Död?

<33Snart somnar jag. Vart en jobbig dag, upp tidigt i morse, började med 3 timmars handel, sedan matte på rasten, sedan en gööör tråkig histora lektion. Jag hatar skolan. Fast Ted är rolig. Så man asgarvar minst 1 gång på mattelektionerna. Det var jag, Abbe & Emma som satt o pluggade inför provet som vi råkade misslyckas med! :P Om jag får ig på detta med så säger jag som Emma.. Då är det kokta fläsket stekt!  haha, men jag hoppas att det ska gå vägen denna gång! & jag tror det med, på ngt sätt ^__^ 
Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte o solade, somnade nästan igen! så sköönt! Sedan åkte vi hem, jag stack till tandläkaren för att göra om mitt avtryck till tandskyddet! Drygt!
Sedan var det snabbt hem för att äta, sedan hämta upp Ines & åka till löp & sko kliniken för att köpa skorna, som vi på Aspero har 60% på! Skit bra skor! Asics såklart. :) Sedan var det träning (inga där så den var trååkig) så nu kom jag nyss hem och orkar inte ens hålla ögonen öppna, Jo, jag SKA gå och lägga mig. Ska bara dricka 5 lite vatten först för jag är SÅ törstig! xP

Älskosar, vi ses i morgon kl 8! - De där tjejorna är ngt alldelles speciellt! :)

Tjejsnack.

Vecka 5.
Film
· Senaste film du såg?
Oj, jag måste tänka lite nu.. Film.. Ähm, Jag kommer faktiskt inte ihåg!

· Bästa film du sett?
Asså, min älskofilm är ju Pretty Woman, det kanske inte är den bästa igentligen.. Men jag ÄLSKAR den! :) Fast jag gillar Harry Potter filmerna med! xD

· Sämsta film du sett?
Charlies änglar? & Alice i underlandet

· Nämn en film du kan se 100 gånger om.
Jag har nog redan gjort det.. Pretty Woman, har redan sett den typ 100 gånger.. :P

· Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller. Vilken typ av film
föredrar du?
Jag gillar mycket action-komedi (typ bad boy's, Snuten i hollywood. haha).. Båda i ett liksom. Eller Komedi-Romantik.. ^__^ haha, det måste vara lite kul i den ; )

It's just a matter of time..

106334-176Hej. Jag måste få säga en sak. Jag är trött på allt o inget jusst nu. Så är det faktiskt. Orkar inte med alla problem. Orkar inte med skolan. Orkar inte med något. Men tänk posetivt! Snart är det lov igen! 2 Veckor kvar. & förhoppningsvis går det bra i SM till helgen och veckan därpå är det fest =)  Man ska alltid leta efter de posetiva i de negativa sakerna. Fast ibland kan det vara jävligt svårt att hitta. Ge mig månaden Mars NU! Jag längtar. 21:e kommer bli en hööjdare. Då släpper man allt och bara har kuuuuuuul! :D Först konsert & sedan en helkväll med bara feeest x) Hoppas att det kommer gå bra med vandrarhemmet o det där. Verkade lite krångligt tydligen. Jao Jao.
SNart ska jag sminka mig, skall se på Frölunda <3 Det var längesedan! :)
 
Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me"



1:a året är smekmånaden. 2:a upptäcker man alla fel.
 3:e året kan man inte få nog av varandra.

MTV = LOVE

Japp, i alla fall ibland. I helgen har det i alla fall in åt helvete bra på MTV. Massa live konserter med mina älsklingaar <3  Först var det My Chemical Romance. Efter det var det en liten paus. & så kom en låt med Panic! wiie :) Sedan var det en konsert med Green Day och jag ville bara ta mig tillbaka till konserten. Blev helt deprimerad, mamma bara skrattade åt mig. Jag satt där i soffan o sjöng med till alla goingar ;)  After that kom The Killers som spelade på VEGA, det såg jag. Jag kände igen stället liksom! DÄR HAR JAG VARIT xD mihih. Och jag ska dit snart igen baby ;)

Today var det gym. Med Lina. Såklart ^__^ Efter det så åkte vi in till staden och åt på paprika. Såklart! haha. Lina köpte en snyggig tröj/klänning & ett par tights :) Finfint Lina, du börjar nästan bli lika cool som jag! haha, skoja :P Men snart skall vi nog röja järnet tjejor :D Hope so :) Läääängtar så ja dör. Men först är det SM i helgen. Åh vad det ska bli roligt ! =)  Inte för att jag tror så jätte mkt på steg 5, men vi ska fan göra vårt absolut bästa! :D Wiiie =)

Plugg nu & jag orkar inte. abslolut inte. hatar det. Jag ska nog måla naglarna först! :P

Mys <3

Igår tillbringade jag kvällen med älsklings-tjejorna ! :) Vi kollade på halva Pirates Of The Carribien & åt massa chips o sånt :P Sedan hittar vi Johanna & Sofia smygröker på balkongen utan mig och Mikaela. Vi tar ut massa stolar o på med jackor o skor & sedan satt vi där ute i kylan i någon timme och pratade  kärlek & andra problem. hihi. Det är så mysigt att vara med de där tjejerna! :) Älskar er <33 I morse vaknade jag av att jag hade lite svårt att andas o jag hostade och hade mig.. Det var Sofias katter antagligen.. Jag är ganska mycket allergisk mot de söta katterna.. Så när jag kom hem var jag tvungen att ta morsan astma sprayer som man för övrigt blir jävigt skakis av.. =/

Sedan bar det av till match.. Vi skulle möta Backa. Som vi loosa mot förra gången.. vi var kanske inte så himla bra idag, men det var en sån kämparinsats så vi vann med 1 mål tillslut! Det var så jävla gött!

 Nu har jag precis vart med Caroline och kollat JSM.. Nu sitter jag här o väntar på att hon skall äta färdigt.. Sedan ska vi väl kanske hitta på något roligt =)

Någon mer än jag som är jääävligt fest sugen? Jag dör ^__^

Wohw

Nu sitter jag här med mina tjejor, Sofia dansar, Johanna gömmer sig för gon blev upptäckt i camen ^__^ Sitter o sjunger med till I don't wanna be med snygg-erik! :D hihi. Sofia snackar med sin blivande man i Brailien =D Mihihi. jaja, hejdå! :P

Standing in moonlight.

