You could be a sweet dream or a beautiful nightmare...

God eftermiddag!
Helgen har varit väldigt trevlig och rolig.. som vanligt, men det har ju gjort att den har sprungit iväg också..

I Fredags efter jobbet var det hem o vila så man orkade med utgången med tjejerna.. Johanna & Mikaela kom hit, vi drack lite vin medans Johanna fixade sig.. Vi åkte in rätt tidigt så vi var säkra på att alla skulle komma in, vilket vi nog hade gjort ändå.. Men vi var i alla fall nästan först där! hahh.. Lite segt i början, men det blev roligt senare! Blev en riktig girls night out på Inferno & hade i alla fall trevligt.. :)

Halva Lördagen tillbringade Johanna här, som hade sovit över.. Sedan när hon hade gått blev det lite knasigt och jag blev sur eftersom det inte blev som jag ville/hoppats på, så det blev att ja gick ner till Johanna på kvällen där igen o kollade på film och tröståt.. haha..
Så nu har jag gått o surat i 1½ dag för en liten skitsak egentligen.. men så är det..

Söndag, och jag har vart på Allum med Lina, fortfarande lite grinig haha.. men det släpper nog snart! :P
Nu ska ja hjälpa morsan med maten..

Puss o hej 

nice weather

Fredag, då är allt underbart.. Det kunde dock vart bättre väder i morse när vi var på utflykt med barnen... Synd, men det var ändå lite mysigt!

Kom hem rätt så tidigt så jag hann att vila.. helt underbart.. för jag var så trött! Nu har jag duschat, målat naglarna och ska snart fixa smink & hår. Ska ut med Johanna, Mikaela, Andrea & Vicky idag! :) Blir väl antagligen Inferno ikväll om det går som vi har tänkt oss (fast det gör det ju aldrig, haha) Men nu ska jag fortsätta fixa lite här.

Ha det bra alla.

Puss

jahaja



Då var ja hemma från jobbet.
Sitter och äter en god kycklingsallad och ser regnet ösa ner utanför..
En annan smart grej jag gjorde på jobbet idag var ju att riva sönder ina byxor... Tänkte att det kunde vara kul att gunga lite med Helen och barnen på gungbrädan, men halft sönder och sliten so den är blev det en STOR reva i mina byxor (de ja har på bilden) Så det menas alltå att jag måste köpa nya.. För ja älsklar dem..

Igår träffade jag Katrin efter jobbet.. Skitlängesedan sist.. Shit va dåliga vi är... 
Vi var o  käka mat på la gondola (MMMMMHM) och det blev som vanligt en massa tjöt.

På Schemat ikväll står alltså: Judo träning. 


ÅHHH UNDERBART MED LEDIG DAG I MORGON :D 

20.05.09

Heeej o håå. Sitter på jobbet och har lite rast.. Lunch snart.. gött! För jag är såå hungrig!
  Ikväll blir det Judo träning och sedan hem och bara ligga i soffan hela kvällen och verkligen sova ut i morgon! Så härligt att vara ledig va!! :D Får väl se om man hittar på något speciellt att göra..

Puss&Kram

Monday again..

Då vart det måndag igen.. Lite segt med måndagar, men jag är inte ledsen för det.. För på torsdag är vi ju lediga & på fredag ska vi på utflykt :) hihi.

Min helg har i alla fall vart så lugn den kan bli... I fredags gjorde jag verkligen I N G E T.. Jo.. var på restaurang med syrran.. Men annars nada.. På lördan åkte vi upp till landet för det var en jävla massa saker som behövdes göra.. Typ så gräs.. Nej inte roligt.. Verkligen inte.. uuuh. Men det blev gjort och eftersom det är jag som har gjort det kommer det bli världens snyggaste gräsmatta, hahah!

I söndags var jag en sväng hos Johanna på kvällen för lite tjöt & kaffe. Och har redan planerat den kommande helgens händelser.. haha. :)

Se ya!

Puss&Kram

Inflyttningsfesten

Som folket kanske vet var jag ju på inflyttningfest hos Emma & Fredde förra helgen.. Och såklart kommer lite bilder =)

Vin i handen och ute på tipspromenad! haha


Sööta flickor!


mina flickor o jag.


Ajjemänn


Linzan & den nyktra Fredrik


Och så hamna vi på trägårn


Där dansades det en del..



Mkt nu

Vart mkt nu så jag har inte hunnit skriva något alls..
Är på jobbet nu & har rast i alla fall. Och ikväll blir det träning..

Helgen var mkt trevlig och lyckad med Emma & Freddes inflyttningsfest, bilder kanske kommer =)

Puss på er

Underbart med fredag!

Och så var det fredag igen! Sköönt :) Idag ska verkligen inte göra någonting.. bara sitta hemma framför TV:n.. Gött gött..
Idag efter jobbet träffade jag Johanna en sväng och gick en promenad till OKQ8 för att hämta ut mitt paket :D Mitt fina armband från Chicy :)

Som jag absolut ska ha i morgon på Emma & Freddes inflyttningsfest. Ska bli  kul :)

Allt för denna gången..
Puss


Skagen helgen

Kan ju ta och berätta lite om helgen som spenderades i Skagen, Danmark. Har vart helt hysteriskt kul i alla fall!
Vi tog båten tidigt i fredags morgon, käkade den underbaraste frukost buffen, shoppade lite taxfree (Burberry the beat parfym, lancome mascara & vin), vi satt också på däck och lyssnade på live musik och spelade kort. Till och med en trevlig båtresa!

På båten..


Väl framme strosade vi runt i skagen och kollade i de få affärerna som det bjöds på.. Satte oss på en mysig restaurang och åt god mat och drack dyr(!!!) cola (58 dk).. Sedan var det dags att gå en sväng i matafärn och köpa förfest tillbehör, alltså: Chips, godis, sprit och allt var det nu var...   Och en sak som är säkert, det är svindyrt i Danmark! Fyfan...

At the resturant..


Fredag kväll skulle bli den sk. "lugna" kvällen.. Men icke.. Det gick vildt till och det var en jääävla lyckad kväll vill ja lova! Förutom att ägaren av hotellet var helt sinnes sjuk & ville slänga ut oss för att vi förfestade på rummet kl 22.30 på kvällen.. Förutom det var den kvällen helt sjukt rolig i alla fall.

Utanför klubben..




På lördagen bestämde några för att gå till stranden... vi trodde att det var en ca 10 minuters promenad.. men nix! 40 minuter kanske? Men det var gött att gå av sig den sega "bakfyllan"..







På kvälla vart det party igen.. Dock en lite lugnare kväll.. för mig och en del andra i alla fall ;)






The end.
En jääävla rolig resa var det i alla fall!


Monday again..

Denna helg har vart het galet kul och lär skriva om den senare i veckan.. Just nu är jag bara så jävla trött efter träning i skatås..

Föresten.. Nästa måndag ska jag på Beyoncé!!
Fan va kul det ska bli! Har verkligen höga förväntingar..



Nu: BALLAR AV STÅL ;)