Into the night

Into the night med Santana ft Chad Kroeger är den bästa låten just nu. I just love it! Älskar Chads röst så det är klart jag gillar denna med ;D

Nu har jag nästan packat klart. har vart som en yr höna här hemma hela dagen. Men nu är det bara småsaker som ska ner :) Jag kan inte riktigt förstå att vi åker redan i morgon =D ska bli så underbart härligt!! Och det var härligt att pappa tog det bra med =) Jag är så glad att han har bbörjat bli bättre nu :) <33

Nä, detta var probably det sista inlägget nu innan jag åker. Ni kanske får lite semester update från thailand kanske. Så håll utskik! :)

Snart åker jag till ett bättre ställe..

Hihi, japp. På tidag åker jag till Thailand. Gött som fan ska det bli! Ska nog gå lite tidigare från skolan i morgon med.  Måste hinna med att packa allt o så.. har inte gjort det än.

Ska bli skönt att ta det lugnt ett tag. Och det ska också bli skönt att slippa en viss persons  jävla skit snack all the time.. Men sedan kommer jag ju sakna alla mina underbara vänner här hemma såklart =) Men jag tänker inte tycka synd om er här hemma i kylan. inte det minsta ;) haha.

Har idag spelat match, kollat på Kalla Fakta, då det handlade om Nathalie, en gammal klasskompis till mig för 2 år sedan..

ne, allt för idag. ha det nice.

Make Up

106334-480
jag köpte två ögonskuggor av Emma från Make Up Store. till ett reducerat pris =)
De är skitfina. Och hon är galen som sålde dom. :D
O love it anyway. Trixade lite med dom idag.
Och det här är resultaten, som sagt så blir itne bilderna så bra..
men men.. lite ser ni väl i alla fall?

Stackarna.

Det är verkligen ed sorg i hjärtat jag såg Sverige förlora mot bajs Tyskland idag. De var ju så bra! Och de var ju värda att vinna. Men.. det var de otroligt dåligt lagda straffarna som avgjorde. men men, good job Sverige. Synd att ni bara inte gick vidare. Då var detta EM avslutat då... Suck.. Det som har vart så kul :) MEN, det är j faktiskt en match kvar..

Nu sitter jag här och är JÄTTE trött. Ska nog sova snart.. har skolträning i morgon bitti. Och då måste man vara pigg o kry.

Hejdå vänner.

WOOOAAHOOO

Foto:Scanpix
Nu jävlar mina damer och herrar är det snart dags.
Kl 19.20 smäller det. Och jääävlar vad jag ska heja!
Love it. You gotta love it.

Sara är trööötttt...

kanske var det för matchen vi spelade igår. Är helt slut känns det som. Skulle kunna sova här och nu. Men det blir inget med det. Ska hoppa träningen ikväll. Jag orkar inte träna + att jag har TVÅ jävla lårkakor sedan igår som inte är att leka med. Det gör ONT! Och sedan spelar ju faktikt Sverige.. Och jag hade inte hunnit hem till matchen eftersom jag skulle åkt spårvagn.. ^^ thihi. Nu gäller det verkligen att alla är med och hejar fram Sverige till en seger.. För det är nästan det enda alternativet för dom att gå vidare.. Visserligen ett lika resultat med.. men det ska man aldrig sträva efter...

BTW så är vi med i tidningen idag. ^^ hoho.

My baby!


Kan ni förstå? Heath Ledger hittades död igår kväll svensk tid.
Jag blev helt chockad när jag läste detta.
Åhhh :(

Handboll..

jaa, det är mer handbolls snack än vad det brukar vara i min blogg just nu. Men det är väl inte så kontigt när handbolls EM är i full rulle. Och de senaste updateringarna får ni såklart hos mig ;) hahaha.. Nej, men en mycket spännande match som fick mig att sitta i soffan o svättas de sista 10 minuterna slutade 27-27 och Sverige var mkt nära på att förlora. Men bra jobbat ändå. Fastän jag tyckte att de skulle ha vunnit. men sånt är livet o de har en väldigt bra chans att gå vidare =)
Och Ahlm var ju grymm såklart... ;) OCH Svensson. Holy mother of god...


