Tröttt...

Trött är vad jag är. Och sliten framförallt. Känns som det har varit mycket denna vecka. Träning, tester, matcher.. Så nu behöver jag verkligen denna matchfria helg som det är! Och denna roliga helg ska ju då förståss innehålla ganska mycket plugg på religionen. har suttit och skrivit nu ett tag.. och det är ganska jobbigt kan jag säga.. Alla dessa namn alltså...

I morgon vet jag inte hur det blir riktigt. Har dubbelbokat kan man säga. Jag, mamma & morfar ska upp till pappa och dra med honom på en thairestaurang som ligger nära hemmet där han bor. Kul för honom och komma ut och göra ngt skoj för en gång skull =)
Sedan har jag också pratat med Lina om att vi kanske ska på bio och så. LINA! Om du ser detta så ring mig i morgon!

har också funderat på att köpa löshår till balen.. För att göra en riktig fin uppsättning. Men jag är dålig på det där med vart man köper osv.. Någon som kan tipsa lite kanske?


Nu ska jag sova gott folk! Ha en bra helg.

nicole richie + baby

106334-486
Nicole och hennes lilla flicka.
Väldigt SÖT :)

Gymtester

Gick lika dåligt som jag hade förväntat mig.. :P Förbättrade mig bara i benpress. där jag tog 120 kg (+30 som ställningen väger) I bänkpress tog jag bara 40 Kg.. tog 45 förra året.. Shame on me. Dips har jag aldrig kunnat göra så den bryr jag mig inte om ens..:P Men så nära jag var på att göra en har jag aldrig vart så.. :)

Nu har jag precis suttit o pluggat lite Religion som står på att göra listan denna vecka. Jag sådan press på mig eftersom jag fick mvg på förra uppsatsen.. :P  Man får väl hoppas.. Har endå ett par dagar på mig =)

Att göra:
Religion såklart
Svenska
Som tur är är jag färdig med två andra saker som ska vara färdiga.. Annars hade jag vart KÖRD.

Nu ska jag återgå till Religionen, kanska kan hitta lite mysig fakta på nätet ^^

Pusshej

Match

106334-485
Idag var det dags för match mot "rivalerna" BK Banér. Förra gången spelade vi verkligen kasst mot dom.
Och hela bunten är över 35 år liksom.. Inte tränade, men rutin då såklart.
men idag spelade vi bra som de sista matcherna :) Vi vann med med mycket! Över 10 mål mellan oss blev det i alla fall :) Bra jobbat tjejer. 


I morgon är det gymtester.. SUCK.
Det kommer INTE ATT GÅ BRA.
Min träning på gymmet det senaste har inte vart sådär jättebra.....
Men jag får göra mitt bästa i alla fall..

God natt folks.

Björn Gustafsson


Den är så rolig så jag gråter av skratt!
Kan inte få nog av denna.
han är en riktigt goding från götet xD

Heith ledger

106334-484
Underbara Heith Ledger. Kan fortfarande inte fatta att han är död :(
Mamma har köpt hem Brokeback mountain.(också med Gyllenhaal som jag älskar ju) Tror att jag skulle börja grina om jag såg den.

I alla fall så är jag färdig med Engelskan & UF som är till nästa vecka. Skönt, då kan man slappna av lite :) Men uppgifterna var som tur inte så svåra och det blev inte överdrivet mycket heller :)

Ska se om jag orkar städa i mitt rum lite...

Gyllenhaal

106334-483
Idag på Engelskan kollade vi på Day after Tomorrow.. Har bara sett den hundra gånger.. annars är den bra. Och Lilla Jake är ju bara så snygg =D

Idag blir det en riktigt tråk-dag, eftersom jag måste plugga en massa.. :( Vi har 4 saker till nästa vecka som måste göras. Tillhör inte vanligheterna i min skola.. :P

Bye.













Tuesdag

Idag är det engelska dag. Har två timmars Eng C på eftermiddag som är laaagom segt kan jag berätta. Men idag ska vi se på film! Så då kanske man kan sova lite.. haha ne.. Det blir säkerkligen en bra film :D
Men nu sitter jag egentligen ha Näthandel, så jag får gå lite.. ^^

Puss& hej

Måndag äntligen över..

  Gott folk... Jag hataar verkligen måndagar. Kraftigt! Önskar att den inte fanns. Först världens jävla tråkigaste dag i skolan.. Sedan hem, mat o direkt efter träning. Plus att vi idag hade möte med styrelsen. Så jag har inte vart hemma så värst länge idag..  Är ganska trött och jag ska snart sova :)

Hade ju fucking prov idag med. Jag vet faktiskt inte hur det gick. Antingen klara jag det.. Eller så gick det åt helvete.. Svarade i alla fall på allt. Men vi får hoppas på det bästa!

Ska nu snart ta kort på allt fint jag köpte i Thailand.. Ja ganska sent.. men min kamera har varit urladdad. That's why.

See ya folks.

Min helg

Då var redan helgen slut :( Såhär såg min ut..

Fredag: Domarkurs på morgonen, sedan vägning. Gick ner 0.8 kg. Alltså det jag gick upp efter Thailand är numera borta. Sedan stack jag o morsan till Nordstan o käka kina buffé, GOTT. Efter det var det dags för dagens shopping. En tröja&leggnins från Ginatricot. Sedan åkte vi hem och jag stack till Johanna & CO. Vi hade myskväll, kollade på Jakten på lycka tror jag den  heter, underbar i alla fall :) Och I-se-you.com. INTE BRA.. :P Men vi hade i alla fall en trevig kväll =)

Lördag: Åkte från Johanna utan att äta frukost för jag ville komma hem, eftersom att jag & morfar skulle åka o hälsa på pappa :) Det var kul att träffa honom och se honom på så bra humör, och att han gör små framsteg :) Efter det var det dags att åka hem till Sofia.. Hon skulle ha en hudvårdskurs.. Hon jobbar med Mary Kay. Supperprodukter! men lite i det dyraste laget för min del. Får se om jag ska köpa. jag har ändå bra produkter hemma. Men det var en ganska lärorik kurs hon gav mig :)

Mamma kom sedan o hämtade mig. Vi åkte in till stan för att äta på restaurang :) Gott. Sedan blev det Melodifestivalen .. :) Plus Blades Of Glory som mamma hade köpt! Den var rolig. Plus att det var Sara humor :D

Söndag: Upp kl 09.00 för att åka till Sävehodhallen och döma. Det gick skit. Hatar tränare som gnäller. That's why.. Sedan fick vi köra snabbt till Önneredshallen till vår egna samling. Vi spelade ganska bra och resultaten blev 19-19  tror jag..

Och här sitter jag nu.
haha, fan jag skrev för mycket idag kände jag.
men aja, ni behöver inte läsa ;)
Puss&Hej


Gym-Paprika dag

Min torsdag ser nästan alltid likadan ut. Först gymet en timma på morgonen med tant Lina, sedan in till stan för att dra en paprika. Men vi ha defenitivft dragit ner på ätandet... :P Man vill ju inte tröttna på det. men idag var deet aaaasgott verkligen. Jag sällde i mig en kyckling-vitlök baguette på nolltid ;) Smaaaskigt.:)

Förövrigt idag har det vart träning, inte så jättekul.. men jag överlevde.. Sedan var det såklart friidrottsgalan att kolla på :) heja Kallur!!

I morgon är det domarkurs, vägning, hälsa på pappa, shoppa & sedan till Johanna :)
en rolig dag att se fram emot.

God natt

Gött är det

En jävlig go och behövlig vinst! Fan va bra tjejer!

please don't stop the music

Sanna ska antagligen med mig på Simple Plan eftersom Karin banga! Kuul! :D En weekend i stockholm då! :)
Förra gången jag såg Simple Plan var inte den roligaste historien. Någon rånade oss på konsert och tågbiljetter!! Men som tur är kom vi in på konserten ändå, vi blev till och med uppsatta på VIP listan ;) De ni. Ni skulle sett alla fjortisars miner ;) mohahhah.
men denna gången hoppas vi på att inte bli rånade ;)

Nu har jag skrivt CV som ska skickas in snarast. Och nu ska jag äta o sedan åka till matchen :)

Puuss på er alla.

