Friidrott.

Nu är jag hos Lina. Vi har kollat på Linda som har hoppat längdhopp idag! :) Det gick nog bra, hon fick till ett riktigt nice sista hopp =) Jag är ju inte specialist på längdhopp, men jag tyckte hon var bra ändå! :D Good job girl! ;)
Jag o Lina har precis ätit grillat, som linas pappa så duktigt gjorde :) muums. Ikväll vet vi inte vad vi ska göra, monopol kankse.. hahah.. :P

I MORGON ÄR DET PIER PRESSURE!!!!

Och jag vill bara säga till Emma att det inte var ngt fel på låtarna som hon skickade! :P haha, hon verkade ta illa upp bara för att jag frågade om tips, vilket jag gjorde INNAN hon skickade McFly.. :P haha.

image362
Jag o Lina på Ullevi O kollar in Linda :D

Ny musik..

Jag måste fixa min iPod innan jag sticker till landet.
Kan ni hjälpa mig med lite nya bra låtar?? :)

New Video

Ja.. Fall Out Boy har ny video..
Check it out! :)
http://youtube.com/watch?v=21CJNeCuoNQ

Egypten

Ah, snart ska vi till Egypten igen, som alltid dessa vackra sommrar ;) Hehe.. Ska bli gött att få åka dit lite =) Förhoppningsvis ska Lina med nästa vecka då Partille Cup skall spelas på Heden! Om jag inte ser er där blir jag lite besviken folks! ;) hehe..  Så ni kan ju förstå att Egypten är inte det Egypten ni tänker på. Nedu. Det är mitt sommarställe som kallas så. Fråga mig inte varför. Hehe..  Men nu har sommaren börjat på riktigt! Och det vet man därför att Allsång på skansen och Morden i Midsomer var igår! haha. Härligt.

Och sorry att jag inte har skrivit, men jag har inte orkat vara på datorn ngt.. Och det lär ju inte bli mer utav det eftersom vi snart skall flytta upp till landet.. Och där är det inte en dator så långt ögat kan nå ;)

Midsommar!

Sitter här hos Agga & David.. Alla vuxna är där nere.. orkade inte med dom mer.. Ätit lite midsommar mat nu i alla fall, ikväll ska vi grilla, passar ju bra nu när det är så fint väder.. hehe
Men det blir en lugn midsommar för min del i alla fall, o det är faktiskt skönt :) Även om jag är lite party sugen =)
Men jag önskar alla där ute en glad midsommar. Och skickar speciellt en hälsning till mina alkis kompisar Emma & Lina, ta det lugnt med spriten!!! hehe.. :P
Jag firar med en fin bild på mig o mina väninnor ^^ hehe
SNV35245.JPG

So this is goodbye..

Yeah, nu har jag solat lite. Det är ju underbart väder igen. Kanske inte lika varmt, men vafan. Det är sol i alla fall! Och då är jag glad.. 

Idag ska jag nog ha min nya tröja jag köpte igår :D hihi.
Ska hoppa in i duschen snart, man vill ju vara lite frääsch när mikaela ska ha kalas! :D

See ya

Shopping

Oh no, jag gjorde det igen. Shoppade.. Såklart. Det blev en fin shorta/tunika från bikbok Och en strandväska från HM + ett nagellack! x) Sedan lite annat smått o gott som jag ej tänker skriva här för det är HEMLIGT! :D

I morgon ska vi hem till älsklings Mikaela. Hon skall ha födelsedags kalaws! På Lördag fyller hon 18!!! GRATTIS I FÖRSKOTT! :D hihi.

Egentligen skulle Lina hem till mig på lördag, men såklart vill mamma att jag ska med upp till landet och hjälpa till o få iordning allt o så.. Blää. Jaja, vad gör man inte för morsan sin.
Snart kommer pappa hem från France med. Trävligt trävligt. Man ser aldrig honom. Han jobbar JÄÄÄMT!

Ikväll blir det PS2 ^^

Kallt

Japp, idag är det "kallt".. Ja ni vet..  Om man jämför med de andra dagarna ;) idag är det bara 15 grader.. Det kallar jag kallt. haha.. Jeans blev det idag till och med ^^

Sitter här o väntar på Sååfia. Hon duschar, men inte så snabbt! :P hehe..  Vi ska snart in till stan.. Förhoppningsvis hittar jag ngt fint.. En strandväska på HM vet jag redan att jag skall köpa, sedan en fin sommartunika.. om den finns kvar dvs ;)   jag ska bjuda babe på en fika också! :) 

Bye folks. 

Skolavslutning i regn..

Jahapp. Då vare dags för Helenas avslutning. Plattade både hennes o mitt hår, fixade lite smink osv.. Och såklart så börjar det regna!! Aja, det är ju de paraply är till för :) kan ju inte säga annat än att jag var stolt över min lillsyrra när hon stod på scen o spela should I stay or should i Go.. På gitarr med Jonte + att klassen sjöng med. De va jävla grymma asså! :) AVIS, vill också kunna spela elgitarr! xD

Efteråt stack jag, mamma o Helena till restaurang o åt =) Dumma pappa är o jobbar i Paris, ovanligt va?
I morgon blir det shopping! x'D  & Här är lite bilder..

Ett tags sedan..

image319Hejhej. Ett tags sedan nu, men igår när jag skulle blogga fucka sig hela sidan, typiskt. Vart en underbar vecka med mycket sol och bad! :D Häärligt. Men nu ska ju regnen och molnen hälsa på oss ett tag. Jaja, man skall inte klaga inte! Bättre än snö i alla fall ;)

Idag ska Helena ha avslutning = Jag missar träningen! Yeees, fast.. jag missar pilates, det är ju faktiskt kul.  Inte det vi gjorde igår, vilket var bara : SPRINGA. Jag var på det grinigaste humöret ever, och jag tror att våran tränare syftade på mig när han sa att vi skulle sluta gnälla. Men det bara är så att jag råkar hata att springa och jag har ingen bra kondition. FYfan. Jaja, får väl hålla ut de här 3 veckorna till partille cup...

