Vill ha!

image352

Present köpande!

Idag var det två lektioner. Båda två var helt meninglösa. Vi satt bara o kolla på film och jag fick reda på engelska betyget. Det blev ett VG :) Jaa, kan inte vara annat än nöjd.. =) Efter det åkte alla tjejor in till stan för att äta. Vi syndade och åt på Donken. xD Förlåt mig gode gud. Sedan skulle jag köpa present till mamma (kan ni gissa vad jag har köpt? haha, kolla bilden), vi skulle kolla på skor, lina skulle leta efter en tröja som liknar min som jag köpte på topshop, fast denna fanns på lindex eller ngt.. :) Linda hittade ett par shorts och en klänning som hon skall köpa i morgon. Jag köte en tröja. Som jag fick 20 % på för att jag hade köpt veckorevyn ^^ Fick även mitt lipton tea idag eftersom jag blibit ambasadör, helt gratis ;)Bilder kommer nedan.


Idag hade Emma KORTBYXOR på sig. haha, nej förlåt.. Shorts, jeans shorts.

Project Runaway

image345
Idag är det Project Runaway.
Det ska jag lätt se på..
Skit i  Grey's.. ÖVERSKATTAT ;) haha

Träning


image344
Det här var min första träning på hela denna och förra veckan. Jag har kört Pilates förr.. Men idag körde vi lite längre. Det är jätteroligt, men jobbigt som f*n. Det är mycket vig hetsövningar. Och alla på denna jord vet nog att jag INTE är vig. Hahah, PAIN.   Så nu känns mina ben som spaghetti. Ska bli skönt att sova senare.. Men inte att gå upp 06.30.  Men jag ska inte klaga. Vi slutar ju snart! :D

Men, ingen träning i morgon.. Måste göra färdigt svenskan.. Blääuh.

Snaaart sommarlov!

Jaa, snartsnartsnart! Igår var jag hemma pga feber & idag är vi lediga! :) Det är bara två lektioner i morgon o på fredag är det bara träning.  På måndag är det bara UF-information till nästa år och på tis-ons är vi lediga. Sedan är det väl ngt på tors, sedan slutaar vi på fredag!! HUR GÖTT ÄR INTE DET?? xD

Ni ska få höra på en grej. Jag läser en bok. haha, fick mig ett jävla ryck. Kollade i min hylla. Där stod en bok jag råkade sno med mig från Nylöse tiden. Alltså 2 år sedan. haha. Handlar om en tjej som går i 8:an, lite barnslig, så min syrra ska få läsa den efter mig. haha "VADÅ VA MENAR DU MED DET? ÄR JAG BARNSLIG?" hahaha..  Boken heter "Kära Tjejer" haha.. Kul. SÅÅ kul. jag har nästan läst ut den med, på EN dag ;) haha.



Linda den bajsen ska åka till GREKLAND? O sola & bada. Avis, JA det är jag! Hon åker om en vecka, men hoppas du får det bäääst gumman :D <3 O glöm inte att sola för mig ;)



image343
Var tvungen att lägga in en bild på Johanna som har klippt av allt sitt hår! Hon hade verkligen JÄTTELÅNGT innan, men detta.. SHIT, det är SÅÅÅÅ SNYGGT. Wow, Passar dig suuuper gumms ;) <3

Sofias Suprise ;)

image341
I lördags var det ju Suprise party för Sofia :)
Trevligt. Träffade alla underbara + att det bjöds på god mat o champagne!
Kvällens höjdpunkt var nog när Stella hoppade ur lådan ända ifrån Grekland! :)
Grattis en gång till gumman! :) <3

Suck

Det visade sig att jag skulle få ha feber idag med. Det var meningen att jag skulle gå till skolan idag, och jag skulle faktiskt träna med laget. IDAG! Men då blir man sjuk. Så typiskt.. Och jag vill inte ringa magnus för jag känner mig så dum eftersom jag inte var där på hela förra veckan heller.. Men aja.. Så kan det gå.

Har precis tagit en ipren, känner mig liite bättre. Inte så utslagen som jag var förut.

Nu kanske jag ska göra lite Svenska.  =/ Nää, först ska jag spela lite ^^ hihi

Eh nääj.

Kom hem från gymet.. Åkte med mamma till angered centrum och plötsligt fick jag feber. Hoppas det inte blir något långvarigt. Aja, i värsta fall får jag ju vara hemma i morgon. Men jag säger som lina, och hoppas att det är för att jag inte sov ngt i natt. Känner mig lite halft yr. Aja, ingen har väl dött av det inte ;)

Idag har jag köpt:
♥ Sminkväska
♥ Rouge
♥ Klänning
♥ BH:ar ^^

Var ju i angered med mamma o med lina i stan innan :P hehe. Klänningen fick jag av mamma! ♥

Dagens bästa: Paprika & shopping       
Dagens sämsta: Feber  
Dagens kläder: Mjukis all over!       

Dagens dryck: Vatten och Mjölk       

Dagens motion: Gym


Ahmen tjena!

Skön helg. Blev färdig med Historian i lördags morse. Gött. Sedan var det suprise party för Sååfia ;) Hennes syster bara ploppa ur lådan sådär. Lite kul ;D hehe. Grattis en gång till gumman! :)

Idag sov jag länge, pappa o jag åkte lite till allum, först för att växla pengar, men då såg jag skopunkten så jag köpte min efterlängtade skor! Sedan åkte vi till backaplan. För att köpa ngt till mamma.. Det blev en äggkokare!! HAHA, våran är ju sönder. & så kollade vi på lite laptops till mig ;) wohoo. i wiish.

I morgon är det gymträning, sedan paprika med Lina. Hehe. Och sedan kanske det blir at börja på Svenska hemtentan vi har!! Euh. Orkar inte med en till.. Usch.. Sommarlov tack!!

Premiär för Liseberg nu till helgen också! Med Lina det med  :) Kuuuul.

Det var den kommande veckan det jao. Kanske blir lite skolk från träningarna med.

äntligen..!

Nu är jag ÄNTLIGEN fäärdig med min Historia Hemtenta (som jag har hållt på med sedan i måndags) hoppas jag får G, annars får jag inte G i kursen, haha ^^ Så lat har jag vart i Historian, joo. bara för att jag hatar det! Trodde att det skulle bli roligt innan, men det visade sig att det blev den jävligaste kursen jag någonsin har läst. Har inte gjort ngt alls. Inte pluggat till prov ingenting typ. Så jag får visserligen skylla mig själv. Men den har vart SÅÅÅ tråkigt. Uh. Så INGEN Historia B för mig nästa år, nej tack!

Nu är det lördag i alla fall, det är väl det man skall fokusera på ^^ Härligt som fan. bara 2 veckor kvar i skolan.
Jag försöker förttränga allt eländigt jag har kvar. Men det ska nog gå bra hoppas jag.. Lina ska iaf hjälpa mig att plugga till matten :) Goodie. Jag längtar till sommarlovet mer än någonsin! Auuh. <33

Historia hemtenta

Håller på för fullt. Så nu måste jag sticka igen.

Jag har färgat håret oxå ^^ just de, haha!

Är i skolan..

Sitter här på handlen och gör.. Eh, ingenting. Vi ska endast få reda på våra betyg.. Emma sitter och finslipar på våran natur vi ska redovisa sedan. hehe. Kul, nä!
Fick reda på NP i Eng B igår. Fick VG. Tack gode gud för det alltså!! x'D Då blir det nog ett VG i betyg.. Hoppas jag.. :)  Jaojao.. Men jag hinner inte blogga när jag är hemma eftersom jag har en stor jävla hemtänta i Historia som är långt ifrån klar. That's why!! Så ni får förstå mig om man säger så ;)
Jahopp. Vi ses & hörs. PUSS

Blogg-torka

Sorry, men jag har verkligen jätte mycket plugg nu. Så kanske inte så mkt bloggande denna veckan.
Historian dödar mig. :'(

Skola

Sitter i skolan och har aaas tråkigt. Men nu ska vi snart ha histora, inte för att det är roligt det heller men.. AAAH, orkar inte med skolan längre. Ska ju göra ett geometriprov i matte också! Döda mig där med liksom. Fuck U.

Dum huvud.

Vart bakis hela dagen. Vad ska jag nu? Jo krök igen. Men det blir inte mkt idag i alla fall. Vill inte tillbringa en MÅNDAG illamående. Men det ska bli najs ändå :)  Färdig fixad. Väntar bara på Lina, sedan går vi! :)

Pusss

Blää.

Vaknade klockan 6 i morse. Mådde inte bra. haha. Ja, lite senare var både jag och Lina klarvakna. Så vi gick upp och kollade på Bond. Golden Eye. Mkt bra ;) Älskar Bond, men jag somnade. haha. ^^
Så nu har jag precis spöat Lina i Monopol. Kanske tar en till runda sedan, haha ;) Så är det när man är en framgångsrik affärskvinna. Maha.

Hatar söndagar av hela mitt hjärta. Imorgon är det ju gym. Och det gillar vi inte.

Köss & hej


Vaa?

Jag fattar inte. Jag är så besviken. Man vet från och med nu vart man har vissa. Verkligen.
Nu var det verkligen slut på det här. Jag är så himla ledsen, besviken... allt. Jag har lust att gå och dö typ. Jag hatar detta.

Mys

Igår var jag och min syster Helena ensamma hemma. Oftast brukar det bli bråk, Men inte igår. Haha. Vi kollade lite på Diney channel. x'D Min syrras favvo kanal. Hmnja.. Jag gillar den med ;) Så det blev lite musse &Co. Sedan så ville Helena spela spel. Så okej. Det blev monopol. MAHAH! & lite glass :) Men vi orkade inte spela färdigt. För Helena var så feg & köpte typ inget.. :P haha. Men jaja. Idag ska jag hem till Lina. Emma kommer! :)

Min glass   & Helenas glass. Hon ska alltid
förstöra den. Kolla va ful den är nu.
haha.

fy va kul!

haha, mjaa.. I onsdags så fick jag reda på att min mattelärare TED har en egen hemsida. (han är grym i treathlon) hur nu f*n det stavas.. hehe :P fick mig ett gott skratt.
Kolla vettja. -->
HÄR!<--

sexig

image336
Adam Levine.
Jag tycker att han är. Hm, jaa. SEXIG. Han är snygg, på något konstigt sätt. Inte så att man svimmar av precis, men han ser så manlig ut. Skulle inte sagt nej till honom ;)

Inte nog med det. Maroon 5 släpper snart sitt nya album. Längtar. Inte så att jag är ett jätte fan, men jag gillar deras musik! Väldigt faktiskt. Deras singel som är ute nu nynnar jag på stup i kvarten..  "and it really makes me wonder.."



Ännu en gång.. Jag fattar inte, verkligen inte. Sista gången NU, verkligen sista!! Euh..





nyinköpt

image335
Trots mitt shoppingförbud jag har gett mig kunde jag inte motstå denna klänningen.

Från: Zara

























Euh.

image334Jodie Marsch.
Snyggt? EH NEJ!
Tycker hon ser allmänt äcklig ut bara! Uhh..















































FREDAG!

God Morgon på er. Äntligen fredag! Yeees ;) Även om man va ledig igår så är fredagar speciella. <3 haha. Fast idag blir det nog bara deg framför soffan. Men det är gött det med :) Men i morgon bär det av till Lina. ^^

image333

Bloggar mer när jag har ngt vettigt att säga. haha. Nu på morgonen är min hjärna tom. Typ som Svampbob & Patrik. ^^

Unwritten

Emma? Du har väl inte snott av Kenneths brännvin? ..Det där var droppen. Jag klarar inte av sånt. ASGARV!

Äntligen lov. Och det var förjävla gött att sova ut idag! :D Träffade min kusin i stan idag. Vi fikade o så. haha ;) Min kusin heter Lina. haha. Jaa! Det är den Lina. ;) Jag köpte en göööööör fin klänning på Zara med! Bild kommer nog.. ;) hihi.

Har också träffat mikaela & johanna idag. Trevligt trevlig! Cocosbollar i mängder ;) och jag var 1:aväljare! ;D haha

Snart ska jag bli sambo. Kanske på lördag. Vi får se.

Top Model

image332Caridee blev ju årets vinnare av top model, vilket jag redan visste. Men hon var verkligen en värdig vinnare och jag bara älskar detta fotot. Tyra är öööver snygg som vanligt.. :P




































TOPLESS! OMG

image331
Oh no. hon har ingenting under tröjan. Det är skamligt. Med gud.
SNYGG BILD på Avril!

Livräddning!