Bläuh

Idag har det vart en sååån tråååkig dag. Hade ett skitsvårt engelska prov/uppsats idag med. usch. Men som tur är börjar jag 11.30 i morgon så jag kan sova ut :)

har en match att se fram emot i morgon med :) Den MÅSTE vi vinna.. om vi inte vill ramla ur tvåan.

Sedan försöker jag få med mig någon till Simple Plan konsrten i Sthlm eftersom Karin inte fick :(

har inget att skriva om, mitt liv är inte så händelserikt just nu.. :P haha
Puss på er

God Kväll

Har precis sett på Singing Bee, även om  jag tycker det är SÅ löjligt... :P
Idag har jag inte gjort så värst mycket.. Vikt ihop lite kläder jag har slängt här i mitt rum.. Har kollat på Girls Of The Playboy Mansion.. fast dock på You Tube, eftersom att jag inte har kanalen E! Det är seriöst det bästa programet, så jävla kul. hahaha. Fast jag vet att det går på andra kanaler med.. men kommer inte ihåg vilka ^^

Nu ska jag snart sova. Fys tester i morgon bitti klockan 8!! Suck.

Måste sola någon dag med. Färgen börjar REDAN gå bort :(

God Natt på er.

Segaste

En trött Sara här. Sov ändå ganska länge idag.. Vaknade vid 11 när jag skrämde vettet ur Lina när vi gick ut ur rummen samtidigt. Vi såg på Let's Dance igår åt Tacos o lite annat onyttigt.. :P nice nice.

I morgon ska jag sova riktigt jävla länge, för jag är cp trött  just nu. Känns fortfarande som resan sitter i.. Men det kan väl mkt väl vara så också. Nu ska jag försöka sova.

Och vet ni vad... My babies Panic! At the disco har ÄNTLIGEN kommit ut med sin första singel Nine in the afternoon från deras kommande platta. Jag är GLAD :D Den är bra med. Bäst för dom ^^ Efterlängtad.
image482

Well Well..

Jag är uppe kl 8!! Jag kunde inte sova. Något är fel då. :P Nä det kanske är resan hem från Thailand som fortfarande sitter i kroppen, men då borde jag vara trött tycker man ju... whatever

Idag, efter dödsdomen (jag ska väga mig) ska jag träffa LINA :D Träffa henne visserligen igår på träningen, men det räknas inte. Jag ska sova hos henne och hon ska få sina födelsedagspresenter. =D

Det var förövrigt jävligt kul att springa bredvid alla blekfisar igår på träningen. hhahah :D Dom gillade inte det speciellt mkt, men jag njöt av det ;) hahah.

106334-481
En bild jag tog i Thailand.
Rör ni dör ni.

Borta bra men hemma bäst

Nej, jag vet inte om jag kan hålla med om det. Thailand så underbart det kan bli. Ville INTE åka hem. Jo, ville ju träffa pappa min & vänner såklart. Men annars skulle jag inte sagt nej till 1 vecka till. Men men, nu är jag i alla fall hemma. Ganska trött.. eftersom man tappar 6 timmar på hemresan o inte sover på ca ett dygn. :P Sov gott i natt kan jag säga.

resan har i alla fall varit hellyckad. Sol varenda dag, 30 grader i vattnet. Det är ju faktiskt så varmt i solen att man nästan inte kan ligga o "pressa". Det blir liksom 5 min o sedan i plurret igen. Men min räddning var min madrass jag låg på i havet. Underbart ju.
Har också shoppat som en galning, sytt upp balklänning mm.. 

Man såg också många spår som tsunamin efterlämnat sig. Jag tänkte verkligen på det varje dag jag var där nere. Varför ngt sådant hemskt hände ett sånt underbart ställe. Varför hände det överhuvud taget... Usch o fy.