God kväll

Jaoo, hemma från stan nu. Shrek var en höjdare, den ska man se tycker jag! ;D Riktigt rolig!! <33 Jag o Lina fikade och shoppade lite innan också =)
för mig blev det:
1 par svarta pumps, Din Sko.
1 par örhängen,
Rut mfl.
Halsband, Rut mfl.

I morgon bär det av till Vallhalla för att joba under kortedala cup! Tråkigt, men behövligt.. :P

Sov gott folks!

Freeedag = SHREK

Godmorgon alla goda o glada. Äntligen har jag kunnat sova ordentligt, har haft svårt för det nu det sista.. Men men.. va ska man göra.. Idag är det Fredag och jag är ledig!! x'D Och fredag är också lika med Shrek premiär! kuuuul. Men innan ska jag köpa min svarta pumps om de passar (A) I love shoes! Måste välja ut vad jag ska a på mig, alltid lika svårt om man säger så.. =P kanske en klänning  eller ngt...

Jag skulle gärna vilja visa er mitt numera drömschema! Moahahah.

WoooooooooooooW

image381
Han är fan min dröm.
Goddamn!!

Idrottsmassage, byebye!

Jaao, idag skulle det vara första lektionen av kursen Idrottsmassage.. Det var meningen att jag, Emma o Lina skulle läst den, men Emma skrev av sig innan kursen ens hade börjat.. men jag o Lina gav den en chans.. Och ja, det var den första och sista gången jag var på den lektionen kan jag säga. Masseras nakna av främmande människor i andra klasser? NEJTACK!! Så jag o Lina hoppa av och gick hem i pausen. Så numera har vi ett jävla slappt schema. Som vanligt måste jag väl säga.. :P haha för så är det faktiskt. Gött som fan är det xD Slutar typ 11 ons, tor, fre. Och det är inte dummt det ;) hehe.

I morgon är vi lediga och Jag & Lina ska på bio :D:D Och så ska jag ju köpa skor givetvis.. ;P




image380

Kul ? JA
Snällt? NEJ
ahahahha

VM i Osaka

Blev kanske inte så som väntat, Holm blev "bara" fyra. man är lite bortskämd när det gäller svenska framgångar.. men men, Susanna Kallur gjorde ett bra lopp, men det räckte inte ändå fram, synd tycker jag. Nu får vi bara hålla tummarna för Wissman som man kan ha ett liiiiitet hopp för. Kajsa bajsa kan man ju bara glömma..
image379

Men gå och köp korv!

Den kommentaren hade pappa sagt till mamma när hon och morfar var och hälsade på honom på sjukhuset. Mamma tjatar tydligen på honom för mkt.. Ser du vem som är här? Då blir svaret JA, men gå och köp korv. Fint pappa ;) hahah. Han blir nog bra snart.

Jao, ännu en tråkig och onödig dag i skolan. Blää, vi hade kunnat vara lediga denna veckan istället, men jag är faktiskt ledig i morgon och på fredag så jag ska inte klaga ;D

Don't speak med No Doubt är nog fan den bästa låten någonsin!



Han är en goding han i Gym Class heroes och det är en babe påbussen som fan ser likadan ut MUUUMS :D

Onödig dag i skolan

Idag var det skola, men detvar så jäävla onödigt, egentligen är hela denna veckan onödig.. för vi gör liksom inget, bara pratar om vad som kommer hända under året. Idag på UF var det så kul så att vi fick sitta i en kvart o kolla på kort från UF mässan i Sthlm. orka med sån skit. man kan lika gärna vara hemma.. :P  men det skall bli kul att starta eget företag, jag har på känn att våran idé kan bli en succé! ;)  haha vi får i alla fall hoppas!! =D

Nu ska jag se om det finns ngt vettigt att göra. Bye folks.

Tråkiga Söndag

Jahaja, tråkigt värre med söndag. Skola i morgon, men det värsta har ju vi inte kommit igång med, läxor o sånt.. men det kommer väl snart!

I helgen var det egentligen träningsläger för min del, men jag hände inte med.. Pga att pappa är sjuk, jaa de flesta vet ju att han ligger på sjukhus pga en stroke, så jag kännde att jag inte orkade följa med. men det känns bättre nu när pappa börjar.. så sakta men säkert bli bättre..  Så snart ska jag väl börja träna med. Fast jag tar nog snabbt ikapp det när träningen i skolan börjar med, dåå blir det dubbelt upp!

Jaojao,  Grattis får vi säga till Svampbob som har blivit stor flicka, nämligen 18 år! :D wiihoo, hoppas du kom hem från krogen levande!! ;)
Från mig fick hon en exklusiv biljet till MIKA konserten i köpenhamn som vi nu har att se fram emot! :D:D jippie! Hoppas våra två andra kompanjoner oxå kan hänga med!!

Snart är det BECK på TV så jag avlägsnar mig sakta med säkert. BYE!

Redo inför skolan

Yes yes. Idag var jag o Lina i stan och köpte skolmaterial. Det blev ett såndära block med flera ämnen i samma. Det är lite bra tycker jag. Sedan åt vi på paprika såklart, har ju typ inte gjort det på hela sommaren. :)
Sedan köpte vi en glass, och satte oss på Gustav Adolfstorg, då det kom fram en å otroligt jobbig gubbe o börja snacka med oss. Va rädda om er tjejer, jag är vakt här o jag ska bli träna för GAIS o hej å hå.. Han gick mig på nerverna kan man säga. haha.. jesus..

Dom som ser mig nu måste nog tro att jag blir misshandlad hemma eller något. För jag har verkligen SÅÅ stora blå och rivmärken från handbollen. hahah, ser helt sjukt ut faktiskt. jaja, sånt är livet ;)

Ikväll ska jag in till stan med Mikaela o Johanna med =) Blir väl en fika eller liknande..


Kan inte få nog av Like a Boy med Ciara. i början gillade ja den inte alls ^^

Gym Class Heroes

image377
Yeah, de är verkligen bra!
Clothes off är wohooooo, så bra ;)
O Tänka sig, Travis McCoy är snygg xD

Första gången

Jag bloggar från min laptop! Nej, det trådlösa internet är inte inkopplat än.. Jag har bara tagit internet kabeln! =) Måste ju fixa ny musik å allt.. Har ju nästan ingenting. Så nu blir det hårt arbete i några timmar :P

Men nu tror jag att jag kanske har flyttat hem för denna sommaren.. som förövrigt har runnit iväg så fort så jag nästan börjar gråta..! men det är väl för att det har vart skitväder!! Usch o fy. & snart ska man in till stan för att köpa nya skolgrejer också. Åh nej, blir deppad så fort jag tänker på att skolan snart börjar..

men men, vi tar en dag i taget. Idag är det träning. Och denna veckan är  det ju Göteborggs "kulturkalas".. kanske blir att man åker in en sväng med sina buddies =) Om det är ngt att ha... ?




jaa.. lite bilder från denna sommaren.. Bla från Disneyland i Paris & Lite från sommarstället :)