Idag var det livräddning i valhalla med Ted! haha. Han är så jääkla rolig va. Men livräddningen hade jag inte sett fram emot alls. Men det var inte lika farligt som jag hade trott. Men inte för att jag hade roligt precis men.. Jag genomförde det i alla fall ^^

Nu har jag ätit och är proppmätt! mmm, skitgo mat ;) snitzel! =D Like it a lot! Men snart bär det av mot träningen och idag ska vi springa INNAN. Och sedan har vi pilates. (stavas det så?) I alla fall. Jag kommer inte klara av det, för jag har världens jävla träningsvärk. Men hur ska jag egentligen kunna ha det när vi kör så himla lätt styrketräning. haha !

See u later folks.

Förjävlig dag.

Kan ju inte säga att dagen vart jäätte rolig! Nädu, först hade vi hör&läs förståelse i Eng B nationella. Vet inte hur det gick, som vanligt. Men jag är tvungen att ha ett VG om jag ska få det där jävla VG:t i betyg. Just nu har jag den största prestationsångesten som går att ha! :'( Orkar inte mer alltså! Snart är skiten över. Tack o lov.

Inte nog med det. Vi hade VÄRLDENS jobbigaste träning idag. Jag i princip dog. Ärligt talat! Hopp, hopp, spring, spring. Kill me. Jag är helt mör i benen. Vi gör massa ben för tillfället. Fuck. Nu sitter jag och dricker kaffe, kanske inte det bästa med tanke på att jag skall sova om en timme typ. Livräddning i morgon. Döda mig igen!

Nä, nu är det desperata hemmafruar.
Heejdå!

Wohoops!

Vissa människor förstår jag mig inte på, vissa är fan inte sanna. Fick ett bevis på det idag med. haha. ojoj. Bara gav min åsikt och WWWOOOOW. Då brinner människan totalt av! haha, iofs skrattade jag bara när jag läste det. Väx upp människa.
Men så är det väl... Vissa tål inte kritik eller andra åsikter.

Be strong, be strong now.

Ensam hemma, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har kollat lite på TV, diskat.. Jag vet inte mer vad jag ska göra :P Plugga hade vart bra, men jag orkar inte. Ovanligt va?  Nee, nu får jag fan göra ngt  vettigt. Kanske ligga lite mer i soffan o kolla TV. Jaa! Det låter som en bra idé! ;)


 

We were ment to be, supposed to be, but we lost it.


design

Jag vill ha ny bild i bloggen. Ngt som mer är "jag". Något förslag? Nån som kan hjälpa att göra nått snyggt kanske?

Älskade pojkar <3

image329
Thee aaaark. <33
Why? varför? Det är ingen rolig tävling längre.
En öststats-tävling. Alla jävla öststater kan ta sig i arslet. De bara röstar på varandra hela tiden.
Jag blir så himla besviken när jag sitter här och kollar.
Vad ser jag? JO SERBIEN, FATTA SERBIEN LEDER!! Och de kommer säkert vinna också..
En så jääävligt dålig låt.
Stackars Ola Salo & stackars The ark.
STACKARS LILLA SVERIGE SOM ÄGDE HELA JÄÄVLA EUROPA FÖRUT!
Jag går och DÖR nu!

Göteborgs varvet!

Idag har jag, Lina & Linda vart inne i stan för att vara på plats för göteborgsvarvet. Man kan ju tro att vi skulle springa, men nej. Så dumma är vi inte. Vi skulle hjälpa till att dela ut kex choklad till alla jälva idioter. Och jag menar det verkligen. Vissa sprang nästan ner oss bara för att de ville ha mer kex choklad. Vi fick bara dela ut 1 per person. Men vissa förstår inte det. Fy fan, jävla idioter.
Men jag är SÅÅ stolt över EMMA <3 Hon sprang, och kom runt! Duktig flicka :) Jag blev lite småkär idag också, när killarna som jobbade på kex choklad och som kom med alla var AAAS SNYGG! wow <3 haha =)
Vi såg också våran klasskompis ABDI, han kom bland de första! Fan va grymm han är ;)


Nu sitter jag & Lina o kollar på Eurovision. HEJA THE ARK. Låten är ju bara såååå bra! Men på ngt sätt tror jag inte att vi vinner, pga de jäävla öststaterna som bara ska rösta på varandra. MEN om Finnarna kunde göra det förra året borde vi kunna göra det med. för The worrying kind är så himla mkt bättre! HEJA THE ARK!!!

LERIG DAG x'D

image323


Jävligaste dagen i mitt liv.

