Fuck Ya'll

MHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!!! Deeeeeet är freeeeedag!! Och min sista dag på jobbet! Hur skönt? SÅÅÅ SKÖNT!

Efter jobbet igår stack jag till Allum & Ica maxi för att köpa lite hårfärg. Eftersom att mitt hår innan såg ut som ett helvete. Solblekt & utväxt. Neeetaaack mannen! Världens kö överallt. Bilkö, "parkeringskö", kassakö. Varför ska alla handla en torsdag? Well, I don't know. Efter det åkte ja hem o vänta på Lina som skulle komma på en kaffe & hjälpa mig med håret (om Joey skulle göra det skulle säkert bara halva håret blivit färgat, höhö). Det blev finfint, så nu är jag mörkbrun igen. Då jag trivs som bäst. Niiiice! Nu ska min Lina åka till US & A, den jäveln!! :( Är så sjukt jävla avis på henne! Hon ska köpa med sig lite smått o gott till Sara iaf ;) Gonna miss you baby & hoppas du får det bäst!

Sedan rullade jag vidare till Joey. Hon skulle bjuda mig på tacos. Då tänker man, fan va gött att komma till dukat bord, bara sätta sig ner o börja äta. Nee, inte när det gäller Johanna. Där ska man helst göra all mat själv. "hallååå hacka grönsaker då Sara" hehe.. eh.. nej, jag steker köttfärs.. "faaan ja har ingen tacosås, åk o köp Sara" Nu visade det sig, tack och lov, att hon hade tacosås hemma. Men jag hade aldrig åkt iväg.. "Du får äta själv, jag är asmätt, har käkat massa paj" hahahaha ookeeej! (jag gillar dig ändå johanna) Nepp, visst satt folk med mig och åt alltid ;) Sedan satt vi o babbla om allt möjligt.. Eller neej. Vi pratade om sex. hahahah, alltid lika kul.
Thanks for a great dinner bruur, vi ses ikväll ;) At my place, rosévin & tacos idag igen, sedan ut, Nivå? Ja. Jag har sagt det tidigare och säger det igen. Varför variera sig?


Ja tack till en strand, somewhere hot. Denna bild är från Marocko 09.



Varsågod Joey!

Din önskan är min lag. Vi (du) har du fått en egen kategori här i min världskända blogg. DE DU JOHANNA!

Sedan är jag väldigt tacksam för ditt svar som DU ALDRIG GAV MIG. Om du vill att jag ska hämta dig efter jobbet biiiiaaatch så får du höra av dig. Mohahahah.


Ja, vi är helt normala..

Vilka e dom Zoran & Joey. Jag inte veta.

Joey: Tjenis Kebabis?
Zoran: Vill du haaaae een sscheeeabaab?
Joey: Bara om du säger att du gillar starka sås.
Zoran: Ja jag gilla starka sås med allting på.
Joey: Gumman lille, det ser ut som du behöver en visp.
Zoran: Men sluuutttaaa jag behööver ingen veeesp.
Joey: Sluttaa, kom o hämta mig kvart i 16 då.
Joey: har du ingen bil så köp en!
Zoran: Men din jävla sn*** jag slutar 16.
.......


KOMIGEN YOU CAN DOOO IIT!

Japp, sitter och peppar migsjälv. Varför? Jo det ska jag tala om. Jag vill väääldigt gärna ha lite sommarlov faktiskt, därför! Och Sara har bara onsdag, torsdag & fredag kvar att jobba, sedan är jag fri. ujujuj..

Igår var jag & syrran på Allum, vi käka lite på paprika och shoppa lite. Jag köpte världens snyggaste "shorta" från H&M + en jävligt het kjol. Och PAOW så har man en jäääävligt het outfit tills på fredag, smoookin' hooot!! Och JA Joey, ska vara snyggare än dig! Mohahah! Måste vara jätteball när jag inte kan ha klackar.

Jahaja, vad händer annars idag då, jo ingenting. När jag kom till jobbet i morse hade det inte kommit en enda beställning ELLER dagrapport.. Jiiippiiieee skriker jag då, eller inte.. haha, nej jag ska inte klaga, jag tjänar pengar!! =) Ì eftermiddag blir det i alla fall lite sjukgymnastik för min del, gott gott.

Sedan saknar jag min Sabina som är i Norge! Men hon kommer hem på måååndag trallalalalaaaalaaa! :D

Pysselipyss.

Zoran klättrar på väggarna

Jag får krupp. Jag dör. Jag vill ut. Jag orkar inte sitta här inne längre. Buuuhuuu.. Känner mig som en liten barnrumpa som sitter o gråter för att jag inte får som jag vill. Men jag kan säga såhär, så som jag kommer njuta av den månaden jag är ledig fram till skolan börjar.. Ja, cannot explain! 5 veckors jobb är väl inget tänker ni, nää.. kanske inte om man har saker att göra hela tiden. Det hade jag typ den första veckan, men med tanke på att varenda jävel har semester så kommer det inte in några beställningar.. Och då har jag inte så mkt att göra nämligen. Att solen skiner utanför mitt fönster gör ju inte saken bättre heller.

MEN, På fredag ska jag fira min frihet med Jasna, Joey & Helle. Ja, vi ska ut. Vart, I don't know. Men jag ska dansa hela natten, det vet jag. Och förhoppningsvis blir det lika bra som i fredags.

Mitt hjärtegull Jasna som ska med på fredag!! :)


Och denna party-trion som är jäääävliiigt bra! ;)


Kan antagligen bara bli bra. Och så förferre på Sara Balcony. We like.


Joey i ett nötskal

"Tekniskt sett blev du precis torsken, jag hans pimp och han min hora. Nice."

Nej fråga mig inte vart hon får allt ifrån.


ONT! ONT!

Jaaa men fan alltså. Mitt knä gör ont, mitt brännsår skaver mot byxorna. Usch.

Igår gick dagen rätt fort för mig, på måndagar brukar det ha kommit rätt mkt dagrapporter för mig att fixa, så jag hade att göra hela förmiddagen ungefär, sedan kom ju gubbarna här på kontoret in för att snacka lite med mig, hahaha alltid lika trevligt. Men idag, är det tillbaka till det vanliga, alltså vääääldigt lugnt. Kanske får läsa lite på min bok, "gåtornas palats". Inte alls lika bra som Browns "Da vinci koden".. En besvikelse, men whaatttaaaeeeeveeer.

Åkte i alla fall in till stan efter jobbet för att uträtta ett ärende. Japp, jag kör på viktväktarna igen, för jag känner mig så mycket bättre bara. Man känner sig fräschare, nyttigare (självklart) & snyggare. Jag mår helt enkelt mycket bättre när jag är med där. Och ja, jag vill gå ner några kilo nu när jag inte har kunnat träna på 7 veckor. Finns inga undantag för mig, när jag inte tränar går jag upp några kilo, så är det. Och jag har ett mål, och det vill jag så vääääldigt gärna nå! Det kommer bli rätt tufft, men fan.. Nu när jag tänker på det vill jag det soo bad! Alla i min närhet, peppa mig & bjud mig inte på godis, bullar eller kakor. hahaha.. :)

Blev även sjuuuukt sugen på en militärgrön jacka från Topshop (döda mig) när jag var där inne och kikade. En sån som jag borde inte få gå in i den butiken. Hittar alltid något svindyrt som jag vill ha! :'(


Jag är ung hipp & fräsch

Jag tror killarna här på jobbet gillar mig. Både Chefen & en annan kille kom in o satte sig på mitt rum o börja snacka... De fråga mig om mobiler, abonemang och hitan o ditan.. Måste vara kul för dom att ha en ung tjej på jobbet, haha!

Idag är jag fortfarande trött, hade svårt för att sova i natt.. Och förrgår natt var inte heller sömrik. Alltså, en trött Sara idag. Igår kände jag mig bakis, fast jag var bara sjukligt trött. Ringde Mickan o fråga om hon va sugen på Thai, så vi stack till Gamlestan för att köpa lite gooo mat med oss hem! Sedan låg vi bara i soffan o tjöta resten av eftermiddagen.

Åhh.. jag vill bara ha rast så jag får åka hem o sova lite! =( Men jag jobbar bara denna veckan ut.. Så jag får hålla ut helt enkelt...  Sedan ska jag ha kul i 1 månad fram till skolan börjar! Blir att åka upp till sommarstället & gotta sig lite, samt lite utgångar o smått o gott! =)

Gammal bild från Sthlm.. haha.


Vi är bäst

Några bilder från i fredags.. har inte så många än...

Lina & Jenny på bussen in till staden & Nivå..


Jag & Mickan som har druckit lite för mkt av mitt "multivitavin", HAHA!


Joey & Jag lyckas alltid typ...



Men eh va?

Okej är så sjukt jävla trött. Skulle kunna somna i skrivande stund.. Så går det när man är hos P & han snarkar typ lika högt som en trumpet eller något. Sara + Snark = Noooot a greaat kombo... Men snart hoppas jag Mickan ringer för vi ska åka iväg o köpa Thai & bara sitta hemma o bara slappa! :) Gott  gott.


Pink After Party @ Nivå

Igår var det dags för riktig utgång! Första gången för mig på 7 veckor. Så yeaah jag hade verkligen längtat. Mickan kom ungefär vid 8 tiden, som bestämt. Joey kan man redan räkna bort att komma i tid. Så ja, hon kom kl 9 som väntat. Efter att ha dragit hennes vanliga "eh jag fönar håret" skämtet när hon är utanför dörren i princip. Alltid lika kul! haha. Bättre sent än aldrig joina Helle oss också! Men efter en timme var vi tvungna att sticka in till stan.

Igår hade jag faktiskt väldigt roligt på Nivå. Dansade till (ganska) bra musik & Fick se min gamla kärlek också, Benji Madden. Kan inte vart annat än lycklig, haha.



Den där rödrosa färgen

Längtar tills jag får hälla upp mitt iskalla Rosévin i ett fint litet vinglas. Det förtjänar jag efter en veckas arbete tycker jag faktiskt! Låter det som jag har alkoholbesvär när ja längtar så? hahaha. Men: Nej det har jag inte. Ett glas vin ibland är bara så jeeeevla gott!

Och eftersom lilla Sara opererades 20 Maj har jag alltså gått på kryckor i 7 veckor för dom som inte vet. Vilket innebär: Ett väldigt begränsat socialt liv. haha. Om man är van att träna ca 4-5 gånger i veckan och det sedan ändras till 0. Det är jobbigt, otroligt jobbigt. Plus att jag inte har kunnat gå ut och ha skoj med mina vänner. Men har dock haft mysiga hemmakvällar med mina brudar. MEN NU ÄR DET SLUT PÅ DET. Ikväll ska Jag, Lina, Joey, Mickan, Helle & Joeys vän festa till det. Något som jag älskar är att ta på sig snygga kläder, najs sminkning & bara ut och dansa hela sommarnatten. Girls night out.

 


Just det. Min Chef är rolig. Har på mig en svart Adidas jacka med guld/gula ränder idag. Han råkar vara världens AIK:are. Tror jag har hört detta minst 10 gånger idag: "ååhhh titta gubbar vilken fin AIK tröja Sara har på sig idag" Nej, Anders, tyvärr. Det ÄR ingen AIK tröja. bara en jävligt snygg Adidas jacka köpt i marocko!

Zoran is over and out


Adå

Nu vart det lugnt på jobbet igen, så då surfar man ju runt på allt som går ungefär.. Har hittat lite roliga nya bloggar också! :)

Men jag Kikade som vanligt in i
Fokis blogg o jag ska tävla! haha

Man tävlar om presentkort på sarey.se och jag vill vinna! :D


Queen Vs Darin

Något som har gjort mig väldigt "upprörd" det senaste var när jag lyssnade på radio här på jobbet.. Växlar mellan dessa jobbiga radiostationer hela dagen eftersom att alla är lika dåliga ungefär. Men så hörde jag Queens intro till "show must go on". Att tillägga är också att jag älskar Queen. Åh fan va kul tänkte jag. LURAD! Inte fan va det Queen, jo det var lille Idol Darin. Och ja, man hör skillnad, men den är ändå alldeles FÖR lik.. Inte okej, inte någonstans. Darin, lille lille Darin. Nu ligger du på minus och lär aldrig komma därifrån.


Varsågoda, Darins BAJSLÅT!


I can't feel my precious but.

Min rumpa dör, mina lår döör. Jaa, gott folk. Att inte få träna på 7 veckor.. Det gör skillnad. Men nu är ju äntligen på G igen & det känns skönt att ha träningsvärk igen! Ja, var ju på gymet efter jobbet & gav överkroppen en genomkörare.. =) Gott gott.

Nu vill jag bara gå o lägga mig så att jag kan vakna upp och veta att det är fredag!! :)


Bjuder på den ultimata fjortisbilden & den obligatoriska hiss bilden.
3 "vuxna" brudar (Vesna 29, Sara 19 & Lina 20, nej vem försöker jag lura, vi kommer alltid vara barn) posar jäärnet. Och jag är så jävla nöjd med hur jag lyckas se ut som världens biiiaaaatch! ;)


Nu ska Zoran sova. Puss!!

Å så mysigt

Japp, här sitter jag med uppknäppta jeans & en kaffe i näven, typ. Fan blev mätt på min lunch asså. Tight jeans + lunch = uppknäppt. De e la tur att ja har eget kontor. haha låter ju för jävla fräckt asså ;) Låter som jag är en viktig människa.
På tal om jobb... Så vart jag med om en jobbig upplevelse förut.. satt på mitt rum, när jag hörde "host, host, host, hulk, hulk, hulk, SPYA, SPYA, SPYA" Ja, en gubbe spydde på toaletten. Jag som är världens pussy när det gäller spya & snor o allt sånt. Oh herregud. Så nu går jag inte på våra toaletter här uppe, utan det blir en trappa ner. Ja, jag ÄR rädd för att bli sjuk.

Just nu har Sara ett väldans shoppingsug.... Jag som aldrig shoppar.. he he .. :S Vill ha ett oversize linne med djup urringning i ryggen. MEN HITTAR MAN DET I GÖTEBORG NÅGONSTANS ELLER?? NEEEEEEEEJ!!! buhu.. ge mig tips.. Please, vart hittar jag detta?  


Fan va ja längtar tills i morgon då vi ska ut, känner mig som en 17 åring som väntar på sin 18 årsdag. hahahah.

Watch out people, i morgon härjar Göteborgs coolaste brudar på stan.








Dreggel

Herregudjagdör.


Håll ut Sara, håll ut.

Det är torsdag, och för er som inte vet det, innebär det att det är FREEDAG i morgon! Wäähäää. Denna veckan har gått på tok för långsamt för min smak. Men det är bara att hålla ut. I morgon slutar jag tidigare & sedan blire parteey vettni. hohohihi. (Mmh Jag ska smaka på mitt nya rosévin jag köpt) Let's go kanackas. Eller inte.

Idag har Sara en jävla träningsvärk, mitt nya träningsprogram är inte att leka med. Satan i gatan säger jag bara. Har sådan träningsvärk i mina stackars lår. Men de är gött! Så idag blir det gymet och köra armar, bröst & mage. wawawiwa. Men jag har ett problem. När jag har på mig mina träningskläder fungerar inte min stegräknare som den ska. Den räknar alltså inte mina steg. Mina tights är för högt upp o shortsen vettefan. Hur ska jag då göra?! Dagens ilandsproblem folket..

Kul grej igår, Jag var så duktig att ja åkte och tvätta bilen! Japp, så ösregnar det idag. Jag blir ju superglad då. Det bästa som finns när sånt händer... Inte nog med det, jo jag tvättade mina kläder också, och de hänger ute på balkongen just nu. Så jävla bra.

I wouldn't mind... Åh thaithai....


Gubbar.. alltså..

Bra nu har jag bloggen att skriva ner all irritation på. Eller ett utav mina sk. alterego som Jasna så fint säger. Estelle som hon kallade mitt gnälliga alterego (Fråga mig inte vad hon fick Estelle ifrån, hon e bra tokig). Och sedan har vi Ingegärd som är min fulla & skånska variant. Tro inte att jag e schitzo eller nått, har bara lite roligt nu när jag har tråkigt.
Nu har jag nästan glömt av vad jag skulle gnälla på. Jo men nu kom jag på't. Hade kafferast för ett tag sedan. Kommer ner, ska ta mig en kopp kaffe & min frukt med GP i högsta hugg. Nehepp, inga diskade koppar? Tittar i diskmaskinen, som INTE är diskad.. FULL. Den är full. Kan ingen sätta på den då? Jo, det får Sara göra, den lilla söta sommarvikarien. VARSÅGODA! Och så skulle jag precis gå ner och hämta lite mousserande vatten, och då står smöret & osten framme & kylskåpet är inte ordentligt stängt. SUCK.

Inte nog med det så har jag fått ett myggbett precis på handleden där klockan sitter och retar upp det. 5/5 toast.

Zoran is over and out.


Lill lördag up your ass

Onsdagar.. Lillördag.. INTE FÖR MIG. Utgång? Neepp. jobba 7-16, sjukgymnast, laga mat, äta & sova och sedan samma sak dagen där på. Låter som vuxenlivet.. Fifan va tråkigt. Låt mig aldrig växa upp. Men.. 1½ vecka kvar, sedan är jag ledig i 1 månad inna skolan börjar. Längtar jag? Jaa men liite sådär ! ;)

Idag är Sara tröttare än jag vet inte vad.. Tror inte ja somna för än halv 3. Jag ska nog börja sätta min mobil på HELT ljudlös, vibration No thank you, inte när man är så lättväckt som jag är. Vaknar av att en myra går ungefär. Kände att jag var påväg att slumra in i min skönhetssöm och så hör jag BZZZZT BZZZT (vibration). Hääärligt... Tack så mkt kära vän! 

En liten rolig grej. På fredag ska ju jag och mina brudar ut. Blir väl Nivå, som Johanna skulle "visa" för en vän som är på besök. Som alla vet, hängde vi där dag ut och dag in hela vintern fram till våren. Men det sista har de tappat det, dålig musik, dåligt folk & inte nog med mordet heller.. Så ja det har vart bojkottning av Nivå. Men på ferdag blir det så ändå. Så sitter man på face och luffar runt lite, när man ser att ens största kärlek någonsin (när jag var 14 år) ska dit och DJ:a. Jo: Benji Madden, från Good Charlotte. Kan inte hjälpa, men det pirra till lite i magen, även om jag inte lyssnat på de deras musik på flera år. Ska bli kul, haha!


Weeezy


LiL Wayne gjorde en låt & Video med Drake innan han blev send to prison. Den släpps snart, intresting.


typiskt

Jävla skit. Sitter man o skriver och så lyckas man delita allt. Jättebra..

Tiden står i princip still här hos mig. Väldigt lugnt, alltså inget för mig att göra.. ZzZznaark ungefär.. Men men det är pengar iaf!

Min dag började ju jättebra också när Sara kommer till jobbet och ska hämta sitt morgonkaffe så jag skall fungera! Nej men då är helvetet sönder.. Självklart.. Happ.. det vara bara att knalla upp på sitt rum och beklaga sig till chefen att jag inte hade fått mitt morgonkaffe.. "meeen vaaa i helvete, jag lagade ju den förut" Han gick ner till lunchrummet för han kan ju inte heller vara utan kaffe såklart.. Fick mig ett gott skratt för helt plötsligt sprutade det ut massa vatten ur maskinen "heeeeeeelvete, vaaaafaaaan e dettaaaa" Jag gav upp hoppet av att jag skulle få mitt kaffe, så jag stack upp på kontoret igen. Efter en stund ringer det. "ööhhh du kan nog få ditt kaffe nu" Att tilläggas är att lunchrummet är ca 20-25 m från oss på däcksektionen. Alltså inte långt, men han skulle ringa upp för att berätta! Så jaaaaa äntligen fick jag mitt kaffe! Wonderful! Tack Anders.

Det känns som jag har suttit på jobbet i 20 timmar, men det har gått 2. :'( Låt det bli lite rast snart då!!!

Men ja är glad ändå...

Då vart det måndag igen..

Jao, helgen bara flyger iväg.. Det går snabbt när man har roligt, sant så sant.
I Fredags var jag & flickorna (Lina, Vesna, Jasna & Maria) på Bitter och drog nåra av deras GRYMMA (!) Strawberry Dauiquiris! They are to die for... Muums.. Men jag var ståndaktik & otroligt duktig som bara köpte 1. Första gången i världshistorien det händer säkerligen.. :P
I Lördags vaknade jag upp i Vesnas säng, jao.. Jag & Lina kampa hos henne. Vi drack kaffe, kollade gamla Eurovision videor (vesna är världens fan). Kvällen spenderades med mina damer Joey, Mickan & Lina hemma på min lilla balkong som har sån fin kvällssol... Så efter en delicaaat middag bestående av tacos vart det balkong häng för hela slanten. GOTT! Kl 23 var det dags för mig att köra min lilla Vesna till Centralen, och bussen som skulle ta henne till Serbien! Kommer sakna a lot! :(
Söndagar är ju som alltid bara ligga-i-soffan dagar.. Men jag och Lina var duktiga att ta oss till Gymet, eftersom att vädret svek oss.. Efter det gjorde vi en utmärkt middag! Mmm.. stekt kyckling i mjöl (asgott) med bulgur, sallat & tzatsiki. We're sooo good!

Nu sitter jag här själv på kontoret utan Lotta! Eller vänta chefen e ju här, fan va kuuuul. haha, Verkligen ngn jag kan umgås med.. eller inte. 2 veckor kvar. Håll ut, håll uuuut!

Idag ska jag in till stan o väga mig & kanske hitta ett snyggt Linne på topshop, sedan kanske ja drar till gymet.

På fredag ska jag o mina vänninor (hihi) ut o DAAAANSA :D

Tiden går långsamt

Här sitter jag och väntar på att det ska bli fika dags, en halvtimme kvar.. haha Tiden går fruktansvärt långsamt idag bara för att det är fredag!! Och efter fikat kommer jag längta till lunchen haha! Ne faan alltså! Nu vill jag sluta för denna veckan!

Har vart så jävla skönt nu att äntligen få börja träna igen.. Eller aa.. inte handbollsträning, men gyma iaf! Vart på gymet 3 dagar denna veckan, så nu har jag lite go träningsvärk i kroppen. Shit va min kropp inte är van vid träning längre.. och då har det "bara" gått 8 veckor sedan operationen.. Men hoppas på att reparera mig snabbt. Rehaben går ju bra hittills i alla fall! Good..

Ikväll blir det några drinkar med Vesna, Jasna & Lina! Det blir Bitter med deras goooda Strawberry Daiquiris! Mmmm goooott!

Så jäkla gött!

Nu sitter jag här på jobbet och är sådär lagom schleeten i kroppen. Igår var en fullpackad dag! Jobb 7-4 sedan var det snabba puckar hem för att byta om och åka ner till sportrehab. Vars parkering jag hatar, för det första måste man köra på fucking spårvagnsspåren, vilket jag inte njuter av, sedan är det en idiotjävel som har mod till att tuta på mig när jag saktar in för att parkera?! Och jag lovar, folk som tutar på mig och dessutom vid fel tillfälle... Om jag inte hade suttit i bilen hade jag gett han en ninjaspark med kryckan rakt i magen! Tro inte att det är nog med det.. Nää.. parkeringen är ju så fruktansvärt billig där också... 25kr/h. Som hittat.. Men för att sluta gnälla, så vart det väldigt positivt igår, hon tyckte att det såg fruktansvärt bra ut, nästan för bra ut.. Hon gav mig nya övning för foten & båltränig som fan inte är att leka med.. (PUUH) Sedan gav hon mig officiellt tillåtelse att gå utan kryckor! (kortare sträckor) Om jag ska på shoppingtur ska ja tydligen ha med mig dom i handen.. hahaha.. Det ser så jävla roligt ut. Egentligen ska man ju göra det bara för att reta folk.

Ja, nu kom jag av mig lite märkte jag.. Jag gillar sidospår, men i alla fall.. Sedan bar det av till gymet.. Det blev ett tufft pass för lilla Sara som har vart en potatis i ca 7 veckor.. Men det var sköönt som fan, svettades som en gris.. Det rann svett från SMALBENEN.. ÄCKLIGT!!!
Sedan var vi tvugna att åka å handla.. och sedan göra mat, haha så det blev middag kl 21 ungefär. Jag kan säga att jag däcka GOTT i sängen igår =)

Och så vaknar man upp till ett sms som gör ens dag.. hahaha Joey är för jävla rolig. Hon var ute på Nef i natt (JAG VILL MED, fan att ja jobbar) "haha såg han med den tjocka kuken" Så kul.


Fredag!

Jaaaa! Det är fredag.. Äntligen fredag! Då blir det Thailunch med Lotta, som varje fredag! Och efter jobbet ska jag till pappa & ikväll blir det Eclipse med Lina! Najs najs.

Veeery lugnt på jobbet idag. Ne nu kom en beställning, dags att skicka iväg den! :P

Haha

Pusss Zooran.

blogga?

Just det, hade glömt av att ja hade en blogg! ghagag ;) :P
Ganska tråkigt imellanåt.. Men kanske ska skriva lite nu när jag ibland sitter lite sysslolös på jobbet under dagarna...

Ja men nu ska jag gå hem för denna dagen..

Peace n love, Zorre.