Äntligen åkte Andreas

yes, äntligen. Om han inte hade åkt ut ur idol idag vet jag inte vad jag skulle gjort. Börjar lipa eller ngt. Men det var bra framträdande idag. Speciellt från Amandas sida. Den första låten, jadu. Snacka om att Kirsti inte var ensam om att lipa, haha. Gud så bra hon var!! Nu ska hon vinna hela skiten.
Over and out.

Gó kväll!

image457Det är torsdag och allt är finemang. Idag var det gymträning, wohoaw va kul. Or not.  Körde lite bänkpress idag, behövs ;) Mina otroligt svaga armar behöver lite muskler ;D Var också träning med laget idag, var en ganska rolig träning =) Så ikväll ska jag sova gott! :D

I morgon blir det att väga sig o sedan köpa lite klappar :) Orkar inte med alla julklappar.. inte att köpa i alla fall.. :P Tycker inte sådant är jättekul som andra gör.. men men.

Sov gott allesammans!
Puss o Kram

Poker freak

Poker är beroendeframkallande, speciellt  när det är på facebook och är gratis. haha :D Like it.

Jag borde göra ngt vettigt. Jag borde alltså städa. Det är mkt man borde göra men som aldrig händer.

Nä, nu MÅSTE jag göra ngt. inte bara spela bort mina hjärnceller på poker.

ingen ork till något..

Det har vart en jobbig dag, pappa blev sämre men är nu bättre som tur är. Sånt tar så väldans på krafterna, beslutade för att inte träna idag. Orkade inte med det. Åkte i stället för att kolla på syrran när hon hade konsert. Duktig flicka =)

Nu ska jag spela poker på facebook <3
love it.

Schoool

Jao, sitter här i skolan för att vänta på att våran enda lektion idag ska börja, trevligt trevligt. Eh nej. Hade vart goare o stannat hemma faktiskt ;) Hihi.

Ne, nu får jag göra någon nytta. Se ya.

thank god!



image456
Mamma kom precis hem från akuten, och snacka om att jag blev lättad när hon sa att pappa inte hade fått någon ny propp. Så nu ska an vara kvar på sjukhuset tills de vet varför han blev lite sjuk idag. Jag själv hade nog inte pallat något mer nu. Så det var otroligt skönt att det inte var ngt farligt som hade hänt. Nu hoppas jag att jag kan sova ordentligt.

Förövrigt har jag sett på Desperate Houswifes ikväll. Vilket jag bara njuter av. Älskar verkligen den serien. det ska vara Gaby o Carlos! ;) VÄCK MED EDIE!!! Bläää.

Funderar på vad jag ska ha för kläder i morgon, till min nya jacka <3 moahahaa. Love it ;)

God natt!

SHAAAN ATCI <3

Love him.
 

Miss me when I'm gone..

Simple Plans nya, miss me when I'm gone. GILLAR VI. ;)

g har jag vart o handlat vinterjacka <3 precis en sådan jag ville ha!! Så om ni köper en likadan, kan man säga att jag dödar er. moahaha. Men sedan gick vi till Paprika o åt med, nice nice.

Sedan ringde de från högsbo o sa att pappa hade haft dåliga värden idag, så de ville skicka upp honom till Östra för att vara på den säkra sidan, vi får väl hoppas att det är en simpel infektion.... =/
Orkar inte med detta, det tar på krafterna, och det är inte särskildt roligt heller, oron jag haft hade ju lagt sig. Men, man får som sagt hoppas..

Nu ska jag se på Shan The man ;)
hihi puss

I en 90 årings kropp..

Efter helgen fylld med SM spel kan man säga att jag verkligen har ont i hela kroppen. Mycket träningsvärk givetvis, men också från stryk. Det är väl klart att om  man ger får man tillbaka..:P Men som jag sagt innan så var det träning idag, inte ngt jag såg fram emot men.. det var i alla fall en rolig träning. MEN, när jag reste mig ur soffan för att gå ner till mitt rum precis trodde jag att jag skulle dö. FYFAN va ont jag har, hahaha. Känns verkligen som jag är runt 90 år ;P hehe. men men, hoppas det släpper ngt tills i morgon.

härlig med halvdag i morgon med :) Sedan ska jag till stan med mamma för att köpa ny vinterjacka :D <3 måste ha en som går nedanför rumpan iår, annar förfryser jag^^ thihi.

Nu ska jag få mig en god natts sömn =)
Puss o hej.

Miss Blue - Vincent
SJUKT JÄVLA BRA :D

SM

Med 4 niometare skadade hade vi inga stora förväntningar att ta oss vidare, det gjorde vi inte heller.. men sånt är livet, det är bara att glömma denna helgen o köra igång med seriespelet igen =)

Idag var det ingen dag man gick till skolan på. Träningen var ju glasklar att skippa i morse, ORKADE bara inte.. En helg med SM spel tar på krafterna för er som inte vet vad allt det innebär ;) Sedan hade vi bara 1 lektion kl halv 3, och vem orkar pallra sig till skolan för det undrar jag då. Nej, ingen! :) Så i morse var de så jääävla gött att sova så ni inte kan förstå!! Wonderful. (A)

Det enda jag inte orkar är att träna i kväll. Bara det inte är en jobbig träning, för då slutar jag handboll :P haha.

Puss på er.

Idol fiasko.. igen..

Asså okej, detta var droppen. Hur fan i helvete kan svenska folket rösta ut DANIEL??? Asså är alla i severige helt jävla galna, serisöt. Ser ni ens på TV:N?? Lyssnar ni, eller är ni tondöva? Jag är så upprörd. Nu funderar jag seriöst på att skita i idol på fredagarna. Kanska ska spela shack med mig själv eller ngt, för det är ju seriöst roligare än att kolla på ett skitprogram som idol. Men nu hoppas jag Amanda vinner, annars var detta verkligen sista gången jag såg på IDOL!!!

KSDBGIADBSVLS AfnABfAHB!!!!!!!!!!!!

Dreamz..

jao, som sagt.. Våran UF företag, Bag Me Up blev ju inbjudna till en mässa på konserthuset idag. Var ändå lite skeptisk till det hela, men det visa sig att det var riktigt kul faktiskt! Vi fick många beställningar och många posetiva kommentarer =) Tom. En fd. UF lärare som trodde att detta skulle bli en succé, och det är ju hur kul som helst att få höra! :) Ni får en bild o en video från "jippot" ;)


Och jag blev glad idag, innan jag började på VV så sa jag till mig själv att jag skulle gå ner 10 kg innan Jul, det har jag klarat av redan en månad! hur glad som helst! 10,5 för att vara exakt :) Jippiiiee!

I morgon är det SM, can't wait! <33

haha, notera, HÄR HAR VI JAG!! Svenskan är lite dålig

 

God Morgon!

image454

Hej på er. Det är så himla gött att vara ledig kan jag upplysa er om ;) Vaknade faktiskt självmant nu kl 10.. vilket jag kanske inte brukar göra.. men men.. Snart ska jag dra mig uppåt och fixa till mig lite. Jag ska väga mig snart och efter det ska jag o mina fruar till en mässa på konserthuset som vårat UF företag har blivit inbjudna till, jätteskoj! Så där ska vi stå och försöka få kunder... Vilka de nu är som kommer dit. Have no idea.

Ikväll är det höjdpunkten av hela idol, ROCKTEMA!! Det gillar Sara ;) Hoppas att Andreas åker ut, annars ännu en till skandal. Andreas, sedan Marie. Då jag lycklig.

ASOS

Jul&Nyår närmar sig, och då har Asos verkligen det jag vill ha, speciellt för lite nyårsfirande!!
kolla in dessa, hur snygga som helst!!
image452
image453



 


Glögg invigning för detta året !

Jao, då var det dags för den första glöggen detta år. Ringde mamma när hon var på väg hem så att hon kunda köpa några utav min älsklingar, nämligen Tomteskum! Är de inte underbart goda? (A) Glögg hade vi kvar sedan förra året, de blir tydligen godare ju längre de står, som vin typ? :P iofs ås var det ju vinglögg.  Nu har man verkligen fått Julkänsla i kroppen, längtar till julen nu, så mysigt!
jag tog såklart kort på myset ;)


Färdig ??

Nu har ja suttit o fixat o trixat med min blogg design ett tag. jag tror jag är nöjd, i alla fall för tillfället, haha ;) Men jag tröttnar ju så snabbt på designen, färg o allt.. Vi får se hur länge jag har denna, kanske göra lite småändringar då och då. jag mkt väl att det inte är jättesnyggt gjort, men jag är inget PRO!!!! ;) haha.



Nu har jag precis tagit några sprut av Otrivin <3 och jag kan andas igen. How wonderful. Funderar på att äta lite snart med, morsan har gjort blodpudding. kanske slänger i mig någon ^^ Är lite småhungrig.

HAHAHAHAHA för de som ska spela med a-laget idag i Aranäs kl 9. inte jag iaf, jag sa till våran tränare att jag itne ville eftersom jag är sjuk!! :D Och jag slipper ;) orka åka dit ner en torsdag kväll o komma hemm kl 12 i natt..


Föresten.. glöm inte att köpa våra påsar;)
[email protected]

Snuv snuv

image448Sitter här och snorar. gillar inte att vara förlyld, men det är ju smällar man får ta ;) hehe. Bara det inte blir värre så.. men det ska jag nog kunna unvika eftersom jag inte ska träna mer innan SM.. :)
Jag har beslutat att jag inte ska göra något vettigt av denna dagen heller. Jag ska bara slappa hela dagen =) det gillar vi. Eftersom jag filar på min blogg design kanske jag kan fortsätta med det... eller något? Ja vet inte faktiskt. Jag vet heller inte vad det är på TV ikväll, jag tror inte det är något som jag gillar. Jag får nog äta glass ikväll istället. Det gillar vi det med ;)

Köpte nya löparskor igår med =) Ett par snygga löpar asics för bara 550 kr. Asperos skokvällar äger. 50% är ju asbra liksom. :) Jag har ju förlagt mina gamla.. helt borta. Någon har nog tagit dom. Hoppas jag på. För om jag hittatr dom nu när jag löpt nya blir jag inte glad.. :P


Bilden är på Lina, Jasna & Mig från Polen (L)

God Morgon!

image447Är ledig idag. Eller.. jag har bara gymträning som jag ej kan medverka på eftersom jag är förlyld och det är ju SM i helgen, så man vill ju inte riskera att bli ännu sjukare.. =/

Tänkte att jag skulle sova ännu längre idag.. Men telefonen ringde 09.30, och då fanns det ingen återvändo till min skönhetssömn!
Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra.. antagligen bara slappa som man gör när man är ledig. Eller ladda inför mässan i morgon. Öva på vad jag skall säga till eventuella kunder? ;) haha. Ne, det skippar jag nog.

Som ni ser har jag ändrat lite design i min kära blogg. Det är ju det som håller den vid liv. Annars tycker jag inte att det är roligt att skriva om jag inte har någon snygg.. Men som sagt så filar jag fortfarande på den..  Benji ska ju också hjälpa mig med en SNYGG header. =)

Köpte ju nya örhängen igår, man ser de inte så bra på bilden.. med det är sånna söta hjärtan i silver, från H&M =)

I'm NOT a plastic bag.

Nu har jag tagit kort på våra kassar.

Passar i alla väder o kläder.
Om du ska shoppa mat, kläder.. whatever you want ;)
Vi har ju riktat in oss på att vara miljövänliga.
Alltså, sluta köpa pappers & plast kassar när du handlar!!! Köp våra som du kan
 återanvända åter och åter och åter igen ;)

Vill du köpa en?
Maila oss på: [email protected]
Pris: 1 st 60 Kr
2 st 100 Kr


medlemmar: Jag, Emma, Linda & Lina.

äntligen! ;)

image441

Nu mina damer och herrar har vi hämtat våran leverans..(UF företaget ni vet) Vi säljer ju snygga tykassar med trycket "I'm NOT a Plastic bag" jag hade tänkt att ta lite kort på den så att ni ska få se, sedan är det bara att köpa ;) 1 för 60, 2 för 100. Bilden där uppe är våran logga om ni undrar, snygg eller hur? :)

Annars har dagen vart bra, soft som vanligt. Vi har fixat våra visitkort nu. Fan va detta är kul. ballt om inte annat ;) Ve av er har egna visitkort liksom? ;) Eller företag för den delen. moahah :D

Puss o hej

hahahahah

"hellre häng matta i parken än häng pattar till marken ;D snart tebax"

Detta står när Lina är offline från fronter. fick mig ett bryt o började asgarva.
ja vet inte, kanske är lite torr.
Eller dryg som Emma ;)

English presentation

Idag, efter den otroligt slappa UF lektionen där vi bara lekte på internet hade vi Engelska. Vi skulle presentera företaget. Samma som vi gjorde förra veckan fast i UF, lite nervöst innnan, men när man väl stod när var de helt lugnt. Anna (läraren) är nog bra på att göra oss less nervösa. ;P Men som sagt, det gick bra! =) Även om jag bara övade innan lektionen. Jag lär mig snabbt. typ.. =P

Nu har äntligen Lina skickat bilderna från festen, vem vet. jag kanske lägger in ngt i bloggen för en gångs skull.. om den inte fuckar sig då som vanligt. Det är därför att jag aldrig lägger in här längre.. Men jag har ju bilddagbok, där jag heter samma, så det är bara att kika in där i sånna fall. men ni kan få ett smakprov på mig o lina. hahah.

image440

från emma

image439
Emma, jag blev så glad.
Detta gjorde min dag ! <33


Annars så sitter jag i skolan med mina babes nu.. Vi har UF, men det är inte mkt till UF arbete ;) Det är glassigt här vet ni. Moahahah. Skolans datorgeni har precis fixxat min dator som jag har haft med mig idag, jag har ju inte kunnat logga in på min fronter, skolmail... Men nu funkar det. HENRIK IN MY HEART!! <33 hahah

Partaj

Jaoopp, igår var det ju dags för fest i Gunilse igen :) Typ samma gäng som förra gången kan man säga..  Det började med att bussen inte gick när Lina trodde, så vi fick stå o vänta ute i kylan i ca 30 min. Annars var kvällen hellyckad. Det blev roligare ju senare det blev. Of Course.. ;)  Bilder kommer.. när jag fått dom av Lina ;)

Så idag har jag gått på Ikea med mamma + en härlig dagen efter huvudvärk. men det är sånt man får ta. har också haft en osnyttig dag. Men det förtjänar jag efter -9 kg ;) Moahahah.

I morgon är det match mot heid. De MÅSTE vi ta, annars dör jag.

Puss på er.

Div 2 match

Idag var det match med A-laget. Fyfan va jag är stolt över mins tjejer alltså. Vi är så bra nu =) Jag måste faktiskt få skryta lite ;) men ack så bra vi var idag =) Även om det var lite tråkigheter med skador o sådant i andra laget.. Min insats var väl helt okej med. Gjorde lite mål o det kan jag inte klaga över inte.

I morgon är det träning, sedan iväg för att göra min vanliga fredagssyssla.. Ni vet ju..
O sedan på kvällen är der PARTY. Och det ska bli kul =) Jag undrar bara vad jag ska ha för kläder.. några tips någon??


God natt folks.

Jag o Lina fikar


Lina o Jag tog en lite fika på ett konditori i Gamlestan innan jag skulle ta skolfoto. <3
image436
Jag övade lite ^^
image437
Lina med.. :P
image438

Onsdag..

Och det är lika med en lektion som vanligt... =) Jag o Lina var de enda i företaget som var i skolan idag. Vi filade på våran hemsida. Kommer nog bli bra! ; )

Sedan var det skolfoto, för mig.. eftersom att jag missade när de andra tog. blir nog mindre bra, men who cares. Träffade sedan Katrin i stan för lite ärenden liksom, vi fikade.. Jag hjälpte henne med att hitta inne på hemköp med mera.. haha, she's new in town ;)

I morgon är det deg på gymmet o sedan div 2 match =) Ska bli askul, för det går så bra för oss nu! We like it =)


Ha det göttans.
Puss

Skit

Matchen gick dåligt, vi spelade inte bra, motsåndarna var dumma i huvudet, samt domarna.. Det kunde inte vart bättre.. eeh.

Nu ska jag sova. Blää.

Grace kelly

En uutav årets bästa låtar =)
Och Mika måste vara en utav årets bästa artister....

Idag var det företagspresentation inför våran o den andra handles klassen. Det var nervöst men det gick ändå bra tycker jag.. =)
Det var väl ingen vacker syn när man gick ut idag. Syrran: SAAAAARA DET ÄR SNÖÖÖÖÖ, WOOOHOO!
SNÖ? Vad i Helvete, det var min första tanke. Då ska man alltså börja frysa arslet av sig ännu mer. Jag kommer väl få ha dubbelt av allt... känner att jag fryser redan nu, även om jag använder mig utav mössa, vantar o halsduk... SUCCK!!! Fast Conversen kanske får stanna hemma i morgon.

Nu ska jag sticka snart, vi ska ju spela matchen som aldrig blev av i fredags.. uuh. Men det ska bli kul. Och på fredag är det fest ;) mohahahah x'D

Puuuusss

I can be your Kitty. - Emma

Tv nörd?

Snodde denna från Linas blogg.

Om man har sett över 55 serier är man tv-serienörd!

[x] Gilmore Girls
[ ] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[ ] OC
[x]One Three Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[ ] 24
[ ] Simpsons
[ ] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[ ] House
[ ] Brothers and sisters
[ ] Sex and the City
[x] Navy CIS
[ ] Lost
[ ] My name is Earl
[ ] Ugly Betty
[x] Smallville
[ ] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[ ] Spin City
[ ] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[ ] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x]  Sabrina - Tonårshäxan
[ ] Ett geni i familjen
[ ] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[ ] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[ ] Lizzie McGuire
[ ] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[ ] Will&Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[ ] Dharma&Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[ ] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[ ] Seinfield
[ ] Glamour
[x] Huset fullt
[x] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home

41/80 - inte serienörd! Men nära inpå...
Man kan säga såhär, när jag var yngre VAR jag en serienörd... :P Har avtagit på äldre dar.. HAHA

Söndag morgon

Finns det något värre? Nädu. Hatar söndagar, men det är väl inget nytt..
Idag är dett A-lags match, ska bli kul. Hoppas vi vinner. Det har gått så bra det senaste.
Såg på Freaky Friday igår, alltid lika rolig! :D

Ska nog försöka plåta mina skor, Linda ville ju se dom ;)

Puss på er.

Bilder

Du finns bilderna från Gran Canaria på http://payinginnaivety.bilddagboken.se/

Jag köpte mina skor idag <3 Bilder kanske kommer, vem vet.
Nu ska jag sova, ladda inför div.2 match i morgon.
Puss o hej

Good Morning

God morgon, gott folk!
Vaknade ganska tidigt i morse, även om jag sa till migsjälv att jag skulle sova. Men det var inte mitt fel, utan lilla Jennie sms:a mig. Men jag kunde faktiskt somna om igen, som tur är. haha.
Men nu har jag tagit på mig, nu ska jag upp o fixa håret o äta o kl 2 ska jag träffa Lina i stan. Sedan skall jag köpa skor <33 moahaha.

Ha det bra sålänge.
Puss

Relax! Take it easy..

Jao, det var ju meningen att juniorerna skulle ha en mach i J-elit idag. men icke sa nicke. Önnered kom inte. Deras tränare hade tagit fel på en matchändring som inte gällde juniorerna över huvud taget. Vi som var så taggade, men vi får la slå dem på tisdag istället. Men jag fick i stället vara med i farmen som skulle spela efter våran match.. inte så kul.. men lite träning i alla fall.

I morgon ska jag träffa Lina i stan, för att ha lite trevligt hoppas jag på. Sedan ska jag också köpa ina skor som ja g har blivit totally kär i!! Ett par snygga Replay stövlar som det står SARA på. Vinterskor såklart. Det börjar bli kallt nu. Men i morgon ryker alltså denna månadens sudiebidrag så det blir inte mer kläder för denna månaden i alla fall. men jag har ju vart i Ullared o shoppat så det gör inte ngt.

Nu ligger Mika bilderna inne på min bilddagbok. Orkar inte lägga in de här.. för det är många o det blir bara krångel.
http://payinginnaivety.bilddagboken.se/

Ha det fint sålänge.

Yeeeeyh!

Idag var det domarkurs, som var jättekul! Fy vad vi skrattade. Ne, men det var kul idag iaf. Efter det skulle jag iväg för att väga mig. Jag hade tydligen gått ner 2 kilo undertiden jag var på gran canaria. haha. Så nu ar jag gått ner 7,6 kg sammanlagt. =)

Innan Mika konserten tyckte jag inte att denna låten var bra, men nu lyssnar jag på den hela tiden!!
Big girl you are beatiful.
Very good!! :D

Walks in to the room
Feels like a big balloon
I said "Hey girl, you are beautiful."
Diet Coke and a pizza please
Diet Coke I'm on my knees
Screaming, "Big girl, you are beautiful!"

You take your skinny girl
I feel like I'm gonna die
'Cause a real woman needs a real man, here's why
You take your girl and multiply her by four
Now a whole lot of woman needs a whole lot more

Sötaste bebisen

Ni måste bara kolla in denna, hahahaha

Mika

image435
Mika var GRYMM, hade faktiskt inte väntat mig annat.
Bättre än på skiva nästan! Sjunger som en gud. <33
Ett större inlägg kommer när jag fått alla bilder från Emmas kamera!
Hade sjukt kul i alla fall, såklart ;)

Köpenhamn here we come!!

I morgon gäller det, jag o mina babes åker till Köppenhamn för att se på MIKA! Så otroligt kul! Det är tredje gången för mig o Emma nu. Och jag säger som hhenne.. det börjar bli lite som en tradition nu=)
Det blir dans, sång & suuuupning. hahaha. <33

I could be brown, I could be blue, I could be violet sky.... :D:D

Bye bye folks.

Hemma igen

ja då var man hemma efter 2 underbara veckor på Gran Canaria. Med sol och 30 grader varje dag så har jag haft det sjukt härligt kan jag säga. Solat har jag gjort ;) haha. Men jag behövde verkligen detta. Så nu har jag laddat mina batterier igen, men jag kan ju inte säga att jag är redo för skolan än, men det är bara att stå ut :P Fast jag är inte hemma så länge, på tisdag sticker jag o mina babes till Köpenhamn för att se på MIKA!! Fast det är bara 2 dagar, men whatever... :P haha. Ska bli skiita kul iaf.
Har längtar ihjäl mig efter alla kompisar!! Ska bli kul o träffa alla igen nu =)

Bilder kommer...