Hejdå!

Okej, nu har jag en tenta att skriva. Vi ses om några dagar!

 

Bye!


skeet skeet

Helgen har spenderats hemma i soffan! Kors i taket, för det har inte hänt sedan Jesus gick i kortbyxor.. (en av mammas roliga uttryck)

I fredags var det min sista dag på praktiken, också den dagen där min vfu ledare skulle komma och bedöma mig.. Men det gick gallant & hon tyckte alls såg bra ut! :) Skönt.. Fick sluta 12 den dagen med, och så fick jag en blomma av sötisarna!! :) Så himla gulliga!

Kvällen spenderades hemma hos familjen Wendel. Åt go mat, kollade på idol & så mötte jag Anders i nått jävla spel Lina har visat mig.. hahahah.. Anders är så rolig så jag skrattar alltid när jag är hemma hos Lina! :P

lördagen åkte vi in en sväng till stan & kikade lite. Jag hittade ett par tights från Monki & en spets skjorta från H&M :) Naajs, nu fattas det bara ett par MC boots till min samling som saknas..
My private taxi driver kom senare och hämtade upp mig & Mickan i stan.. Vi stack till Willys & handlade Tacos.. Alltid en rolig färd när johanna kör, hon svär åt stackars långtradare osv.. hahah ;)
Vi åt tacos, kollade på massa gamla goa boyband videos.. Missbrukade ordet "Skeet" bästa ordet som finns! Synd för er som inte vet vad det betyder! ;) Kollade Paradise, drack Thé  osv osv.. Go kvälla änna!

kaaaalllt.

Okej, det är nått fel på värmepannan i huset så ja fryser arslet av mig! Bokstavligt talat.. Jag fucking dör nu! Ge mig värme!!
Aja, fullt upp med praktik, i morgon e det match o på fredag kanske det blir utgång så updaterar efter det!
Bye!


Friends

Tittar på lite Vänner, och jag tröttnar fan aldrig på den där jävla serien.. And Ross, my friend Ross.. I love you!

Idag ska lille Joey, Helle & jag på äventyr! Vi ska på mysig fika & sedan bio! En liten försenad födelsedagspresent till Helle. Eller rättare sagt den utlovade dejten med oss!

Och inte nog med att det är kallt ute, våran värme verkar inte funka i huset så jag dör lite här. Det är freeezing fucking cold. Och jag ligger under täcket och vill inte gå upp ur min säng igen.

Bild från Nivå i fredags.


Saturday night with Joey

Jag blev utslängd ur huset denna kväll. Syrran skulle ha filmkväll & då var det bara att lyda... "bara så du vet så ska ja ha filmkväll, så du får inte vara hemma" Okej, tack syster för att du är så jävla trevlig.

Okej, gårdagen till en börja med.. Skulle vara hemma o ta det lugnt, eftersom att Johanna envisades att inte gå ut.. Kl 9 ringer hon... "Ehh... jag är änna lite sugen nu, eh ehehe e inte du de?" Joda. Det blev utgång ändå! Och inte nog med det.. Det blev Nivå - Park. Kors i taket. Hade en helt okej kväll. Musiken va inte den bästa. men vi såg många roliga människor & Sara blev jävligt lack på en idiot.

Ikväll har vi tittat på filmen "farsan" samt tittat på massa gamla boyband videosar. Vi har skrattat gott åt dessa roliga skapelser alltså! Herregud.

Pull your G-string down south, aaaowh!

Ursäkta min opassande rubrik. Men det är vad jag har gjort hela dagen, gått runt och sjungit snuskiga sånger. Vi gillaaaart! Bästa låtarna helt enkelt. På träningen var Nasty Girl stuck in my head. Dom som kan låten, skrattar... De som inte.. Jaa.. kollar på mig och undrar vad jag är för en idiot ungefär. Men do you know whaaat. I don't give a fuuuck! :D Dom bästa hip-hop låtarna är ju faktiskt dom som handlar om sex and drugs. hahah. Väldigt fina budskap alltså. Nej jag säger som Chris Rock: It's haaaaaard to defend hip-hop music.