106334-175But you're black on the inside..
Dagen började att jag stod framför spegeln i kanske 15 min och skulle välja byxor! Åh, inget passade mig bara.. Blev mina baggy jeans. De är så sköna :) Men oj, klockan tickade ju iväg & jag fick snabba mig lite.. Åt frukost sminka mig o packade ner Engelska böckerna. Jag hade ju prov i det idag. Det gick nog bra :) Kändes så i alla fall... ^__^ Efter probet åkte Linda med mig till stan en stund innan hon skulle träffa Håkis..  Det blev en hoodie för mig. På Ginatricot. Asball.. ROSA! haha och ett par tights med döskallar på från VeroModa.. Som jag redan planerat att köpa innan! Sedan köpte jag med mig en luch från Paprika, har precis ätit det nu! GOTT =)

Kl 18:00 skall jag träffa min puddingar xD Alltså.. Johanna, Sofia & Mikaela. Vi ska fika någonstans : ) Ska bli trävligt!

Såg en bild på google.. På FOB.. Från en konsert. När Pete sträcker ut sina händer över publiken. Då känner jag bara hur jag längtar ännu mer! Og god så roligt det ska bli! Vi ska nog se till att ha fixat vandrarhemmet i helgen, tåget med :) Oh <33

Klippning!

nyklipptIdag var det slappe-dagen i skolan ni vet.. Slutade 11.10.. :) Efter det gjorde vi färdigt naturuppgiften, sedan stack jag & Lina och klippte oss på Frisör Center (Älskar det, så tack Mikaela) Jag blev riktigt nöjd med min klippning! :) Har hittat min favvo frisör.. Skrev upp namnet, för henne vill jag ha nästa gång med :D  Linas hår blev skitsnyggt det med! Fräscht o härligt.. :)

Jag kunde inte ha blivit mer irreterad? När vi kom till bamba var maten slut.. Igen! "maten ska bli mycket bättre nu" Jaha okej, det var de du sa? Bläh! När vi skulle gå o sätta oss så sitter det en snorig 1:a och tar kort när man gick förbi.. Ursäkta? Inget liv? En fjortis från Kärra, säger allt.. ÅH.  Sedan vänder hon sig om och bara tar kort & fnissar!!!! Nästa gång  jag ser henne skall jag ta fram min mobil. Ställa mig bredvid henne och posa och ta ett kort. ÅÅH jag blir CP på sånt! Snälla grow up!

Emma var inte i skolan idag. Hon svara inte när vi ringde inte på sms heller, man blev lite smått orolig ett tag? Wohho? Har freddan mördat dig? :Phehe. Hoppas bara på att du skolkade! .. haha.

Nu ska jag plugga Engelska! Jippiee xD Se Ya Later.

I wish I could bubble wrap my heart..

Don't stop me now!

106334-173I'm a sexmachine ready to relode, oh.. oh.. oh.. EXPLODE.
Har du inte hört Don't Stop Me Now? Då är det dags nu! Om du vill höra den bästa versionen, ladda ner den med McFly! :D Från början är det ju Queen som gjort den, bra den med. :D Love that song =)
 
Sedan skall jag berätta en grej, kanske inte intresserar alla men några..! Fall Out Boy's nya låtar är SUUUUPER BRA! :D Konserten kommer bli en höjdare :) Till helgen ska jag nog betälla hotel + tåg biljetter :)

Här är mitt wunderbara älsko nagellack:D Lumene - Quick & Chic. Och svart som ni ser =) Svart är snyggt.. Inte bara för att jag råkar gilla svart ni vet, men kändisar har ofta svart nu för tiden ;) Älskar det, det är SNYGGT! Lika snyggt som rött :D

Good Night ;)

Snöbrottning är kul :D

106334-163Okej, det är snö, snö, snö, snö överallt! Jag gillar inte snö! Mjo, kanske men inte i FEBRUARI, det är inte en vintermånad för mig, December, då ska det vara snö! Idag gick mamma upp åp vinden och hämtade mina vinter skor.. Äntligen.. Jag har nämligen frusit fötterna av mig i mina Converse!
Det var så roligt.. Igår skulle jag, Linda & Emma gå till bamba för att äta efter träningen.. Vi går upp för backen och BOM så ligger Emma på alla fyra. That amde MY day! hahahahah. VAD JAG SKRATTA! Om Lina vart där hade hon garanterat dött! haha, sedare på dagen när vi hade slutat tyckte jag och Emma att det skulle passa bra med lite snöbrottning och JA det blev de! Helt snöig o blöt traskade jag sedan hem :P
Idag var det handel, Emma & Lina är ju ett team och Lina är ju sjuk så stackars Emma har arbetat själv. Satt där och prata för sig själv och fick lite smått problem då och då.. haha. För mig och Linda går det bra för! Websidan ser riktigt bra ut nu! :D YES.

Nu har jag beställt klipptid. I morgon kl 13:00. :D

"The kinky bitch" - garv garv garv..

Sliten..

106334-172Hej! Sara som talar. Vart en såndär tråkig dag. Dagen började med att jag var tvungen att gå upp i tid för att jag skulle göra avtryck till mitt blivande tandskydd! Fast det var inget farligt. Fick lite kvälvningar bara :P haha. Min tandläkare är trevlig han ; ) haha. Sedan handlade mamma och jag lite frukost.. Åkte hem och skulle försöka sova lite, men jag kände mig inte så trött.. Men det blev ändå så att jag vaknade kl 12.. :) Det var skönt! Efter det blev det en god frukost =)
Sedan blev det engelska plugg.. Åh, har prov på fredag. Vill inte, men det är ett måste, mardrömen är att Ted säger att jag skall göra matteprov också! Då är jag så gott som DEAD. Jaja, tat lugnt Sara.
Nu har jag precis ätit lite efter träningen som kändes som att den inte gjorde nytta alls. Hade bara för jävla ont och det var tråkigt, Lina, du missade ingen rolig träning i alla fall.. Bläh. Jag blir så arg på att ha ont, blir så frustrerad att inte kunna göra mitt bästa. Men sånt är livet. Älsko är sjuk på allt också! krya på dig vännen. Hon ska inte komma till skolan i morgon babe. Men i och för sig har jag min fru och tysken i skolan oxå =) L o v e  Y o u  S o  M u c h ! 

