Tjeeeeena mittbena!

Hallå eller! Idag har jag jobbat en stund, slutade redan kl 13 idag! :)  Nu sitter jag hos Lina! Har vart i stan med den bruden idag, vi luncha.. Sedan köpte vi kaffe o semla o satte oss vid lejontrappan o njöt av solen o det goda kaffet! :) Nu sitter hon och äter pizza! Snart är det let's dance!!¨







I found a way to let you in..

Hej på er. En Sara som har ont skriver. Fick smällar överallt på träningen idag. Jag har ont i höften, vaden, foten.. You name it! hahaha.. Ne, men det kostar att ligga på topp, haha!

Idag var det så gött att sova. Vaknade vid halv 10, men kände att jag inte var riktigt utövd.. Somnade igen o vaknade kl 11.. haha.. Behövligt faktiskt! :) Sedan stack jag ner till fru Johanna. Blev lite kaffe, apelsin & tjöt som vanligt :) synd om Johanna som alltid får höra om mina kill-problem och överanalyseringar! hahaha.. Mucho trevligt!

Har också hunnit att tvätta o grejer. Ibland överraskar jag, eller hur?!

I morgon ska jag in till stan o väga mig & träffa .. hör o häpna.. Lina!! Och så ska ja fan ge mig ut o hitta ett par acne jeans på deras utförsäljning!

Puss på er

Sweet dream..

I natt drömde jag världens goaste dröm. Hade världens snyggasye pojkvän. Och jag var så kär. Och jag har aldrig hatat min väckarklocka mer än vad jag gjorde i morse när den förstörde min underbara dröm!

Var på gymet i eftermiddags med Vesna också. Jag blev kär. Såg en sådan hottie! Han förstörde min koncentration.. Han kollade också, sådeså. hahahah.... Borde kanske hänga på gymet mer på eftermiddagarna?
Nu har tönt-Sara sagt sitt för idag.

Nu sängen, Puss

Åt jag någon semla?

Idag var det goa passet på jobbet. 7-14 :) Efter det åkte jag in till stan eftersom jag hade bestämmt träff med Lina. Vi shoppade lite nödvändiga saker. Som en kalender. Den jag ville ha fanns inte ens(Paulo Coelho - Glädje), så jag fick ta en annan ful.. Eftersom att Lina tog den enda som såg någorlunda normal ut! Men utan kalendern är jag handikappad. Måste ha en, så då skiter vi i om den är ful förstår ni. Det är ju faktiskt insidan som räknas. Även om mamma säger att jag är ytlig. :P
Efter shoppingen kände vi att magen förtjänade något gott. Så det blev ett besök på La Gondola.. Börjar väl bli stammis där? haha.. Förutom stans godaste kaffe, så har de så jävla go mat.
Jag lovade ju migsjälv att faktiskt äta en semla idag, åt jag någon? Neeepp! för jag orkade inte. Så vi hoppade det. Det känns bra, alltså.. Ingen ångest för att ha tryckt i mig något onyttigt! :P

Nu har jag precis duschat. Mitt hår behövdes tvättas efter gårdagens klister-kur. (handbollsträning) Så idag fick det bli både inpackning och silkesdroppar. Så nu är mitt hår lent o fint.


Jag måste ju bjuda på bilder, men inte på Lina. För hon vägrar att vara med. Så jävla tråkig.

haha men fyfan va fräääsch.


Som sagt, deras kaffe.. MMMM!


Ska nog snart sova:)
puss på er

Härliga tisdag

Det blev att upp o jobba idag. Men gött är det, eftersom att jag har det tidiga passet! Då hinner jag in till stan med Lina efteråt. Blir perfekt.

Jag har ont i ryggen idag också. Kom igår när vi var ute o sprang.. Stackars mig. Måste ju få gnälla lite också :P hehe.

Puss o hej

Sängen nästa!

Åh herregud va trött jag äär! Ögonen går i kors.. Och det lär väl vara ett tecken på trötthet. Gick ju upp rätt tidigt i morse, och så en härlig träning nu på kvällen. Trevligt trevligt.

I morgon ska jag äta lunch med Lina i stan.. Och gå på jakt efter en kalender för hela 2009, har ju bara en sån där seg säsongskalender..

Nej, nu orkar jag inte mer.

God natt på er! :)

Work

Rast på jobbet :) Och herregud vad jag har gått runt i gäspat idag.. Antagligen för att jag satt uppe och kollade på Beck igår! Då får man skylla sig själv.

Ikväll blir det träning. :) Känner att jag behöver springa av mig lite.

Puss o kram så länge.

Ääääntligen!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jag har hittat min ansiktstvätt, creme och sminkborttagning från Mary Kay!
De har vart borta och jag har mått så dåligt över det. haha:P

Frulle

Har precis vräkt i mig lite frukost. Nu sitter jag här med mitt morgon kaffe och funderar vad jag ska göra utav denna dagen. Känner inte för att slöa bort denna vackra söndag! ha ha... Men solen skiner ju faktiskt ute! Måste i alla fall städa huset, för i morgon kommer mormor o morfar hem från Thailand. Då får jag ta o "flytta" hem.. Har vart skönt att ha ett eget hus nu i två veckor faktiskt..

Men min egna lilla "fritids designer" Agga, som hon kallar sig för. Ska göra om mitt rum. Plus att jag ska flytta upp en våning och förhoppningsvis få det stora rummet. Pallar inte med att ha det lilla råtthålet där nere..

Lite förvirrad blir man ju också.. Diskas eller inte?
Hoppas inte det, de hade ju faktiskt en av de bästa låtarna!

Lördag lördag..

Vaknade idag att telefonen ringde. "Ååååh nej"  var min tanke vill jag lova. Jag låg ju o sov så gott! Det var i alla fall mormors syster som undrade om de var hemma än.. Men neeepp.. Jag gick tillbaka till sängen.. Och jag o Lina som sov över sov en timme till..
Vi spenderade dagen med att kolla Into the blue & Käka ben&jerrys :D Haha.. man behöver ju faktiskt sånt ibland med. Men nu måste Sara skärpa sig med sånt! Inget godis, ingen glass! INGET! haha.

Efter att Lina hade gått åkte jag o Mamma till Agga & David för att äta lite mat. Gott :) De är verkligen de goaste människorna som finns! Agga är min mamma nr 2! Love her! :) Och bara för det söp hon ner mig. Hon o jag drack vin.. lite för mycket. haha, herregud. Ingen fara på taket så sätt, men roligt roligt.

I morgon funderar jag på att åka in till stan o väga mig. Och antagligen kommer Arian hit på kvällen.. Har fixat Patrik 1,5 filmen till honom som han ville se... Får väl se vad som händer.. =)

God natt!

åh heerreegud

Idag tvinga jag mig upp ur sängen 08.45.. Skulle gyma med Johanna kl 10. Sedan får ja ett sms att hon inte hann, utan det blev halv 11 istället. Åh herregud jag kunde ha fått sova 30 minuter längre. hahah:D Nej, men det var ändå bra.. Fick jag städat här lite.

Jag kan ju säga att jag inte var jätte aktiv på gymet idag.. Mina ben var sleetna efter gårdagens knoppen-träning. Som Johanna sa, ombytta roller! haha. Johanna var vääärsta på att träna idag! :D Efter det gick vi till Pars för att träffa Mickan o Sofia :) Vi fikade o satt o tjöta i typ 2 timmar. Kul =)

Nu har jag duschat o väntar på att Lina ska dyka upp. Vi tar väl oss ner till Ica o handlar mat sedan:)

Pussohej

This is impossible

Jag är verkligen helt slut. Hade behövt ta en rejäl sovmorgon i morgon, har jobbat i veckan o vart slarvig med min skönhetssömn! haha.. Men jag ska med Johanna till gymet för att göra lite nytta.. (förhoppningsvis) Sedan ska vi ta en fika på Pars med Sofia. Eller.. jag hänkar på!

Sedan kommer Lina hit efter jobbet. Vi sticker till Ica, handlar tacos.. Blir mys framför Let's Dance också! :D Trevligt trevligt.

Nu är det soffan/sängen som väntar.

