Handboll-träning-OS-äta-shoppa.

rubriken säger typ vad jag har gjort idag. Gick upp tidigt för att kolla handbollen of course. Sedan var jag så hurtig att jag stack till gymmet o tränade. Var jobbigt, körde hårt för att vara Sara på gymmet. ;P Sedan var det hem för att kolla på stackarn Holm.. hade anat detta dock... har också vart på Allum för att "shoppa" mat på Ica, sedan stack vi in till Indiska för att köpa höstens/vinterna mössa, halsduk & vantar! Det brukar ju ta slut så jävlans fort, så det var lika bra att köpa det nu =)

Puss o hej

why god, whyy?

Roger Federer, min man.. med hans flickvän!
Varför? ;P Och what's up with the dress.. and the purse?
Jag hade vart snyggare bredvid honom tror jag nog.
Mohaha. Serious.
Snygg. Rik . Grymm. Me like.

Singel Final..

Eftersom mitt förra inlägg antagligen inte publicerades får jag väl skriva lite nu istället.
Kollar OS såklart. Singel final i Tennis. Nadal-Gonzales. Kul! Hade iofs hoppats på min favorit Federer i en final mot Nadal, men icke. Han fick nöja sig med ett guld i dubbelfinalen mot svenskarna =)
Snart är det också försök i 100 m häck, med Susanna Kallur! Det ska vi se! Inte för att vi ska ha så stora förhoppningar om henne men.. Hoppas det går bra för henne!

Här sitter jag på landet i alla fall. En OS dag som detta går det liksom inte att göra något annat.. :P
Igår var jag, mamma o syrran i stan för att besöka kulturkalaset.. som förövrigt ar gått ner sig som fan.. det är liksom inget roligt längre.. Inte som förut.. Men vi käka våran årliga langos i alla fall :D Sedan åt vi på en grekiskt restaurang på kvällen. Just det, vi åkte paddan med! :D haha..

Puss på er!

näe

vad ska jag göra av mitt liv? Endast några dagars ledigt och jag får ångest. Jag måste skaffa mig ett jobb.

men nu till det roliga, Sverige tog en medalj till idag! Silver i cykling, det var väl himla kul..Synd att det inte är i en rolig sport bara... Undra om vi fortfarande ligger 26:a i medaljligan... Ha ha ha.. Kina leder väl fortfarande med sina 547534975625 medaljer..

Var med underbara Johanna igår. Mötte upp henne i stan, vi gick o åt på paprika o tjötade en massa, planerade lite inför min födelsedagsfest!! Längtar inte liiiite heller. Ska bli jättekul verkligen. =) Sedan åkte vi hem till Johanna, såg lite på OS, parlaentet o drack te o Johanna käka ägg, haha :D

En cirka 4 år gammal bild på mig & Johanna, the crazy and wild days på nylöse ;)


Johanna o jag NU, som riktiga spännisar.
hahahaha...

Olympiska spelen

Jag sitter som klistrad framför teven när det är OS. Jag verkligen älskar det. Älskar hela OS-känslan, därför är de inte bara de sporter jag intresserar mig mest jag kollar på, utan även andra. Idag satt jag till och med o kollade på tyngdlyftning (!) Men mest av allt gillar jag handboll, (såklart) friidrott, tennis & simning.

Jag har också mina favoriter...
I tennis, Roger Federer.
Han är inte bara bra, he's a good looking man!


Simning.
The unbeliveable Michael Phelps.
Han är sjuk, hoppas han tar sina 8 guld... :)

Falkenberg





Vackra falkenberg där vi var på vallarna o såg solsting o snedsprång.
En otroligt vacker stad som jag skulle kunna åka till en weekend o bara gå runt o kolla o äta på mysiga restauranger osv.. tyckte verkligen om det! =)

Lördag

Jahaja, idag har jag kollat lite på OS såklart=) Sedan kom Helena hem och vi stack in till stan o åt på restaurang o kollade lite i affärer, hittade dock inget spännande... Men nu är det inget snyggt kvar på rean heller.. men jag har i alla fall köpt lite iår, brukar ju annars aldrig hitta saker på rean. Men det blev lite från Indiska.
Maten var i alla fall god, det blev Thai.. Som vanligt när det gäller oss kan man väl säga.. men vi älskar ju det så.. =)
Jag är nu väääldigt mätt, jag ska se om jag kan hitta någon bra film som syrran o jag kan kolla på lite senare..

I morgon ska jag träffa söta lilla Jennie =)

Puss på er

de där skorna..

 
Som jag skrev i inlägget lite längre ner så var jag tvungen att smygfota snubben i de fula skorna..
hahaha..  Det är verkligen HAHA, Sara humor på hög nivå.

Jag & Syrran

Jag & Helena är nog de mest olika systrarna i världen.
Efter Emma o hennes syster då förstås ;)

beundrare

Idag när jag skulle åka hem med bussen var det lite kul... det var ganska fullt överallt så jag var tvungen till att gå längst bak och sätta mig, på "fyraplatsen". Och längst bak i bussen är det ju alltid svin varmt, idag var ju såklart inget undantag. Jag gick bak o satte mig och efter kom två killar och satte sig typ bredvid mig. 1 utav killarna var väl i 20-25 års åldern, ganska snygg och den andra kanske var typ 15. Jag kom ihåg att jag hade suttit o kollat på den äldre killens otroligt fula skor innan, faktum är att jag diskret tog ett fint litet kort med hjälp med min mobil på dom. haha, det tyckte jag verkligen var kul!

