Baksmällan

Kom precis hem från bio med Jasna.. Vi såg på Baksmällan... En helt sjukt rolig film folket! Helt stört.. Den rekommenderas verkligen till alla som vill skratta som aldrig förr! Jesus! Jag tror jag skrattade högt under hela filmen, verkligen.

Nu ska jag soooova.

Please, ge mig lite sol i morgon så ja kan sola?

Puss

Ute i skärgården

Hej hopp!
Nu skriver jag direkt från Sjumansholmen (ligger precis vid Donsö o Styrsö) Och tacka gud för min dator i dag när det har regnat... Fick dock några timmar sol i morse.. Men så vill vi inte ha det.. Men igår var det helt underbart! Sol hela dagen.. Och färg fick man till tusen.. Nu hoppas jag bara på fint väder i morgon så man kan sola lite..
Och så måste jag ju faktikt berätta att jag har badat i  havet idag! Och det var INTE skönt.. Kallt som in i helvete.. Men va ska man göra..

Har det super gött här i alla fall och har skrattat så åt Agga så jag har kramp i magen..

Nu ska jag nog snart nana.

Puss på er


Nikola Karabatic

Kan vara bland de snyggaste handbollsspelare på denna jord.. Ja säger då de...



Do you remember the time?

Då får jag väl säga att Harry Potter igår var väldans bra... OCH rolig.. :) Så jag rekommenderar folket att se filmen, really! Men nu längtar man ju ihjäl sig efter 7an.. Tur är väl att man har läst boken då.. ;)

Idag har jag vart på gymmet med Johanna efter Lina åkte hem.. Så nu är mina armar spaghetti vill jag lova.. Sedan åkte vi till rymdtorget och handlade mat. Där träffar man ju alltid på sånna roliga typer med... Vi hörde visslingar efter oss utanför och väl inne..
Killen :"Hej, ursäkta.. han där är intresserad"
Jag : "jaha men så trevligt"
Killen: "HAHAHAHAH hon sa såå trevligt"
Jag antar att det inte var svaret han ville ha eller? Men vad förväntar pojkarna sig i en mataffär... speciellt när de leker 2:a klass och frågar åt kompisen.. haha. Trevligt pojkar, trevligt.. Men inte denna gången. haha.

Jag & Johanna i våra bästa (och skabbigaste) dagar..


Så nu är man fortfarande mätt efter att ha gjort tacos med Johanna (som vanligt) och sitter och dricker kaffe gör jag med .. Och så håller jag tummarna för henne att det går bra ikväll! :)

Puss på er!

Hände då?

Va hände med att jag faktiskt ska gå på Harry Potter på lördag. Äntligen, så jag har längtat... Så på lördag, 23.00 sitter ja o Lina o gottar oss med Harry & CO.
Ärligt talat så kan jag inte förstå hur man inte kan gilla dessa filmer heller.. KAN vara bland de bästa som gjorts.. Har ju till och med fått morsan till att gilla dom... Men när jag var helt lycklig o berättade för A att HP äntligen hade kommit ut, skrattade han bara o sa " jag har inte ens sett 1:an" Åh herregud... Vissa personer blir man besvikna på...  Ska i alla fall bli skeeta skoj!



I morgon hoppas jag förövrigt att det regnar hos Johanna o Mickan och turkarna... För i morgon ska det bli fint väder och ni vet sjävla att Sara kommer ligga ute hela dagen och sola... Förutom när jag ska marinera den förbannade kycklingen... (nej mamma ja ska inte glömma)

Nu ska jag sova.
Natti

Regnet det bara öser ner...

Gott folk, det är helt sinner sjukt hur mycket det regnar ute nu.. Det som var sol för inte så länge sedan?
Detta Sverige alltså... jaja..

Gårdagen spenderades i alla fall med Jasna.. Vi var på gymet och tränade lite & i hopp om att min framtida man skulle jobbat.. Men icke.. haha.. Så jag blev lite besviken där, men man kan inte alltid få som man vill haha.. 
Efter träningen åkte vi in till stan, mötte upp Jasnas kompis som är i GBG på besök, han hängde med oss hem och käkade Tacos. Sedan hade jag o Jaz deg kväll framför So You Think You Can Dance <3

Idag har faktiskt inte gjort ett skit, har brännt lite skivor, packat lite kläder, druckit kaffe, kollat tv.. Inget nyttigt med andra ord.. När mamma kommer vid 7 tiden igen ska vi väl dra oss upp till landet är det tänkt..
Men fan va jag är sugen på att gå på Level idag.... Men det blir inget med det faktiskt...

Kan Johanna & Mickan komma hem nu? Era jääävlar...

Puss på er

Blivande student

Då får man väl säga grattis till lilla mig som har kommit in på lärarutbildningen på Göteborgs Universitet till hösten :) Känns otroligt roligt och efterlängtat nu! Vill verkligen börja plugga nu och att ha kommit in i Göteborg känns helt underbart!

Förutom det, så har helgen vart otroligt lugn o fin.. Åkte till landet i fredags efter körskolan o träning med Jaz o bara tog det jättelugnt :) I lördags "firade" vi mormor som fyllde år med lite smörgås tårtao cheesecake =)
Åkte hem igår eftermiddag igen & åkte sedan hem till A på kvällen, vi hade det jättemysigt o dega så mkt det gick med lite film :)

Idag låg vi o drog oss jättelänge o kom inte upp ur sängen förän kl 12.. Vi åkte in till stan och åt "brunch" på hans favorit pizzeria.. haha.. Blev en smarrig kebab sallad =) Sedan stack han och plugga och jag åkte o hämtade mitt nya pass..
Sedan mötte jag upp Lina och vi åkte till Ica o köpte lite mat & glass.. Så vi fikade lite o sedan lagade vi tacos :)

Nu sitter jag o syrran o kollar på Beck =)

I morgon är det full fart med Jaz.

Puss på er 

Min vecka

Hallå alla godingar!
Hoppas allt är fint, för här är allt super (förutom vädret dvs)

Vart en intensiv vecka för min del.. Vart massa att göra.. Och så har jag tagit mig en massa tid för att umgås med ina wunderbara vänner såhär på semestern o allt.. =)

Måndag, Tisdag & Onsdag har jag faktiskt haft körlektioner alla dagar.. Och det går bara bättre och bättre vill jag säga, min lärare ska boka halkan för mig när den har öppnat efter semestern också :)
Har också hittat på så roliga saker som att shoppa med Jasna.. (Åh så fattig jag blev då..haha) Köpte faktiskt jättefina saker.. Tex, den sexigaste jackan i stan, ursöt klänning, o massa snygga accessoarer! :)

Igår vart det utång.. Man får passa på att gå på Level (Nivå på onsdagar) när man är ledig.. Så det blev ut o dansa med Johanna igår.. Det var en riktigt rolig kväll vill jag säga.. DJ:n hade vett o spela maaaasssaa Michael Jackson hela kvällen, Me like! Sedan träffade man ju lite roliga personer också.. Och så var HENRIK LUNDQVIST där med, herregud. ja dog..






äntligen..

Nu är äntligen all skit borta ur köket o hallen. I morgon kommer snickarn o det ska bli sååå skönt att få nytt kök o nytt golv i hallen!

Förutom att röja har jag vart nere hos Johanna också.. :) Vi tog en prommis o köpte jordgubbar o fikade lite hemma hos henne, myspys.

I morgon ska jag köra o plugga teori & träffa jasbas.

let me tell you something that's in my chest

Min första dubbel lektion idag gick super! Var faktiskt kul att köra idag.. Me like. Nu väntar lektion i morgon och på onsdag med. Nu jävlar ska det köras.

Puss

Yesterday

Vaknade kl 6 för att A's grannar började såga(!) och spika.. Vem gör det en lördag morgon? Nej precis.. det gör man bara inte.. Sedan somna jag, vakna 8 av den otroliga värmen, somna igen, vakna halv 10.. Somna igen för att det var "för tidigt" för att gå upp...Sedan fick jag nog och väckte herrn kl 11.20. Så ni kan förstå att jag är heeeltrött idag efter den varmaste dagen & natten i historien.. + ingen sömn..

Och så var det hem för att röja ur köket, sola, duscha & sedan sticka in till stan för att se på lite landskamper (partille cup) med Jasna.. Och sedan hem till Jaz för att gör iordning sig för utgång.. Det blidde alltså Nivå med Jaz o hennes kompis Elvira.. Hade riktigt trevligt, även om det var sjuuuukt jävla varmt.. Svetten bokstavligt talat rann ner från hela kroppen.. Och drack inte en droppe alkohol.. så det kändes bra! hahah..

i veckan är det en massa körlektioner som väntar, samt utgång med Johanna.. Blir level antagligen, super.
Träna måste jag göra med.. uh

Pussen

Rubrik..

Då har man semester! Oh Så skönt :) men gud va jag kommer sakna alla sötnosar...
I alla fall så "firades"  semestern med att åka till Kåsjön med Lina för att sola och bada efter jobbet.. Slutade 1 så det blev några sköna timmar på stranden..

Sedan fick man skynda sig som tusan hem för tydligen skulle man bli bjuden på grill :D Blev snabb dusch o sedan körde mamma mig som tur var...
Sedan har jag aldrig haft så roligt åt en person som grillar någon gång. Men grillmaster som han kallade sig kunde tydligen sin grej.. Först skulle man lägga upp grillkålen som en pyramid o tända på... (fråga mig inte varför) När han sedan gick o hämta hårfönen för att blåsa på kålen gick jag in o kollade TV.. åh gud va ja skratta åt honom..
"Svenskar kan ingenting om grillning, så tyst på dig" fick jag lära mig med också.. haha. Men gott var det i alla fall! :)

Sedan låg vi i VÄRMEN (herregud va varmt det var igår) och kollade på Saw 5.. Hade ju inte sett den.. Ingen höjdare kan jag väl påstå men... Sedan har ja inte sovit jätte mycket inatt.. Pallar inte denna värmen.. Och ingen fläkt hade människan heller.. Då dör man.

Ikväll blir det utgång med Jasna och hennes vänner i alla fall! :)
Puss på er sööötnosar