Min favoritdel i låten e ju när P-Diddy kör sin del. Och i videon dör ja av garv när Nelly sitter i sin jävla pool med brudarna, han är så sjukt ful, men kul! Inte nog med det, alla bästa är med i videon, Pharrell.. Usher.. Mums mums..


life is hard

Så går det när man bor i Sveriges NÄST största stad. Och inte huvudstaden. Ja, hur mkt ja än älskar Göteborg så svider det ibland.. När typ Ryan Leslie kommer till Berns i helgen. Vill ja vara där? Svar: Ja.. Jag gråter en skvätt istället..


PH

Är ju ingen hemlighet att jag tittar på Paradise Hotel.. Och mannen, det är ett funny ass shit program! Det är som parlamentet, man skrattar brallorna av sig. Det är synd om folket ju?! Dom är dumma i huvudet. Melissa är ett skämt! ett skämt! jag dör.. Att man vill skämma ut sig såhär i TV alltså. Jaja. Men.. det slår ändå inte Kuungarna av Tylösand.. Borde heta programet för mentalt rubbade knäppgökar.

Out of heeeeeeeeeere!


Saaaaaaaaaay whaaaaaaaaaat?

Idag fick jag en kniv i hjärtat. Ett hugg i ryggen, en bitchslap rätt i fejjan! Joey sviker mig på fredag. Ingen Joey & Zorre fredag! Ne, får väl vila denna helgen! Eller leta efter nån annan vapendragare på fredag! :P Okej, lite skojar jag, så illa är det inte. Men jag har blivit skadad och det är nån sjuk jävla dålig (men rolig) vana att gå ut med mina flickor varje fredag!

Men, gott folk. Efter 2 veckors praktik var det dags att gå tillbaka till skolan idag & i morgon. Jag & bästa Sabina satt o gjorde vår presentation till i morgon. Usch, vill inte redovisa.. men aja.. Det ingår det med. Såååånt e livet.

Sitter o tittar på försnacket till fussball matchen. Intervju med Zlatan. Fan va ja älskar den mannen! Älskar! hhahahaha, så jävla rolig!

Häjdå

gissa!

Gissa Klon! ?
Ni får inga ledtrådar.


Idag gjorde jag något jag inte har gjort på väääääldigt länge. Jag la mig i solariumet. I know, inget bra.. Men just nu är jag nästan genomskynlig, så.. det var ett måste. Känns redan bättre.. :P hatar vintern, hatar att vara vit! Längtar till våren och vår Thailandsresa!

Ligger här och tittar på 2½ men.. gud va ja älskar det där dumma programet. Plus att jag redan sett dessa jävla avsnitten, kan inte hjäälpaa! Bye bye folks.


Ryan Vs Jay

Jay Sean har fått lite konkurrens nu alltså...

Hej jag heter Ryan & jag kan också göra bögiga videosar. hahaha. Nej det sa jag aldrig, enjoy!


Craaaaazy ass friday!

Okej, fredag = gå ut. Det vet vi alla. Och i fredags va ja & Joey astaggade på Gbg:s nya klubbtillskott: Yaki-Da. Och kvällen till ära skulle bjuda på hiphop. Wohooow! We're in heaven! Vi kommer till stället och lille Sebbe Kapocs som smajlade så fint åt Johanna hälsade oss välkomna.. Sedan kom en äcklig vakt fram & bad oss visa leg.. Jaja lugnt, vi e snygga, städade tjejer plus att det bara är fredag! Och så får vi ett "det är tyvärr 23 här idag tjejer" rätt upp i våra faces! Haaallåååå det är en sk. "Aveny klubb" ni ska vara ytliga! Nepp, too much andra  lång över den tydligen.

Liiiiiiiiiite lätt irriterade gick vi upp till gamla parkan.. Johanna var surare än en citron o trodde vi skulle ha världens sämsta kväll, men icke! Damn vad jag hade kul. Berra spelade rätt bra musik & inte nog med det så fick vi underhållning utav Alex som ingen annan nånsin skådat. Jag har aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv. Lina fick heta Linn, Mickan var aggresiv & slogs heeeela kvällen, Johanna va 90-91:a.. Ni förstår ju vilka elaka vänner jag har som slåss heeeela tiden, nej inte Linn då förståss, hon va snäll o go, men vi andra. Vi var elaka. Usch o fy på oss.

Thaaanks babes för en kul kväll! :D

Jag & Snyggingen!


Joey & Mickan all soober...


Me n Babe!


wooop wooop.


She's special

Jag har många störtsköna vänner. En av dom är lille Johanna panna. Johanna, Joey, jojjo, fishshoten, bajjkorven. Kärt barn har många namn.. Och att jag skriver om henne nu är egentligen något jag inte borde göra. För antagligen kommer hennes enorma ego växa till max.. ;) Och varför fick jag denna dumma idéen? Jo, för att hon kommentera mitt tråkiga inlägg nedan, som handlade om hur tråkig blogg jag har. bara läs hennes kommentar "nej jättebra blogg, den handlar ju mkt om mig" Skämt kan ni tro, njae.. Faktiskt inte! Nej, skämt o sido.. (eller inte) Du e underbar & älskad ändå, även om du e kocko-bello! (okej har aldrig påstått att jag själv är normal) Och i morgon ska vi ha en riktigt kul kväll! Skaaka roooommppaah. Och i morgon tillkommer Lina i vårt pary gang!

Go go go go go joey it's your b-day we gonna party like it's your b-day.. (henne älsklingslåt)


Imorgon ska vi ut o skaka våra stunnaaaa shaaades!


okt

Det är fucking Oktober o det blåser, är grått o allmänt kallt. Jag gillar inte. Jag orkar inte blogga heller för på veckodagarna har jag inget intressant att skriva om. eller a, inget jag någonsin skriver är intressant visserligen, men skitsamma!

I morgon är det torsdag o en dag närmare fredag! wiihooow, för på fredag ska det bli så jääävla kuuul:D

Over n out

I don't dance, no way!

Tjenis penis. En jääävligt trött Sara här! Så snart kallar verkligen sängen.. Men först ett litet bloggis inlägg. Vet inte vad jag ska skriva egentligen, för ingenting har hänt. Förutom att jag har fått lite bilder i från Lina, tagna på my B-day! Och när jag tittar på bilderna så tänker jag på hur underbara vänner jag har och jag älskar dom såååå!!

Min Joey & jag. Världsbäst!!!


Jag & Underbara Lina!!!


Mina fina!


Love you all! <3


So true...

Slå upp Sara på Urban dictionary and you'll find this:

The best person you'll ever meet, not a slut or a hoe, but a gorgeous human being. well loved by many, feared by tons! she is positively gorgeous, FEAR HER

person 1:Hey did you hear about Sara
person 2: Shit yeah I did man I'm fucking scared of her
person 3: yeah man she's fucking smokin!

Kan ju inte mer än att instämma...


My weekend

Återigen en flippad helg. Goddamnit, jag måste take a chill pill någon helg. Okej, med det menar jag inte med att inte gå ut, för det är vårt enda nöje! :P Plus att vi har alldelses för roligt!

Fredagen, började i alla fall att jag o Jasna stack hem till Jonas för lite förfest med massa goa folk! :D Vi drack massa gott vin, jag bråkade med Alex och Jasna ville hänga med till Park! Kors i taket! ;) kulle egentligen till Henriksberg med Helle o Joey, men mötte upp dom på park sedan! Och nästan som vanligt på park hade vi jättekul. Alex söp mig under bordet IGEN.. och allt var asbra.. Dock inte dagen efter. Jävlar vad jag var bakis. en så är det ibland, jag hade kul i alla fall! :P

Alex, jag & Joey på parkis. With the gooolden hat! hahahah


Loook at that giiiiiirl!