Andra..

"Jag älskar dig så mycket, du är en av dom bästa kompisar man kan ha"
Visst så var det i alla fall ett litet fylle sms som jag fick häromdagen.. men ändå. Det fick mig att tänka på att jag har dom mest underbaraste vänner man kan ha. Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan er, kan inte leva utan er.
Skolgänget; Emma, Lina & Linda. Tänk om inte vi hade kommit i samma klass, jag tror verkligen att jag skulle ha så jääävla tråkigt då. Mobbad är väl ett ord som kommer upp i huvudet.. Jag har verkligen skaffat mig vänner för livet. Så roligt vi har, tror jag inte att några andra har. <3  Kärlek.♥
Old gang; Johanna, Mikaela & Sofia. Det är ni forever. Älskar er så superduper mycket så det inte finns, jag älskar oss :D Jag älskar det vi gör =)





I'm not afraid to keep on living,
 I'm not afraid to walk this world alone,
 nothing in this world can stop me going home..

Oh father..

Is heaven still open for me?
 
Den låten är riktigt bra, trallvänlig. Texten är lite rolig tycker jag, He He.. Hon är bra Linda Sundblad. Fast Lambretta var bättre..

Idag var jag o mamma o köpte cider, till nyår :D Moahaha.
Det ska bli roligt att vara med babesen =) Längtar.



Den vill jag smaka :)





Och vet ni vad, nu har jag beställt biljetter till Fall Out Boy. ÅÅÅÅÅÅÅÅH, va det ska bli roligt. Vega igen, Köpenhamn igen!! :D Favorit i Repris! Du & Jag Emma :D mihihi :D

Mellandagsrean.

Jaopp, igår åkte man desperat in för att hitta ngt på mellandagsrean. Skulle träffa Lina & Ida i stan..  På bussen in sitter Johanna & Mikaela där <3 Dom skulle oxå in o shoppa..  I alla fall, så när vi är inne ringer Mondayjag Lina o säger att jag går till deras busshållplats.. "NEEEJ, vi sitter på vagnen, vi försov oss, vi vaknade kl 9"  klockan var 9,45.. ÅH, jaja, men de kom kl 10 så de va igentligen inte sena.. :P
Vi snurra runt lite.. Hitta inget spec.. Efter ett tag satte vi oss på Paprika o åt.. :) Sedan stack vi till Arkaden o HM, Ida köpte Jeans, jag hade ju glömt mitt presentkort hemma så ja kunde ju FAN inte köpa något.. Sedan stack vi till WeekDay. YES, jag köpte ett par Cheap Monday Jeans, snyyygga :D Lina med :) Men jag höll fan på att dö när jag var där inne.. SÅ VARMT o mkt folk.. Gosh.. Men jag fick iaf mina efterlängtade jeans :D Dööösnygga är dom.
Jag skulle köpa ett Playstation spel.. Japp, jag köpte Mario.. Men sedan på bussen såg ja att det inte var ett playstation spel. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. så ja måste byta det någon gång..

Men nu ska jag snart fixa mig, vi ska se på Frölunda idag.. O lite Norden Cup tror jag.. jaja.. Bye bye.


Jaho..

Jaha, då var Julen slut kan man väl säga..  Helt proppmätt av all julmat. Och det känns som att man inte ska kunna äta på en vecka, men på morgonen efter så är det lika gott med frukost ändå.. :P
Men det var trevligt igår. Vi var i Frillesås hos Farmor o Farfar och kusinerna kom dit. Så söta är dom :) Vi kom dit o drack glögg, dock inte jag eftersom att jag hatar glögg, men det blev Julmust för mig. Sedan vid 2 tiden kom Jultomten. Det tyckte Frida och Anton var roligt, med tanke på att dom är 4 & 2 år. Anton vågade först inte gå fram till tomten.. men vem vågar det när man är 2 igentligen? :P jag var nog oxå chicken i den åldern.. Men jag fick också i alla fall några Jul klappar, jag har faktiskt varit snäll detta året.. För jag fick :
- Digital Kamera
- 800 Kr på HM
- Solkort
- Sminkborstar (riktigt fina sådana)
- Nagellack o Smink, samt rostade manldar av Syrran :D haha.
Det uppskattar jag verkligen. Jag blev skeet glad för min kamera :D Det var den jag verkligen ville ha :D:D Nu kan jag o Emma ta massa fina kort när vi ska på FOB.. :P haha. jag kan ta massa fina kort när som helst =)
I alla fall, sedan skulle Farfar smita iväg o vara tomte för en våran tomtes familj.. :P O jag dog för jag var så hungrig.. Men sedan kom han i alla fall.. O då var det MAT. Å man åt så man va helt dööööd. man kan aldrig äta i måttliga mängder på Jul... Det går inte.
Sedan fick ju jag spela spel med mina kusiner.. Spel som dom hade fått i julklapp. Det var faktiskt roligt.. ahaha.. Sedan bar det hem till Göteborg igen.

Nu sitter jag här o laddar till lite senare när vi ska få lite mer paket :D Vi ska ju hem till Mormor & morfar. Dom ska få sina paket o vi ska väl nog oxå få några saker.. :P Fast vi har ju redan fått en underbar present av dom, så jag bryr mig igentligen inte om vi får något av dem.. Dom betalade ju våran resa ner till Dominikanska Republiken =) Men i alla fall så ska mormor o morfar få ett fotoalbum proppat med massa bilder därifrån :)

Jaja, slut tjatat för denna gången. hihi, God Fortsättning.

Dan före dopparedan.