Nu sitter jag här och övar på Fall Out Boy låtarna med en mugg te i näven. Igentligen är jag inte så haj på te, men nu är det så satans kallt ute, jag fryser om mina fingrar & sitter min min systers mjukistofflor och allt är ett elände när snön kommer! Jag har faktiskt inga vinterskor!!! *fryser ihjäl bara av tanken*

Kanske fest till helgen, *hoppas, hoppas* Bara jag inte ska spela båda matcherna! Babe, snälla hitta något! Är så suuugen! :D Behöver släppa loss lite ; ) Jag hoppas på att jag spelar på Lördag så man kan festa på kvällen och sova hela söndagen :D haha. <3

x. Why don't you just drop dead?.. 

Tjejsnack.

106334-171
V4
2006/2007
· Bästa minnet från 2006?
Ingen bra sommar utan PARTILLE CUP!, Panic! At The Disco konserten & Resan till Dominikanska Republiken! =)

· Gjorde du något du aldrig gjort förut under 2006?
Var i Väst Indien.

· Vad vill du göra som du aldrig gjort förut under 2007?
Pierca mig!

· Vad förväntar du dig av år 2007?
Det ska bli ett jävligt roligt år ; )

· Vad har du för sommarplaner?
Vet inte riktigt, blir väl mest att vara på sommarstället :)

Dedication

106334-167Kollade igenom mitt fotoalbum som jag gjort alldeles själv. Det fanns så mycket bilder på mig och morfar när jag var liten. På något sätt har det alltid vart jag och morfar. Vi har vart bästa kompisar liksom. Alltid lekt massa sjuka lekar. haha. Vi la en filt över köksbordet och stekte korv och lekte att vi var 106334-166indianer..  Låtsades att jag var doktor och gipsade sånna små plast djur. (med tejp).. Lekte gungeligung, fast då var jag inte alls gammal i och för sig, men jag kommer ihåg det! Han har vart med mig överallt. Det var han som åkte med mig i backen i Åre när jag bröt benet, vem annars liksom? Det var han som gjorde att jag kom på att tomten inte fanns. Eftersom att han kom hem med samma byxor o strumpor som han hade under dräkten. Sånt märker småbarn. ; ) Han var med mig på Gran Canaria alla gånger. Yetskin blev en höjdare! Morfar blev nog pank på det 106334-165dära..! :P Om inte det vore för honom hade jag aldrig gått i handboll, aldrig vart så "bra" som jag är. Jag hade inte kännt några utav mina bästa vänner.. Eftersom att det var han som gjorde att jag fick börja i skolan 1 år tidigare!106334-170
Han har vart med mig på allt den gubben :D Dominikanska Republiken kan man ju inte glömma !  Det var den bästa resa som jag någonsin har gjort. Det var så underbart härligt! Jag och morfar hängde i baren liksom.. Haha nej, så långt gick det kanske inte..  haha..  Men morfar är den bästa morfar man kan ha. Gillar honom så himla superduper mycket! :D <33




Skriver mer ikväll.

Jävlafuckingbajsskit

106334-160Ursäkta mitt språk. Men så går det när jag förlorar. Eller rättare sagt när vi förlorar. Jag hatar det. Det är verkligen det värsta som finns. Jag måste nog erkänna att jag är en liten dålig förlorare. Fast ändå inte, blir bara så arg på mig själv. Vafan gjorde jag så för osv. På planen kan nog dom som inte känner mig tro att jag är dum. hehe, men ibland kan jag skälla lite på folk, eller nej, det är mest på Ines (stackarn, haha), för hon är den enda jag vet som tar det bra och inte på fel sätt och samma tillbaks hon säger till mig om jag gör något fel & det är skönt!  Vi vet var vi har varandra på plan. Men i alla fall så gjorde vi en såndära plattmatch igen. Så jävla dåligt! Det var med farmen idag. Vi mötte Warta. Och förlora mot dom vill man inte!! Gaaah.

Det var så roligt.. Mamma berättade det för mig häromdagen.. Vi tränar ju med 91:orna nu, för att vi ska spela A-flicks SM steg 4 snart (steg 5 är finalerna så steg 4 är jävligt bra). Hon hade pratat med deras tränare.. De tyckte att det var lite jobbigt när jag och Ines bråkar hela tiden. HAHAHAHA. Jag höll på att dö av skratt. Det är nämligen så att jag och ines har den största hat-kärleken till varandra som finns!  Vi retas hela tiden, slåss.. Name it.. Men allt är bara på skoj. Och det vet vi. Alla vet, förutom 91:orna då! hahaha.. Det var bara för skoj, men okej, jag ska bättra mig! haha xD

Imorgon skall jag till tandläkaren igen! Jag ska guta (stavas det så?!) ett tandskydd som jag ska ha på matcherna och sådant.. Fast Bitte, Linas mamma hade sagt till morsan att man inte kan prata med sånna heller.. haha. 1000 spänn på ett tandskydd där jag inte kan prata med dom i. Jag är fan den som snackar mest på matcherna, hur skall detta gå ? xP Aja, jag vill i alla fall inte slå ut nåra mer tänder. Enough of that!
It was only a kiss, it was only a kiss..


Super Sugen

På det ena och det andra. Men jag vill verkligen parta. inte sitta här hemma och ruttna. Har spenderat kvällen helt själv! Mamma var på konferans, Helena var med någon kompis.. Och pappa är i Rumänien för tillfället..  Så det blev pyttipanna med ägg till middag. Jag är bäst på laga mat ^__^ Och sedan satte jag mig o spelade lite playstation. Säg vad ni vill, Crash är faktiskt roligt! Sedan för att mysa till det lite i alla fall så blev det popcorn & sprite : ) 
Jag kan bara inte vänta tills jag fyller 18. Och det som stör mig sepe mycket är att det är över 1 år kvar! Jag vill inte sitta hemma själv medans alla går ut och har roligt. Alla fyller ju fan 18 iår. Johanna, Sofia, Mikaela, Emma, Linda.. Buuuhuu.  Dom får fixa in mig på krogen på något vänster istället ;) haha. Jag ska nog ragga upp en vakt eller något xD 

Nu har jag beställt lite kläder från H&M, jag vet.. lite sent. Men jag har inte orkat bläddra igenom den där katalogen, eller jo.. men har inte kommit till skott och orkat beställa. Men nu är det gjort i alla fall. Blev mycket fint!  

Skratta!

106334-154
Nicole Richie har nog tappat lite väl mycket i vikt nu! xP

106334-157
One Three Hill stjärnan bli snyggare för varje dag som går! :D

106334-155
Han har oldrats lite sedan baywatch.

106334-156
Aniston vill gärna likna E.T

106334-158
Spiderman filmerna tog kål på honom.

Snö helvete vad jag hatar dig.

106334-153Vaknade i morse klockan 9 för jag var så jävla pissenödig. Kollade ut genom fönstret. Det var inte en vacker syn. DET VAR FULLT MED SNÖ. Varför? Snälla, varför måste det börja snöa NU? Jag som verkligen har bett för att det INTE ska bli snö nu. WHYY? Jag gråter floder. 

Det blev Ikea idag. Och det blev ett nytt bord! =) Snart ska morfar bara komma hit och motera det. Mamma sa att hon inte kunde.

För övrigt så har jag ångrat mig. Danny ser mer mogen och vuxen ut med sitt lockiga hår. Förut såg han lika barnslig ut som han är. (förlåt Emma) Men han är faktiskt det. En rolig pojk detdär ändå =P Tom, som gick från lite mullig och inte så himla het, till en spinkig vältränad kille har blivit en sån BABE! :D Älskar hans hår, hans tatuering, hans mage :D haha. Och hans underbara röst =D <33

Sorry's just not  good enough for you, everybody makes misstakes, and that's just what we do.

Oj, jag råkade ringa fel.

Nyss var det en gubbe som ringde. Ja asså just precis för en sekund sedan. Han lät som en redig alkis. Bara lite mummel och "jag har nog ringt fel" Om jag hade sovit hade jag blivit sur. Men jag är inte så trött. Visst är det skönt med fredagkvällar hemma. Äta tacos med mamma och syster och kolla på Let's Dance, det är ju lite mysigt med.. :P  Men jag vill ut och festa. Det var ett tags sedan nu. Vi ha lite roligt. Men jag får väl vänta ett tag tills vi inte har matcher på helgerna. Jag vill ju använda min nya tröja! : )

Morgondagen ska jag tillbringa här hemma bara, orkar inte åka till stan eller något sånt. Ska väl röja lite här hemma, sedan ska jag och mamma åka till Ikea och köpa vårat efterlängtade vadagsrumsbord. Sedan sticker mor till en mini-konferans med handbollen, så jag får laga lyxmiddagen i morgon. Pyttipanna med Ägg. Alltid lika gott. haha.
 Fast när jag tänker efter så skulle jag behöva klippa mig,  fast jag lovade Lina att vi skulle klippa oss samtidigt. Så det får vänta lite. Fresten så orkar jag inte det ändå ^__^

Jag undar hur livet som kändis är. Måste vara ganska stressigt och jobbigt, men ibland måste det vara så <33jävla härligt. Att slippa bry sig om pengar och slippa leva ett sådant Svensson-liv..
Om jag hade fått en önskning, då hade jag önskat att jag vore en rockstjärna! Jag hade velat vara en utav medlemmarna i McFly, inte för att det är de bästa bandet, men för att de verkar ha så jävla roligt tillsammans. Sedan hade jag gift mig med antingen Dougie Poynter eller Tom Fletcher. För Brendon <3 är inget alternativ eftersom att jag då antagligen bor i England.
 Annars så vill jag vill vinna 10 miljoner och köpa upp hela världen.
Nu är jag sådär löjlig igen. xD 





 
Dougie : )

Don't go changing.

Dougie♥, Tom♥, Danny & Harry :D
<33
Hela gårdagskvällen satt jag och Emma och tittade på McFly videosar. haha. Det är helt hysteriskt roligt. Faktum är att dom är helt störda de där grabbarna! Jag hade gärna hängt med dom kan jag säga! :D Tom skulle vart min bästis xD NEJ, min pojkvän såklart. Hahah =D Eller Dougie? Jag kan inte bestämma mig. De är i alla fall underbara allihopa :D haha. Fast Emma sa att "Tom kanske är gay?" MEN NEJ, det är han inte alls! Hm.
Danny: "She's Mental, Mad-onna" 
Harry: "And here we have ms Britney Spears , the kinky bithch" (både jag o Dougie bröt ut i skratt)


Från lite oseriöst till lite mer allvar. Nej men idag var det bara handbollsträning, och jag drog ner till gymet, för jag har ju fått tillbaka benhinneinflamationen. Eh, jag hatar det. Men jag körde för jävla mycket armar idag, och lite mage oxå. Lår blev det med. Med det är skönt att det inte är någon träning i kväll i alla fall, bara match på söndag.
Nu orkar jag inte skriva mer, nu ska jag bara ha en skön fredag och lyssna på massa bra musik (MCFLY) och leta fram massa bilder som jag kan drömma mig in i. <33

Bästa låten nu: Sorry's Not Good Enough - McFly. (FETSASTE VIDEON)
http://www.youtube.com/watch?v=6usyRW0oJxs&mode=related&search=

JAG DÖR AV SKRATT

Åh herregud. McFly är de roligaste o sjukaste människorna på denna jord! JAG DÖR.
http://www.youtube.com/watch?v=dUd3nt8wXzI&NR Jag tror jag har kollat på denna videon typ 100 gånger nu ikväll. De är så roliga! Helt sjukt <3 Vad skulle jag göra utan Youtube! xD
Oh god! <3
SÅÅÅÅ SNYYYYGGGGA :D :D Jag älskar Tom & Dougies tatueringar <33

Shopping

Idag blev det lite shopping! :) Hittade faktiskt lite fina grejor! Jag har inte shoppat på ett tag nu, men idag var det dags. Stack till Vero Moda för att köpa en väska.. En svart "skinn" väska, lite finare än dom jag har.. Iofs så har jag ungefär 100 väskor.. Men ingen "fin" väska.. Så denna kan man ha på lite finare tillställningar.. Fast ändå i skolan med xD Och så blev det Apoteket nästa.. Tandläkaren sa att jag skulle använda tandtråd. Det var det ändå som var dåligt på besöket. Så det blev nya hitec grejor! =P Sedan GinaTricot och där hittade jag en fin tröja & skärp! :D & sedan en kräm från The Bodyshop. Sedan orkade inte Lina mer..  Ne, men vi hade inget annat att köpa, så jag köpte en mocca kaffe och sedan åkte jag hem. Trevligt besök på stan idag! Bränt för mkt pengar! Men vafan ;)



Jealousy
Turning saints into the sea
Turning through sick lullaby
Joking on your alibi
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
I'm Mr. Brightside






Hittade en snygg klänning på ASOS.com..
Vill ha, men kan inrte köpa mer nu.
Och sedan så passar jag inte i klääning ändå :P

First day at school..

106334-142
Yes, det var första skoldagen idag. Alltså med riktiga lektioner! Och den första lektionen på våran nya skola! :) Slottet i Kviberg. Värsta fint är det faktiskt.. Ser ut lite mer som en skola invändigt nu. Fast vi får fortfarande dela skåp! Vi som har stora träningsväskor o allt.. så ska vi vara 2 på dom små skåpen? jaja.. Det är bra att jag har närmre till skolan i alla fall.. eller aa. :P Det skiljer bara 5 min sedan innan.. Men ändå.. :P haha =D

Vi hade en annan tränare i skolan idag. Vi har aldrig haft han innan. Ung kulle. Ganska snygg faktiskt ; ) Han kan vi fortsätta att ha. haha. Han var bra! Och det är roligt att få lite nya övnigar och sådant.. Men såklart så kom min benhinneinflamation tillbaka. Det gör SÅ ONT. Och jag har träning i kväll, match i morgon, träning igen på torsdag o på fredag.. Ingen vila, då försvinner det inte heller..

Åh. Jag vill bara ha en jääättte lång sovmorgon!  xD
Sara

Why do all good things come to an end?

vikterWohoo. Idag började jag mitt nya liv. Eller.. Nej det gjorde jag inte. Men jag ska börja älska att gå upp ur sängen en måndag morgon och bara längta till gymet! Vi körde en timme jag och Lina.. Armar, Ben och Mage! Sedan åkte vi till  Uvasun för att bättra på färgen lite.. Jag måste ju försöka ha kvar lite av färgen efter resan. Det är deprimerande att se hur fort den har försvunnit!  Det var första gången jag nästan somnade när jag solade.. Shit vad jag var trött alltså! När jag kom hem funkade inte internet, så gissa vad jag gjorde? Jag spelade The Sims, har inte gjort det på flera år typ =P Men det är roligt ibland. haha.
Sedan hjälplte jag mamma att frosta av frysen, det var så mycket is i den.. Det var verkligen behövligt!

Snackade just med Caroline <3 det var längesedan! Vi kom in på den här löjliga stormen som vart.. VARFÖR JUST PÄR? Jag tycker det är så töntigt med massa namn på stormar och sådant..  Och det är tydligen Norde som kommer på de här namnen.. Hm..

Just nu bombaderas jag av telefonsamtal av en person. Please! låt mig vara lite grann du!


TJEJSNACK
Vecka 3
Vinter
· Vad är det bästa med vintern?
Snön. Om det är någon i och för sig!

· Vad är det sämsta med vintern?
Att det är så jääkla kallt!

· Bästa vintersemestern - solsemester eller skidsemester?
Bästa vintersemester? Åka skidor i Österrike eller liknande..  Jag vet inte vad jag skulle välja gillar båda två!

· Sysslar du med någon vintersport?
Räknas handboll? haha

· Vad är ditt favorit vinterplagg?
´VANTAR! :D SÅ GOTT!


Sara

Det blåååååser..

106334-139Ja, det gör det verkligen. Vaknade i morse av all blåst.. Får la gå ut o kolla så att inte taket blåst av liksom.. Nä, men jag sov gott i natt i alla fall! Och ville verkligen inte gå upp i morse.. Men, det är ett måste eftersom att jag ska spela match med farmen idag.. Åh. Mamma ringde nyss. "Är du säker på att det är samling 13.15?" BLABLABLABLA. Jag blir sååååå trött ibland. ÅHHHH. Jag vill inte spela, jag vill inte träna, jag vill inte gå i skolan. Jag orkar inte mer. Jag är redan skoltrött, skolan har inte ens börjat liksom. Blä.
Nu ska jag dra mig i alla fall.
Sara



Uppdatering
Jaopp, spelat match o allt. Det var kul! Vi var jätte duktiga och vann! Och så sa Magnus att jag snart ska få en chans i A-Laget snart också. Det gör mig ännu gladare. För jag behöver något som jag kan träna för. Ta en plats i A-laget! :D

Folk! Kommentera gärna! Lite dåligt med det nu, då är et inte lika kul att skriva ;) haha. Jag lovar att jag ska bli bättre jag med!
Lina o Jag
Lina <3 Jag
Gillar dig mkt!

JA, jag vann.. inte..

Japp, igår var det dags att träffa min älsklingar i plugget! Vi har ju faktiskt inte träffats på hela lovet.. Så det var väldigt skönt att träffa dom igen. Kan inte vara utan dom och allt skratt så länge! Vi stack o bowlade på Strike, Lina var grymm.. Jag var SÄMST! Fuck å dö. Jag som brukar vara hyffsad.. Men jag hade nog för stor press på mig.. :P haha. Linda vann i alla fall och sedan åkte vi till Utby's pizzeria för att käka. Det var ju ändå våran fetto dag som Lina döpte den till! :D haha. Första och sista gången. För jag har aldrig vart så mätt! Ah.. Sedan åkte vi hem till mig för att spela Buzz & Poker och äta godis, chips och cider. Hur orkade vi? Det gjorde vi inte, men vi åt ändå. haha. 

I morse var jag tvungen att ställa klockan, eftersom att Linda skulle upp för att tävla. Och Lina & Jag skulle förstås åka med o kolla! Inte, Emma, hon skulle träffa sitt **. hahah.. :P Men det blev en fin frukost. Men ägg o kaffe o allt var det heter.. haha :P Sedan åkte vi iväg.. Kollade på Linda. Sedan när Jag o Lina traskade hem fick jag ett underligt telefonsamtal. "VEM ÄR DETTA?" jag hade nämligen inte nummret.. Och ja, det var han.. Ett litet obehagligt och PINSAMT samtal.. he he he.. =/

Jag har vart trött hela kvällen och planerar verkligen på att gå och lägga mig i tid i kväll. Det är ju ändå match i morgon! Och i morgon ska det bli vändningen för min motiviation till träningen. Den är inte ett dugg bra just nu och så ska det inte vara.. Men det ska jag ändra på i morgon.

Kärlek till er alla, från den omotiverade Sara.

Somebody told me..

106334-135Jag fick för mig att jag skulle vara lite olaglig och ladda ner en låt av The Killers. Mr. Brightside är ju bra, men sedan fick jag syn på Somebody Told Me. Den är ju så jävla bra! :D Åh. Men nu har jag slutat att ladda ner för andra. Sorry, men skaffa egna program. :P  haha.

Jag fick boksavligen nästan damp igår. Internet var så segt så man kunde inte komma in någonstans.. Det var tydligen så hos Lina med. Jag blir så arg på sådant, det är sånt som gör mig riktigt irreterad. haha. Småsaker, men aaah. Pratade precis med den damen. Jag ska träffa henne 14.42 för att sedan sola. Sedan får hon åka med o handla, sedan hem till mig. Jag har lovat henne att vi ska spela Crush. haha. Och sedan ska vi scanna in bilder på oss när vi var små och söta. Så det blir en extra dag för henne här. På fredag kommer ju Emma & Linda ♥ också. Då ska vi spela Buzz, det är så roligt! =D Fast jag kommer vinna, jag är grymm på det. Moahah.

Nu har det kommit en sån asskön uppdatering på mitt mobilprogram.. Så nu kan jag beskära låtarna som jag vill ha som ringrignal. Den blev time to dance med P!ATD. För MCR låtarna funka inte. BLÄ. =( Sedan skulle jag göra en till Emma, men då hängde sig hela programet, sånt händer när man skall hålla på att fixa med McFly Emma! hahah, ne skoja bara. Men det är tufft, jag slipper att betala ett öre på ringsignaler. Moahha. Lyxigt eller hur ;)

Nu har jag dammsugit mitt rum också! :D haha..
Emo är bullshit, Sara

Famous Last Words..

aaaÄnnu än regnig dag och jag börjar bli ganska less på det. Bättre med snö i sånna fall. Sol, vart är du? Önskar mer än någonsin att jag inte bodde i kalla Sverige.. Dominikanska Republiken, jag längtar tillbaka något ruksigt mycket! Har inte varit på något finare ställe.. Men det är bara att försöka att hålla humöret uppe ändå.

Jag började att se på Tsunamin - efter vågen igår.. Jag såg ungefär en timme, det var så hemst. Jag kunde inte se färdigt. Andra delen håller på nu, men jag vill inte se. Klarar inte av det. Det gör mig ännu mer deprimerad. Jag vet verkligen inte vad jag skulle gjort om jag vart där och mist någon i familjen. Jag tänker bara på den grejen att jag var där 2 månader innan. Tur för mig tänker man väl då. Men dom som var där. Jag kan nog inte ens tänka mig hur det var. En bekant/kompis till mig var där. Hela familjen klarade sig. De måste haft änglavakt.
Det händer så mycket hemska saker i världen så ibland vill man bara sluta att vara med.

Kom precis hem från träningen. Man börjar att komma igång nu efter några träningar. Fast idag var det bara en av dom dära sköna träningarna, mest skott och dyligt. Inga sådana träningar som vi haft tidigare i veckan och som vi ska fortsätta. Sådana mördar - träningar.. Spring spring spring. Och när man har knoppen vågar man inget annat än springa.. Man har verkligen tappat nu under jul och nyår, det känns ganska rejält nu på träningarna. Men det tar jag nog igen snart, eftersom att det är 7 träningar i veckan. Det kan dock vara lite jobbigt att träna så mycket ibland, men det är de värt! Till varje pris. Även om jag hatar handboll ibland så älskar jag det ändå liksom. Utan det är jag inget. <3

Men  på fredag kommer tjejorna hem till mig. Vi ska ha en sådan tjej kväll, en jävla mys kväll bara. Eller som Lina sa, det här ska bli våran fetto kväll, jag skratta ganska ordentligt när hon sa det. Jag vet inte varför, men det är typiskt Lina. <3 Innan ska vi bowla också : ) Bara ingen vågar sig på att vinna över mig! :P Det ska bli mys i alla fall! 

Sedan sitter jag och tänker på en grej, som jag inte kan släppa. Jag tror att jag har gjort ett little misstake.. Jag tror att Emma vet vad jag snackar om.. :P Men det är inget jag villa tala om VAD jag har gjort. Jag tror jag måste tänka lite mer innan jag gör saker. Gud. 

Massa Kärlek, Sara.  

Tjejsnack.

En sida för alla bloggare att gå med i! I alla fall om du är tjej ;)

Vecka 2
Kroppen 
Vad tycker du om din kropp?
Typ inget, När jag är brun gillar jag mina ben.

• Om du skulle förändra en sak på din kropp, vad skulle det vara och hur skulle du förändra det?
Magen, nja, skulle väl göra idiot många situps..

• Vad är du mest nöjd med på din kropp?
Sa jag inte det förut? Alltså igentligen är jag inte nöjd med ngt, allt kan bli bättre..

• Vad är du mest missnöjd med på din kropp?
Mina otroligt svaga armar & mage.

• Vems kropp i kändisvärlden skulle du vilja ha för en dag, och varför?
Oj, svårt. Men Tyra Banks hade inte suttit fel ;)

Lika?

106334-133
Måste bara fråga, När Emma såg denn bilden tyckte hon med en gång att jag var like den här damen och gjorde detta kollage, jag håller verkligen inte med, kan inte se en likhet, men jag frågar er nu, är jag lik henne?

Creep

Trävligt, trävligt.. Jag & Lina kom till Kristinedal för att ha handbollsträning i morse..  Vi hoppades på att det skulle bli gym, eftersom att vi bara var 3 där igår. Och vi var 4 idag, så det blev gym! :D Jag, Lina & 106334-132Zandra körde faktiskt på ganska hårt idag. Det var ändå skönt. Sedan skulle vi på rundvandring på våran nya skola. Bamban är jättefin! =) Och stor, så att vi äntligen får plats alla! men klassrummen och det var också fina, inte så stora, men det räcker, vi är ju inte så många i klasserna.. När vi var påväg in i skolan, Lina: "Han liknar Loket" Jag: "MEN DET ÄR LOKET" :D Ja, asså han som va me i bingo-lotto förut. Vi såg en kändis! moahah! Och han jobbar faktiskt i samma byggnad som våran skola! haha :D Status, *host*  typ inte.. :P

Mamma hämtade mig efter skolan idag <3 Sedan åkte vi o handla o sådant.. Och jag var duktig att fixa disken idag. Då blir mamma glad :) Thihi.
Föresten, en bra låt jag gillar är Nelly Furtado's senaste.. All Good Things.. Like it. Gillar inte någon av hennes andra låtar.. Blä, men denna! BRA :D hehe.

Emo.

106334-131
God Natt.

Monday morning rain is falling..

Suck, i morse när jag vaknade ville jag verkligen inte gå upp ur sängen.. Inte för att jag någonsin vill det, men efter ett lov såhär så är det extra trögt. Vi hade gym-träning i morse.. Lektionerna börjar inte förän nästa vecka och det är skönt =) I morgon har jag också träning, samt på fredag, så övriga dagar ska jag sova till 12. Jag och Lina körde våran vanliga lilla gymrunda.. :P haha. Men det ska bli lite skönt att börja träna nu igen o få rätt på vardagen. Typ.. Det har ju kännts lite konstigt att inte träna något, från att ha tränat 7 ggr i veckan, men nu jävlar börjar det igen. 

106334-130Från det ena till det andra, här är min tatuering. I alla fall vill jag ha en sådan, det är fint tycker jag. En sådan liten i alla fall, inte när man kladdar ner hela sin kropp som man ska leva med resten av sitt liv, och vissa tycker ju det är "konst", nää det håller jag inte med om, men en sådan fräckis skulle jag inte sagt nej till. Inte till en piercing heller. En ring i läppen till vänster, skulle vart helrätt, men jag vet att jag har många vänner emot mig, haha. Mamma är ju en av dom och därför får jag inte. Men det hade bara vart en kul grej, för guds skull man kan ta bort den. Men ingen lyssnar på mig. JAG VILL HA. :P  



På fredag kommer tjejorna hem till mig <3 Vi ska ha myspys-kväll. Först Disco Bowling, sedan onyttig mat och sedan ännu mer onyttigt :D Det är så det ska vara. Vi ska frossa i härligheter innan skolan nu.  Det behöver vi. Och man kommer inte alls ha dåligt samvete sedan heller.. haha..  inte alls. 

Snart ska jag till Ikea med mamma och Helena. Vi ska kolla på nytt vadasrumsbord. Och nya köks stolar, vi behöver mkt nytt i huset, det känns så förfallet på ngt sätt. hehe, men lite uppfräschning. Sedan ska jag försöka övertala mamma att vi ska göra iordning köket. DET BEHÖVS. Jag hatar vårat kök. fult är det. Pappa vill ju, men mamma är tveksam, varför igentligen?  Det är endå pappa som betalar :P haha.
Och ett tack! till Mamma och Pappa som betalade mitt fritidskort! :) 

Fundering.
Vad har flugit i Emma? Varför  tycker hon att hon är ful och varför vill hon se ut som FULA Ashlee.  Emma, du är snyggast i världen och jag älskar dig. bara så att du vet. 

Grått och Söndag

Ja.. det hör ihop på något sätt. Jag hatar Söndagar, det är alltid grått o tråkigt och man vet att skolan börjar dagen efter. Men jag har bara idrott denna veckan, så det är skönt! Börjar inte lektionerna förän nästa vecka.. & då ska vi vara i våran nya fina lokal! Det ska faktiskt bli roligt att få vara där.
 
Jao, det har vart en helg med farfar och Gunilla här. Vi träffar ju dom inte så ofta.. De bor ju så långt ifrån.. Men det var roligt att träffa dom och så. Vi åt på Amazing Thai igår, det var riktigt gott! Men jag blev så mätt så jag kände mig som en uppblåst ballong!
Jag fick också köpt mitt fritidskort.. Jag tror faktiskt att jag kommer tjäna på det, för jag köper fan 100-kort i ett.. nu när jag får betala 2 kuponger också.. Så nu kan jag åka till Emma & Linda utan att betala! :D haha.

På fredag ska tjejerna hem till mig <3 Vi har ju inte träffats på lovet alla 4.. Det ska bli roligt, jag och Lina tänkte att vi kanske kunde bowla innan.. :) Får se.. Men jag har bestämt att det blir från Utbys.. ;) haha, orkar inte göra tacos + att det är lite tjatigt att bara äta det hela tiden serrö.