Men slutpratat om det. I morgon har jag en jvla sovmorgon, får sova till 10!! :D Är det inte underbart.. men sedan har vi svenska B med Lisa fisa... inte riktigt lika kul kanske... Bläuh.

God Natt folks.

Snacka om irriteerande..

idag efter skolan skulle jag in till stan för att hämta ut en ögonskugga som jag har betalt för, men som bara inte fanns när jag var där på sminkkursen. Det skulle kommt i fredags. har de kommit än? närru. Så jag åkte in till stan i onödan, men jag fick mig en god kopp kaffe. kanske en ny favorit.. Latte vanilla. Sketa go.

Nu längtar jag till Sverige matchen ikväll =)

Puss på er.

Heja Sverige!

Idag ska vi heja fram Sverige till en ny seger såklart! Jag ser fram emot det som fan. För handboll är så jäääkla kul att se på när det är landskamper. Love it. Fast jag är alltid så här uppspelt när det är stora mästerskap i nästan all idrott.. Tex. Handboll då.. Hockey & Friidrott. Då jävlar kan jag inte vara någon annan stans än framför TV:n.



Träningsvärk som f*n

Efter ett SKIIIIT jobbigt pass idag kommer jag nog ha fete träningsvärk i morgon bitti när jag ska kliva upp ur sängen. Jag längtar INTE. :P Men jag tyckte ändå att det kändes hyffsat lätt idag när vi sprang så det var skönt :) Men som sagt.. jag känner hur träningsvärken kryper sig fram faktiskt.

Medans jag låtsas att Marcus Ahlm ligger här bredvid mig så säger jag hejdå till er för idag.
Puss&Kram

Schoool

Jahaja. Sitter i skolan med Tant Lina nu. Vi har precis tränat o ätit. Kul kul... Sedan har vi religion o bokföring. MINDRE roligt.

Jag sitter också här o tänker på Marcus Ahlm. Haha nej, det låter lite töntigt. Men ah. Jag är kär tror ja. Å det är ju ovanligt att jag inte blir det i kändisar ;) hhahahah... Ska bjussa på en heting bild! :D

Mumma ;)

Marcus Ahlm


Jag tycker att Marcus Ahlm till vänster är:
S E X I G
som in i helvete.
Jag vet inte varför. Han är ju inte över snygg direkt, men fan. He's HOT.
kanske för att han spelar handboll eller ngt... ;) hahah <3
MEn... han har tydligen fru o barn... haha.

Blä-helg

Vart en TRÅKIG helg. Lördagen förstördes med att vi skulle jobba i hallen hela dagen. Tråkigt. Plus att jag fick så jäävla ont i fötterna efter att ha stått upp en hel dag. Suck. Efter det åkte jag o Lina hem till moi. Åt tacos, ostbågar och gjorde en cheesecake. Gotttt.  O så spelade ju Sverige också =) Så det var allt en mysig kväll, men en sådan jobbig dag.

Idag har vii blivit intervjuade av en journalist som jobbar på den lokala tidningen där Linda bor. Så vi ska få ett repotage om oss i den tidingen! Skitkul=)

Orkar inte skriva mer. Känner mig inte motiverad ;) haha
Upp tidigt i morgon för 2 timmarspass med Karin o resten utav 1:a kluddarna ;)

God natt på er.

MED I TIDNING!



106334-479

Vi är så framgångrika så vi ska få ett repotage om vårat företag i tidningen. Visserligen i den loka tidningen där Linda bor, men hey! Det är svin bra ju! :D Wihooo. Vi kommer att bli kändisar ;) hahahahah. Kanske inte..

Dagens shopping!


106334-478
Innan vägningen tog jag en runda på stan med
Tant Lina.
Det blev detta ovan, men jag fick så jävla ont i fötterna.
Valde fel skor helt enkelt. Men det var det värt.
Gick ner 1.8 denna veckan. Allt som allt: -14.1 kg.

3 saker....

3 filmer jag sett om och om igen:
1) Pretty Woman
2) Snuten i hollywood
3) lilla sjöjungfrun

3 ställen jag har bott på:
1) Bergsjön
2) Bergsjön
3) Bergsjön.... haha

3 TV-serier jag älskar att titta på:
1) Prison Break
2) Desperate Housewives
3) Gilmore girls (stavas det med ett L?)

3 ställen där jag har varit på semester:
1) Thailand
2) Dominikanska Republiken
3) Rumänien och 20000 andra länder typ... :P

3 av mina favoriträtter:
1) Allt om har med kyckling att göra
2) Tacos
3) Pizza (som jag inte har ätit på ca 4 månader, jag är stolt)

3 ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1) Jag säger som Lina, i Norge o heja på Svenska handbollslandslaget!
2) I Thailand (2 veckor var typ)
3) Hos pappsen

3 saker jag ser fram emot:
1) STUDENTEN
2) Att pappa snart blir bra och kan flytta hem!!!
3) när jag flyttar hemifrån

3 saker jag är bra på:
1) handboll skulle jag tro
2) bråka med min syster som har seriösa problem med sin attityd.
3) Banta, hahahahah.

3 saker jag är dålig på:
1) Städa
2) göra läxor
3) lägga mig i tid

3 jättebra band/artister/låtar man kan lyssna hur mycket som helst på:
1) MclFy
2) fall Out Boy
3) Mika

3 saker jag vill ha uppnått under min livstid:
1) Skaffat mig en bra utbildning o jobb
2) bildat familj
3)  blivit handbollsstjärna

3 perfekta tidsfördriv:
1) TV
2) Dator
3) Sova

3 saker jag inte kan leva utan:
1) Min IPOD
2) familjen och vänner
3) Handbollen

Make Up Store..

Idag har jag gjort min Make Up Store sminkning + att jag fick plocka produkter för 500:- Gjorde en fest-sminkning såklart=) Så jävla snyggt blev det. men det syns tyvärr inte lika bra på bilderna.. Men hon sminkade ina ögon i blåa starka färger. So damn snyggt!
image477

Inne & Ute lista

Gott folk.. Här kommer den. Och det är MIN lista. Alltså vad FUCKING JAG tycker. okej? :D
image476
1. Nicole vs Lindsay. Ingen tvekan att Nicole vinner. Det verkar som hon börjar ett nytt liv nu när hon har Bebben & Joel. Utan massa svält sjukdomar. Under graviditeten har hon sett väldigt fräsch ut... Lindsay vill jag inte ens prata om. Hon ÄR skandal.

2. McFly vs Tokio Hotel. McFly är bra trallvänliga o snygga. Går hem hos nästan alla. Tokio hotel är bara jobbiga och det har gått för långt nu. De har väl hamnat i det där fjortis träsket.. Och hallå. Bill ser ut som en tjej!

3. Förtrollad vs Charlies änglar. Förtollad är en underbar "hipp" disneyfilm. Medans Charlies änglar borde raderas ut ur arkivet...

4. One tree Hill vs Day's of our lives. OTH kommer med en ny säsong och det gillar vi! Våra bästa år.. Snälla hjälp mig. Nog den sämsta serien som någonsin gjorts...

TACK FÖR MIG! :D
Enjoy!

Ni vet.. Gym torsdagen..

Japp. Det enda jag har för sig på torsdagar är Gymträning. Men nu ska vi inte prata träning direkt. För vi mest latar oss. Men det vet ni nog vid detta laget.. haha, vet inte varför. Men det har bara blivit så. Vi har ingen motivation tilll gym på torsdagar ;) så är det bara. Vi är tillräckligt tränade ändå, så det är ingen fara direkt ;)

Min ute och inne lista verkar vara väldigt populär och eftertraktad. Så måste skynda på med den.
Skämt o sido. Men för att ha något kul att göra så blir det en sådan =P

Puss på er.

skit dag typ..

Idag har det vart en tråkigt dag. För det första har jag gått runt o irriterat mig på men speciell person. Som jag dock inte kommer hänga ut här eller så.. Men ack så irriterad. Sedan var det en sådan där tråk-dag i skolan med bara en lektion, där vi typ inte gör något. Jo, jag o Lina spelade Texas hold 'em och diskuterade reglerna med våran lärare... :P
Stack o solade idag efter skolan. Sköööönt. Jag i princip somnade... =) haha. Måsta fuska lite nu innan Thailand förstår ni ;)

Hade tänkt att göra en ute och inne lista för skoj skull. Lina kom upp ed förlaget idag på lektionen. Men den kommer nog i morgon. :D Och det är vad JAG tycker är ute o inne ;)

ja just det.. vi spelade ju match förut.. Vi var icke så bra denna gång. Blev ett lika resultat. men får vara nöjda med ett poäng iaf...

I morgon ska jag på smink rådgivning på Make Up Store! :D Samt handla för 500 :-

Gynning alltså..

Hon är överallt och ingenstans. Hysterik, men rolig. Jag hade själv inte klarat av 8 ungar, så jag förstår henne! Men jag tror att jag hade lyckats bättre med att steka korv.. Åtminstone.. :P Men men, hon är ball o rolig och bjuder på sig själv. Men ack vad hon kommer få skit för detta.. Tror jag..  Detta program kommer jag att följa i alla fall ;) :)

Detta HEMSKA väder alltså..

Blir så trött på Sveriges ständiga regn. Snart flyttar jag till Karibien eller något (A) Nä, men jag slipper faktiskt detta väder snart. Om ca 2 veckor åker jag till Thailand, så det lär ju bli gött det.

Det var en hemsk eftermiddag idag. 2 timmars Engelska C är det nog ingen som vill ha. Plus att jag var så jäkla trött idag. ZzZzzzz... Men det är ingen träning ikväll så det ska bli skönt att bara dega framför TV:n och datorn hela kvälla. O så börjar vi  ju numera 11.30 på onsdagar så det är lika med en härlig sovmorgon!

Glöm inte "i huvudet på Gynning" 21:00 på kanal 5 ikväll.
Jag ska LÄTT se det. Hon är så löjligt rolig. Jaa, puckat rolig.. :P
image472


Zzznaaark..

Sitter i skolan o väntar på att Nät C lektionen skall börja, det är som vanligt.. inga här när vi ska börja... :P
Idag är jag så jäääävla trött. Vet inte varför. Kanske la mig lite försent igår kväll, vad vet jag. Eller för att det är en tidig dag i skolan.. Tror att jag skulle kunna somna precis här vid datorn. Men det hoppar vi över.

Nä, nu kom Lina. Have to go.

Idrottsgalan

Alltid lika kul md sådana här fina tillställningar. Synd bara att man inte kunde få vara gäst där :D MEN, järring(?) priset skulle gått till Kallur. Inte Zlaaaatan! nej nej nej.

men men, vad ska man göra.
Nu ska jag i alla fall sova.
För att orka den tråkigaste dagen av alla.
Nämligen tisdagar.
Dom suger.
God Natt!

Mätt

Nu har jag precis ätit. Det blev lax a la Sara idag. Ja, det är faktiskt jag som har gjort den. Det var väldigt svårt förstår ni. bara lägga laxen o såsen i en form o salta o peppra o sedan in i ugnen ;) Men gott som tusan var det i alla fall =)

Snart ska jag iväg till träning o ställa min tränare mot väggen. Ska fråga han en lite svettig fråga ang. förra matchen. Han har inget annat val än ett ÄRLIGT svar.

jag sov inte i natt, vart grinig hela dagen. O allt är min tränares fel.

Fick tillbaka min religions hemtenta. Skönt att jag fick ett VG i alla fall :)

Puss o Hej

Congrats!

