Nyår!

Jahapp, Då vart det den sista dagen på året 2007. Det känns bra att få börja på ett nytt år, ett nytt kapite. Och vi får hoppas att detta blir ett lyckat år.

Nu ska jag dra mig uppåt o sminka mig, sedan bär det av till nyårsmiddagen o sedan fest. Hoppas det blr kul. =)

Puss alla mina glada o söta.
Hoppas att ni inte får för många fyllesamtal inatt.
Jag har en känsla att Fru Emma kommer att leta upp mitt numer på ngt sätt.
Alla samtal låter likadant.
Gott Nytt År. JAG ÄLSKAR DIG!!! DU FÖRSTÅR INTE HUR MKT JaG älSkAR DIG. (skrikandes)
hahaha, men det är väl bara charmigt o jag ser fram emot det. haha

Räääkfrossa

Idag när jag vaknade mådde jag pyton. Kändes som jag var bakis fastän jag inte hade druckit en droppe dagen innan liksom.  Det var inte kul. Men efter ett tag bestämmde jag mig för att åka in till stan ändå, hade ändå lagt undan mina jeans som jag var tvungen att ha. :) Och nu är dom mina och hemma hos mormor för uppläggning (lite för långa, men ack så snygga). <3 Sedan träffade jag mamma o vi gick o åt frukost på ett café. Gott gott.

Nu är nyårs festen fixad med :) Gött som fan. Och nej, nyår är inte överskattat. Bara lite kanske. :P haha. Jag ska iaf ha kul som fan. Mohaha. Jag Lina & Carris <3 

Nu är jag så mätt så jag dör. Har ikväll avnjutit räkor.

Pusspåer

"I've been dreaming.."

Förtrollad var underbar. Loved it.. och jag kan verkligen rekommendera den till aaalllaa :D En otroligt söt, rolig, sjuk, gullig film. Precis i min smak ;)

Jag råkade få Linas kvällsbok ner på datorn igår. Den var rolig den med.

Jag o Lina ska flytta till egen lägenhet.. ska bli roommates.
Ja, alltså inte nu. men någon gång.
Har planerat efter gymnasiet.
Och det hade ju vart en höjdare :D

Julafton nr 2

Igår var det dags för att åka ner till Frillesås där farmor & hans gubbe bor + mina små o söta kusiner :) Det vart ju mat såklart.. det enda man gör på Julen är ju såklart att äta.. Å på Juldagen är det ju som alltid lutfisk. Jag är inget jätte-fan av lutfisk, men man äter o håller tyst.. Det fanns ju lite köttbullar o korv till småbarnen som man kunde sno (A) Så vart man såklart proppmätt den dagen med..
Sedan var det dags för att öpnna julklapparna för den dagen..
Igår fick jaag:
- Parfym, Beckham Night
- 500 kr på H&M
- 350 kr på Ginatricot
- Smycken
- Shan "the man" Atci's gymnasieturné
- Ps2 spel ;D
- T-shirts från Monki, H&M & Gina.
- Overknees (love it)

I morgon ska jag o lina till stan för att kanske hitta ngt fint + att ta en fika & sedan se filmen förtrollad.

Ha det fint gott folk.

Då var julafton över..

Nu är det bara ett år kvar till nästa Jul, haha.
Dagen har varit trevlig! Ätit gott och mkt.. :P Fick en massa fina presenter som jag önskat mig, plus lite till :)
Startpaket på körskolan, presentkort på Gina + rocks, smycken (LOOOOVE IT), tavla, spel, film, morgonrock, tröja o lite andra småsaker. O i morgon får man presenter från andra sidan av skäkten med ;) vissa har det bra... hahah :)

Träffade pappsen idag med. Vi firade en liten minijul uppe på högsbo. Var kul att se honom igen.. men lite tråkigt samtifigt, för han var lite ledsen idag, längtade så efter oss och ville så gärna komma hem. Tycker så otroligt synd om honom så jag får tårar i ögonen varje gång jag ser honom ledsen. Skulle göra vad som helst för att byta plats med honom. Men men.. det tillhör tydligen sjukdomen att man kommer in i en period när man är ganska ledsen för saker o ting. Uscha mig. Men man får ha tålamod. Han är där han får bäst hjälp för tilfället och det känns bra..

Nu ska jag sova.
Hoppas ni har haft en fin Julafton.

PussoKram

God Jul!

Jaa, allesammans. Det är dan före dopparedan.. Idag har jag slagit in tonvis med julklappar med mami. Sedan åkte vi till allum för jag var in need av ett par glansiga fest shorts från ginatricot. Och hej, jag hittade ett par! Fanna bara dom kvar o de var i min storlek ;) Då blir man glad. Hittade också ett par andra SUPER snygga jeansshorts med hög midja. Så snygga. :D
Så de svarta silkes shortsen ska jag ha i morgon på julafton tillsammans med min tunika från MQ :) Kommer nog bli fint kan jag tro :)

Nu har jag o de andra smällt i oss den godaste Thaimaten jag någonsin har ätit. Fy vad gott det var, åt upp ALLT, så jävla gott det var va ;) Snart ska jag börja ladda inför uppesittarkvällen med bingolotto. Vi har faktiskt köpt lotter, gör vi varje jul :D Sedan blir det ny grilljerad skinka, sedan sängen i väntan på JULAFTON!! <3

I'm mrs she's too big now, she's too thin.
Älsar brittans nya låt. Kanske lite överraskande.. men den är BRA!

Hejdå so long.

Julstämmning...

Idag var det dags att väga sig igen, gick la bra. -0.9 denna vecka. Sedan var det ut på stan med morsan för att handla de sista julklapparna :) Men tack gode gud för att jag har handlat allt, för det var så SATANS mkt folk. Skulle aldrig falla mig in att åka in i helgen tex.. fyfan. =P

Åkte sedan hem för att äta, sedan in till stan igen för att träffa Benjamin :) Vi stack till Liseberg lite.. Mysigt som sagt.. Sedan tog vi ett café på avenyn. Satt o snackade tills vi upptäckte att klockan var 23.00 och min sista buss går 00.00, det var alltså dags att ge sig av hemåt.. :P Men hade i alla fall en trevlig dag med benji, har jag alltid med honom!

Har också inskaffat tre nya depend lack! LOOVE THEM. <3

Nu ska jag sooova.
Ha det fint allihopa.
Pusshej

Blows my mind..

Nu är det Jullov, fast jag anser att jag redan gick på lov i tisdags, eftersom vi vart lediga sedan dess :P men idag är det egentligen jag slutar.. Det skulle vart julmat i bamba idag, så efter gymträningen idag åkte vi till bamba för att äta en ,mysig jultallrik, vad får vi? SNITZEL. haha, Snäckan blev otroligt missnöjd med det.. men maten var god ändåå :P  Nu längtar jag till Julafton. Vill ha julmat & julklappar.  :D Det är mycket jag vill ha.. :P

Hade velat gå upp o ta en toblerone jag vann igår på Liseberg, och det var ju inte vilken toblerone som helst, det var stjärnvinst mina damer o herrar. :D Gott, men jag ska ju väga mig i morgon, känns lite onödigt att slänga i sig massa godis en dag innan. hehe.. Aja, vi får se hur jag känner mig ;)

image464
Jag, Tobbe & Legolas. :D

Jul på Liseberg

Nu har jag, Lina, mamma, Helena & hennes kompis vart på Liseberg. Så mysigt nupå vintern med alla lampor o så =) hihi. Lite bilder hittar ni på min bilddagbok.

Har ju också färgat håret :)
Ni kan ju få en bild faktiskt.
image463
God natt folks.

Utmaning

Hittade denna utmaning i Viktorias blogg. Hon uppmanade alla sina läsare att göra denna utmaning, nämligen att lista sina 5 favorit parfymer. Alla på bilden äger jag och älskar, Här är mina:

image462
1. Escada, Magnetism
2. Gucci, Envy Me
3. LaCoste, Touch of Pink
4. HugoBoss, Femme
5. Jennifer Lopez, Still.

Craig David är hot stuff


Ni kan inget annat än att hålla med mig o säga att man bara VILL HA HONOM!
Sexigt kallar jag det. :D

Prommis

Har hunnit med mkt denna morgon, haha i alla fall i jämfört vad jag brukar göra när jag är ledig. Gick upp kl 10 i morse, åt frukost. Sedan var det på med kläderna och ut o promenera med morsan! :D å nu har jag fått lite daglig motion.. även om jag skulle behöva mkt mer, ja menar en promenad är typ en droppe i havet mot det jag brukar träna. Men i morgon blir det en riktig jävla gymträning! moahah. RIKTIG, hör ni.

Så härligt att ha Jullov så jag dör.
Ikäll ska jag på Liseberg med mor, syrran, & Lina. haha, hon är som en i famlijen ;) hahahha..
Ska bli mys i alla fall =)

ha det bra folks.
Så ses vi någon dag ;)

English presentation

Again.. Idag presenterade jag hela julen för våran engelska grupp. Gick väl ganska okej tycker jag.. Tappa bort mig en gång, men sånt händer väl.. :P Hoppas att jag får bra betyg på detta i alla fall.. har gått ganska bbra i engelska detta året, så hoppas på VG iår igen, trodde jag inte.. eftersom att hon sa att engelska c var så mkt svårare... Men än så länge så funkar det lysande :)

Fick idag reda på att vårat företag har fårr stipendium!! 1000 kr och det är sååååå roligt! :D Det verkar som vi har lyckats med vår idé ;) Nu kommer vi att kunna vara ursnygga på mässsan, plus en otroligt snygg monter ;D Längtar.

Gjorde också en ändring på min studentmössa idag, Det ska stå: Sara ¤ Aspero 2008 och på baksidan 3HA1. Muucho bra ;) Längtar till det med (A)

snart ska jag äta o sedan ska jag sticka o färga håret <3 jag ska få tillbaka min gamla hårfärg!!! :D:D (L) Trivs mkt bättre som mörkhårig.. :)

har nu också jullov, bara gymträning  på torsdag, men den räknar jag inte med!! UNDEBART ELLER!!

Pusshej

Done..

Nu är änligen engelskan färdig. Den ska redovisas i morgon och jag vill verkligen inte det. Blääuh. Men men.. samtidigt vill  jag få det gjort... Sedan är det i princip lov =) Härligt.

Idag var det en härlig dag i skolan med.. skulle egentligen sluta halv 4 men lärarna ställer in lektioner från höger o vänster.. Så det ända vi gjorde var att prova studentmössor o beställde massa skit.. :P haha..

För mig blev det väl, mössa, champagne glas, visselpipa, kondomer & tröja. haha. trevligt trevligt. Längtar tills jag tår på flaket o SKRIIIKER. VI HAR TAGIT STUDENTEN....!!!!!!! 

Let's dance!

mmm, gillar den låten med Craig David.. men det vet ni väl redan..
 
image461God morgon, eller nää.. god dag egentligen, men jag har precis ätit frukost i alla fall =) Hahah, sönt o sova ut idag. Senare idag är det match, herligt herligt. Ska bli satans kul, har inte spelat på ett tag nu, senaste var då jag skadade mig och fick åka till akuten, inte så roligt förstås :P Men nu har jag återhämtat mig, tror jag.. Och är väldigt sugen på att spela!

Vann tillbaka lite på poker igår, efter en inte så rolig speldag, haha. OBSERVERA, det är på facebook så det kostar inget ;)

ha en bra 3:e advent! :)
SNAAAAART LOV!

Jag bjuder på en SEXIG bild på mig o Lina ^^

Vaccination..

image460När vi väl kom till cityakuten för att vaccinera oss var vi plötsligt fullvaccinerade.. skönt iofs.. men ändå, det ändå vi behövde göra var att köpa medicin för att slippa magsjuka.. det vill man ju inte ha om man ska till Thailand liksom.. Träffade några bekanta där med, lite pinsamt, men whatever.. :P ^^

I morgon är det match, mot Heid igen.. var ju inte med förra matchen.. och det var väl bra det, för det blev tydligen stortryk.. men vi får väl hoppas på en bättre match i morgon =)

-12 kg nu, jätteglad! :)

God natt folks!

Dagens blogg!

Hihi, igår vann jag dagens blogg.. En tävlig Lolita alltid har! Så nu är hon så söt så att hon skickar hem ett body butter från bodyshop till mig! Kul! :)

I Morgon ska jag ta spruta.. ganska tidigt så jag måste sova nu..
Pussohej

Torsdagkväll= nästan helg

Jaopp, det har vart en trevlig dag. har spenderat nästan hela dagen med min bästiizzz Lina, nej förlåt.. fjortisstadiet har jag nog kommit förbi.. Men i alla fall. Deg gymm i morse, sedan har jag bara suttit framför datorn hela dagen tills jag skulle träffa Lina i stan igen.. Jag har egentligen viktigare saker för mig än dator just nu, men det förtränger jag så mkt det går. ^^

Hot Stuff - Craig David
Gillar vi, men om jag får säga något så tycker jag mest att det är Craig David som är Hot Stuff ;) haha

Nu ska jag kila.
Pusshej

Top Model

Hawa vann, inte oväntat och inte vad jag ville.. men men..

har inte skrivit på ett tag ja vet, men jag orkar inte just nu.
mycke plugg denna veckan.. sedan kommer jag tillbaka! ;)

Nobelagen

Det innebär att min mamma har namnsdag, så grattis säger vi till henne! ;D

Sitter här o är lycklig, lyssnar på Amanda Jenssen nivet, från Idol. mmmm, hon är såå  jävla grymm. Det var bra att hon inte vann, för nu kommer hoon göra en grymm platta som jag kommer köpa med en gång! Shit va bra hon är. :D

I morgon är det Julmässa på skolan, vi ställer ut våra produkter o ni är så välkomna ;D Kl 18.00 på kviberg! Kom dit vet ja.

Religion

Äntligen färdig med ett 6 sidors arbete i religionen. Skönt att det är över! Nu är det bara hoppas på att det blev bra enligt läraren.

Nu ska jag o mamma dricka glögg :)

Pussohej

gym-torsdag

Träffade både Emma & Linda på gymmet idag, Emma sprang på andet o svettades, och det kan jag säga, Det gjorde inte jag :P haha, men idag var de ändå inte så slappt som det brukar vara, körde ändå ganska mycket idag o det känns i armar och ben. ;)
Åkte också med Lina in till stan för att käka på paprika, hon skulle också köpa jjacka o julklappar =) Sedan åkte jag vagn hem och med allt vad det innebär, ATT GÅ LÅNGT UPP FÖR MASSA JÄVLA BACKAR. Och JA, jag blev SVETTIG med min VARMA VINTERJACKA. Puh, haha.

Det är också andra saker jag stör mig på, en fucking bitch som påstår att Linda var tyken i telefonen när vi ringe upp för att säga att vi var redo för att skicka iväg leveransen, Fy i helvete vad jag inte gillar den personen just nu, det var ju rena sama påhoppen på Linda och jag tycker synd om  stackarn som försökte vara så trevligt som gick när man paratade med henne (jag stod bredvid) Näe, nu ska jag sluta klaga.

Puss o hej leverpastej. MOHAHAH.

Häligt med ledighet

Idag var det ingen skola för mig och mina kompanjoner i företaget, vi jobbar på o ligger så mkt före så det fanns inget för oss att göra idag, så läraren gav oss ledigt! :) Superhäärligt! Jag istället idag spenderat min tid åt att skriva lite på min religionsuppgift som ska vara inne på måndag, långt ifrån färdig, men jag kommer nog hinna utan att känna mig för stressad, smart som jag  är börjar jag oftast alltid för sent... Och jag lär mig ALDRIG! :P

Har också tränat, känndes bra. Men nu är jag lite småtrött så sa nog sova:)

Glöm inte att gå in på våran nya hemsida som ni hittar
HÄR!
Beställa kan ni göra, genom att mejla oss, ringa, eller via blogg.. men allt finns ju på hemsidan som sagt..:)

God natt på er.

Tom Fletcher!

Oh, här har vi en kille jag är lite förälskad i. Världens sötaste Tom! :D Of course a member of McFly ;)
image458image459

Tjejkväll

Snart kommer Lina, och sedan halv 6 kommer de andra tjejerna =)  Vi ska ha en myskväll, men lite julkänsla kan man säga, pepparkakor, lussekatter, tomteskum & julmust.. :) Plus massa andra onytigheter såklart. hehe. Sedan blir det såklart singstar med ;) moahahaha. Jag måste ju försvara min titel som mästare ;D

Ska ha min nya snyygga klänning från Ginatricot! :D <3 love it, det blir en bra nyårsklännig med! :D