorney" - Build God, Then We'll talk

Brendon sjunger så härligt just på dom här ställerna, man ryser liksom xD hahah. NERD.






Praying for love in a lapdance.

And Paying in naivety.

Brendon goes HOT.
Hm, vad kan det vara. Jo, 4 dagar sedans konserten var. Tiden bara rinner iväg, det känns som det var igår vi stog & hoppade, skrek, svettades och ta mig fan allt.. Jag inte smälta det liksom. För det var helt sjukt sepe galet underbart. Jag kan igentligen inte skriva i bloggen hur det var, jag menar den känslan.. Måste upplevas. 
Pratade med Caroline idag med.. Snackade "minnen" haha, sedan 4 dagar tillbaka. Jag har bestämt att hon ska komma till Göteborg & hälsa på mig med xD hihi. 

Nu är Prison Break. Jag vet redan vad som händer ^^  

Everybody (L)


We had the best time of our lives.

Caroline, Viktora, Jag & Emma.












I was In Heaven.

Konserten <3
Vi kom fram till Köpenhamn vid 15.40. Vi letade oss lite snurrigt ut ur centralen & tog upp våran fina karta :D En man kom fram till oss och frågde vad vi letade efter. PÅ DANSKA. haha, fatta nada typ :P Men jaja, han gjorde i alla fall så att vi hittade till VEGA. På vägen dit så gick vi på någon jävla hor gata eler något, haha. Bara massa sex affärer & sådant.. Men när vi kom fram  satt det redan massa folk där, mest danskar just då som söp innan konserten. Uh.. Sedan gick vi & kollade vart vi skulle äta. Det blev PIZZA. haha, vi delade på en kebab pizza, inte lika god som hemma, men ja menar det duger ;) Efter Pizzan sminka vi oss & pissa och allt det som var nödvändigt innan köandet. Så vi gick till VEGA och ställde oss i kön, vad var klockan? kanske 17.30 eller något. I början var det okej, men sedan kom det bara mer o mer folk och det blev jääävligt trångt! Och då passade Caroline på att komma, haha :D Så jag var tvungen att slita mig ur kön & hämta henne :P Där stod vi som packade sillar i kanske 2 timmar innan de släppte in. Oh my God, det var asjobbigt att stå så länga & köa.

Sedan släppte de äntligen in, vi kuta som fan, Emma tog grejerna & jag ställde mig i biljett kön om man säger. Tur det för vi fick ganska bra platser där inne sedan. Vi stod la på 4:e raden kanske.  Och vi var tvungen att stå där inne ett tag innan The Sounds skulle spela. Men sedan trog det igång & det var ett jävla drag redan när dom var inne.
MEN SEDAN. När Panic! äntligen kom in på scen. FYFAN va alla skrek. Det var helt otroligt sjukt. Vilken känsla. VI HOPPADE, VI SJÖNG, VI SKREK, VI SLOGS ( på dom som försökte att tränga sig före). haha. Det var helt jävla underbart. Och jag såg dom hela tiden, hade bra plats med andra ord. Brendon, han är ju så himla översnygg så att det är helt galet. Ryan, söt som socker, Spencer är ju värsta het jöh ^^, Jon med :D ååh. 
Sedan kom det igång liksom. Brendon sjöng & pekade på sig själv "When I say shotgun" pekade på oss "you say wedding" Brendon: "shotgun" Vi: "wedding" Brendon: "shotgun" Vi: "Wedding".. Helt underbart. Sedan var det dags för lying is the most fun a girl can have, without taking her clothes off. "this song is about sex" sa han. Alla skrek. haha. Alla sjöng som galnigar. "let's get this teen hearts beating, FASTER, FASTER!" När vi i publiken sjöng så mycket så log Brendon så sött. haha, han är för söt. "Iwrite sins.." är nog den populäraste låten, jag var tvungen att hålla för öronen när alla skrek när vi hörde att det var den som skulle spelas härnäst...
 Sedan var det redan dags för det sista låten liksom, det gick så JÄVLA fort. Men de har ju bara 1skiva än så länge så.. Men "build god, Then we'll talk" Outstanding. Så fuckin bra.

Sedan gick vi ut, jag köpte den snyggaste Panic! tröjan ;) Vi gick sedan till deran buss för att se om dom skulle komma o skriva aoutografer eller så.. Jag såg Spencer & Ryan gå till bussen, men de kom aldrig till oss x( hehe, men det gör inget. Jag har ju sett  Panic! At the Disco live! Sedan åkta bussen & jag och Emma vinkade hejdå, vet inte ifall de såg oss med endå liksom :P

Sedan gick vi till centralen, på vägen köpte vi nått gott att dricka, var ju ASTÖRSTIG efter konserten. Vi gick in o satte oss, spelade lite kort. Men sedan kom det fram en gubbe & sa att stationen stänger nu. Eh va? haha. Så vi fick sitta ute o frysa i 2,5 timmar.. Fast det var förjävla roligt. HAHA. Emma var fnissig som fan. haha, hon började snacka om några sk "sexpipor" och det ena med det tredje. HAHA. "åh nej, jag är as pissig" men gå o pissa då, hahaha. Ja, det gjorde hon. mitt ute i köpenhamn. Fast jag var iofs oxå tvungen att göra det sedan.. Sen gick vi en runda till 7 eleven. & köpte choklad & pringles. Sedan gick vi till en anna 7 eleven, haha. & Emma köpte Bacardi Breezer.  Sedan gick vi tillbaka  till vårat ställe & sedan efter en stunf öppnade dom! Tack gode gud. Vi frööööös. Efter ett tag kom tågen & vi klev på, somnade & sedan var allt roliga slut.
Jag kommer verkligen ALDRIG glömma denna dag. (L) & tack Emma för en underbar "resa".


Skola..

Jaa.. Nu sitter jag i skolan med Lina, Linda & Emma. & nåra knäppa killar i trean.. Hähä. Snart har vi Historia, Fyfan. Jag hatar den lektionen, vi har alltid bara massa genomgångar.. FUUUUCK. 
hih


"Jag förstår, men jag fattar inte"
- Ett riktigt smart citat sagt av Emma på mattelektionen.
 Idag har vi också haft clementinskal krig, tradition liksom.. Häh.. Jag & Lina smakade på den nya coola chokladen i kiosken, med smarties i.. och vit choklad :D Emma & Linda köpte kexchoklad. KUL. haha, man ska ju prova på nya grejer liksom..

I morgon åker vi, det är helt sjuuukt.. Jag har längtat efter detta så jävla länge och i morgon går vi :D Heeelt galet sjukt roligt det ska bli! Så i morgon vid denna tiden sitter jag & Emmis Pemmis¨på tåget till Köpenhamn! =D Wooohoo.

Nu sitter Lina & Linda o dampar på roliga figurer på datorn, jag dör. haha.
/Paying In Naivety.

Out of place.. and underdressed

Fucking LOVE this pic :'D
Nu känner jag mig. Ähm, glad, pirrig, nervös, överlyckig, kär.. NAME IT liksom. Det är helt sjukt. Jag sitter här o tänker på att vi åker redan på torsdag! Det har gått så sjukt fort. TORSDAG! Och jag ska se PANIC! Det känns inte som att det är på riktigt, jag har inte fattat det än. >.< Oj vad jag gillar dessa grabbar. Emma detta kommer bli världens grej.

Igår var det kalws här. Mikaela, Johanna & Sofia var här <3


I morgon är det gymnasiemässa, vi ska stå där från kl 3 - 6. Jag, Emma & L L Linda. INTE ROLIGT. aaah. men whatevver.. häh. vad gör man inte för sin skola lixx.. xP


haha.

Jag har lagt ut en film på emma på YOUTUBE. HAHA :D
Frun

Kill Me

My new favorite picture of Brendon <3
Åh, du är så vacker så jag kan döö.
Kolla på honom liksom. The Man of my life..
Och om 6 dagar ska jag se honom & resten
av mina älsklingar. Fatta fatta fatta! 6 dagar!
Vi ska stå längst fram. Oh Yes. Lätt att Brendon
kommer se mig då liksom :D Ryan med, Jon med och Spencer med :D wooha. EMMA aah :D
Jag blir alltid såhär löjlig när det närmar sig konserter
för det är fan de roligaste som finns! <33
Jag säger som Emma..
- Vad ska jag ha på mig?
- Hur mycket pengar ska jag ha med mig?
- Hur mycket öl ska jag köpa? :* ^__^
hehe jaja, skämt o sido, det kommer nog lösa sig. xD

Förut spelade vi match. Gött vare, vi vann med 30-17 eller något sådant. Mötte orust. x) gjorde la 5 eller nått.