Ett litet sidospår, men back on track igen.. Hela vägen hem såg jag i ögonvrån att den äldre killen satt o kollade på mig då och då. Han viskade något till den andre och diskret som han var viskade han tillbaka, dock väldigt högt "aaah, hon har fina ögon tycker jag" hahaha.. Jag började fnissa inombords. Jag kuunde ju inte visa att jag hade hört det. Men i alla fall, bara den löjliga lilla saken gjorde att jag gick hem med ett leende på läpparna. Jättelöjligt, men jättekul. haha!

wawawiihwa


Tjännaa! Idag har det seriöst vart den segaste dagen ever!
Har verkligen inte ett piss att göraaaaa!!!! uuh...  Som tur är e detta den absolut sista dagen här på jobbet!

Skulle kolla i gamla inlägg i bloggen, o så såg jag att jag har publicerat alla inlägg under kategorin "sport" lite roligt tycker jag, smart Sara. ;) hahah.

Vart är allt regn? Var det inte nån jävla klass 2 varning.... Ååh, blir så trött på metrologer..

Om en halvtimme sticker jag här ifrån!

Bye bye.









asos

ASOS Tropical Print Off Shoulder Dress
15 $
 Rea på asos.
Vill någon köpa den till mig?



Snark..

jag är uttråkad!  Faxen funkar inte, och den andra faxen som vi kopplat min till har inte fått några fax, det kommer alltid fax efter man har gått på eftermiddagen. Jag blir galen, jag har ingenting att göra. ring någon då? gör något! åååh. orka!. Aja, det är tur att jag slutar tidigare idag i alla fall.

jag vet inte vad jag ska göra?

jaaeeh.

äntligen funkar mitt bredband igen. Fan va skönt.

Gratis smink!


Om du trycker på länken nedan o blir medlem på gratis makeup kan du samla poäng o få presentkort på Kicks, helt gratis! Det är väldigt lätt att skaffa poäng med! Du får 50 p då du bli medlem o sedan är det bara att klicka sig in på sidor o få gratis poäng, samt att värva nya medlemmar.
Do it!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=5572

Sugen på väska!

Nu jävlar ska Sara tävla!

Jag är med i denna tävling som du kan hitta i
Kellys blogg.
Där du då såklart kan vinna denna väska!

träningsvärk all over the place

Jahaja. Träningsvärken har smugit sig tillbaka nu när man börjat träna handboll igen efter sommaruppehållet. Men det är ändå en skön känsla, man vet att man lever ungefär.. :P Det är i alla fall skit roligt att äntligen få spela handboll igen! =) Kan inte vara utan det så länge känns det som. Snart börjar det roliga =) Helger fyllda med matcher :D hihi. Fast jag vill ju åka till Turkiet, vi får se när man vågar ge sig av.

Det blir heller inget Patrik Isaksson idag. Det är ju träning.. Jag som vill se honom :'(

Back to work ;)

Pusss

Patrik Isaksson

Jag vill gå på Patrik Isaksson den 7:e på Liseberg!
Följ med mig!


Back to work!

Yes, nu sitter jag här igen. Lotta frågade om jag kunde komma in o jobba ons-fre. Klart jag kan! PEEEENGAR :D hahaha. Men jag är laagom trött idag kan jag säga, kom hem ganska så sent igår efter Uggla på Liseberg. Det var skitbra =) Så ja, Tack Katrin att du drog med mig ;) Lite uggla låtar sitter aldrig fel!

Inte okej, men jag bjuder på den!


Jag är 100% säker att han vinkar på mig!

Bahahahahahhaha.

Uggla!

Hej o hå.
Idag ska man faktiskt iväg o se på Uggla! Katrin som drar med mig till Lisberg! Nej.. men det ska faktsikt bli roligt =) Han är asball, och han gör bra musik! :)

Och det blev nog ändå en lyckad kväll i lördags även om det var lite folk som inte kunde komma. Vi åt & drack mkt gott.. Och det var kul att se folket  =)

Nu ska jag : Äta, sminka mig, platta håret, byta om och sedan sticka!

Hare nice.
Puss

Äntligen Fredag!

Jippiie. Idag är jag glad! Trött, men glad! DET ÄR FREDAG!! Har haft ganska mycket att göra denna morgon, men nu börjar det nog bli lite lugnt.. det gillar jga, för idag ska jag läsa ut min Harry Potter bok. hihi!

Igår efter jobbet vägde jag mig som sagt. Gick ner 1 Kg! =D Sedan träffade jag Katrin & vi stack o åt kinamat o sedan glass, mohahah. GOTT :D Men fan va mätt jag blev.. wooho... Men som sagt.. gott var det. =)


Idag ska jag till landet o bara dega. O i morgon är det grillfest, ska bli kul att träffa folket!

Puss på er.