Färdig.. tror jag

Nu är nog allt fixat inför kvällen, tror jag. :P Ska bara bränna en skiva med lite skön musik hade jag tänkt :)
Nu har jag precis duschat och plockat fram kläder! Sedan ska jag fixa smink o sedan kommer min hårfrisörska hit.. Hon ska pplatta håret på mig. Ingen mindre än tant Lina.

Det blir nog en rolig kväll med mkt mat, skratt, kanske sång (singstar), och LET'S DANCE FINALEN =D

Puss på er.

tråkigt, men behövligt

Idag har jag inte hunnit skriva något, har handlat mat & städat en hel del.. Plockat ner skit från vinden, slängt massa annan skit, dammsugit, you name it. (Ändå så finns det så jävla mycket mer skit som borde slängas.. Vi har liksom för mycket saker i huset helt enkelt)....  Och så kom jag på, wooops. Jag glömde städa rummet. Men whatever, det är ju ändå aldrig städat ändå, så varför göra det? :P haha
I morgon ska jag tvätta golven hade jag tänkt med.. Älskar lukten som blir av ajaxen =D  

Nu ska Sara sova.

Sedan vann jag ju tävlingen om huvårdsprodukterna med! Jippiee. Vinner aldrig annars ;) :D

Tävling!

Vill du vinna hudvårdsprodukter? Kopiera och lägg ut denna text i din blogg och skriv även en kommentar på detta inlägg med en länk till din blogg så kan produkterna bli dina. En vinnare kommer lottas fram då tävlingen avslutas på torsdag kl 20.00. Hoppas på att turen är med dig! http://www.pappasflicka.blogspot.com/ Lycka till!




Lite kvällsuppdate då. Var ju o spelade bowling förut, yeeeey. Det var kul! Var väldigt längesedan. Det är som en tradition vi har .. morfar tar alltid med mig o syrran för att bowla på loven.. Men denna gången ville inte syrran hänga med, men det gjordde väl inget,.. hade kul ändå. Vi spelade länge.. 6 serier.. !! Hade en väldigt bra serie på 150 poäng, det är bra för att bara spela på skoj ;)  Men sedan var resten pretty bad.. :P

Nu har jag skrivit en massa jobbansökningar med. Andra omgången jag skickar iväg. Vi får väl hoppas att någon hör av sig... Vilket jag inte tror men... Jaja..

Nu ska jag sova.. För i morgon ska jag upp o dammsuga o tvätta alla golv i huset. På fredag kommer tjejorna hit!! <3 Kommer ha jäklans skoj alltså!

Tävling!

Vill du vinna hudvårdsprodukter? Kopiera och lägg ut denna text i din blogg och skriv även en kommentar på detta inlägg med en länk till din blogg så kan produkterna bli dina. En vinnare kommer lottas fram då tävlingen avslutas på torsdag kl 20.00. Hoppas på att turen är med dig! http://www.pappasflicka.blogspot.com/ Lycka till!




Lite kvällsuppdate då. Var ju o spelade bowling förut, yeeeey. Det var kul! Var väldigt längesedan. Det är som en tradition vi har .. morfar tar alltid med mig o syrran för att bowla på loven.. Men denna gången ville inte syrran hänga med, men det gjordde väl inget,.. hade kul ändå. Vi spelade länge.. 6 serier.. !! Hade en väldigt bra serie på 150 poäng, det är bra för att bara spela på skoj ;)  Men sedan var resten pretty bad.. :P

Nu har jag skrivit en massa jobbansökningar med. Andra omgången jag skickar iväg. Vi får väl hoppas att någon hör av sig... Vilket jag inte tror men... Jaja..

Nu ska jag sova.. För i morgon ska jag upp o dammsuga o tvätta alla golv i huset. På fredag kommer tjejorna hit!! <3 Kommer ha jäklans skoj alltså! :)

bowling


Nu ska jag sticka iväg o bowla. Helena ville inte följa med så nu har jag ingen att slå ;) :P

just a minute

Yes, As I said yesterday så skulle jag kolla på Harry Potter. Det blev det också. Jag undrar vilken av dom jag gillar bäst faktiskt, men denna är lätt en av de bästa :) Den är ju lite läskig o jäkligt spännande :D Det gillar vi.

Nu ligger jag faktiskt i sängen och har inte ätit än, jag måste faktiskt sova ut nu på lovet, plus att jag somnade lite för sent igår.. Väntar på att morsan ska komma hem från jobbet så kan vi äta tillsammans.. lite roligare.. Sedan ska jag väl städa lite o sedan blir det bowling! :D Kuul, men man kommer väl inte ha en chans mot morfar (han är grymm) Det blir väl lillsyrran man slår ;)

Nee, nu ska jag upp o hoppa. Måste duscha.
Se ya.

Vååfffeldag ^^


106334-501
Jaa.. nu efter Påsk hade jag tänkt att gå på lite hårdare "diet" än vanligt.. Men så dyker våffeldagen upp. Varför finns denna dag? Jaa.. jag undrar, det är ju bara onyttigt och om det är våffeldagen så SKA man ju äta våfflor.. så är det ju..

nä, fy mig. Nu måste jag följa programet igen. Inget godis, chips, hamburgare, kebab eller något annat gott. För så är det ju också, allt man gillar mest i hela världen är ju faktiskt JÄVLIGT onyttigt.
Man måste ju vara lite fit for fight när balen & beach 2008 väntar.. OCH SPANIEN såklart! (läängtar!!)

Jag hade faktiskt tänkt att kolla på lite film nu. Helena har ju alla Harry Potter filmerna.. Som går att kolla på mer än 1 gång :) Jag älskar HP filmerna, verkligen!! Så det blir : Harry Potter och den flammande bägaren. som den så fint heter på Svenska. Alla svenska översättningar tycker jag förövrigt är löjliga. Men whatever.

God Natt alla goa!

I'm back

Tillbaks igen efter en påskhelg full med mat o godis ^^

Glad Påsk!

Nu har jar lov och livet är underbart!
Under påsken åker jag till landet. See yaa.

Trött på plugg

Nu är jag rejält trött på allt pluggande.. Skulle sätta mig ner o göra svenskan idag, men det blev att jag bara fällde ner locket på datorn o kollade på hockey i stället. Men jag fick lite engelska gjord i alla fall. jag orkar verkligen inte mer plugg nu! Längtar till lovet, längtar till Spanien resan. längtar till studenten, orka med skolan! uuuh. 5 Juni NU tack.

Det får bli så att jag gör svenska i morgon istället.. den dagen jag har minst tid.. Bara för att Sara var lat idag. Dumma mig.

God natt folks.

Go avlutning..

Det var dags för match idag igen. Sista för säsongen.. I alla fall i Junior elit serien. Mötte Aranäs och det blev en härlig seger :) I och med den segern gick vi förbi både dom o partille och hamnade 6:a :) Ganska bra.. eftersom vi haft så otroligt många skadade i år. Gött :)

I morgon är sista a-lags matchen. Och efteråt ska vi till lokalen för att käka :) Sedan är det melodifestivalen!! Yeeej.. Och den ska kollas på hemma hos tant lina!

Puss på er alla goa.


Guten Morgen

Har precis haft domarkurs. Inte så roligt.. Men man slipper träningen i alla fall ^^ hehe..  Nu väntar jag på att klockan ska gå lite eftersom jag ska iväg o väga mig sedan. Och jag är så jävla hungrig.. för jag har inte ätit någon frukost heller så min mage skriker pretty mutch.

Match ikväll med. Idag är vi förhoppningsvis fullt lag och jag slipper att spela 9 meter. Iofs gick det ganska bra sist.. eftersom att jag gjorde 7 mål. Waaay.

Pussohej.

Slutspelet pågår..

106334-500
Och såklart hoppas man att Frölunda går vidare till semifinal!
Hockeynörd som jag är.. föjer jag såklart detta.

Dagens Shopping.

106334-499
Detta kom jag hem med från stan idag.
Plus ett par rosa tygskor och en kajalpenna :)

eh eh eh..

106334-498

Rubriken är ju lite från Rihannas Umbrella fattar ni väl! Hon har ju konsert idag, jag hade faktiskt lite velat varit där..
MEN, bara om någon hade gett mig en biljett. För jag gillar henne inte så mycket så jag hade slängt ut 500 spänn sådär bara.. nej nej.. Men kul för alla er som ska gå! Enjoy.

Jo, jag ska ju till Uddevalla som ni kanske vet. JÄTTEKUL! Veeeekligen not!
buhuuuu...


god dag alla glada!

Hej och hå, sitter i skolan och väntar på att mina kompanjoner ska komma. Sedan ska vi försöka jobba lite på UF nämligen. Sedan har vi en härlig svenska lektion.. Där vi bara antecknar precis hela lektionen.. Inte så jäätte roligt direkt. Nu kom Snäckan och jag gav henne projektet, hoppas honh blev glad. hahaha.. :D

Ikväll är det match.. Jag är inte jättepeppad direkt.. Vi ska åka till Uddevalla.. HALLÅÅ UDDEVALLA. Det ligger inte i närheten direkt. Plus att matchen är 20.45. Jo, då kommer jag vara hemma runt 23.. om inte senare. Orkaaaa. Och så har vi massa sjuka som inte kan vara med.. jätteroligt.. Verkligen......

Äntligen!!

106334-497
Idag har Sara vart jäkla duktig med skolarbetet. Är nu helt klar med den fruktade Svenskan.. Har också skrivit en hel del på Projektarbetet, har varit lite lat när det gäller det.. Men nu kommer Snäckan bli glad :) Jag blev så jäkla nöjd själv. Tänkt att jag kan vara så duktig. Det var liksom ingen skit jag skrev, nene.. här har vi riktiga grejer va...! haha :D

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Är inte trött, det finns inget bra på TV, jag vet inte vad jag ska hitta på alltså. Egentligen borde jag vara trött.. var det förut med kaffet har nog gjort sin värkan.. :P Bra Sara..

Nä, nu ska jag hitt på nåt..

Svenska fanskap

Om ni undrar så hatar jag Svenska. Men jag måste verkligen göra detta ordentligt nu så jag får det betyg jag vill ha. Hoppas på det nu. Har suttit med den andra Svenska uppgiften av alla dessa miljoner vi har. Suuuck, och snart har vi nationella också, kan det bli bättre...

Idag har jag varit svintrött hela dagen, verkligen jätteseg. Men jag har ändå fått göra de saker som måste göras. Typ installerat Antivirus, svenska & druckit kaffe. Så nu är det ingen jävel som kan hacka sig in på min dator inte ;)

Fy va härligt att börja 11,30 i morgon, verkligen SÅÅ skönt..
Hade inte sagt nej till lite värme nu heller....!!!

Löshåret..

Ja, nu är ju håret fixat. Det är så kul, för jag fick verkligen EXAKT samma färg på löshåret som mitt egna. Men just nu är det inte så snyggt, för mitt egna hår är slitet, så man ser vart mitt slutar... Men ni kan få tre hyffsade bilder, ganska mörka.. men men..
106334-493


Idag är det träning, så jag ska pallra mig ner dit o bränna bort allt som inte ska vara i magen ^^
För övrigt är jag ganska irriterad med.
Orka med jobbiga personer liksom.

men men, ha det fint alla!
Pusss

gamla goda tider..

106334-492
Denna bild känns som evigheter! Tiden går fort..
 Nu var det inte så längesedan jag träffade mina fruar,
men det får inte ta så lång tid till nästa gång! Promise!


Idag har jag i alla fall vart o vägt mig. -0.8kg trots en semla i lördags! haha..
Så nu är det -15.1 allt som allt. Riktigt nöjd faktiskt :) Trodde aldrig det skulle gå så bra..

Efter det handlade jag och lilla mor mat, sedan hamna vi hemma hos mormor..
Vi skulle fixa mitt hår, och det blev att vi stannade där hela kvällen.
Det blev riktigt mysigt o trevligt, kollade på let's dance o drack cider, mm :)
Så nu är jag hemma och är jäkliggt trött.

PLUS att min träningsvärk VÄGRAR att försvinna.. suuck..

Btw så blev håret verkligen perfekt. EXAKT den hårfärgen jag har, kan det bli bättre?! :D

God natt!

back to the room where it all began..

Fy fan i helvete vilken träningsvärk jag har. Ursäkta mitt språk, men ahhhh,.... gårdagens fysträning kom efter dagens träning and it hurts! Nu ska jag snart sova.

Men kolla och lyssna.. Den är bra Panics! nya låt.. efter några fler gåånger är den riktigt bra med:)
Panic! At the Disco - Nine in the afternoon

jag är mätt som en.. jag vet inte vad!

Efter gymmet idag gick jag och Lina till svenheimers konditori.. De har de godaste salladerna!! Mmm.. Så det blev en pasta-kyckling sallad + en cola light. Men nu är jag så mätt så jag kan dö. Och jag har endå vart hemma ett tag nu. Fyfan.. Men gott var det..


Får se om jag orkar mig på min andra svenska inlämning.. tror inte det. Idag är en sådan dag som jag bara vill ligga i soffan och dega o kolla på TV =D Det låter ju mkt roligare än å plugga eller hur. ^__^

snacka om mjölksyra i "Gäddhänget"

Idag var det INGEN rolig träning kan jag tala om! Det var fys för hela slanten.
Och det var fanimej inga roliga fyövningar heller. DAMN vad man fick mjölksyra i gäddhänget.. :P haha
Men nu lär jag ju inte ha något kvar ;) haha, men jag kommer nog ha  träningsvärk i morgon. hoho...

I morgon är det upp och ha gym träning om vanligt då.. Åh gud så pepp jag är.. Nooooot.

Nu är mitt löshhår skickat btw, can't wait!! :D:D

AAAAH, orkaaa.

Nu säger Sanna att hon inte kan följa med o se på Simple Plan, kanske lika bra det.. eftersom jag inte är så pepp på det längre.

Och så får jag reda på att min syster o hennes lag spelar match på våran träningstid... Så jag ringde min tränare o sa det.. han visste inte om det, så det har antagligen blivit ngt fel, men då kommer vi ha fys i lilla hallen i stället. KUUL. Not.. Men vi ska ju prata mycket om resan o så idag:) Om ni inte vet det ska vi till Spanien med laget :)

Nä, jag kanske skriver mer sedan.
Pussohej

skorna från thailand..

Jag har ju sagt att jag ska lägga in lite bilder på det jag shoppade i Thailand. Har vart lite segt med tycker jag. men här kommer i alla fall 2 par skor av de 4 jag köpte ^^




Och såhär snygg var jag idag. Min mamma sa att jag såg ut som ett vrak, det stämmer nog. haha..
image491

Nu ska jag sova gott folk.

"Dansa nakna i en vattenspridare..."

Jag går nog runt och nynnar på Björns jävla låt hela tiden.. Så kul så kul..

Gissa vad jag gör nu?
Eller aa.. inte just nu, men HAR gjort?
JO, pluggat faktiskt. Det är de enda jag gör just nu känns det som. Det är mycket just nu.
Skriver den förbannade svenskan. Realismen, vem fan bryr sig om det egentligen. Eller är det bara meningen att man skall kunna allt det där? jaja, någon förklarelse finns säkert.

Har inte berättar, vi vann igår! Jepp, gött var det.
Det var en tjej som inte tålde tufft spel och såg ut som om hon kunde mörda mig. Hon tittade på mig och med hennes kroppsspråk sa hon "kom då, så ska vi slåss!" hihi, jag bara skratta. Hela hallen skrattade nog. Jaaaaja, sånna människor finns det gått om, men man får bara inte bry sig om dom. helt enkelt. 

Back to fucking svenskan. 
Ciaao. 

Typsikt..

Hej o hå. Idag är jag hemma från skolan. Jag undar om jag har fått maginfluensan eller något :( inte roligt i vilket fall. Så det får bli att jag är hemma idag i alla fall så får jag se hur jag mår i morgon.

Det får ändå bli en pluggdag detta. Det är tråkigt.

Men men, vi ses mina damer o herrar.

Tävling!


Jag är med i en tävling i
Marias blogg.
Ett lyxigt manikyrset från Depend går att vinna!
jag som Äääääälskar sånt :D
klart man är med liksom ;)

Peter Siepen!

106334-488
Jag såg han + Leif Pragotskyadbfhdfkdj.. (vet inte hur han stavar sitt namn, men ni fattar.) I stan i lördags, det var cool ^^ Sms:a morsan.. "jag ser peter siepen, han står bredvid mig" hennes svar: "Va kul, fråga om autograf!" Så typsikt mamma... haha :D

Nu har jag precis kommit hem från prov. Eller aa.. den omtalade uppsatsen här i min blogg. Det jag har pluggat till de senaste dagarna. MVG är helt uteslutet för min del, blandade ihop två småsaker.. Och då blir det inte högsta betyg. men ett VG kanske jag får nöja mig med. Inte så illa pinkat ändå.

Nu är det bara att ladda inför matchen ikväll. Suck... Min kropp är helt sliten efter morgonens träning i skolan. Men det ska nog gå ändå.. ;)


Egentligen borde jag göra svenska så jag inte har arslet fullt i morgon, men jag tror ändå jag gör det i morgon....

Puss på er

Tråkiga söndag

Jahapp, då var denna helgen redan slut. Har blivit en jävla massa plugg =( Så det har inte vart den roligaste helgen, men det har såklart funnits lite ljus i det mörka.
Var hos pappa o hälsade på, var med Lina i stan, kollat på lite handboll... Men det är allt.

Nu har jag äntligen beställt löshår! yeheeej! =D Hoppas det blir bra nu alltså :D

Nä, nu till sängen och upp i morgon för träning o prov... ZzZznaark...


Jag hatar religion

Nu har jag suttit och pluggat ett tag. Jag har både ont i arslet och i huvudet. Hindusimen tar kol på mig alltså. Ska plugga lite till snart, o sedan ska jag ta en paus i det hela och åka med till utmarkshallen för att kolla på lite handboll. Min syrra spelar nämligen. =) Och idag med sin egen åldersklass. F 95.

Usch, jag orkar inte mer plugg =( Men jag måste.
Vill ju ha bra på detta alltså.

Snyggingen Brahma.

bjööööörn


like it a loooot.

Today


106334-487
Hej Hopp. Idag har det hänt lite saker faktiskt. ^^ Wohoow. Var hos pappa med mor & morfar och åt på thairestaurang, gött var det. Kul o träffa pappa med =)

Sedan träffade jag tanten på bilden bredvid. Vi kollade lite i affärer, fikade o så =) Sedan var det att skynda sig hem för att kolla på Meldodifestivalen. Och på vägen hem höll jag på att spy ungefär, det var typ 100 grader på bussen, då mår jag lätt illa. Det VAR illa. Fyfan.

Jahopp, Perelli & Bentzing. Gillade faktikt inte bentzings låt så mkt.. hon brukar göra vängiga låtar, men denna var inget speciellt. Tycker att Nordman borde ha gått vidare i stället =)

Just det.. har pluggat med. Låter det inte roligt. Jo det gör det.

Erkänn min dag var oerhört intressant. Joda.

Snart kommer det ett roligt klipp upp på bloggen. Det gillar viii ;) Han är snygg och rolig, mer säger jag inte ;)