Äntligen Söndag..

Nej, jag skoja bara. Jag skoja verkligen!! Söndagar är det värsta som finns. Skola dagen efter o allt det där ni vet.. jag har ju prov i morgon oockså, det är ju trevligt med.. Ska läsa lite innan jag lägger mig. Men i alla fall, för att ha vart en söndag har den vart ganska mysig o så =) Först körde jag med morfar.. och lyssna nu, jag körde ute PÅ VÄGEN, i trafiken.. Fatta att jag darra av nervositet.. Wohoo asså. Men det gick ändå bra för att vara nybörjare om man säger så ;) 

Sedan träffade jag Lina <3 istan för en fika på vallis ^^ Myysigt myyssiigt. :)
image403image405image404
Ni får inga förstorningar.. Vi ser så vita ut i ansiktet, det kanske ni redan ser... hahah.  

Körning

Jepp, i morse ringde morfar och undrade om jag ville köra =) o det är klart.. Vi åkte ner till berghalla.. Och idag parkerade jag, backade o sånt till och med! Kännde mig ganska dukti faktiskt!! :D Han tyckte att jag var så duktig att jag kunde fått köra hem, men det vågade jag inte, måste få bort alla kärringstop i starten först. Men idag fick jag bara 3 typ! :P Framsteg.. ;) :P Men det är kul att köra i alla fall! =)

Idag ska jag sova hos mormor, mamma ska på fest.. hehe, nu låter det som om jag är 5, men vafan. Låt mig.

Det kommer nog komma in lite bilder på mina andra kläder jag beställt lite senare.. =)

Puss på alla!

Shopping såklart ;)

Idag kommer lite bilder på lite nya grejer! men, först lite om dagen som har vart rätt trevlig. Var o vägde mig idag, hör och häpna, jag har gått ner 3,4 kilo. På 3 veckor, bra jobbat Sara, bra jobbat! Plus, att midjemåttet är roligare att kolla på än kilona.. Jag har minskat 6 cm på magen och 4 cm i midjan.. lite på bysten med, men det vill jag inte veta av ;)

jag, ekonomiansvarige och VD:n var i stan idag och gjorde våran marknadsundersökning, tur att någon är bra på det (linda) Hon typ fick 38364832 svar, jag fick.. äh låt mig räkna.. 5? men men, det gick väl OK, vi gick en sväng in på Festival sedan och tog en kopp kaffe.. Gott :)

Jag har också börjat köra gott folk! :D Det går, men det är ju inte så bra än.. kanske bara för att jag har kört två gånger.. Men jag ska köra i morgon med =) Det är kul, dock inte när man får 211 kärringstop på rad..

Här är min nya gräjjor :D Ursäkta min feta röv, men den bara är sån :P

 Plus att det var ngn tunika med.. =) Allt är från Josefsson :) Behövde verkligen jeans som ni ser, min favvisar är ju sönder och nu kan jag äntligen slänga dom när jag hittat dessa som är helt underbara!! :D

rabatter gillar vi!

japp, fick min csn kort hemskickat idag, hade tänkt att köpa microsoft office, eller photoshop eller ngt liknande, men priserna är ju hemska även MED studentrabatten.. Så ne, jag får fixa det på ett annat sätt.. Här läggs inga tusen kronor på sådan skit. närru. Måste ha WORD, inget annat, utan word på min dator, någon som har en sådan skiva o dela med sig med? :')

Idag har det också blivit lite Religions pluggning. Har prov på Judendomen.. på måndag.. Jag har bestämmt mig för att inte låta denna kursen bli som Historian, nämligen snudd på ig när det är en vecka kvar innan betygen sätts. Så nej, här ska det pluggas. hehe, får se hur länge jag håller det.
Måste läsa min eng bok också, det kanske inte är jätte bråska med det.. men det är skönt att ha den färdigläst om man säger så, men boken, The Hobbit är faktiskt riktigt bra =)

Ska leta runt efter en liten ny design till bloggen... ^^


snark, jag är trött.

När man har de kortaste dagarna i skolan så är man som tröttast, i alla fall. Sjukt, somna i soffan idag när jag kom hem, behövligt.. för jag var så jääävla trött verkligen, men nu efter känner man sig bara så jävla slö och orkar inte göra någonting, hade helst tillbringat kvällen som jag gör nu, i sängen med täcket på. ^^ Fryser också, det börjar bli satans kallt ute nu, får la börja med vantar, halsduk o mössan jag fick hem från H&M i förr går=) Tillsammans med lite andra söta saker :D Det blev lite tunikor, varmare varianter, nu i höst o vinter. Men men, snart är det dags att äta och sticka till träningen.

Bilder från festen

Partyyy

Nu sitter jag håär o sjunger. OCH väntar på att Lina o Karin ska bli färdiga så att vi kan dra oss till festen! ;) Det ska bli riktigt najs alltså =) Kanske blir en rolig födelsedag då :'D

Just det, vi vann matchen idag med, men vi var dåliga.. Men vem bryr sig ;)

Ha det najs änna.

Happy birthday!

image390TO MEE! Vad underbart att fylla år va. Eller.. Egentligen inte, igårkväll när jag satt med mamma i soffan hade jag glömt av att det var min födelsedag idag. Hmhm, men 17 är förjävligt, verkligen. hatar det. :P Jag får överleva ett år till..

Nu sitter jag o laddar inför matchen, det ska bli kul :D:D Har verkligen längtat till serie start! =)
& ikväll smäller det, mhiihi ^^







Idag fick jag:
Presentkort + makeup rådgivning på make Up store.
Klänning från Ginatricot
Halsband
Örhängen
Pengar

Fredag = Tacos

image389mmm, idag är det ju fredag, det är nästan alltid Tacos för oss här hemma, det är ju så juvligt gott + att det är bra mat för de som bantar ^^ haha, förlåt om jag tjatar för mkt om det, men det är fortfarande "nytt" liksom. Ja, ia alla fall åt jag så mycket så att jag fortfarande är mätt.. Och ändå åt jag för "lite" idag. hehe.. men men. Nu ligger jag i min säng och väntar på att jag ska bli trött, mamma o Helena slår in paket till mig på övervåningen ^^ Blir så nyfiken. Men natten går snabbt hoppas jag. Haha, nu låter jag som en 5 åring som ska fylla år. Men jag ju en liten flicka så. Blir ju bara ynka 17 år. Lite segt faktiskt.. men den som väntar på ngt gott..

Wiiie, i morgon är det också seriepremiär!! Så jävla kul, sedan äre fest ;)

Kollade på Friidrotten förut, Kallur vann!! GÖTT.

God natt människor!!

Uf Kick Off

image388Morgonen började med en UF kick off i konserthuset i 3 timmar. Fyfan, så jävla rötet tråkigt. Kunde jag seriöst vart utan. yeye, efter det gick tjejerna o ja till ett fik på avenyn, jag unnade mig en latte för en gångs skull.. =) Sedan gick jag vider i skitvädret, jag skulle väga mig. På 5 dagar har jag gått ner 1 kilo! Inget jag ska vänja mig vid, för det normala är 0,5 i veckan. men det var en bra start i alla fall! Det kändes jätte kul, och jag känner mig peppad och jag tycker aktiskt detta är rätt roligt.

I morgon fyller jag år och det är fest. Inte min fest, men jag är "bjuden" på en! :D Ska bli fett kul! :)

Fick lite roliga nyheter angående min fader idag också :) Han hade bett morfar säga till läkaren att han ville upp och gå, vilket han inte kan än, men det är i alla fall ett  gott tecken. Han babblar på som fan... Läkaren hade också sagt att han ser ljust på pappas framtid, han kanske inte kommer bli HELT återställd (kanske inte kommer kunna gå lika bra osv) men vem bryr sig! Bara jag får min pappa tillbaka! Saknar honom otroligt mycket nu. <3


Idag är jag otroligt generös o bjussar på en het bild på min o Johannas heting i Maroon 5!! ;)

Fart & fläkt

image387Det var väl det träningen igår handlade om, mkt spring. Ja, när man har Parik som tränare gäller ju inget annat! =P Idag i skolan var det en rolig träning, jag kom tvåa på helgmästaren, o därför fick jag göra 120 situps. jag gjorde 40. haha. Ska man egentligen inte få en belöning om man lyckats bli tvåa? =P heheh.. jaja. Ikväll är det träning igen. Men ingen springning innan idag!! :D Såå härligt så jag kan dö (A) Massa spelövningar idag, o det tackar jag för. Får se till att träna ordentligt till A-lagsmatchen på söndag!! :D

Jag bjussar på en bild på Tom Fletcher idag.  Mumsigt. Hade inte sagt nej til den killen alltå ;)

Wake Up Call - maroon 5. Det är låten just nu liksom =D

Förkyldning är ju typiskt..

image386Jao, då har man åkt på en hemsk förskyldning. Jag hatar verkligen det. Bläää. Min näsa rinner hela tiden & igår blödde jag näseblod. Det gör jag ofta när jag är förkyld. =P Det är inte kul det heller. Jag älskar verkligen otrivin (?) i dagar som dessa. Den gör att jag iaf kan andas och känna smaken på det jag äter..

Men men, ska inte klaga mer. Ikväll är det tränning, får se om jag överlever den.. Det måste jag göra, för jag ska spela med A-laget på söndag! Hehe, lite konstigt med tanke på att jag inte har tränat så speciellt mkt, ja jag har ju iofs mina skäl.. Men jaja, det är kul att tränarna vill ha med mig där. ^^ mhhihi.

Ne, nu ska jag diska för mamma. Våran diskmaskin är ju sönder!!!!!

Otroligt trött.

Denna dagen har verkligen satt sig i kroppen, jag är helt slut. Det är nästan så att jag kan somna nu med en gång alltså. Det är Engelska C som gör att jag blir så himla trött. 2h 10min är lektionen på, det är liite tröttsamt. Speciellt med en sån trökig lektion som idag.. Succk. Men i morgon är det en go dag ;) Slutar 10.35 :'D

Det är lite tråkigt för jag har inte så himla mycket bilder på min nya dator.  men här har ni en bild på min älskling ;)
image385

Bantning ^^

Nu har jag börjat! haha, här ska det ätas nyttigt och ha gått ner ca 8 kg till jul! det är grejer det. Nej, men jag känner mig duktig att jag har gett mig in på detta. Det finns ju liksom bara fördelar. Till Jul kanske ni känner en lite gnutta smalare Sara. Det hade ju vart bättre! Nu kör jag o morsan på, så det blir lättare när man är 2! :)

Idag har jag vart på postkodsmiljonären med min kära mormor. jag vann nämligen 2 biljetter när alla personliga assistenter var på skärgårdskryssningen! Det var trevligt! Mormor gillade det nog. Jag vet ju hur det är, eftersom jag har vart där innan ;)

I lördags blev det ingen fest. =( Den blev insälld. Men istället, efter Finnkampen.. drog jag, Lina, Strauss, Karin & Jennie in till stan o fikade på vallgatan!  Det var supermysigt! Det måste vi göra mer!

Ha det bra änna.

Filmkvällen

Vi skulle kolla massa filmer idag. Men det blev 1. Efter ganska mkt velande. Kom inte ihåg vad den hette, men den var sådär bra. Lite smårolig ibland sådär. Sexfixerad var den iaf. =P  Det blev iaf film, godis, chips, dricka o vattenpipa! hehe. Mysig kväll med mina babes! =)

I morgon är der friidrott o partaj i alla fall! =D Nu är jag trött.
Goood Natt!

Myskväll

Japp, ikväll är det mys med tjejorna. film o sånt dära, har precis brännt ner en film på cd, vi får se om den funkar... hmhm..

I morgon blir det en rolig dag :) På dagen är det friidrott, Finnkampen! Med Lina, vi fick biljetterna av Linda, ska bli sket skoj!! :D Sedan på kvällen är det paaaarty!! det ska bli askul, med laget, vi har liksom aldrig gjort ngt tillsammans på det sättet!! <33

I'll be back.

Esmeé Denters

Jag måste göra som Johanna, länka denna tjej. Hon sjunger så jävla grymmt och kommer lätt att bli en stjärna. woho ----->. http://www.youtube.com/watch?v=xXVrnv7gnVQ <----

Project runway

En utav mina favoriter vann igår! För de som kollar på Project Runway..! =) Han hade riktigt grymm stil, hade kunnat ha vartenda plagg han gjorde! :D Snyyyggt.

Idag har det vart en väääligt lång dag för mig, precis som igår, slutade elva! :P hehe, i morgon slutar jag 9.20 och det huuur jävla gött som helst! Man kan väl säga att jag älskar mitt schema!! ;)

Nu har jag städat lite, så jag känner mig duktig, nu ska jag hänga in lite kläder i min garderob ^^

image384


Sleepy sleepy

Idag när jag kom hem från skolan var jag riktigt riktigt trött. Det är väl inte så konstigt efter 2 timmars Engelska C. men jag får väl vänja mig. det kommer ju vara så varje vecka nu. Men det är ju rätt skönt att jag slutar innan 11 tre dagar i rad. så underbart!! ;) Idag kom vi igång med vårat UF företag med :) Kändes skönt och det kommer nog bli kul med, fast mycket slit såklart.

baby don't call this off because sorry's not good enough.

image383
Mina älsklingar. Kan de inte komma hiiiit?

Tjejsnack

Det var ett tags sedan, men nu kände jag för det ^^ 

Vecka 36
I bakgrunden

  • Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den?
    Jag har GT´s hemsida, då ser man med en gång om det har hänt ngt intressant..
  • Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den?
    Jag har en bild från landet i sommras, en solig bild som jag tog på bäcken =)
  • Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, varför just den? Om du inte har sån mobil, vad skulle du vilja ha, varför?
    Jag har en bild på My Chemical Romance från Pier Pressure i sommras, har den bara för att den är snygg och jag älskar mcr!!
  • Vad ser du om du tittar ut genom närmaste fönster?
    Massa skog.
  • Vad hör du för ljud i bakgrunden?
    Musik? Lyssnar på Mika, måste lära mig texterna till konserten !  ^^

Mitt Schema

Här är mitt schema som många är avundsjuka på, haha det är såå göttt ;)
image382