Möhippa

I lördags var det dags för Johannas möhippa. Det var en jätterolig dag och kan inte skriva allt som hände här för då hade det blivit en roman.. Men kul var det.. Och bilden nedanför är från Peacock hamngatan.. Som jag inte var på jättelänge.. haha men thanks alla för en rolig dag! :)


Så jävla bra

Idag har det vart helt underbart väder och då är Sara överlycklig! Skönt att få vara ute också. Dagisfröken är ett lyxigt jobb på sommaren. hehe.
Efter jobbet stack jag & Lina till Allum o käkade.. Jag köpte nya party skor med.. vilket kap jag gjorde då... Ett par Sthlm DG klackar för 450 spänn... Och då var lördagens outfit klar! ;) Så nöjd är jag.

Här kommer heller inga bilder från midsommar förens mina kära vänner skickar dom (jag hade inte kamera).. Och dom är ta mig fan inte snabba vill ja lova.. haha..

I morgon har vi körlektion, jobb och gym att se fram emot!

Puss

Måndag igen

Kära måndag igen då.. Ny arbetsvecka med andra ord..:) Får ta vara på de 2 stackars veckorna som är kvar :(
Dock inga träningar.. eftersom det nu är uppehåll, vilket menas att man måste hålla igång på egen hand.. suck.. Så ikväll efter jobbet blir det bodypump :)

Får hoppas att denna veckan går fort för på lördag finns det en väldigt rolig dag att se fram emot! :D:D

Puss o Kram

Midsommar hos Joey

Gårdagen firades hos Johanna! Det var massa av hennes gamla klasskompisar och lite annat folk där. Vi grillade, käkade jordgubbar, drack black tower och dansade! A och hans vänner kom på en visit också.. haha, trevligt... Jag och Lina gick hem ca kl 4 så det blev en rätt lång natt då vi började redan kl 5 på eftermiddagen. Tack alla för en mycket trevlig midsommar!

Nu ligger jag här i soffan med laptopen i knät o gör absolut ingenting. Blir antagligen en myskväll med A idag.. Bara ligga i soffan o kolla TV hela kvällen, låter jättelockande faktiskt.. Speciellt efter gårdagen. Och i morgon ska vi antagligen upp och springa.. trevligt värre.

Nu ska jag göra något att äta.

Puss o Kram


Monday..

I morse var det en sväng på körskolan som gällde.. Börjar komma in i det mer nu.. Riktigt kul att köra faktiskt.. Men mest på körskolan.. För jag hatar mammas bil.. haha :P Men Dennis, min lärare sa i alla fall att jag har blivit bättre när det gäller växlingen! haha.. bra o höra att något går bra.. haha :P

Sedan var det directly till jobbet :) O sedan direkt till träningen.. Fullt upp idag med andra ord..
I morgon jobbar jag tidigt..  börjar 6.30, men slutar 14:) Så ska till Allum med Lina & sedan till gymmet. & efter det har Mikaela middag/kalas som jag ska gå på :) Trevlig dag i morgon!

Nu: läsa lite teori & sedan sova.
Adios Amigos..


Söndag it is..

Då har man en seg Söndag framför sig då..
Igår var Jag, Johanna & Mikaela hemma hos Sofia för att fira henne :) Hon bjöd på en jättegod middag & efterrätt på det... Weell done! Det blev en jävla massa tjöt, då vi 4 inte har setts på jättelänge =( Men det var i alla fall skittrevligt! Efter ett antal passoa(!) shots.. Så messa Sandra, de skulle till Nivå, Så vid 1 tiden åkte jag in sedan med.. :) Jättekul att vara 18 & själv komma in på Nivå? Men Sandra kunde sin grej o snackade in mig ;) hahaha. Blev en jättekul & lyckad kväll.. Igen.. :)

Efter den otroligt goda middagen!


Jajjemäänn


Jag & Johanna är så sexiga vi bara kan bli, men den bjuder vi (jag) på. :D


En dag som denna kanske man borde plugga lite teori.. ?
Får se om ja orkar..:P

Puss


Reunion..


1 år sedan studenten nu... Jävlar va tiden går fort..
Men i morgon ska ja träffa nästan alla dessa handbollsbrudar!
Först middag & sedan utgång med resten av skolan på Berså.
Riktigt nice.


Kul att Sverige i princip loosa matchen mot Rumänien med.. haha

Dusch nu. Köra i morgon.
Puss

Slut på helgen

Då var denna helgen slut.. Går alltid så jäkla fort.. Herregud.. Men det har i alla fall vart en jäkla rolig helg :)
Började ju i fredags med Carros student & iofs en mindre lyckad utgång på det.. Men det tog jag igen i lördags..
Var ute med Jasna & vi hamna på Nivå och hade så sjukt roligt! Dansade som vanligt till deras grymma musik, blev bjuden på en massa drinkar, träffade en dyngad A utanför & åkte hem kl 4 med så onda fötter jag aldrig haft förut.. (aldrig 2 kvällar i rad med 12 cm klackar)

I söndags var det bara en deg dag, var faktiskt med familjen på restaurang plus helenas kompis som hon skulle fira..  Trevligt trevligt..

Idag har ja jobbat, i morgon har jag körlektion plus jobb =)

Puss & hej

Student

I fredags var det ju dags för Carolines student! kuligt värre.. Efter jobbet hämtade Lina mig och vi stack till skolan nästan med en gång.. Det var lite känslosamt att stå där på sin gamla skola o se dom som var 2or förra året springa ut.. Kom tillochmed en liten tår när Inez börja lipa som fan.. haha..

Sedan åkte jag o Lina hem till mig.. För ja skulle göra iordning mig lite inför studentmotagningen och party på kvällen.. Färdigklädd & sminkad åkte vi hem till henne o käkade o drack gött o jag hade jätte trevligt med allt folk. Kan ha blivit lite mkt vin där ett tag men.. haha va ska man göra..

Orkar inte skriva mer om kvällen.. Men det var i alla fall trevligt.. Även om inte utgången blev som vi hade tänkt oss... haha.








Ett tag sedan..

Nu har jag inte skrivit på ett bra jävla tag.. Men har verkligen inte haft tid något alls...! Just nu är min vardag fylld med massa jobb & träning.. Och när jag inte gör det umgås jag hellre med mina vänner än skriver här.. :P Så får det ju vara..

Det som har hänt det senaste är ju att mamsen har fyllt 40! hehe, tanten nu då.. Så det har vart lite kalas o sånt.. Det som komma skall är ju alla dessa jäkla studenter också... tacka gud för att ja tog förra året..

I morgon är det en stressig dag.
Börja jobba kl 7
Carros student kl 14.30
Hem o fixa sig
Carros studentmottagning mellan 16-17 tiden
Sedan utgång med tjejorna..

Sova snaart? Jaaa..