Borta bra men hemma bäst

Nej, jag vet inte om jag kan hålla med om det. Thailand så underbart det kan bli. Ville INTE åka hem. Jo, ville ju träffa pappa min & vänner såklart. Men annars skulle jag inte sagt nej till 1 vecka till. Men men, nu är jag i alla fall hemma. Ganska trött.. eftersom man tappar 6 timmar på hemresan o inte sover på ca ett dygn. :P Sov gott i natt kan jag säga.

resan har i alla fall varit hellyckad. Sol varenda dag, 30 grader i vattnet. Det är ju faktiskt så varmt i solen att man nästan inte kan ligga o "pressa". Det blir liksom 5 min o sedan i plurret igen. Men min räddning var min madrass jag låg på i havet. Underbart ju.
Har också shoppat som en galning, sytt upp balklänning mm.. 

Man såg också många spår som tsunamin efterlämnat sig. Jag tänkte verkligen på det varje dag jag var där nere. Varför ngt sådant hemskt hände ett sånt underbart ställe. Varför hände det överhuvud taget... Usch o fy.

Kommentarer
Postat av: Elin

Fin tanke (:

Postat av: emma

välkommen hem gumms!

2008-02-14 @ 15:07:27
URL: http://weirdowithnoname.blogg.se
Postat av: Maria

åh kan förstå att du inte ville komma hem! :)

2008-02-14 @ 15:14:41
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Lina

nu är det bara att se fram emot nästa solresa :D

2008-02-14 @ 15:33:47
URL: http://writteninthestars.blogg.se
Postat av: Johanna

Nice to have you home girl (L) Kom inte uhåg om vad du sa i telen, men ja jobbar inte imorgon, så omd u ville hitta på ngt innan du träffar Lina, så e ja free (för du skulle väl va hos henne va?)

2008-02-14 @ 21:49:16
URL: http://johannaandersson.blogg.se
Postat av: Jennipher

hoppas du inte är föör brun nu när vi ses på måndag.. tester det första vi gör också ;) haha.. är nyfiken på balklänningen :D

2008-02-16 @ 13:18:31
URL: http://jennipherja.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback