Skagen helgen

Kan ju ta och berätta lite om helgen som spenderades i Skagen, Danmark. Har vart helt hysteriskt kul i alla fall!
Vi tog båten tidigt i fredags morgon, käkade den underbaraste frukost buffen, shoppade lite taxfree (Burberry the beat parfym, lancome mascara & vin), vi satt också på däck och lyssnade på live musik och spelade kort. Till och med en trevlig båtresa!

På båten..


Väl framme strosade vi runt i skagen och kollade i de få affärerna som det bjöds på.. Satte oss på en mysig restaurang och åt god mat och drack dyr(!!!) cola (58 dk).. Sedan var det dags att gå en sväng i matafärn och köpa förfest tillbehör, alltså: Chips, godis, sprit och allt var det nu var...   Och en sak som är säkert, det är svindyrt i Danmark! Fyfan...

At the resturant..


Fredag kväll skulle bli den sk. "lugna" kvällen.. Men icke.. Det gick vildt till och det var en jääävla lyckad kväll vill ja lova! Förutom att ägaren av hotellet var helt sinnes sjuk & ville slänga ut oss för att vi förfestade på rummet kl 22.30 på kvällen.. Förutom det var den kvällen helt sjukt rolig i alla fall.

Utanför klubben..
På lördagen bestämde några för att gå till stranden... vi trodde att det var en ca 10 minuters promenad.. men nix! 40 minuter kanske? Men det var gött att gå av sig den sega "bakfyllan"..På kvälla vart det party igen.. Dock en lite lugnare kväll.. för mig och en del andra i alla fall ;)


The end.
En jääävla rolig resa var det i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Caroline

damn! 58 dkk för en cola :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback