tonight i let you be the captain

En dag på jobbet har det vart idag.. Som igår =) Gött, men shit vad jag är trött idag! Snooooza jättelänge i morse! Hade velat åka till bilskolan idag med men det hinns inte med! Men får åka dit i morgon!

Nu ska jag packa väskan, blir handbollsträning.

Längtar till helgen! Väldigt mkt.. FREDAG i morgon, match & utgång på lördag. mohaha:D In your face.

Puss

It feels like he's reading my mind

Ni som jävlas med att inte lyssna på Ne-Yo låten i inlägget nedan, LYSSNA NU! Den låten går runt, runt & runt i mitt huvud hela dagarna kan jag.

Idag har jag vart i skolan, jätte jätte tråkig föreläsning :( Sedan åkte jag till bilskolan o plugga. Klara fas B idag. Gött, haha.. I morgon ska jag köra 7.30. Hahah Myyysigt... Dennis var så snäll att börja 10 min tidigare och avsluta lektionen vid jobbet, för jag ska jobba i morgon:)  och detta ska jag aldrig glömma. För enligt dennis gjorde han en jättegod gärning..

Så i morgon blir det hur mkt som helst att göra, köra, jobba & sedan direkt till träning.. hoho..

Hejdå på er

Tell them how you feel girls

Helt slut efter träning. Idag har jag vart i stan, pluggat teori, tränat o pluggat lite "vanligt" också.. Föreläsning i morgon så lite förberedd kan vara bra att va. Inte så mycket roligt som händer just nu.

I helgen hoppas jag dock lite blir lite fest eller nått liknande :)

Här är låtarna som får mig på festhumör just nu:
NR 1.
Min älskling Ne-Yo.. Han ÄR grymm.. Och denna låten.. Galet..


NR 2. Rihanna.. Den bruden.. hon kan hon...




GRATTIS

JOOOOOOOOOOHAAAAAAAAAAANNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAR TAGIT KÖRKOOOOOOOOOORT! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! <3<3<3<3

Är jätteglad för din skull gumman!
Och nu ska jag också ta det där kortet snart ...!


ny klass

Första dagen på nya kursen och på min inriktning.. Känns jättekul faktiskt.. Inte som den tråkiga pedagogiken vi läst innan.. Nu känns det som att vi börjar på riktigt :)

Nu är vår "nya" dator inkopplad också.. och med det trådlösa internet.. SKÖÖÖNT.

Ikväll ska jag till Jasna o kolla handboll, nu ska jag göra nått annat bara ahah..

Och GRATTIS till Joey också som klarade teorin :) Och nu vill jag gärna gå ut Johanna så snabba på med ditt körkort! hahah

NU ska jag faktiskt gå.

Puss på er

Date

Idag ska jag på date. WOOOOH jajjamensan.. Med Lina dock, men det är väl inte fy skam haha. ;) Vi ska käka, se på bio o sånt bara =) Ska bli mysigt.

Igår var jag, Jasna o Maria ute på stan o vifta lite.. Vi skulle kolla läget där Marias pojkvän DJ:a. Hade ju lovat mig själv att aldrig gå dit igen.. Men vi fick gratis inträde så why not.. Men nu har jag sagt det för sista gången... Ska ALDRIG mer gå till Parken igen.. aldrig mer..
Blev jättesugen på att slinka in på lilla Nivå när vi gick förbi... Men vad tänkte ja med, Joey va ju inte ens med;)

Nu ska jag piffa till mig. Ha en trevlig lördagkväll folk!

Puss

ENOUGH

TACK OCH HEJ SÄGER JAG TILL SNÖN!

Jag traskar runt i världens snyggaste och coolaste snowjoggers.. MEN gillar jag snö? Gillar jag kyla? NEEHEE DUU. Bort NU NU NU NU! Och om jag ens hade tyckt det var lite okej skulle jag behövt en antingen en canada goose eller en woolrich jacka, men har jag 6000 att lägga på en jacka? NEJ DET HAR JAG INTE. Så snälla snälla.. Om nu gud finns kan han väl ta bort snön.. Snälla...

Japp.. slut på gnällandet.. Mitt liv.. Back to normal. Skolan har börjat igen.. Hade gärna kunnat ha lite längre lov.. men men.. Träningen har kommit igång till det vanliga.. BEACH 2010 HERE I COME.

I morgon ska ja till skolan, körskolan (kanske), gymmet & sedan till vesnooooo.

I'm out of here

Take the gun, and count to three.

Men draaaaaaaa mig baklänges vad jag har ont i min kropp. Känner mig som en 80-årig tant från naveln och neråt. I morgon kommer jag nog har gooooo träningsvärk efter dagens handbolls pass. Men det är bara att träna bort på gymmet... Ska först till bilskolan en stund, sola, gymma & sedan blir det hockey med Elin! :)

Nu är det verkligen beach 2010 som gäller, det brukar vara mkt snack och liten verkstad på den fronten, men nu jävlar i havet... För jag mår verkligen dåligt över all mat och allt godis jag har stoppat i mig under julen. Så nu jävlar ska jag träna stenhårt, AND I MEAN IT!!
Och jag ska inte heller dricka någon alkohol... Utgång.. absolut, ... Men NO ALCOHOL!
Det blir ju nästan som ett litet nyårs löfte.. Men nyårslöften i mitt rövhål.. Ingen håller dom någonsin ändå, så detta blir bara något jag SKA göra.. :)

Nu blir det handboll (på TV) sedan blir det nog sängen liiiite i tid idag.. Dags att ställa tillbaka dygnsrytmen där den ska vara...

Puzz på er


2010

Nytt decenium till och med. Under 10 år kommer mycket att hända....
Någon av oss kommer kanske gifta sig?
Jag eller någon av kompisarna kommer få barn?
Jag kommer flytta hemifrån (Förhoppningsvis, vill inte bo hemma när jag är 30, haha)
Jag kommer vara färdigutbildad lärare.
Dock är tanken på vissa utav dessa ovanstående saker jätteskrämmande.... Gifta mig? Skaffa barn? Herregud... Men, det lär ju inte hända under detta året dock, så lite lugn kan jag vara.. haha

MEN, saker som KOMMER att hända detta året:
Jag tar körkort, prio nr 1... (efter skolan förstås)
Efter 1½ års jämnvikt är det dags för mig att hitta motivationen och gå ner 5 KG.

Kanske saker
Sara eller någon av mina single ladies skaffar pojkvän? (drömma går ju i alla fall, haha)
Antagligen en resa till Thailand med familjen.
Förhoppningsvis en resa med mina käraste vänner.

Hahah nu får vi se vad som blir verklighet och inte ;)

Men framförallt vill jag ha lite bränna och stå på en strand i Thailand.


You left me speechless

Är inne i en rastlös period, jag kan inte vara ensam... Vilket jag kan tycka är ganska sköönt i vanliga fall, men icke nu när man har jul lov tydligen.. Så igår tvingade jag Johanna umgås med mig. stackaren.. haha. Vi lagade tacos.. Utan taco krydda!! (johannas fel). Jag dör om jag inte får taco kryddad köttfärs! Men "Johanna fixar" och tar fram salt, peppar, chilli, cayenpeppar o hela köret... Det blev OKEJ, men inte tacos.. hahaha... Men jag blev mätt och det var gott, det är huvudsaken..
Vi kollade också på världens sämsta film.. Michael Jackson - Man in the mirror.. Trodde det var Michael Jackson själv man skulle få se i en typ dokumentär... men icke, det var en långfilm om hans liv... Spelad av en jävla nisse, som var det sämsta du har sett..I alla fall.... DEN SÖÖÖÖÖG.
Men sedan fick vi nog av dåliga filmer och satte på The Dark Night.. Och jag satt o skrattade åt Heath Ledger hela filmen.. Så jävla bra! haha you gotta Love the Joker!

Sedan gjorde vi en sån rolig grej så ja höll på att kissa ner mig, men det är än så länge hemligstämplat! Ni kommer få se..


Nyår i Kungälv

Då var det nyår igen, och alltid lika överskattat.. Men jag, Johanna & Mikaela var bjudna på en liten fest/middag i Kungälv.. Vi hade mkt trevligt, det var lugnt o skönt, inga jobbiga fyllor och var hemma redan vid 3 tiden... Och jag o Joey mådde prima idag när vi vakna kl 1 haha! :) Underbart!

Så jaa.. Dagen.. Johanna har vart här, vakna som sagt vid 13 tiden, UTVILADE!! Vi käkade frukost vid 14, sedan spenderades resten av dagen framför TV:n. Vi såg på "Säg att du älskar mig" som förövrigt är hemsk.. Och Sedan "Baksmällan" Vilket var 3:e gången denna veckan i princip... haha Den är galet rolig! Men nu en paus från den filmen.. haha



Efter att ha varit med Johanna 2 dagar i rad så får man sig många goda skratt också.. Den där damen säger så roliga grejer ibland så man knäcker sig. LOVE IT. haha..
J: Sara, vill du ha den klubban?
S: Hmm...
J: DU FÅR DEN DU FÅR DEN DU FÅR DEN!
S: hahaha det är lugnt... du kan ta den..
J: (Nöjd som tusan)Okej då, jag försökte iaf länge..
(Efter ett tag)
J: Vill du ha ett slick?
Jagdöravskratt.....


"Nämen oj det fastna en tomte i mitt håååår"
(Med den klassiska tyska accenten som ni inte kan föreställa er)

Nu ska jag hitta på nått, för trött e ja inte..

Puss