skit-judo

Nuu har jag kommit hem, duschat, ätit, varvat ner efter träningen.. Den där Judo fys träningen tar kål på mig.. Kommer nog inte kunna röra mig i morgon, mina armar är som spaghetti! usch o fy... bläbläblä..

I morgon blir det mysdag med Lina.. Ska till stan (så det var inte alls sant det ja skrev innan om sista gången på rean) ta en lunch o sedan hem o kolla film o äta mat o bara dega.. hur gött som helst!

Är inte trött, så säg vad ska jag hitta på..

Pussen

Mellandags "rea"

Mellandags rea var det ja... Jag åkte in till stan kl 10 för att möta upp Jasna. Självklart hittade jag min älskade kavaj jag har gått o dragit i på Zara.. Men det är klart jag ska ge mig på de dyra sakerna.. Den hade kostat 799:-, du var det 599:-... Inte jättebilligt, men jag var tvungen att ha den! Sedan köpte jag en slags korsett på Wekday med, för ynka 150:- Nu ska jag inte ge mig ut på den där rean mer tror jag, finns egentligen ändå inte så jäkla mkt snyggt...

Nu tror jag att ja ska ta mig ett litet powernap.. känner mig jättetrött..
Och jag orkar ingen Judoträning ikväll.. uhuhu...

Fredag i bilder

Johanna bara suger o suger!


Men smiiiiile då


Pinglorna på vift


Sara är glad över att årets sista Fridays var galet roligt!


Joey och jag tackar för oss, för detta året..
Vad vore fridays utan oss... mohahaha


Slutligen: Johanna, du har blivit en kvinna! Så sexiig! Wow!
;)
Hoppas alla fattar...


Juldagen - Årets fest dag

Julen har vart mysig, har gått fort som fan!! Men skönt att den är över också för den är lite jobbig också haha, jag är nämligen inte julens fan nr.1. Men den firades faktiskt hemma och har fått massa fina klappar & ätit alldeles för mkt mat!! Det var, mat, kalle (jag däcka i soffan av mat-koma), julklappar o lite roliga julfilmer.. Sedan kom A på ett litet besök lagom på julaftons kvällen hahah.. ;)

Juldagen spenderades hos mormor o morfar, åt ännu mer mat o blev proppmätt igen.. Sedan var det dags att göra iordning sig inför feest! Juldagen är ju årets festdag nr 1! Och vi planerade att ge Nivå vårt sista besök för iår i förhoppningar att vara lite roligare än vad det har vart de sista gånerna..
Vi åkte in så vi var där 11, vilket är snortidigt i vanliga fall, men med 2000 pers uppskrivna på listan ville man vara där i tid. Och herre min gud... Jag och Johanna höll på att sätta i halsen när vi kom fram, det var såååå sjukt mkt folk! Det var att stå i kö i ca 20-30 min för att komma in... Jeeesus... Men värt det var det, det var mkt roliga folk (äntligen) och vår favorit DJ spelade! Och sån sjuuukt bra musik så man inte kunde göra något annat än att dansa fötterna av sig. Sagt och gjort, Idag gör mina tår jätteont! hahah

Bilder kommer kanske senare om ni är snälla

PuzZzen


En dag på stan

Idag sov jag ut, sköööönt! Sedan vart det en sväng in till stan för att hitta en snygg party top. YEs yes! Äntligen hittade jag en. En riktigt nice ifrån Topshop och sedan en snygg kavaj ifrån H&M min outfit inför party juldagen är fixad! :) Jag och Lina lunchade och tog en kaffe på Espresso house, myyysigt.
Glömde löpa party feets, hittar inte min ena...  dumbass! Och måste verkligen ha dem från Bianco, ngt annat alternativ finns inte, de är heeelt underbara!

Får se vad Sara hittar på i morgon, kanske en sväng till Allum o köper de där jääävla party feetsen...

Puss

Hallå där kött o blåbär

Nu har snön även kommit till Göteborg.. Och mina känslor över det är väldigt blandade.. Jättefint, men jättekallt!

Min helg har jag ju spenderat i vår huvudstad Stockholm tillsammans med Jasna & Vesna! Helmysigt! Var framme i fredags vid 2 tiden, stack ut på stan med en gång för att kika lite i city =) Sedan blev vi bjudna på middag hos farfar, efter det var det utgång som gällde, egentligen var ingen jättepepp för vi var lite trötta. Men det blev ett besök på Ambassadeur, vilket var bra att ha besökt, för nu vet jag att jag aldrig mer ska dit.. haha dö-tråkigt! Såg dock massa kändisar, det var de enda den kvällen bjöd på. hehe.

Lördagen var jättemysig, vi åkte in till gamla stan o gick o myste =) Sedan in till stan och shoppade, träffade Laila (jasnas vän) som var huuur skön som helst. Hon gav oss en rundvandring i stan och sedan hängde hon med oss hem o käka pizza o förfesta. Hon fixade också free tickets till en klubb som hette grodan. En jättekonstig lokal, det var typ inuti ett köpcentrum! Helknas, kan inte förklara.. Men det var hur ball som helst. Spelade sån skööön musik & vi hade jättekul =)

Klockan blev väl halv 3 o vi skulle dra vidare till Berns, som tydligen är ett fett ställe. Men när vi kommer stänger rnb golvet (terassen) kl 3 och vi var ändå tvungna att betala 160 kr. Och nerevåningen var inte för "vanligt folk" VADÅ VANLIGT FOLK? "Ni måste stå på listan" Listan i mitt rövhål, vi avslutade den kvällen utanför Berns arga som små bin. haha Jävla vakt och jävla Stockholm.... Men Stockholm förtjänar absolut ett återbesök i sommar då det är mkt finare och härligare! Och så ska jag in på Berns vare sig de vill eller inte, haha. Okej ska inte gå dit så sent... Men resan bjöd på många skratt & nära döden upplevelser i form av att Sara halkar runt på Stockholm OSKOTTADE gator! hahah

Det var så jäääävla kallt i lägenheten så vi satte på ugnen o öppnade luckan :P


Innan utgång, Barbara & jag


Vesna läser karta innan utgången, haha. Vi var grymma på att hitta tack vare vesna;)


Party på grodan!


Ute på stan o myser =)


Jag har så ont så..

Jag bara har luust att slå någon! Stukade (tror jag) foten på träningen idag.. Och det var inte en vanlig stukning mina vänner, det small till i foten o pang där låg jag o skrek på golvet! Fy fan i helvete vad jag har ont...

Innan denna dag blev ett helvete har jag vart och jobbat:) ska även göra det i morgon med. kul!

Nu ska jag vila foten med att sova (förhopnningsvis)

Godnatt

Idol med fjortisarna

Igår var jag och Jasna på Idol i Scandinavium. Det var vi och alla tupperade fjortisar.. haha herregud.. Men gud vad det var bra! Helt sjukt kul faktiskt! Bäst av allt när mina gamla idoler Weslife sjöng! Jag sjöng med så högt så att jag tycker synd om dom som satt bredvid mig. haha. Men nu är det i alla fall rätt folk i finalen.. Fick rysningar i hela kroppen när Erik sjöng.. Han är helt galen.

Jasna har mitt minneskort till kameran så, bilderna kommer väl inte riktigt än.. Men de koommer!

Nu ska jag börja lite på min tenta.
Puss

IDOL LIVE IKVÄLL

Nu ska jag alldeles stax sticka till stan. Jasna bjöd med mig på idol ikväll när de är här i Göteborg! =) Ska bli väldigt trevligt! Hade velat gå på efterfesten med dom med på PUSH ikväll, men en vit helg, vit helg! haha. Blir party nästa vecka istället! ... Så nu är jag färdig sminkad och påklädd för denna kväll! kameran är med, så bilder kommer !

Och matchen igår.. Spelade lika och mer säger jag inte. Vi skulle ha vunnit i alla fall.

PUSS på er =)


Russian Roulette

Älskar Rihanna, hennes nya låt Russian Roulette är jättebra!

Idag var jag tillbaka på praktiken =) Det blir roligare och roligare ju mer man lär känna barnen. Har ju redan vart där en vända, men denna gången är det 10 gånger roligare och så himla skönt att de gillar mig =) Nu ska jag bara få ihop min lilla uppgift nu i slutet av veckan.. Kanske till o med blir till helgen..

Min helg kommer så lugn den bara kan bli.. kanske blir bio besök med syrran eller något.. Ska kolla lite efter julklappar också! Jag orkar inte vara ute den 22e-23e dec och störa mig på allt folk ute på stan.. haha..

Idag har jag också vart på magnetröngen för min lilla fot som ibland krånglar.. Usch vad jag hatar det.. Sådan panik känsla är inte rolig att få när man ligger där helt hjälplös i en typ kista hahah..

Nu ska jag dricka kaffe!!!
PUSS