Jaopp, snart ska vi åka till farmor där vi ska fira Jul i morgon. Mamma vill att vi ska köpa bingolotter som vi ska spela idag.. Det är ju så roligt på uppersittarkvällen :P haha.. jaja.. Jag gick med på det i alla fall.. :P

Nu har jag precis färgat håret. Bara tagit bort den fula utväxten som blev ännu värre när vi var i Dominikanska Republiken. Så nu är det fixat.

Igår var jag i Ullared xD haha, jag hittade faktiskt jätte mkt fina saker.. Utanför finns det ju en sko affär, jag köpte sånna snygga skooor! :D jaa. Dom ska jag ha idag =)

Stövlettterr
Ingen av dem är lika snygga som mina, inte för att dom liknar mina skor, men det är stövletter i alla fall.

JulShopping

Hej hopp. Idag har jag vart i stan med Lina o handlat julklappar. jag säger inte vad. Men det blev nog bra i alla fall. :P  Nu sitter jag hemma hos Johanna och hon har precis suttit här o asarvat åt mig när hon har gjort om bilder på mig. Ha Ha. Kul, om du lägger ut någon sådan bild så dööödar jag dig, det lovar jag.

Japp, snaart är det jul.
Snälla tomten, ge mig: En digitalkamera, en rouge bortse, svart nagellack, tröjor från ginatricot.

Och snart är det Nyår, den ska jag tillbringa hos Johanna och vara med alla mina babes :) Det hoppas jag ska bli roligt. nej, det kommer bli roligt. xD

Fan va det r sköntmed jullov. ÅÅÅH :D

kan inte vara utan: Låten Teenagers - My Chemical Romance.

Pusshej.

Jag Älskar skolan.

Eller inte.. Ne det kan jag ju inte säga att jag gör. Sitter här i skolan och fixar tyska filmen.. Nu är den snart fixad. Aja, men sedan har jag o Linda PROV! SISTA DAGEN. Roligt värre.. Historia oxå.. Bläuh, o ja kan inget som vanligt :P

I mars ska jag o Emma på Fall Out Boy Inget kan stoppa oss.. nej nej.. Vi ska dit. Moahaha xD KÖPENHAMN! Igen. Så jäävla roligt. Favorit i repris ^^ Mihihi.

Jaja, hejdå för denna gången.
MCR <3

Borta bra, men hemma sämst.

Ja, nu är jag hemma från paradiset om jag får kalla det så. För det var det fanimej. Det var så jävla gött. & det är inte varje dag man bor på 5 stjärnigt hotell & åker 1:a klass på flyget. Så allt har bara vart bra ;) När jag kom till hotellet fick jag en välkomms-drink det första jag får & så ser jag hotellet å dööör. Hur ska jag hitta här? SÅ STORT. O så JÄÄÄVLA fint (förlåt för alla svordomar, men jag kan inte hjälpa det) Vi stack till rummet å så slängde jag mig i sängen i väntan på att de skulle komma med våra väskor xD Den dagen var man lite trött efter den 9 timmar långa resan så jag bara sov sedan.
Efteer denna dag var det sola bada & äta som gällde typ. haha. Skönt i vattnet var det, 28 grader o typ 30 på land. Så jag ska ju inte klaga.. Första veckan kom det små skurar på dagarna men dom försvann innnan man ens hunnit resa sig från solstolen, så det var inget störande.. 
Sedan kan jag ge er ett tips.. Om ni inte hittar någon kille ni vill gifta er med här i Sverige, då kan ni åka till Dominikanska Republiken, där vill alla gifta sig med dig. Speciellt en ful vakt som fan inte kunde lämna mig ifred.. :P "Toooo Beautiful, Tooo Beatiful, wanna marry me?"  Usch :P Fast sedan fanns det några läckerbitar med, det kan man inte tro.. Men tänk efter lite, Felix Sunshes (Jag vet att det inte stavas så, men jag skriver så som det låter) Han kommer därifrån & han är inte liite het eller? xD haha. Nog om det.
Vi var också på Paradise Island. FYYYY va fint vatten. Aldrig sett så klart vatten i hela mitt liv.. Där var bara en liten sand Ö som man snorka runt. Hur vackert som helst! :) Vi tog lite kort med undervattenskameran o så.. Hoppas det bli ngt.. Cooolt :D
Något jag inte får glömma, MATEN. Det var så mycket mat!! På buffen så var det huuuuuuuuuur mycket som helst. Å nya rätter varje dag! Sedan fast det 3 andra restauranger.. Som var Al a carte restauranger. GOTT :D O dessa fanns på hotellet så ni kan ju tänka er hur stort det var.. :D  Jag vill tillbaka! ÅÅH 2 veckor är alldeles för kort tid!
Dominikanska Republiken, Costa Dorada, IBEROSTAR. -  ÅK DIT.
Underbart.. (L)

Dominican Repbublic.

Jaaao, nu sitter jag har i varmen.. KLockan e 21.30.. Orkade inte kolla ngn show eller ga till baren sa jag gick hit. Svarade pa lite mejl o bajs..
Jaa.. Pa torsdag aker vi hem. JAG VILL INTE. Enda anledningen att jag vill aka hem e mina kompisar. De e de enda jag langtar efter.. =) 
Sista soldagen i morogon o jag ska sola som en galning kan jag saga..! Pa torsdag kommer bussen o hamtar oss kl 14.15. Blaaaaaah. JAG VILL VERKLIGEN INTEEE! iih.
Jaja, ja bli kul o jamnfora med alla om jag har blivit ngt brun eller inte.. Man ser inte sa bra sjalv. haha. Jaja, men slut tjatat. Jag saknar er alla babes! LOOOOOVE from dominican republic. hahaha.
beach