Funderingar.
- Famous last words. Mums på den låten säger jag bara. 
- Fall Out Boy; När ska deras nya album komma? (Måste ju kunna alla låtar innan konserten)
- Ska McFly NÅGONSIN komma till Sverige?  





godaste teet Blä för te
äckligast teet allt te

godaste frukt banan & Päron

godaste grönsak avokado
godaste maträtt Tacos

äckligast maträtt Rått kött
bästa skönhetsprodukter:

- läppar Aco's härliga & Lancome's läppglans
- hud Dove
- ansikte Lancome's dag&Natt creme
- mascara Lancome's här igen, för den har jag.
- foundation Maxfactor
bästa parfym Escada - Magnetism
bästa minne Panic! At the Disco i Köpenhamn <3
favoritfärg Svart&Röd
hatfärg Biege (vet inite hur det stavas)
bästa mp3 iPod nano (rosa)
bästa låt "Famous last words"
sämsta låt Om man säger hiphop, så är allt inom det där DÅLIGT!
bästa shoppinggata Vet inte..  Nordstan i GBG är okej.. :P
bästa stad Göteborg.. :D
favoritställe på ön Vilekn ö?
roligaste skolämne Idrott, HAHA
hatämne MATTE!
vill bli Något bra
bästa film Pretty Woman älskar jag
bäst klädda kändis Vette fan asså, jag bryr mig inte
sämst klädda kändis britney spears
godaste kaffet Latte
bästa nätshopping cdon.com
bästa pryl iPod-sladden som man kan koppla in till sterion
favoritfärg på nagellack Rött & Svart
bästa solglasögon-designer Gucci, haha för allt som jag har är bäst.. :P
snyggast väskmärke H&M's typ, haha
favoritplagg Mjukisbyxor
längtar till Fall Out Boy i Köpenhamn den 21:e :D

Perfekt

Nu har jag hittat den perfekta bilden, som passar så bra in i min blogg :D Och gott folk, detta har jag gjort alldeles själv alltihop =) Jag känner mig riktigt stolt. haha. Stilmallarna som redan finns är ruskigt fula, haha. Mkt bättre att ha en liten personlig style.  :P mihhiihihi..  Ett extra + i kanten till Lina som oxå fixat sin alldeles själv! haha..

Nu sitter folket och avslutar frukosten där uppe.. Undra vad vi ska hitta på.. ? Det var snack om bio & Amazing Thai.. :) Hoppas, för det är så jäkla gott!

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you could say can stop me going home..

- Jag vill se MCR ocksååå!



Uppdatering.
Nu har dom dragit med mig på en promenad.. Ganska skönt, men det är ju hopplöst att gå runt Bergsjön när det är så blött. Jag halkade på berget o smutsta ner mina jeans.. Typiskt..
Men senare ska vi i alla fall äta på Thai restaurang! :D Goott! Vi höres. Puss o hej. Leverpastej.

Proffs!

haha, nu har jag suttit här o fixat i trixat.. & woops så har jag fixat en liten egen speciell design till min blogg, som gör den lite speciell :D Bara min! Svårt var det, men.. hehe. Gav mig fan på det, för jag ville inte ha de gamla o fula sakerna! ;) Så nu har jag den snyggaste bloggen xD Haaahaa!

Men hörni, jag vill bara reda ut en sak. Eller Linda & Lina, jag vill bara säga förlåt. Älskar er så mycket. Så det inte finns. Emma med ;) ♥

Typ va?

Jag är helvetes jävla trött för jag har inte sovit ngt i natt.. Eller säg nån natt jag sover igentligen.. Hjälp mig liksom..  jaja, Farfar & hans brud kommer snart. Bor ju numera i Värmland, inte i sthlm som innan.

Några utav mina vänner ska tydligen träffas idag, jag som har frågat arslet av mig när vi kan träffas nu på lovet, men inga har ju kunnat.. Frågade inte mej, tog väl förgivet att jag var dödssjuk o kunde smitta ner hela Göteborg elller ngt. Jo, men jag är ju faktiskt förkyld. åh herregud. Aja, vill dom inte ha med mig så är det okej. Skiter i vilket. Nej det gör jag faktiskt inte. Jag vill träffa dom. För det har gått ett helt jävla lov utan dom. Å jag pallar inte det. jag gillar dom så mycket. Men JAJA..

Nu har jag haft min dagliga klagostund. Men jag ska berätta en rolig grej. Igår fick jag mina Fall Out Boy biljetter! :D Wohaa! När var det nu igen, typ den 17 Mars tror jag.. på Vega i Köpenhamn! Ska bli så jääävla cp kul att åka dit med käraste T-Bag! Haha, Emma ♥ Favorit i repris! Röj! xD

106334-127
Åh, vill man inte bara ta på dom :D haha.
Det är nog dom 4 snyggaste häckarna jag sett :D ♥

Nyår

Sorry, har inte skrivit någon nyårs blogg än, men här kommer den. Bättre sent än aldrig..
Eller, asså.. Jag vet inte vad jag ska börja, eller vad jag ska skriva, inget speciellt hände igentligen, jo. det var roligt, inte så ja mena ..men ah.. nu skriver jag lite..
Japp, vid 8 tiden åkte jag hem till Johanna, vi skulle vänta på hennes mamma som aldrig kom, så vi satt där nåra timmar o drack cider o lite shots typ. Sedan gick vi ut o skulle tända på mina så kallade raketer.. Dom var fattiga o sög helt enkelt!


Efter ett tag så stack vi till festen. Inte för att jag kände några, men det var helt okej ändå..



Sedan var klockan 12 o det regnade o fan.. inget roligt väder i alla fall.
Men det blev nyårskyssar i alla fall. xD ahhaha



Så äntligen är 2006 slut. Hejdå på dej.
Nu har jag lovat mig själv att 2007 ska bli det bästa året hittills :D
Jag ska sköta mig i skolan som aldrig förut, sådeså.
Jag ska träffa alla mina kompisar MYCKET MER!
O jag ska försöka städa mitt rum oftare.. :P
Tack o hej.