uääck

Idag mår man som man förtjänar.
Vi hade i alla fall kul på park.


oh guuuud.

Det värsta som finns är när det är problem med ens vänner. Och ja, det är det nu. Det är KAOS. Och jag vet inte vart jag ska ta mig till.


Up n down

På en helg har det hänt mycket. Inget special i mitt liv direkt (lite kanske), men allt runtomkring. Vesna har träffat en kille, jag har vart på dejt (hjäääälp) Och varför, varför är det så att man alltid ska fråga sig vafan det är för fel på en, eftersom alla andra har kille ungefär.. men inte jag. Och så vill en kille träffas på riktigt och vara lite seriös, då flippar man ur... Jag blir rädd, får kvälvningar, spyr, skakar. Okej, nej lite ljuger jag. Men man blir lite scared.. Kanske bara för att jag antagligen inte tycker att jag är bra på det, eftersomm att allt annat har gått åt helvete. Men nej, jag får se det som en kul grej o hoppas att han vill ses igen antagligen...
Jag älskar singellivet helt enkelt. Tror jag?

Idag har jag i alla fall inte gjort ett smack. Har legat i soffan ta mig fan hela dagen.. Inte kul alls. Astrött e ja också. Men i morgon blir det förhoppningsvis lite roligare! Det är fredag! Alltså lite handboll o smått o gott :) Kanske utgång? Får passa på nu när skolan snart börjar igen.. =)

I've got hoes, in different area codes

Fan jag tror jag att jag har fått mjälthugg..

På tal om annat än mjälthugg så var det ooootroooligt seg dag igår. Sara steg upp kl 14.30 efter att ha kommit hem vid cirka 06.45 på morgonen. Det var en feeet kväll på park! Hade hur kul som helst och var där tills det stängde :) Ja hände lite högst oväntade grejer, men det är sånt som är kul! Träffade min lille Joey & Helle där också. Hon tyckte tydligen att jag var lite berusad, men jag fattar ingenting.

Igår var mina tjejer här. Lina o Joey va här på en Buzz kväll.. som vanligt. Lina & Johanna är riktigta Buzz slynor. Riktiga suckers.. ;) Jag vann som vanligt typ... (när inte mikaela är med)

Idag blir det en tripp till sjukgymnasten o sedan ner till träningen.

Jag såg en kille med en sån sexig tiger skjorta, ville knäppa ett kort med joey o snubben!



what a weekend!

En väldigt rolig och händelserik helg mina vänner! I fredags vart det utgång och till graaaand opening på park! Helt okej kväll med johannas sthlms besök som sällskap denna gången med. Jag körde bil, eftersom jag käkar medicin och skulle upp tidigt dagen efter :)
Kom hem vid ca 3 tiden, så det innebar ca 3½ timmes sömn innan färden till Jönköping & matchläger! Kul o se när brudarna spelade, mindre kul att inte spela själv.
Hade redan bestämt sedan innan att gå ut men kände att jag absolut inte orkade, så tog bilen till vesna, mjukis va på, soffläget med ;) Men sedan kom Alexander o Jonas som förstörde det för mig och ville ha med mig ut... Jahapp, jag var inte jätte svår att övertala.. De skulle till park. En lördag. :) Okej dåå. Fick låna kläder av Vesna, väska av Vesna , smink av Vesna... allt. Men blev helt representabel ändå tror ja. Sedan kom min lille Joey & helle till park också! wihooo. En galen natt, jag va asfull o idag e ja astrött. hejdå.

i'll moonwalk up n down your ass

Idag skulle jag vara hos Johanna kl 10. Jag tryckte på snooze typ 23400432 gånger och vaknade 09.58. Men snabb som ja e var jag o hämtade henne säkert 10.05 ;) Vi åkte till Ica för att handla lite frulle. Färskt bröd, juice, yoghurt & salami. Juice eftersom johanna var såååå sugen på det o dricker typ bara en halv dl eftersom att det är "för sött" :P Men okej.. haha. En go frukost med ägg o kaffe o allt man behöver! haha. Mysigt. Sedan körde jag henne till jobbet, taxi som jag är. ;)

Sedan åkte jag hem, adrian var här, lille söting:) Och sedan en sväng till stan o träffade jasna!Trevlig dag. Men nu är jag trött som få. Är fortfarande inte riktigt 100 % frisk ..

