Den där rödrosa färgen

Längtar tills jag får hälla upp mitt iskalla Rosévin i ett fint litet vinglas. Det förtjänar jag efter en veckas arbete tycker jag faktiskt! Låter det som jag har alkoholbesvär när ja längtar så? hahaha. Men: Nej det har jag inte. Ett glas vin ibland är bara så jeeeevla gott!

Och eftersom lilla Sara opererades 20 Maj har jag alltså gått på kryckor i 7 veckor för dom som inte vet. Vilket innebär: Ett väldigt begränsat socialt liv. haha. Om man är van att träna ca 4-5 gånger i veckan och det sedan ändras till 0. Det är jobbigt, otroligt jobbigt. Plus att jag inte har kunnat gå ut och ha skoj med mina vänner. Men har dock haft mysiga hemmakvällar med mina brudar. MEN NU ÄR DET SLUT PÅ DET. Ikväll ska Jag, Lina, Joey, Mickan, Helle & Joeys vän festa till det. Något som jag älskar är att ta på sig snygga kläder, najs sminkning & bara ut och dansa hela sommarnatten. Girls night out.

 


Just det. Min Chef är rolig. Har på mig en svart Adidas jacka med guld/gula ränder idag. Han råkar vara världens AIK:are. Tror jag har hört detta minst 10 gånger idag: "ååhhh titta gubbar vilken fin AIK tröja Sara har på sig idag" Nej, Anders, tyvärr. Det ÄR ingen AIK tröja. bara en jävligt snygg Adidas jacka köpt i marocko!

Zoran is over and out


Kommentarer
Postat av: Nabil

M... Marocko? När? Hur? Var? Med vem?

Postat av: Shiko

Hej!

Hjälp mig att bli Nelly.com's nästa skodesigner.

Rösta på min skodesign.http://nelly.com/designyourshoe/?obj=gh5cy2jOdwFj6NOKxBTi95WnvcG1OZ6s7xLtou8FeAnXO2f02yhz#shoeGalleryPs. Kommentera min blogg när du röstat. Alla som ger mig 5poäng får länkningar när tävlingen avslutas.

2010-07-23 @ 15:56:22
URL: http://shikos.blogg.se/
Postat av: MOOOLLYS

Godnatt och sov så gott! :D:D

2010-07-24 @ 02:11:14
URL: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE
Postat av: Mortenmai

Perfect work!

2012-03-28 @ 12:24:34
URL: http://mortenmai.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback