woop wooooop!

Dagarna går så fruktansvärt jävla långsamt på praktiken. Och känner just nu att jag aldrig vill gå ut o jobba! :P Eller, rättare sagt, är inte redo för det. Gud va bekvämt det är att plugga alltså! :) När jag kommer hem på dagarna numera är jag helt slut! La mig i sängen och tittade tv & vaknade 30 minuter senare av att ja fick ett sms. Som ett litet barn, måste sova annars orkar jag inte med dagen!

I morgon ska jag åka in till stan har jag bestämt mig. Vill shoppa lite, sedan ska ja också åka till gymet o göra någon nytta..

Joey sa också att det är riddim på fredag, men just nu e ja inte pepp för fem öre.. :(

Nu e det e Idol o ja ska kolla på min älskling Olle! :D


Helena 25 år

Våran Helena har fyllt 25 och det firades med sjuuukt go mat hemma hos henne (hon lagar mat som en gud) & sedan utgång. Jag & Johanna var hemma hos Helle vid 8 tiden och Johanna terroriserade ringklockan så att ela hundfarmen (ja de va typ 100 st hundar) springandes mot oss, och det enda jag kunde tänka på va, shit akta mina stumpbyxor, de är faktiskt fina... :P Helena hade gjort såååå god mat & såååå god tårta! Tack goding!
Sedan drack vi gott vin och blev lite salongsberusade och hann med nöd o näppe med bussen. Det blev som vanligt Nivå & Park! En lyckad kväll igen, trots att Park inte var nått att ha, men som vanligt har vi 3 alltid askul! Och Johanna nöjer sig inte med att slänga shots bakom ryggen, denna gången slängde hon även drinken jag var snäll och gav henne! Så himla otacksam ;) hahaha..

Snygga Helena, liggandes:P


Zorre & Joeywhats wrong..

Hejsan svejsan. Nu sitter Jag på vårdcentralen för att få reda på vad det är för fel på mig. De ska göra allergi tester o förhoppningsvis hittar det ngt. För d här börjar bli tröttsamt. Idag säger vi oxå grattis till underbara Helena!

nu är jag vuxen

Är man vuxen när man har fyllt 20 eller? One of the old ladies. Rätt skönt att inte va pissiga 19 längre i alla fall.. Jag är inte den som har brytt mig om att fylla 20 något speciellt, men ah.. Det är väl gött! :P
Men något som ska bli kul är att fira mig med mina älsklingar i morgon! Alla kommer, alla de bästa!! ♥ Det blir lite middag & förfest hos mig innan vi senare drar ut!! :) Kul när alla drar ut! Gött gäng, hoppas på en bra kväll! :)

I morgon blir det att laga all jävla mat också.. suuuuck. Och mamma vill ha upp mig kl 8.. herre min gud.. :P

Natti natt!


80's!

Jaoopp, i helgen vart det ingen utgång för min del, utan 80 tals fest!
Var sjukt kul att klä ut sig lite, men blev en tidig o lugn kväll :)


Jag börjar redan med att ladda inför fredagens fest! My b-day partey! Yeeey!


mer nytt

Mer från Ne-yo. Han verkar gå tillbaka till sin genre: Rnb.. Men håller med Johanna, för mkt MJ över det hela. Dock gillar jag Ne-Yo :)


out clubbin!

Nu ska vi ut, vi som kallar oss dom bästa.. Men det är ju sant så..
Årets sista Riddim baby!


Discoturken fo sho

Jay Sean & Nicki Minaj. Finns ingen annan som har sånna här jävla bög videosar.. Herregud. Det ska vara eldflugor o hitodit.. Han är värre än Backstreet fucking boys. Nej, deras videosar e bra. Jag trodde inte man kunde go lower efter "Down" videon, men snap! Det kunde man visst.
Så mina damer och herrar, gillar ni blåa eldflugor, sony bono kläder & en gammal Jaay Sean, då har ni kommit rätt. Take a good look.