I morgon är det utgång! om inte min fot e fuckad..:(

Puss

Bästa skiten ever..


Sommaren är kort..

True fucking story! Eller sång.. Pratade med Johanna i tele för en stund sedan, jag som precis hade lagt min bitterhet bakom mig. Den kom tillbaka när Joey nämde att sommaren är slut och att hon o helle är helt deprimerade på jobbet. Och där försöker jag vara en klippa o ba "neeej neej neeej.. nu är det sensommar och vi kommer ha så roooligt såååå, som alltid!"  Visst kommer vi ha roligt, men fuck, sommaren är verkligen slut. Johanna kanske flyttar utomlands snart och det kommer bli sjukt jobbigt!! BE STRONG SARA, BE STRONG!

Men i alla fall så har vi roliga saker att se fram emot kommande veckor ändå. På fredag ska vi ut. Till parks graaand opening typ. haha. Sedan har ju jag ett litet 20 års kalas som inte lär vara lugnt. Här ska det ballas ur!

Yoyoyo, i'm outta her

work work

Japp då vart det jobb för Sara Måndag- Onsdag! Gött med lite pengar i kassan. Plus att det va sååå längesedan jag träffa mina sötisaar!! =)

Jag är sjukt dum i huvudet som längtar ihjäl mig till fredag också. Ja, alltså.. Park Lane öppnar igen. Jag måste va puckad. Hejdå.

akta så du inte får en hamburgare i huvudet

Igår var jag och Joey ute. Supriise supriise!! Utan våran Helle denna gången som var sjuk :( Men det hindrade inte oss från att gå ut och skaka rumpa.. Eller nått.. Sagt och gjort. Sara körde en heeelt sober kväll, shit va skönt! Ska köra flera sånna utgångar tror ja, i alla fall om de är mitt i veckan. Jag hade sjukt skoj ändå och dansade till bra musik o minglade lite lätt med trevligt folk. Alltid kul med Joey ute.

Men roligaste var när vi skulle käka lite senare. För att relatera lite till min rubrik. Så hade Johanna lämnat mig i BK kön så ja fick springa runt o leta efter henne när jag var färdig. Så när jag tillslut hittade henne satt det en jobbig kille där som tog ina pommes, tog på mig, lät mig inte vara ifred. Låt mig vara när jag äter! Så då blev jag snabbt arg på den där snubben. När han sedan kom in igen från sin rökpaus kom han bakifrån o skrämde skiten ur mig. Ja, då kasta jag min BK påse men lite tillbehör i på hans huvud. Han fick lite sallad på skjortan o majjo i håret. Kul tyckte jag, inte han. Kunde du gott ha. Men Johanna påstår att jag blir agro när jag är nykter, men det kan jag nog inte hålla med om ;)




hahahahahha


Var hon vackrare än mig?

Tjenis penis. Veckan som gått har miiiinst sagt vart jobbig. Jobbig, händelserik och lite rolig på samma gång. Utgångar, fylla.. med mera, med mera..

Har konstaterat några grejer. Både bra och dåliga.

1. Killar är svin. Nej Sara, nu kan du inte dra alla över en kam. JO DET KAN JAG VISST DET. För jag har inte träffat någon som inte är en hora. (ni som är känsliga, stick härifrån) De ljuger, tänker med dicken osv osv.. Suprise? Nej precis. Ni visste redan. Är jag pissed off? Ja. Snälla låt mig träffa en normal kille någon gång. Jag fötjänar det.