Ja, som sagt. Idag ska Helena ha avslutning, hon skall vara konfransier.. hehe.. Så typiskt henne.. Men det är ju bra att hon är omtykt bland lärarna.. :P Jag skulle aldrig bli utsedd till det! hahaha.. Så nu ska jag fixa smink och hår på både mig och syrran. Så jag måste kila..

Ha en bra dag! Pusss

Underbart!

Nu är det verkligen sommar. Vart nere vid Bergsjön idag och kollat när Helena badat! :P Hehe, lite kallt för mig. Men jag funderar på att hoppa i ändå.. ;)

Har faktiskt fått lite färg! :) När jag och Johanna gick från Nylöse till Nymåne ^^ Var rött i början, men nu så! :D Ska sola hela dagarna! :P haha. Men i morgon är det matte prov, sedan är allt över. Härligt. Men på Tisdag ska det bli jättefint väder, så jag får väl dra med mig ngn till havet eller nått. Tänker inte sitta hemma o dö av värmeslag. Närru!

Nu ska jag göra lite matte ^^ hejdå

Avslutning!

Om 1 timme är det avslutning! Så härligt. Äntligen är det sommarlov! :) Men mitt nyklippta hår ska jag snart pallra mig ner till bussen. Ska nog lägga in en bild så ni får se hur det blev! :D LInas blev såå jävla snyggt! :D Hon klippte av typ 10 cm, om inte mer. Så fräscht ;)

Åh, såg på Cayote Ugly igår. Älskar den filmen! :D haha. Han är ju för jävla snygg! (A)

puss hej

Träningsvärk!

Igår var det en träning som var sådär lagom hård. Nä, den var faktiskt SKITJOBBIG! Och jag tror aldrig jag har haft så mkt träningsvärk i hela min kropp. That sucks.

Nu ska jag återgå till fotbollen & i morgon ska ja o lina klippa oss ^^

Köss

Trött, men ändå inte

Trött i kroppen, orkar inte med mer skola, träning mm..  Men nu sitter jag är pigg som jag vet inte vad. Kan helt enkelt inte sova. Får väl sitta här o rulla tummarna ett tag till.

Har nu gjort det jag skall göra för att få mvg i idrott & hälsa, får hoppas att han tycker om det. Nu när det bara matten kvar, vad härligt det lät. bara matten kvar. Sedan är det ingen matte kvar någonsin. jag ska inte läsa matte c nästa år och det ska bli så underbart att jag knappt kan beskriva det. Men nu längtar jag mest till sommarlovet. Vilket jag nästan redan har, med tanke på att jag är ledig tills på fredag då vi slutar. Lite onödigt. Men whatever.

Hittade ett urklipp från en tidning, då jag Johanna & Mikaela var med. Då har vi fått en ny lärare. Petra, och det var typ när vi gick i 4:an eller ngt.. :P hahah, små o söta var vi iaf. Nu är vi bara söta ^^ haha

Nu ska jag se om det finns ngt sköj att göra.

Döda mig

Jag är så arg så att jag kan slå ner nästa som går förbi mig. Seriöst. SÅ HIMLA JÄVLA ARG.

Sommarlovet närmar sig..

Jahapp. Då var jag färdig med svenska hemtentan, äntligen. Så nu är det i princip inget kvar. Har bara en uppgift kvar jag ska göra för att få mvg i Idrott & Hälsa + matten då.. :)  Sedan är vi fria på fredag! xD Lediga tills då.

Nu har jag precis bråkat med mamma. Försökt förklara varför jag fick ig i tyskan. Men hon vägrar att lyssna. Det är så typiskt henne. Vafan ska hon bry sig för. Det är mina betyg, mitt liv. Jag har bättre betyg än vad hon någonsin har drömmt om. Dessutom så har jag presterat mycket bättre detta året än förra. & hon har själv sagt att det verkar gå bättre. Men woopps, så fort en grej blir fel brinner hon av. Det var ju hon som nästan tvingade på min tyska kursen. Vafan skulle jag läsa ngt som jag hatar för? För att hon inte kan ett enda jävla ord tyska? Jo, typ Ich heisse. Åh för i helvete vad arg jag är nu. Det värsta är att hon kommer sitta grinig i soffan hela jäävla kvällen. Jag kommer itne prata med henne. Nedu, inte ett JÄVLA ORD! 

skit.. hejdå

Då var helgen slut..

Jaojao.. Det går fort när man har roligt. I fredags var jag ute i Göteborgs skärgård och åt skaldjurs buffé. Gott som satan! Och i lörsdags var jag och Lina på Liseberg! :D Skiit kul. Jag fick så jääkla ont i fötterna, så det var jäkla gött o komma hem o slänga sig på soffan kan jag säga ;)

Idag var jag mamma och Helena på allum. Vi handlade lite spel till PS2. Tekken 5 & Crash xxx cart eller ngt. Sedan fick jag en klänning av mamma med :) Plus att jag köpte ett par skor. CAN'T HELP IT! Sista paret nu, det lovar jag. Tror jag. :P

I morgon är det ngn jäkla UF infrormation, sedan ska vi fika alla tjejor :) <33

See ya.

Skaldjur

snart ska jag iväg på "personal fest" Vi ska äta skaldjur. Det ska bli gööööttt :D

Idag har jag köpt en jacka :D Yeess