Grattis till Emma som har tagit körkort idag! Jag är stolt över dig snäckan. haha.
Emma: Vet ni vad?
Jag & Lina: VAA? VADÅ?
Emma: Jag har tagit körkort...
Jag & Lina: Näääääää! Fnissssss hihihihihihihihih. GRATTIS!

Nu sitter jag i skolan efter en jääääätttteeeee jobbig träning...... not. Vi gjorde i princip INGET, eftersom vi bara var 5 pers. Kul.  

Ne, nu ska jag göra ngt.

Tävling!

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Klart man är med o tävlar. Har velat beställa hem dom där snygga örhängerna länge!

Fan va härligt!

Japp, kom hem från hallen med en jääävlans go vinst idag! Mötte ett utav topplagen. Aranäs. Oh jag tror vi vann med 7 mål eller ngt! Åh fy va gött. Sedan att jag är arg på min tränare att jag inte fick spela lika mkt som jag brukar få är en annan sak ;)  Men jag tror jag vet varför. Men jag ska i alla fall fråga i morgon. Man vill ju inte bli bänkad på det viset när dom har sagt att jag är 1:a spelaren på min position. AAja, whatevvaah! :P

Måste tacka
Maria för hjälpen.
Hon fixade till min header. Och visst blev den snygg?
:D:D:D:D Äntligen en som ser proffsig ut ;)

Skola i morgon. Det orkar jag INTE med. Bläuh.

Sunday morning rain is falling..

Ja vet, har haft den överskriften förut, och det regnar inte heller.. men whatever, det låter bra :P

Det var i alla fall härligt att få sova idag med. Fast det är ju lite tröök med söndag bara, det är det alltid. Segt som fan. Och senare idag ska vi spela match. Med A-laget. Och våran bästa spelare är borta. Härligt. Nene, men vi får göra vårt bästa helt enkelt. Så kommer det säkert att bli bra.. =)

Nu ska jag pallra mig upp och äta lite frukost hade jag tänkt. Just nu ligger jag i sängen med datorn, lagom bekvämt! :)

Ha en bra dag folks!
See ya.

Tävling

Är med i en tävling om ett par spersnygga satinpums. Någon måste ju vinna ;)
LÄNK!!!!

Ny design, tack!

Jag vill ha en ny o snygg design i min blogg.
JA, igen.. Men jag vill ha en snygg.
Min är liksom inte proffig. Den är amatörig.
Men det är ju bara för att det är jag som har gjort den!
Gillar
Lindas och Marias 
De är sjukt duktiga på det med!!

Balklänning

Nu har jag och mamma vart i en tygaffär o beställt ett mönster på min balklänning. Åhh, den kommer bli så fin =D En tubklänning of course, som ska vara svart med en liten röd detalj. Kommer nog bli supersnyggt!
Har letat efter en bild på internet som liknar min, men hittar ingen. Min är snyggare. haha.
Nej, men den kommer inte att vara så speciell i designen, en enkel slät tub klänning. Och så vill jag ha den i svart för alla andra kommer ju som vanligt i baby färger som rosa o blå ;)

Jag är hungrig o vill ha tacos.
Puss&Kram


Sooova!

God Morgon gott folk. Gud så underbart att sova! Så härligt med ledighet!
Snart ska jag äta frukost med mamma, Helena är iväg på spinning med hennes lag. haha, SYND!
Sedan ska vi åka iväg till en tygaffär o hitta ett mönster till min balklänning som jag ska sy upp i Thailand.
Woho, snart åker vi! Ska bli så underbart!
image470
image471

Match dag

jaa.. som jag sa innan vare ju dags för match idag. Det var dags för Sävehof som vi alla vet är bra o ligger väl 1:a i Junoir elit..  Vi hade en plan. Och följde den nästan exemplariskt, och det resulterade att de bara ledde med 1 boll när det var halvlek. Vilket vi då tycker är bra eftersom de just nu är göteborgs bästa lag. Men, vi skötta oss ganska bra och det blev väl högst 3 bollar till slut. En helt godkänd match, med tanke på att vi inte hade några planer att vinna den direkt, utan bara att göra ALLT vi kunde men den tunna truppen vi har nu. (jo, jag fick spela m9 denna match.. då fattar de som förstår sig på handboll att vi inte är så många för tillfället;))

Efter att ha fått lite goa fylle sms från Emma ska jag snart lämna bloggen för idag.
Kanske till och med ska läsa på min eng bok. The Devil Wears Prada. Må gud vara med mig. DEN ÄR TJOCK.

God natt

Ljust vs mörkt?

image469
Ja.. vad tycker ni gott folk?
Själv trivs jag bäst i mörkt.
O därför är det nu mörkt.
Men vad tycker ni?
 Kolla inte hur jag blev på bilderna, för en av dom är ganska inte okej;)

You're so hot hot hot hot.

Yeah, sitter o lysnar på Kiss Kiss med Chris Brown. And I like it a looot ;) Det är Johannas fel :P Haha, nej.. men det är ju inte så att jag brukar sitta o digga till Rnb direkt. Eller nja, det blir mer o mer.. Tycker att klassen på den sortens musik har höjts lite ;)

Men men, idag var det den första träningen på en fredag för min del på ett väldigt bra tag. Men det är ju bara för att jag läser domarkursen.. o den krockar med träningen. Men det var ganska kul idag. Bara ganska. Blev lite långtråkigt med samma övningar i en längre period. Men vad ska man göra ;)

Ska snart iväg för att spela match. Möter sävehof. Jippie.... haha.
MEN, vi vann över S-hof i onsdags så... (inlägget gick inte att publicera)

I'm out of here.

Fuck Svenska B

Idag började vi 11,30. Skönt! Men hade en lektion där vi typ inte gjorde ngt alls.. Sedan var det dags för Svenska B som har börjat igen... Vi hann inte läsa färdigt den kursen i tvåan. Men såklart visade det sig att vi inte hade ngn svenska ´just idag. Mindre härligt... Dumma Lisa. Men men.. vad ska man göra.
Så vi åkte istället in till stan o tog varsin kaffe på mcdonalds. Gottis.

Nu sitter jag här o väntar på Lina, sedan ska vi dra iväg för att spela match. I Partillebo hallen. =)
Önska oss lycka till ;)

Puss&Kram

You're the stranger that confuse my heart

sholahopp friends. Mina besökare har ökat ganska mkt det senaste och det är kul! :D Jag är ju inte i den klassen som Kenza o brudarna.. men så många besökare kommer man aldrig kunna få;) haha.
Har ju också ändrat desigt lite här i blogga. Det är väl kul med lite förändring.. Men jag är inte bra på det. Där är en sak säker. haha. Men det är i alla fall snyggare än att ha en utav standard designerna.. För dom är INTE vackra om man säger så...:P Sedan kanske min är lite VÄL för extrem, men det skiter vi i, jag sticker alltid ut från mänden ;)

Idag var det ju första dagen i skolan.. Lite blandade känslor där.. Gött o komma tillbaka till mina babes o det dära.. men skolarbete suger ju ganska hårt :P men men, det är 22 veckor kvar till studenter har Emma fru räknat ut. Det ska vi räkna ner till! :D

Idag har jag haft en slapp UF lektion + att vi hade en Te provarstund på engelskan, ganska kul, men äckligt. Dricka te utan socker är ingen hitt. haha. 

Numera har jag ju också sovmorgon på onsdagar. Börjar 11.30 och det är ju inte liiiite skönt, eller vad säger ni... ;) image468


Skola igen..

Jahaja, då var det första dagen i skolan för iår. Gillar det inte, men man får ta sig igenom 1 termin till. Sedan är det friihet.
Sitter här o väntar på att vi ska få gå till bamba, för jag är så hungrig så att jag kan dö. Jag har ätit frukost, men jag är hungrig ändå. DEN SKRIIKER. Ge mig mat.

Här är två SEXIGA bilder från Nyår. Haha, not.

image466
image467

fixas..