Idag var det friluftsdag i skolan. Vi skulle åka till skatås och gå 1,4 mil tydligen. Vi åkte dit & jag var suur. Eftersom det har regnat hela jävla dagen. Efter att vi kanske gått 5 km halkar jag i leran. Mm, en stor jäävla lerpöl! Blev helt lerig på ena benet. Så jag sa till Morgan att jag inte kunde gå såhär mer.. Så vi fick gå tillbaka o åka hem. Men det var nu det "roliga" började. Vi hittade inte vägen tillbaka. Vi var mitt i en jävla skog liksom. Efter en halvtimme var vi tillbaka på det stället jag ramla på!! Vi hade gått i cirklar.  Det är ju bara sånt man ser på TV. Men tillslut hittade vi vägen. & jag frös & var helt dyngblöt!! (bilder kommer från linas kamera lite senare..)

När jag kom hem slängde jag alla kläder i tvätten & tog ett bad! Häärligt. Snart kommer mamma och vi ska åka in till stan och köpa nya converse. Det är ju typ 300 spänn billigare. Typ nån rea ^^ men jag vet inte vilken färg jag skall ta. Rosa? Eller röda? Don't know..

Avril

image320
Avril Lavigne

Underbara människa.
Hon är inte bara snygg. Hon gör underbar musik. Hon skriver låtar med budskap. And I like that! Vissa klagar på att hon bytt stil osv.. Men jag säger som hon själv, man kan väl variera sig liksom? Kul att prova nytt och inte bara vara inlåst i ett fack.
Hon är grymm. Och jag ser SÅÅ mycket fram emot att få se henne live i sommar! Wow.

Älskar hennes låt Nobody's home , kan bara inte få nog av den. Klart den bästa.

Matte :D

image319Är inte roligt. Nej. Idag hade vi nationella prov i matte B. Döda mig. Nä, men jag har seriöst ingen aning hur det gick, man brukar ju ha en en liten aning. Men jag vet inte.  Antingen gick det skitdåligt eller skitbra. Så känner jag. Det lutar snarare åt skitdåligt. Varför kan inte jag vara en utav de där matte snillerna liksom? vad får jag? jo, inte vara bra i något. Utan sisådär i allt. Det är ruggigt störande. jaja, whatever. That's life.

Jag har precis INGEN energi kvar åt skolan alls nu känns det som. Eller nej, jag har inte energi till något. Jag vill bara ha sommarlov NU! Jag orkar inte ens träna.. Det störande är att vi har försäsongs träning nu när lärarna lägger prov & inlämning bomber över oss. Suck. Och idag när jag kom hem ifrån stan gick jag o skulle vila, endast i en halvtimme, men det blev tim 1½. xP
Du ska ni få höra. Jag, Lina & Emma stack till stan för vi var aaaaaaaaaaaaaaas hungriga efter provet. Vad blev det inte? Jo, ett Frölunda mål! :D Vi åt på donken och det var för jäävla gott. Men det är så jääävla gott när man inte äter där ofta =)

Jag ska skolka från träningen idag. Fy på mig.

She's all alone again
Wiping the tears from her eyes
Some days he feels like dying
She gets so sick of crying

Mat & sedan MATTE

Nu har jag gjort färdigt min slutuppgift i information och layout. Allt som allt blev det 13 sidor. jahapp, en mindre uppgift på listan att göra. Nu snart ska jag få i mig lite mat och sedan skall jag plugga matte. Vi har nationella prov i Matte B i morgon. Skrämmer mig lite. Det är stora prov. 4 timmars prov!  "/

Sitter här och funderar på vad jag skall ha på mig i morgon.
Måste vara något bekvämt, eftersom att jag ska sitta i 4 timmar
o bara skriva. Blir nog någon klänning & kanske halsbandet jag köpt av Izza =)
Om jag hittar någon kedja att ha till då.. Skiit sött var det! :D


Vilken tröja/klänning ska jag ha? :P

Tröja med döskallar? Vanlig svart klänning? eller med blommor på? Zebra??

Plugg

Nu har jag vart hemma från skolan i ca 45 min & nu ska jag plugga. Göra färdigt information & layout uppgiften, samt plugga inför matte nationella i morgon!

Pusss

Vidablick

Nu har det kommit in bilder från när alla 2:or var i vidablick och lekte scouter!
jag & emma är riktiga linslusar ^^

image309


image310

image311

image312

hur vuxen är du?

Din ålder borde vara 17.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Se där ja! du är ungefär lika gammal som du framgår av testet. Så fortsätt leva ditt liv precis som det är och allt vad det innebär. Glöm inte bort att allt eftersom du blir äldre så måste du samla på dig mer vuxenpoäng, kanske köpa en ny bil eller köpa bostadsrätt.


Döda mig!

Jag tror jag dör. Den här träningen var droppen , haha. Fyfan första 30 min bara fys + massa utfallssteg & spring. Mina ben, alltså. Jag kan inte gå normalt. Undra hur det kommer bli i morgon! xO aah. Aja, vi slapp att springa ute i alla fall! :D Yees, men i morgon slipper vi det inte, vi ska springa INNAN träningen. Ehhh suck.

Jag orkar inte skolan mer. Vill bara ha sommarlov NU! Vill åka till landet & sola & bada  =) Bara göra vad jag vill. Täk så härligt. men det är som tur är inte så långt kvar! :)

Undra vad jag ska ha på mig i morgon.. ^^

Tröjan är försvunnen

Jag kom på att jag köpte en I (L) Fashion tröja för ett tags sedan, men vart är den? Jag har förlagt den, det gör jag alltid.

Städning av garderob

Idag har jag städat min 2:a garderob. Det låg massa gamla kläder från mamma när hon var ung där. Vissa var riktigt fina, tog på mig & prova, en snygg klänning hittade jag, men den var dock lite för liten. Men jag tog kort :D

Gamla kläder som vart morsans,
jag behåller shortan, den var så
tuff och så himla skön!


Nu har jag en liten fin & organiserad garderob!
Och så har jag ett litet fiffigt hänge för mina skärp & shalar :)

lista.. igeeen.

Dessa frågor hittade jag i Linas blogg

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 ? vad står där?
Breathe life into them, is reproduced is this (en bok om rumänien)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
datorn

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Americas funniest homevideos

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är
12.00 Rätt svar: 11.51

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik. Maroon 5 ^^

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För en timme sedan typ, då jag gick från bussen.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
I Linas blogg


8. Vad har du på dig?
JL hood tröja & mysbyxor

9. Drömde du något inatt? I så fall ? vad?
Kommer inte ihåg..

10. När skrattade du senast?
När jag kollade på AFV

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter och några tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Nae, det tror jag inte..

13. Vad tycker du om den här listan?
Den är väl okej

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Wallander

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Köpa en jävla massa kläder, köpa ett lyxigt hus ngn stans, kanske flytta utomlands, resa mkt osv..

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Vet inte ^^

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Sätta stopp för alla krig.

18. Tycker du om att dansa?
  
jaa det är väl helt OK.

19. George Bush?
Han verkar vara lite dum i huvudet.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Tjej: Klara
Kille: Oliver


22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
ja absolut, USA eller ngt liknande. Paris är väl en dröm med (A) =)


24. Vilka personer vill du ska svara på de här frågorna?
Emma, Sofia, Johanna & Mikaela.


Tränings måndag.

Kunde inte sova i natt. Vet inte varför låg bara och vred mig fram och tillbaka! jobbigt. Så i morse var jag riktigt trött! Men det var bara att dra sig upp och äta och dra sig till gymet. Idag sprang jag som uppvärmning. haha WOW liksom. Sedan blev det den vanliga rundan.. Lite armar ben & MAGE. Sedan sprang jag lite i slutet med. Men tiden går så långsamt när man gymar. haha.

Idag ska jag försöka mig på att fortsätta på näthandeln, den behövs göras färdig. Och jag behöver börja på hemtenta i både His & Sve. blääää. x'(

Maroon 5 - makes me wonder, underbart bra! =)

see ya later

den vanliga depp-söndagen

Jag hatar söndagar. Verkligen JÄTTE mycket, för det är ju skola i morgon. x( Men det känns änså som att jag har fått mkt gjort! nästan i alla fall.. Har rensat bort allt ogräs och satt nya buskar ^^ finfint.

Jag har lust att slå ihjäl datorn när Limewire VÄGRAR att funka. Men nu funkar den, hahaha ^^

Ni vet låten som är med i Saab reklamen? Realese Me - Laura Sweden. Huuur bra som helst!  <33

Middagen igår blev bra! mamma o pappa gillade det xD Puuuh. Mamma som sa att jag inte kunde laga mat, där fick hon. :D Nu ska vi snart handla lite ^^

Pusss!

Städdag.. eh suck.

Jamen så trevligt att gå upp 08:30 på en lördag för att gå ut och städa. Det har nämligen vart städ-dag här i området idag. Både jag och mamma gav oss på den enorma rabatten vi har utanför huset. Med MASSA jag menar verkligen MASSA ogräs! Men tillslut fick vi nog och tog ut spadarna då pappa kom och hjälpte och bara grävde upp all skit och drog bort torvorna fullt med ogräs. Så lite senare idag åkte jag o mamma o köpte rodedendron buskar som vi skall plantera istället för allt jävla SKIT!

Sävehof har precis vunnit SM guld..  Kul :)

Nu ska jag upp och göra mat, KYCKLING! ;)

Supersöta dockor =)



Här här de super söta Voodolls som var och en har en egenskap..
Finns måånga fler. Men funderar på att köpa de här 3. De är såå söta.
Gå på voodolls hemsida för att kolla in mer :)


In love (A)

Jag har sett honom många gånger tidigare.. Och han är verkligen SÅ SNYGG!  Ja, jag snackar om killen som jobbar på Ica här i Bergsjön. Och såklart hade jag de mest luffar-kläderna man kan ha på sig när jag besökte honom idag. ^^ haha. Snygging.

Eng NP - Uppsats

Woho, today was the day. Det är nästan så att man tänker engelska liksom, det har vart så mycket engelska det senaste.. Men idag var det uppsats i nationella prov. I engelska såklart. Jobbigt. Och jag är rädd att jag bara kommer få G, då blir jag SÅ GRYMMT besviken. Det kändes bra med en gång efter, men nu när man tänker efter kändes det sådär :S Aja.. Det går som det går. =(

Idag var jag o tjejerna på café efter NP. Myysigt, det var så längesedan man var på café liksom, det blir att man tar en mocca på coffe cup stället ;) Eftersom café är så dyrt nu för tiden. Och jag är ingen miljonär precis.. Vi gick en sväng på Åhlens med.. De hade så fina kläder nu! Jag blev ledsen. Min högsta önskan är verkligen att vara RIK. Att kunna köpa allt man vill utan att bry sig hur mkt det kostar.. Vad underbart. Men istället är man en fattig stundet. Fast det är ju charmigt på sitt sätt med.. not..


(jag & pappa när vi var små ^^ hehe)

Frånvaro

Igår sa Emma till mig att handeln var valfri idag. YEES tänkte jag & ringde till Lina och sa att vi börja 12,30. Så jag sov alltså lääänge idag! Gött som satan. MEN, när vi kom till skolan sa Linda att dom tog närvaro på lektionen, men whaaat? Aja, en lektion hit eller dit.. Jag fick en skön sovmorgon i alla fall xD

Det börjar närma sig avslutingen, det är faktiskt bara en måndag kvar. Och vi har mkt att göra. 2 hemtentor, eng NP, matte NP, Natur slutuppgift, Näthandel slutuppgift, Idrott & Hälsa-tal + livräddning. Känns sådär. Men det kommer NOG gå bra.. =/ :P

Kollar på MTV nu och det kommer ut en film snart som verkar superrolig! Den heter Blades of glory. Kanske man skall kolla på ^^

Träningarna börjar idag med, fast vi slapp springningen idag som tur är :D haha.
Byebye folks.

Förbannade katter!

Igår var jag, Johanna, Mikaela, Olivia, Jannie & Issa hemma hos Sofia och åt middag :) Gott var det ;) Så alltså inget festande här inte. Men å andra sidan kan det vara skönt ibland med. Vi såg på vänner hela natten kändes det som! :D hehe, fööör roliga är dom =) Och sedan somnade jag med kliande ögon & heel täppt i näsan. Pga Sofias söta katter. Jag gillar inte katter. Eller jo egentligen gör jag det, men jag gillar inte att jag inte tål dom. ^^


Johanna sa visst att Catwoman blev utsedd till årets sämsta film när den kom ut, kan jag inte förså. Jag tyckte den var bra! :) Aja, jag skiter i alla kritiker. Hatar dom.

Hoppas alla hade en fin Valborg igår och att alla mår bra idag ;) hehe. Hörde att det var väldigt stökigt här i Göteborg igår.. & att det var rätt många som blev tagna av polisen .. ^^ Kul för dom. Fattar inte sånt.

Snart ska jag och the family till Amazing Thai ! :)

Saaara <3