Shopping

Idag har jag vart på ullared å handlat.. Inte så jätte mkt kläder.. mest saker till landet.. Men det är alltid lika kul att åka dit. :D Man kan säga att vi åkte hem med bilen proppfull! Oh god.. Men men, kul som sagt.

Har också genomgått ett ganska hemskt fyspass idag med, dock inte en utav de värsta.. men jobbigt var det! =( Men det behövs det med.. =)

I morgon ska lilla Lina följa med till landet o fira midsommar =) Inge party, men mysigt ska det bli. Med lite vin o cider har man jäätte kul ^^
Haha, ganska ooooold picture på mig o Lina..

Sommarstället

Lite fina bilder från sommarstället :)



panic.. ah

Som ni vet så har jag precis köpt 3s mobila bredband.. Lite för att kunna surfa här på landet.. o när jag kommer upp, vad händer? Jo det funkar inte!! Man kan ju säga att jag blev ganska lack! Då fick man ringa kundsupport.. och GOD vad jag älskar de killarna ;) O vips, så funkar det :D I'm so happy! Jag ger all min kärlek idag till 3-killarna som hjäpte mig :D hahA.. <3<3

Idag hade jag ju i och för sig önskat att det hade vart lite fint väder så man skulle kunna vara ute och sola o bada.. men icke, istället är det massa moln på himlen.. och solen kommer bara fram då och då.. men men, nu kan jag i alla fall sitta på datorn.. haha ^^ Nerd som jag är.

Puss på er

Thai!

Nu har jag o familjen vart o ätit på amazing thai i stan, gött som tusan var det! Men nu är jag skit mätt, huh. ^^

Nu ska jag sjunga singstar med min syrra med.. mohaha, alltid lika kul att slå henne ;)

Puss på er

Vänner

Idag har jag suttit o kollat på vänner bloopers. Herregud, det är så roligt.. =P Känner också att jag måste köpa alla säsonger. Vill ha alla, den jag har nu är säsong 1, så det är några kvar ;) Det kostar ju lite med.. hehe
Det får bli en bild på min snygga favorit Ross ;)

Better in time..

Hej o håå. Idag vaknade jag av ett sms från Lina, klockan var väl runt 7, haha.. hon ville bara försäkra sig att vi senare skulle göra något.. =) hehe, hon fick ett litet kortfattat svar kan man väl säga.. eftersom jag typ nästan fortfarande sov när jag svarade, haha! 
Men som sagt, jag skulle träffa Lina i stan kl 13, men var inne vid 12 o sprang runt i hela stan för att kolla om det var någon som tog bort akrylnaglar.. men nääää!! tydligen inte.. men hittade senare ett ställe, men nu är det försent ändå, för idag har jag rivit av dom, ej bra.. men det skiter jag i ^^ Så smart som jag är måste jag avboka in tid, haha!
Jag & Lina stack till Fröken Ohlson för att få i oss vårt dagliga behov av kaffe, plus att vi käkade lite..och massa snack.. =) Gotta Love that girl! <3

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Men en bild kan ni få ^^ haha..
tydligen inte, det går ju inte att ladda upp nu.. SUCK..

Puss på er=)


God day!

Halllåå allihopa. I'm thankful för alla svar jag fick igår :)  Jag tror jag fattar nu iaf.. :P
Nu ska jag åka till stan, förhoppningsvis hitta en salong som kan ta bort mina akryl naglar.. de är inte så snygga längre.. Eftersom nageln växer under..  Sedan ska jag träffa Lina som har halka idag :D Vi ska väl fika eller ngt..

Hejdå så länge.. =)

3 mobila bredband

Nu har jag skaffat bredband så jag kan surfa på sommarstället i sommar, gött!  Men något jag inte fattar är att det går en klocka, kan man inte vara inne hur länge som helst? eller? jag fattar inte, om någon vet, please tell me :)

Nu har jag precis tränat och är pissed off på min tränare som  kan ta sig i röven...

Hejdå

Sol & bad

Heejsan folk. Nu har jag inte skrivit på ett tag eftersom det vart så otroligt mkt att göra med tanke på studenten o allt. Men nu är jag väl back on track igen:P hehe.

Idag väckte Caroline mig med ett samtal vid halv 10 tiden.. Och frågade om jag ville åka med till havet! Och det är klart man vill! Så det blev att jag, Carro, Jonas & hans kompisar Jenny & Alexander åkte till Hovås för att steeeka :D det var riktigt skönt, badade i det VARMA(!!) vattnet och solade som tusan, har faktiskt fått färg :)

Sedan kan jag fortfarande inte fattat att jag har tagot studenten... Som jag gjort med väldigt blandade känslor. Otroligt kul och skönt.. men sedan längtar man ju fan tillbaka! Och alla vänner man har skaffat sig.. Herregud. Haft 3 jäkligt roliga år :)


Och så lite fler studentbilder.. ;)







Studenten i bilder

Champagne frukost med alla handbollstjejer :)


Jag, Jeffe & Zazza


Lina, Jag & Emma på skolan innan utspring!


Underbar känsla. Utspringet.


Går inte att vända, men jag o lina med plakat:D


Flaket

Innan fest på Park Lane :)


Paaaarteey!!


Kan ju bara säga att det var den bästa dagen i mitt liv....

Fidde, söt.. men inte bra för Sara

Fick några söta bilder på den söta katten. Hoppas jag får lägga ut, annars får jessica säga till ;)



Försöker komma fram från att ha varit under soffan...Han är bara för sööt :D  

student..

Förberedelserna inför morgondagen är i full rulle.. Jag själv är helt slut. Somnade i soffan till och med.. Men nu längtar jag bara till i morgon o vill bara springa ut :D gud alltsåå =D Kommer nog vara ännu tröttare i morgon, jesus.

Roliga bilder kommer säkert :D

Pussokram 

Katt, nej tack!

Var hemma hos Lina igår. o den söta lilla katteungen Fidde var där. (Jessicas katt) Eftersom jag inte kände någon allergi under dagen tänkte jag kanske att det inte var så farligt, men det fick jag nog äta upp. Senare på kvällen trodde jag att jag skulle klia sönder mina ögon. Jesus alltså... Så nej, det blir ingen mer katt för mig.
Fick ett katthår i ena mitt öga .. och det blev typ svullet, inte så skönt.. men deet är dock bättre i dag.. och får hoppas de blir bra tills i morgon, för jag vill inte springa ut med ett rött öga ^^

Och jag är uppe tidigt... min syster väckte mig.. får se om jag kanske kan somna om...

ganska rolig bild.. jag drar upp emmas fina klänning o hon ser lagom nöjd ut alltså ;)

Balbild..

Här är en bild på Lina & mig innan balen.. resten får ni kolla på bilddagboken :)