Klänningar


Jag tror att jag kan köpa ihjäl mig på klänningar.
Här är tre söta saker från Asos. I like.
Hade velat beställa alla tre, de är ju inte så farligt dyra heller..
Men jag vet inte om jag tycker det är jättekul att beställa från Internet..
Jag tycker att det är lite jobbigt, plus att de kommer från ett annat land.. :P
Kanske är lite löjlig..

Snart helg!


Skönt att veckan börjar gå mot sitt slut. Jag vill verkligen ha helg nu! Jag behöver vara ledig ett tag o få sova ut. För även om själva jobbet inte är särskildt tufft, är det jobbigt att gå upp tidigt på morgonen o komma hem sent på eftermiddagen. Jag vill kunna sova länge! :D Men det får jag göra snart, thank god!

Idag efter jobbet ska jag in till stan, en liten vägning & sedan träffa Katrin för en kaffe! :) Vill verkligen ha ett par sandaler från Bianco med, måste testa dom lite, så fina de är! Lotta kom till jobbet idag också med en gina påse i handen, hpn visade mig en nyinköpt kjol som verkligen var skitsnygg!! (A)
product view of: Leather sandal

Snart ska jag sätta mig ner och faktiskt söka in till 2 utbildningar på Göteborgs Universitet som startar VT 09. Det blir Socionom utbildning & Sjukgymnast. Får se där. Jag kan inte riktigt bestämma vilken utbildning jag helst vill gå. Har hört att det är svårt att få jobb som sjukgymnast, men jag tycker det hade vart kul att jobba med det! Vill verkligen komma in i Göteborg, men chansen är väl inte jättestor....

Ha det bra!
Puss

MMm.. mat!



Tjena mina vänner!
Har precis tryckt i mig min lunch. Blev en sväng in på allum o handlade lite mat med. Herregud. Det känns så vuxet att gå o handla mat.. Nu när man bor ensam. Men det är roligt. Man kan plocka på sig precis vad man vill. haha :D
Köpte lite frysta räkor o sallad som jag ska ha till morgondagens lunch hade jag tänkt =) På fredag avslutar jag o Lotta veckan med ett gott besök på Thaien! :D

Jag måste säga att jag blir avis när jag läser på andra bloggar att det är fint väder hos dom! Här är det moln så långt ögat kan se. Men på något sätt skiner solen ändå igenom, men det är inte kul ändå. Jag vill ha blå himmel! Jag vill sola o bada!!

Jag ska dock försöka ha lite roligt på lördag då jag ska ha grillfest. Skit bara att vissa folk inte kan komma.. Är så trist =( MEN, får göra det bästa av situationen. ;)

Back to work.. Eller snarare boken...
Puss <3

Tiden går hemskt fort..


Nu har det snart gått 2 månader sedan studenten.. Och jag börjar sakna folket lite..
Man får hoppas på att träffa några av de snart igen =)

Kaffe är min räddnig

God morgon Darlings! Nu har jag precis tagit mig igenom det hårda som väntade mig här på jobbet idag. Haha. .. O jag kom för en timme sedan, så ni förstår ju att det inte är så mycket att göra.

En sådan här äckligt jobbig tisdag är det också. Som Lotta säger, det är något speciellt med tisdagar. Man är alltid sintrött. Och på något konstigt sätt är jag det. (fast det sitter väl mest i huvudet, haha) Men kaffe är min räddning en dag som denna. =D

Idag.. ska jag inte göra något speciellt. Åka hem, göra mat o antagligen lägga mig i soffan där jag typ avled igår pga hettan! Ska nog gå till mormor o morfar o sno hem fläkten (de är ju på landet).

Nu sitter jag o lyssnar på min nyinköpta platta. Mamma mia skivan of course! :D haha
Nu längtar jag tills jag o Lina ska åka med...

Seg Sara

I morse var det inte roligt att gå upp ur sängen alltså! Somnade inte igår kväll för det var stört varmt!
Lina hängde med upp till landet i lördags kväll eftersom det skulle bli så fint väder.. Så vi sola o bada hela söndagen. Så lite färg fick man nog i alla fall. Och skönt var det att bada i det 26 gradiga vattnet =D

På Lördagen gick jag, mamma och mormor på Mamma mia musikalen. Den var nästan lika bra som filmen. Men det var riktigt mäktigt med all live musik och sång. I like it a lot =) Man kan alltså säga att mamma mia är en höjdare, film som musikal. Ni som inte har sett något av det.. GÖR DET!  

Efter jobbet idag ska jag bege mig till Allum o köpa soundtracket!! :D:D

Min favorit låt.


Mamma Mia vad bra den var!

Jaa, som ni vet såg jag Mamma mia filmen med min fd. Kompis ex ex. Nämligen KATRIN! hahah.. (ja ni förstår, det är comlicated, haha) igår.. o jävlar va bra den var! Blev verkligen positivt överraskad! Den var skit rolig, och själv satt jag hela tiden o sjöng med! Det går inte att låta bli. :) hehe. Verkligen en toppenfilm!! 5/5 ;) Jag & Katrin hade trevligt med, innan bion låg vi i gräset o solade i den underbara solen.. eller det var väl mer jag, Katrin låg i skuggan ;) Efter bion gick vi till Avenyn o tog en fika på Evas Paley i den otroligt goa värmen som är ute nu! Helt underbart! Man kunde ju gå i shorts o linne kl 11 igår kväll liksom =) Det gillar vi!!

gooddie morning

Idag är jag super duper mega trött kan jag meddela. Verkligen! Sitter här o dricker mitt kaffe, men varje gång jag tar en klunk får jag jätteont i huvudet. Något konstigt där.. Och eftersom det skulle bli fint väder idag och jag ska in till stan o fika senare tänkte jag att det kunde vart bra med shorts. Men det är ju fan svin kallt ute.. Får hoppas att det spricker upp.. =)

Man såg ju såklart på friidrotten igår. Men jag börja ju typ lipa när de sa att Christian Olsson inte ska vara med i OS, han har alltid varit min favorit och jag älskar att kolla på tre steg! Tycker så synd om honom....

Btw, så blev mitt hår jättefint =)
Jag visa henne aldrig bilden.. men det blev bra ändå =D
Happy!



Och idag säger vi grattis på födelsedagen till Harry Potter, eller Daniel Radcliffe som han heter! Grattis grattis. haha.. :P (Hörde på radio, är inte besatt) ;)






It's a beautiful day.

NOOT. Jag kollar ut ur fönstret o jag ser MOLN! Det ska ju iofs bli finare redan i morgon, men så länge kan inte jag vänta! Men men, gör egentligen ingenting när man sitter inne på ett kontor.

Efter jobbet idag ska jag in till stan o klippa mig. Ska också köpa en cd, Patrik Isakssons bästa :D Yeej.
I morgon blir det fika med Linda & på torsdag bio med Katrin. Fullt upp.

Älskar denna frisyr. Kanske ska klippa ngt liknande detta.. ?

Monday morning

Orka att gå upp en tidig måndag morgon. Euh. Seg är jag alltså!
Är ju super duper mega förkyld med! Har dock blivit bättre. Men jag glömde nässprayen hemma och då är det illa. Kan inte andas ur näsan. Blääuh.

Denna måndag förmiddag har vart förjävlig. När jag kom till kontoret i morse hade jag fått världens jäävla bunt med dagrapporten skickade som tog runt en timma att fixa. Det har ringt stup i kvarten med. Fast jag ska inte klaga, det är ju roligare att ha något att göra.. =) Men jag är sugen på att läsa lite.. haha, får hoppas att det blir lugnt efter lunch ;) ^^


Puss o Hej

Regnet det bara öser ner...

Sitter på mitt lilla kontor o kollar ut, o det bara öser ner regn! Inte speciellt roligt.
Men låter det inte flott? Att ha ett eget kontor =D Yeahh! haha. Skönare än att springa runt i nått jävla lager, eller göra precis vad som helst egentligen! Detta är skönt.

Så nu har jag precis gjort morgonens syssla : Dagrapporter. Och nu får jag väl bara hoppas på att folk vill ha lite hjälp, annars så sitter jag sysslolös... Inte för att jag klagar, jag läser i sånna fall min bok =D Men fredagar brukar vara sådär lagom sega....

So long =)

tjänna änna

Nämen heeeej. Bloggar två dagar i raaad. How FUN! Vet ni, jag har blivit sjuk, har inte varit sjuk på ganska länge, men nu har jag fått världens jävla förkyldning. Not very fun. 

Här sitter jag på jobbet o dricker mitt kaffe o har inget att göra, kul va? :D:D Det kan ju i alla fall ringa.... ? 
Wops, nu kom det ett fax ..got to go! :P hahahah.  

Det mest meningsös inlägget i historien, men det bjussar jag på. ;)

PUSS

Long time ago..

Ja, det var väl typ ett år sedan jag skrev något i denna bloggen känns det som.. Men Jag har inget roligt att berätta o känner inte så mkt för att skriva heller för den delen. Men jag jobbar o står i. Wiho. Dagarna är fulla med jobb fram till ca 12 tiden, men sedan dör det ut o jag med. Det är så tråkigt att inte ha något att göra alltså! Men men.. det får bli att jag läser ut min Harry Potter bok. Hehe ;)

Puss hej