Bloggen är under reparation.
Vet inte om jag vill ha det såhär.
Men det behövdes en ändring.
Kom med förslag, ska jag ha det såhär?
En annan bakgrund, header?
Blir det för mkt? osv
...

Jag + Shopping= Sant

Ja, ni kan ju gissa vad jag har köpt idag. Ett till par skor. De är sååå snygga på foten så jag dör. Älskar dom och vill att det ska bli vår NU så jag kan använda dom :D Ett schysst pris med. 249 kr. På skopunkten. Fick också ett par nya skinnhandskar där rosetten hade gått sönder och ett nytt halsband so hade gått i två delar. Snällt av dom att få byta ett halsband som man har fått i julklapp!

Nu har jag ätit paprika mat och snart ska magnus hämta mig för det är nämligen inventering på hemköp idag med... Kul.. he he he. inte.

Men jaja, ha en fin kväll. O njut av den sista lovdagen!
PussoKram


Victoria sectret..

Nu har man sett på den visningen, även om jag sa att jag inte skulle se den. Men man kan ju faktiskt ångra sig. in personliga favorit är Heidi Klum, jag gillar både hennes utseende och hennes personlighet. :) Gillar showen med.. den är rolig o så så det är inte det... MEN..
..Har inget emot modeller.... Men det jag har emot är att vissa är så jävla sjukt smala och att de bantar sönder sig. Poor them. Och en sak jag faktiskt aldrig har  fattat är varför man måste vara som en sticka inom modebrachnen. Tell me. Är de snyggare än andra personer som är lite störrre. Jag menar, varje gång man ser ett modeprogram så är man TJOCK om man har storlek 38. Hur weird låter inte det.

Nu sitter ni säkert o tror att jag är sån bara för att jag själv inte har denna vackra kropp. Nepp, jag är den jag är. Får acceptera hur jag ser ut, eller göra ngt åt det.. Som jag faktiskt gör. Och på ett sunt sätt, eftersom jag nu har skrivit om modellerna som svälter sig själv bara för att få en så kallad fin kropp. Sedan finns det ju sånna som är smala och alltid kommer vara smala. Men det finns fint smal och fult smal. Svältsmal = fult.
Jag önskar att modellvärlden såg ut som vilken annan värld som helst. Så att alla kunde kolla på det. Och att inte en sk. tjock människa inte behöver tänka att man behöver se ut sån för att vara vacker.
Därför är jag lite skeptisk till detta. Men samtidigt sitter jag o kollar när Top Model sänds på TV...

Åh gud vilken bra människa jag har blivit genom att skriva detta.
Nooot.

Matchdag

Idag var det dags att spela igen. Patrik ville ju att vi skulle gå upp klockan 8 för att vakna till. Och notera då att image465matchen skulle spelas klockan 2. Är han galen? Jaopp. Fanns ju såklart ingen chans ivärlden att jag skulle gå upp vid den tiden.. nej nej. Absolut ett NEJ. Så ja ställde klockan på10 i stället. Skönt. Men jag hade nog kunnat sova längre =) Åt en sund frukost måste ja säga. Havregrynsgröt + 2 grova mackor. (Då menar jag rikigt grovt bröd, inget pussycat bröd som gott o gräddat)

Matchen gick bra.. I alla fall i första halvlek där vi spelade lika. Men i andra stod vi o stampa o gjorde inte ett mål på 15 min. Det är inte bra.. Så det var nog där vi förlorade matchen. Whatever. En bra förstahalvlek i alla fall.

I morgon hade jag tänkt att spendera dagen med att städa mitt rum, för det ser ut som FAN. Och då menar jag fan. Jag har kläder typ precis överallt. Walk in closet hade inte suttit fel i min sits. Ge mig någon. Senare på kvällen.. kl 18,00 för att vara exakt.. Är det dattumkoll på Hemköp. Allt för pengar till laget o Barcelona resan! <3

Nu ska jag dra mig lite.
Ses gott folk.
(en förövrigt vääldigt gammal bild på mig)

Hummel..

Idag har jag kollat på syrran när hon spelat cup. Där cupen spelades var det några som sålde sportsaker. Och i mitt favvo-märke: Hummel. Köpte ett par snygga träningsshorts. Och frågade efter vad man kan köpa andra hummel produkter (har alltid velat ha hummel tights som man har under shortsen), för det finns inte i vanliga sportaffärer.. Men det fanns bara på sportbutiken.se. Kommer man in på sidan? NEJ. Hjälp mig.

Köpte också ett par Reebook
(LÄNK!!) skor på MärkesOutlet för bara 200 spänn. I den affären säljer de märkes varor för halva priset. Härligt att fynda SNYGGA saker :) För en gång skull.. Annars finns det seriöst bara SKIT på reor..

I morgon är det A-lagsmatch kl 2. Enligt Patrik ska vi gå upp kl 8 på morgonen för att vakna till. Jag säger: ALDRIG I LIVET. Jag ställer klockan på 10 ;)

Puss

We need umbrella's on the inside..

Med träningsvärk i hela kroppen ska jag nu packa min träningsväska igen för bege mig till träningen lite senare ikväll. Jag har ont i hela kroppen. Jag kan inte resa mig upp ur sängen. Så illa är det. Njae, okej kanske inte riktigt så, men det gör jääävligt ont. 

Jag ser verkligen fram emot en BOLL-träning idag. Ingen fys. Thank go for that. men med Patrik vet man aldrig. Han klämmer nog inte lite fyiska aktiveter i det hela. Han vill ju inte att vi ska ha en rolig träning inte. haha.. Gosh..

Seya

Whatevvver!

hahahah, ni måste bara kolla på denna ungen.

"Den jobbigate tränigen i ditt liv"

Jahaja, då vr försäsongsträningen här. NU! i Januari! HANDBOLL!! Har jag missat något eller? Sedan när börjar handbollsspelare träna försäsongsträning nu? Aja.. Whatever. Ingen jag kan ändra på nu ändå..:P Men, när jag kom till hallen hade jag ändå tänkt på att det kommer bli en jobbig träning. Den första efter Jul.. Och partrik sa: Det ommer bli den jobbigate träningen i era liv. och ja, den var jobbig kan jag säga. Känneer redan hur träningsvärken börjar krypa fram. Härligt härligt..

Har precis kollat på det däär programet om Victoria Beckham. haha, gillar henne. Hon är ball. Hade ju heller inte sagt nej till David ;) ^^

Bye folks.

NYYTT ÅR , woho.

jahaja, då var det nytt år o allt. Tänka sig, 2008. Tiden går fort när man har roligt.. Precis som detta lovet. jag börjar snart skolan igen och det suger. Jullovet är för kort. En vecka till hade vart bättre. :P De sista dagarna på lovet ska jag bara njuta av och sova så länge jag bara kan. haha.

Men jaja.
det var ju nyårsafton yesterday. Antar att ni gjorde något skoj? Det gjorde jag i alla fall. Jag, Lina & Carris stack till Sävedalen för att partaja. Träffade en gammal barndomsompis där. Var jättekul att träffa henne igen! :) Det var en ganska lyckad kväll måste jag ändå säga. Men mkt skratt, alkohol &
Bilder. haha. Som jag sagt innan så finns bilder på bilddagboken för er som vill kika. har länkat ovan.

Idag har jag o Lina spelat Buzz, chillat o sedan vart det inventering.. Som för övrigt kan köra upp sina varor i arslet. Jag hatar att räkna varor. Visserligen får vi pengar för det, men har ingen lust på fucking nyårsdagen!! auuh. Det gick väl ok, men vi var jättefå! Kommer väl antagligen inte få lika mkt pengar denna gång eftersom folk inte dök upp. Dålig stil. Bara Lina har en godkänd ursäkt. Hon fyller faktiskt 18... Men att man inte orkar o hellre betalar är väl ren bullshit. Man kan väl ställa upp för laget.

jaja, färdiggnällt för idag.
Puss på er.