2. Vänner är det bästa som finns. Ja, det är väl rätt självklart egentligen, kan inte riktigt förklara. Är så sjukt tacksam över att en person sett till så att jag inte slösar min tid med assholes. Älskar er alla mina underbara!

3. Jag älskar att gå ut. Fredag, lördag, söndag.. Varje dag i veckan. Okej nej ja skojar bara. Men sommaren är underbar (okej inte vädret). Men att gå ut och dansa med mina underbara är det bästa ja vet. Jag, Joey & Helle pelle är riktigt grymma ute och har så sjukt kul. Fredagen på Henriksberg va riktigt tungt. Vi dansade till hiphop hela natten o va lagom fulla. I love you girls!

4. Jag älskar att vara ledig. Gå och sätta sig på Viktoria en söndag, dricka vin med vänner och bara ha sjukt trevligt! Jag älskar. Att sedan vakna 12 dagen därpå, lagom seg i huvudet, bli hämtad av Joey, äta lunch och dricka kaffe och prata ut om alla våra dumma issues (och jaa de är alldeles för många).

5. Jag älskar Melissa Horn. Okej, eller mer musik.. Men Melissas låtar är underbara. Hennes texter är helt sjuuuuka. Hon tar ens tankar och sjunger om dom ungefär.


Jag & världens snyggaste Helena på Henriksberg:)

Min snygga Joey!


.

KUK


Let me put som Luda in it.

Redan onsdag. Onsdag = Colors på Nef! Yeeeay! Har inte vart med Joey & Helle på detta än =) ska bli najs najs.

Jaa, man kan ju tro att de hära Joey & Helle var mina kompisar, men icke vad jag hade sooo wrooong! ;) Sara var med om vääärldens blåsning. Ingen rolig blåsning heller för den delen. Kan heller inte dra hela storyn här för då blir det en bok ungefär. Men får i alla fall ett sms från ett nummer jag har raderat eftersom ja inte vill ha med den här personen mer att göra. Jag blir huuuur arg som helst och ringer Johanna för att berätta att svinet har hört av sig. (she knows the story) Och såklart så är det JOHANNA DEN JÄVELN som ligger bakom denna cup och bad Helena skriva det från hennes mobil (hade inte hennes nummer) Okej, askul. Eller inte... Men inte en gång till för då kommer jag skicka OG på dig eller något. haha. Fuck.

Nej men nu drar ja till gymet..


Du vill ha det du förlorat, men mig får du inte tillbaks.

Sitter här o lyssnar på Melissa Horn. Hon är helt underbar, hennes texter! GAAAH! Jag säger då det, den kvinnan alltså!!

Annars så har jag det vädigt gott här. Njuter av min ledighet till fullo. Ute o partajar, träffar vänner, tränar, degar.. u naaaame it. I Love it anyway.

Idag har jag blivit blåst också. Jävla Helena ja ville slå dig sååååå hååååårt! FUCKKKKKK!! hahahahah... shit.

En fin bild från förrförra veckans utgång.
Den visar nog våra personligheter rätt bra den här bilden..
Ah.. låter den tala för sig själv.


You ain't got nuthin on me..

Okej yeay yeah. Vi var ute i fredags igen. Suuuupriiiiise fooolks! Men vafan vi har ju så jävla kuuul va. Jag, Joey & Helle som var i farten igen. Vi började kvällen med lite tacos (Och en jääääävla stark lök som man dog av). Sedan korka vi upp rosét! Gött gött. Ja när man sedan ska resa sig upp för att gå till bussen så känner man att man mååår braa.. haha. Påväg in till stan frågar johanna varför jag har skickaat sms till henne. haha ojdå! Sara skicka visst fel. Fyllesms, till fel person. En klassiker! Vi dansa på Nivå hela kvällen, har halva inne på vakten, helle fick ragg, joey spillde cola i taxin hem osv osv.. En vanlig kväll med de där brudarna helt enkelt! 

Snor bilder från joeys blogg.
Joey's tiiipseeeey!!! hahahaha


Well jjag gillar att kolla snett mannen!