Puss på er

Go back to what you know

Åh herregud va trött jag är. Satt nog uppe lite för länge igår känner jag.. Skulle följt Linas råd och gå o lägga mig. Men hade en för allt intressant och rolig konversation med en vän för att göra det. Haha..

Blev tyvärr en förlust igår. Vi var inte jättedåliga.. Fanns kämparglöd o iaf lite glädje. Men det är inte lätt att spela med en SURMUPP till tränare! Vi gjorde ändå en helt okej insats.. Men ja känner inte för att träna idag. Usch o fy. 

Nu sitter jag o har lite rast på jobbet här:)

See ya later.

Blåsor på köpet

Man får ju sota för att man är borta 2 veckor från en handboll.. Man nämligen en massa blåsor på fingrarna! Och dessa var ta mig tusan de värsta jag har haft någon gång, de svider som faaan! Så det blir Saras supertejpning på matchen på onsdag! Orka spela 19.10 i Kungälv...
 
Idag träffade jag Snäckan i stan! Var ju ett tag sedan! Vi tog en mysig fika och hann med att köpa ett nytt rouge med. Snart flyttar hon från stan o ut i bushen igen :(

I morgon blir det jobb! Var ett tag sedan det med nu. Ska bli kul :)
 
Puss på er


40 års fest

Det var Davids tur att fylla 40.. Och till hans stora fest skulle han ha en serveringpersonal. Som bestod av mig, Johanna & Mikaela (Lina var tvungen att gå hem för hon mådde dåligt). Det var ett riktigt röj och vi fick oss en del härliga skratt! herreegud! De fleste trodde att det var vi som skulle ligga o krypa på golvet, eftersom vi hade tillgång till all sprit, men så var inte fallet vill jag lova. Vi skrattade mest åt alla andra fullisar. Söta Ingvar som absooooolut inte stötte på mig. hahahah.. Så jääkla kul.

David lärde även Johanna självförsvar.. Han spelade "äcklig gubbe" och skulle ta Johanna.. Då skulle hon skrika allt var hon hade "VAAA EEE DEEE" och sedan sparka som fan "Rakt på kuken, om du missar träffar du magen, så då gör det inget" Citerat David.
Här mina vänner, låg jag på golvet och skrattade. Längesedan jag upplevde något så roligt. hahahaha.

David visar Johanna hur man ska skrika "VAAA EE DEEE"


Johanna lärde sig äntligen hur man ska knäa någon.



Nu var det ett tag sedan

Har inte skrivit sedan jag kom hem. Men jag har haft alldeles för mycket för mig! Men såklart så var Thailand underbart.. Kommer nog ett inlägg med lite bildeer kanske.. annars ligger det på facebook.. :)

Iförrgår träffade jag Lina för en fika. Hade ju en del att prata om efter 2 veckor! Det var mysigt, vi gick i lite affärer också.. Jag köpte mig en ny skinnjacka också! För min gamla e en aning för stor.. Sedan så vart det möte med handbollen o sedan hem till Lina för att tillbringa natten där.

Igår, fredag. Bästa dagen på veckan.. Arian kom hit & vi kolla film & Let's dance o hade allmänt mysigt! Trevligt trevligt.

Nu ska jag hem o hämta kläder tills ikväll.

Puss på er


Snart hemma

Da e det snart dags att aka hem. I morgon e sista dagen pa stranden. Nu ska det bli skont att komma hem, aven om det e underbart har sa langtar man ju faktiskt hem! Planet ska landa 18.40 pa onsdag!

Kul att ja ska spela match samma dag ja kommer hem ocksa.. haha..

Ses snart folk!

Update!

Tjenna! Tankte utnyttja min sista halvtimme ja hade kvar pa internetgrejen ja kopte har..

Det e fortfarande lika gott har!  Nu har jag typ shoppat upp halva Thailand kanns det som.. haha.. O e ju inte klar an inte! Vadret har vart bra varje dag an sa lange.. sa fargen borjar ju ta sig lite :)

Vi ska antagligen aka pa en 2 dagars utflykt ut till en Iseland har nan stans, men vi far se!

Langtar faktiskt hem lite om ja ska vara arlig, inte till Sverige.. Men efter alla vanner!

Puss