I morgon ska jag ha kalas :D Johanna, Mikaela & Sofia kommer hit :) Jiihaa. Lite försenat, men bättre sent än aldrig. haha.

Jag färgade gåret igår. Snöggt blev det :D mööörk brunt! Det var verkligen så jag ville ha det! hihi :*


Tonight tenants range from: a lawyer and a virgin
Accessorizing with a rosary tucked inside her lingerie
She's getting a job at the firm come Monday.
The Mrs. will stay with the cheating attorney
moonlighting aside, she really needs his money.
Oh, what a wonderful caricature of intimacy..
/ PAYING IN NAIVETY.

Oh Oh Oh, your speech is slurred enough.

That you just might swallow your tongue I want to eat ya :*
I'm sure you'd want, want to give up the ghost
With just a little more poise than that..


Idag slutade vi 11. Jag, Lina, L L Linda & Nisse åkte in till stan o åt på paprika & gick o kolla på kläder å sånt.. Jag köpte en fräck tröja & Kerrang xD

NISSE. Det är fan bara en jävla vecka kvar idag! Helt otroligt :D SSÅÅÅÅÅÅ jag längtar!! Det kommer bli så superotroligtmegakul! Glöm inte att göra plakatet Nisse! :D haha. WE (L) BRENDON :'D

Nu har jag ett referat att göra i Svenskan, Natur uppgift som är sepe svåår, Histora hemtenta som är fackat svår, praktiskmarknadsföringprov, tyska glosor & jag haaaaatar skolan. AAAAAAAH!


/ PAYING IN NAIVETY.

When You looked in my eyes.

When Brendon's gonna  look into my eyes. Woha. God. 1 Week to go. (almost).. Jag & Nisse ska ha ett plakat där det står "WE  ♥ BRENDON" Då måste han ju se oss. haha, eller mig. & inse att han har begått sitt livs största misstag. Åååååååååååh x'D  Älska älska älska. P!ATD <3
haha, I love the way Brendon is laughing at himself. haha, gahu













Haha, jag bara ÄLSKAR det sättet Brendon skrattar åt sig själv i solbrillorna på denna bilden, hahah. & Ryan är så jäkla seriös och undrar vilka han ska köpa. HaHa! KOLLA IN VÄSKORNA! HAHA. :'D TOO CUTE.

I helgen ska jag ha kalaws för Sofia, Johanna & Mikaela :D hehe, ett litet försenat födelsedagskalaws ;P Men whatever, bättre sent än aldrig! Öhm, undra vad vi ska äta, Tacos som vanligt antar jag? Eller? haha.. Don't know.

Idag var det e sådan fitt jobbig dag i skolan. Den är lång så man blir så jäkla trött. Gaaah! =/

Stay were I can see you!

Oh God. Nu har jag suttit i nån timme och bara kollat in massa överhetasnyggasexiga bilder på min man Look at that body. Oh God, take me to heaven.& P!atd. Nu är jag extra glad liksom. Du måste förstå. x) Idag är det bara 10 lååånga dagar kvar. Men fan asså. Jag kan inte fatta att vi åker nästa torsdag. Nisse, fattar du?
Build God, Then We'll Talk. Efter att ha lyssnat på den låten 1 gång. SÅ ÄR DU FAST! Älskar det sättet Brendon♥ sjunger "The Mrs. will stay with the cheating attorney"



Idag var det bara fotning i skolan, i alla fall för mig. Ingen träning för mig denna veckan. Måste få bort min benhinneinflamation! Vi är ju så många i våran klass. 10 St! Men vi var endast 6 på kortet! Vissa killar kom inte, aaaaah. Fuck Them. Gillar inte nån av dom sådeså! Men vi var som där, hahah. GOD. Sista kortet, "okej, nu säger ni kaninfis" JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ AV ASGARV! Jag garva & höll händerna för ansiktet & poff så tog han kort. Hahah, det skulle jag vilja se alltså. Hähähä. Tänk så tar han med den i skolkatalogen? Haha, då dör jag! :P

Pratade med Caroline idag. Hon är lika spänd som jag är inför konserten. Hihi. & föressten, GRATTIS CAROLINE! :)
/Paying In Naivety