Härligt tjejer!!

Så underbart med ännu en vinst! 3:e vinsten på rad nu för oss och det är grymt skönt att kunna vinna matcher även om vi inte spelar på topp! Så nu en härlig 4:e plats i tabellen... Och uppåt ska vi!

Nu är det dags att kolla El Classico! Nej jag vet, jag är absolut inget fotbollsfan, men sånna här matcher gillar jag! Och kluven är jag, Jag hejar på Real om jag ska heja på ngt lag, men min man Zlaaatan är i Barca? aja.. dags att kolla!

Hejdå

Det ballade ur..

Igår fick jag sluta kl 12! Så himla skönt :) Jag åkte in till stan och mötte upp Johanna & Amela för att ta en fika och shoppa lite! Det blev en snygg tröja från H&M, samt lite underkläder & ett nagellack. Johanna lyckades också skrämma ihjäl mig med att "tappa bort sitt bankomat kort" Vi sprang runt som yra höns där vi hade vart, men det slutade med att det faktiskt låg i hennes väska... hahahah gud..

Så vart det en utgång igår med också. Det blev Nivå.. suuuupriiiise! Det var grymt mkt folk igår och det var asball.. Så länge det varade! :) Blev en otroligt tidig kväll eftersom att min vän inte mådde så bra, haha! :D No more fish-shots for us.. 

Min dag idag började ju inte jättebra, när man vaknar kl 8 och är CP bakis... Men det gick över lite smått och sedan vart det dags för hockey :) Jag, mamma, pappa, Agga & David var o kollade när Frölunda spelade lika mot Djurgården.. Tråkig match också..

Ikväll ska jag sova tidigt och ladda inför matchen i morgon! KIF möter sport.. Hoppas på en till vinst!! =)

Nu har äntligen Jay Seans album kommit upp på Spotify! As sköna låtar! Rekommenderas!!


A new start!

Johanna har börjat blogga igen, så då ska inte jag vara sämre... Bara att jag ska känna för det igen.. Hade ingen lust till det förut, men why not.

Just nu är jag mitt uppe i en praktik i alla fall. Skolan flyter på bra och så.. Bara att jag har en jäkla massa att  göra, men det var ju inte oväntat direkt.. hehe.

De senaste veckorna har det inte hänt något speciellt, veckorna rullar på som vanligt, helgerna är fyllda med superroliga utekvällar, handbollsmatcher och annat skoj. Så det är full rulle.

Torsdag i morgon, vilket innebär ett steg närmre fredag! Nu när man går i skolan är helgen otroligt efterlängtad! Speciellt när man skall ut med vänner och ha roligt! På fredag blir det utgång till Nivå med Joey. Ovanligt? nej.. Men lär inte bli på ett bra tag nu eftersom att Johanna har sjukt mkt på jobbet vid juletider.. Så på fredag ska vi ha sjukt roligt! =)
lördag blir det hockey med familjen och sedan kanske en liten mysig mys kväll med A om jag får som jag vill! =) (jag har planerat utan att personen vet om det, så det kanske inte blir så, haha) Söndag är match dag.. så ser den återstående veckan ut för mig!